Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

o Jums pavydas bambą graužia liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif kaip man nuskilo su toookiu gražuoliu nail.gif flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 12:44)
Ačiū už info  4u.gif

Pas mane puodas maždaug kokių 15 - 16 cm skersmens  g.gif
Tai šitą sirupą galima maišyti  blink.gif ?
O aš kaip kvaiša valdausi stovėdama prie to puodo, rankos niešti pamaišyti ir kenčiu, nemaišau, nes sirupo virimo apraše parašyta, kad jokiais būdais negalima maišyti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  dabar jau visai susibalamutinau  unsure.gif

Olesta tikra išdykėlė  brunette.gif  hihihi.gif


Faktas toks: tikrai visada galima (kai kuriais atvejais -- net butina!) maisyti sirupa iki tol, kol pradeda kunkuliuoti. Nuo sito momento rekomenduojama jo nebeliesti, BET net ir cia yra isimciu... (kai kuriais atvejais sirupas neisvengiamai kristalizuosis, jei teptuku neperbrauksi puodo krastu ir t.t.).

Bet kokiu atveju, pridursiu toki dalyka -- cukraus sirupas NEPALYGINAMAI labiau stengiasi kristalizuotis, nei verdant gliukoze. Jei norisi, gliukoze gali retkarciais pamaisyt ramia sazine. O va su cukraus sirupu jau reikia zinoti, "kurioje jis stadijoj" smile.gif

... sivakar uzbaiginesiu viena torteliuka is paprastu kepinuku serijos; dar nesu galutinai apsisprendus, ar puosiu ji trupiniais, ar bezu, ar kaip nors kitaip... bet jei nuspresiu imtis bezo, tai butinai isvirsiu su gliukozes milteliais ir surasysiu, kas kaip, gal bus aiskiau...

Beje, as verdu indelyje, kuris skirtas kavai plikyti. Patogu ne tik del to, kad ypac mazas diametras ir yra patogi rankena -- jis dar be to ir pagamintas is storo, kokybisko metalo, yra nepridegantis, miela malonu dirbt...
Atsakyti
Cipciuk,labai labai grazus tortas su staltiese ir vazele,o gelytes ten su koteliais?
Asseni,kaip visada-tobulai nulipde masiniuka!!!!
Atsakyti
Tep , su koteliais 4u.gif ( spageti vermišeliai rolleyes.gif ) ....
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 13:10)
Faktas toks: tikrai visada galima (kai kuriais atvejais -- net butina!) maisyti sirupa iki tol, kol pradeda kunkuliuoti. Nuo sito momento rekomenduojama jo nebeliesti, BET net ir cia yra isimciu... (kai kuriais atvejais sirupas neisvengiamai kristalizuosis, jei teptuku neperbrauksi puodo krastu ir t.t.).

Bet kokiu atveju, pridursiu toki dalyka -- cukraus sirupas NEPALYGINAMAI labiau stengiasi kristalizuotis, nei verdant gliukoze. Jei norisi, gliukoze gali retkarciais pamaisyt ramia sazine. O va su cukraus sirupu jau reikia zinoti, "kurioje jis stadijoj" smile.gif

... sivakar uzbaiginesiu viena torteliuka is paprastu kepinuku serijos; dar nesu galutinai apsisprendus, ar puosiu ji trupiniais, ar bezu, ar kaip nors kitaip... bet jei nuspresiu imtis bezo, tai butinai isvirsiu su gliukozes milteliais ir surasysiu, kas kaip, gal bus aiskiau...

Beje, as verdu indelyje, kuris skirtas kavai plikyti. Patogu ne tik del to, kad ypac mazas diametras ir yra patogi rankena -- jis dar be to ir pagamintas is storo, kokybisko metalo, yra nepridegantis, miela malonu dirbt...


Oj tikiuosi jums šaus į galvą daryti bezą bigsmile.gif hihihi.gif blush2.gif

O kaip čia atrodo tie kavos puodeliai g.gif niekad nesu tokio turėjusi blush2.gif jų (būtent kokybiškų) galima gauti visose indų parduotuvėse rolleyes.gif ?


Buvau per pietus grįžusi namo, tai bezas vis dar stovi didis.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Asseni, mašiniukas TOBULAS 4u.gif taip idealiai iki smulkmenų viską atidirbai bigsmile.gif thumbup.gif prisipažįstu iškart, kad nusikopinau nes gruodžio pradžioj imiuos pirmosios gyvenime mašinos, prašau leidimo plagijuot taviškę user posted image blush2.gif blush2.gif blush2.gif nes bais patiko wub.gif nebent dar kas nors galvą iki to laiko susuktų laugh.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 09:46)
Šiandien ryte tik pramerkusi akis lėkiau žiūrėti ar bezas vietoj


Džiaugiuos dėl tavęs, kad bezas vietoj. Man lygiai taip pat buvo kaip ir tau - viena porcija ir per platus puodas - čia ir bėda doh.gif todėl ir gelst greičiau pradėjo iš vienos pusės, po šitos patirties iš vienos normos nebeverdu daugiau schmoll.gif iš 2-jų ar 3-jų - tuomet liuks gaunasi, kad ir platokas puodas mirksiukas.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 11:55)
....puodas bais platus  doh.gif , aš verdu " bliūduke " metaliniam , ten tik puse litro vandens telpa .....apačioje skersmuo 5 cm.....
" Olesta " ištvirkauja su mano zuikiu  lotuliukas.gif


Šitos kalbos dėl puodo ojjjjj kaip seniai laukiau thumbup.gif reiks leistis per pardes į kažko panašaus paieškas unsure.gif Cipciuk ir Meian ačiūūūūū už visokeriopą info dėl bezo ir puodų 4u.gif laugh.gif virškinu naujienas book.gif

Meian, plyyyyyyz puošk su bezu ir fotkink blush2.gif blush2.gif

Olesta, galvojau iš juoko apsis... kai pamačiau Cipciuko paraše ką išdirbinėji user posted image
Atsakyti
Nu vsio, einat plaut rankas, ir šiaip praustis, puoštis... Pristatau MALAGAS tortus didis.gif

user posted image
Puoštas juodais serbentais yra pagamintas iš plikytos tešlos, plaktos grietinėlės ir pjaustytų braškių.
Turiu patarimą, dėl torto iš plikytos tešlos. Kiek esu mačiusi visur daromi vientisi blynai. Todėl tortai išsiklaipo. Tešlą visos mokate daryti, tik blynams tešlą sudėkite į konditerini maišeli uždekite antgaliuką. Na, tokį kur darote dzibukus ir spauskite tešlą spirale paliekant tarpelius apie 1 cm. Tam kad visi blynai būtų vienodi aš ant blogos sviestinio popieriaus pusės nusibraižau koks bus mano blynas ir suku. Pradedu nuo vidurio ir suku iki pažymėtos vietos. Kai iškepa sutepu plakta grietinėle pridedu vaisių pagal sezoną. Įspūdingiausias, aišku, su braškėmis. Šį tortą kepu jau daug metu ir tik vieniem žmonėm jis nepatiko, o kai sezonas braškių negaliu atsiginti prašančių jį iškepti.
Jei kils daugiau klausimu rašykite, stengsiuos atsakyti.

user posted image

user posted image
snikersas. Biskvitas iškepė su kupra tai kažkaip reikėjo išeiti iš padėties, todėl tokią formą padariau.

user posted image
“Margarita” buvo skirtas vestuvėms. Gyvai atrodė geriau, pasirodo ir tortai būna nefotogeniški

user posted image
Skrynutė Cipciuko medutis. Puoštas šokoladiniu ganašu

Tai buvo MALAGAS tortai wub.gif





Atsakyti
Naitai, o kodel malagas pati nepasirodo? Negi su mazu kiekiu zinuciu negalima per Radikal ikelt g.gif
Atsakyti
Fantastiški tortai wub.gif man paskutinysis paliko didžiausią įspūdį wub.gif wub.gif wub.gif

Ale kaip ten tas gėlytes po skrynios dangčiu paslėpti g.gif
Atsakyti
O lia lia, malačius MALAGAS, tas medutis tai superiškai atrodo, eina sau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti

user posted image
Šis 3 aukštų yra Margarita, Snikersas ir Napoleonas. Receptas tešlos panašus kaip ir forume tik kremą aš darau kitokį iš kaitintos grietinėlės su cukrumi ir kiaušiniais paskui maišau šią masę su sviestu Jei ką nors domins parašysiu. Figūrėlės norėjo jaunieji.

user posted image
Su balto šokolado kriaukle ir žiedais tortas skirtas sidabrinėm vestuvėm. Viduje Snikersas


user posted image
Cipciuko skruzdėlynas. PAGALIAU pavyko….

toliau "Juodas miškas". Šis tortas susilaukė išskirtinio dėmesio jis buvo pavadintas ”TORTŲ TORTU”
Širdelė taip pat Juodasis miškas.

user posted image

user posted image


Tortas su avytėmis skirtas mergaitės gimtadieniui. Aplink damų piršteliai. Viduje ananasinis biskvitas perteptas jogurto-separuotos varškės-grietinėlės kremu –želatina. Dėtos šviežios avietės. Biskvitas sulaistytas citrinos sulčių, cukraus, vandens mišinuku. Avytės kūnas darytas iš saldainių masės, o kailiukas iš beze. Žolė-tai dažyta grietinėlė
user posted image


user posted image
IIa. skirtas 50- mečio proga. Tai Snikersas ir Juodasis miškas. Šiuo tortu likau patenkinta, padariau beveik taip kaip norėjau.

Geltonų gerberų tortas Rafaelo svajonė. Kai dar kartą dariau šį tortą biskvitą dėjau tokį kaip Margaritoje. Pagal originalą man nepatiko, labai jau daug kepimo miltelių, man buvo per aitrus.Puošiau kokoso drožlėmis.
user posted image


user posted image

A le skrybėlaitė, Napoleonas skirtas draugės jubiliejui.
user posted image


Tai buvo MALAGAS tortai didis.gif





Atsakyti
malagas tortai tai labai grazus,kai mesteles kruvele...
Atsakyti