Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Merginos klausimelis 4u.gif
Ar SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI dengiama ant sauso torto, ar reikaligas kremas?
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 11 05, 11:48)
kazi man meskuciui puosti uztektu beze is 3 baltymu  g.gif


Manau užtektų, jei dirbti taupiai ax.gif aš tai kai nemoku to padaryti, tai man labai netaupiai viskas susinaudojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 19:33)


Puošybos elementai: saldainių masės gėlės ir lapeliai, bei beze džibukai. Atkreipkit dėmesį į žodį BEZĖ  lotuliukas.gif 

thumbup.gif super, siaubas baubas gavosi thumbup.gif as dar nedristu bandyt...
Grazus tortukas 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 04, 22:38)
------------------------------------

O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada  rolleyes.gif  , padariau su vazele ...... blush2.gif




nerealu..... wub.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 00:23)
Gavau barti , kad ne ten pataikiau  blush2.gif .....tai atvelku čia .....nu kad nieko įpatigo  blush2.gif ....


na kaip taip imanoma graziai ispaisyt sokoladine juosta?? g.gif jus per antgaliuka paisot? g.gif labai grazu wub.gif


Asseni masiniuks blink.gif blink.gif

Raseliukes rozynas wub.gif


O popieriu itiesus i forma ir as apkarpau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 11 05, 12:24)
thumbup.gif super, siaubas baubas gavosi  thumbup.gif as dar nedristu bandyt...
Grazus tortukas  4u.gif





aciuks.gif

Nors ir šiek tiek paplaukęs tas bezas, bet vistiek blush2.gif Nors aš niekaip nesugalvoju, kodėl jis patižo g.gif tortą aptepiau su sviestiniu + kondensuotu kremu ir nebuvo jokio sąlyčio su kažkuo drėgnu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 12:28)
aciuks.gif

Nors ir šiek tiek paplaukęs tas bezas, bet vistiek  blush2.gif Nors aš niekaip nesugalvoju, kodėl jis patižo  g.gif  tortą aptepiau su sviestiniu + kondensuotu kremu ir nebuvo jokio sąlyčio su kažkuo drėgnu  g.gif


Sirupas nedavires 4u.gif ...





Atsakyti
Cipciuk, man labai grazus tortas su staltiesele -- toks "stiliovas" ax.gif O del napoleono, tai visada maniau, kad sitas tortas privalo buti kuo naturaliau puostas, nes bet kokie persaldinimai ji ziauriai sugadina, tad thumbup.gif

Asseni, faina masinyte smile.gif

Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti? g.gif

Beje, gliukozes gaminiai turi didesni tasuma, nei naudojant cukraus sirupa, ir taip pat leciau dziuna -- ta irgi reiketu tureti omenyje...

P.S.: Jus tik paziurekit, ka Olesta (savo avataro pavidalu) isdarineja Cipciuko parase tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 05 lapkričio 2009 - 11:41
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 12:39)
Sirupas nedavires  4u.gif ...


O kaip taip gali būti, jei jis man net geltonuoti pradėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 12:40)
O kaip taip gali būti, jei jis man net geltonuoti pradėjo  unsure.gif


Cia buvo bandyda pasakyt, kad per mazai vandens isgaravo... o geltonuot galejo ir del to, kad netolygiai buvo verdama, ir del to, kad per auksta ugnis...
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 12:40)

Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?  g.gif

Beje, gliukozes gaminiai turi didesni tasuma, nei naudojant cukraus sirupa, ir taip pat leciau dziuna -- ta irgi reiketu tureti omenyje...

P.S.: Jus tik paziurekit, ka Olesta (savo avataro pavidalu) isdarineja Cipciuko parase  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif


Ačiū už info 4u.gif

Pas mane puodas maždaug kokių 15 - 16 cm skersmens g.gif
Tai šitą sirupą galima maišyti blink.gif ?
O aš kaip kvaiša valdausi stovėdama prie to puodo, rankos niešti pamaišyti ir kenčiu, nemaišau, nes sirupo virimo apraše parašyta, kad jokiais būdais negalima maišyti unsure.gif unsure.gif unsure.gif dabar jau visai susibalamutinau unsure.gif

Olesta tikra išdykėlė brunette.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 10:46)
man dar va iškilo toks klausimas, kaip padaryti, kad sirupas virtų tolygiai, nes matosi, kad netolygiai ištirpsta cukrus ir vienur jau pradeda kunkuliuoti, o kitur dar tik tirpsta  unsure.gif



reikia pamaisyti,kad tolygiai virtu....

QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 12:40)


Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?  g.gif



drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Cipciuk,jusu tortai kaip visada -be komentaru.....

Asseni masinyte irgi tobula.....
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 12:42)
Cia buvo bandyda pasakyt, kad per mazai vandens isgaravo... o geltonuot galejo ir del to, kad netolygiai buvo verdama, ir del to, kad per auksta ugnis...



drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...jokiu būdu nemaišote , nė nejudinate jo ....puodas bais platus doh.gif , aš verdu " bliūduke " metaliniam , ten tik puse litro vandens telpa .....apačioje skersmuo 5 cm.....


" Olesta " ištvirkauja su mano zuikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif



Atsakyti
Tikrai nebesupratu verysad.gif tai ar maišyti ar ne verysad.gif ?

Vadinasi keisim puodą blush2.gif
jau greit pas mane virtuvėje nebetilps visi rakandai hihihi.gif
Atsakyti