Merginos klausimelis
Ar SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI dengiama ant sauso torto, ar reikaligas kremas?
QUOTE(rikke @ 2009 11 05, 11:48)
kazi man meskuciui puosti uztektu beze is 3 baltymu
Manau užtektų, jei dirbti taupiai aš tai kai nemoku to padaryti, tai man labai netaupiai viskas susinaudojo
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 19:33)
Puošybos elementai: saldainių masės gėlės ir lapeliai, bei beze džibukai. Atkreipkit dėmesį į žodį BEZĖ
super, siaubas baubas gavosi as dar nedristu bandyt...
Grazus tortukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 04, 22:38)
------------------------------------
O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada , padariau su vazele ......
O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada , padariau su vazele ......
nerealu.....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 00:23)
Gavau barti , kad ne ten pataikiau .....tai atvelku čia .....nu kad nieko įpatigo ....
na kaip taip imanoma graziai ispaisyt sokoladine juosta?? jus per antgaliuka paisot? labai grazu
Asseni masiniuks
Raseliukes rozynas
O popieriu itiesus i forma ir as apkarpau
QUOTE(pumpica @ 2009 11 05, 12:24)
Nors ir šiek tiek paplaukęs tas bezas, bet vistiek Nors aš niekaip nesugalvoju, kodėl jis patižo tortą aptepiau su sviestiniu + kondensuotu kremu ir nebuvo jokio sąlyčio su kažkuo drėgnu
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 12:28)
Nors ir šiek tiek paplaukęs tas bezas, bet vistiek Nors aš niekaip nesugalvoju, kodėl jis patižo tortą aptepiau su sviestiniu + kondensuotu kremu ir nebuvo jokio sąlyčio su kažkuo drėgnu
Sirupas nedavires ...
Cipciuk, man labai grazus tortas su staltiesele -- toks "stiliovas" O del napoleono, tai visada maniau, kad sitas tortas privalo buti kuo naturaliau puostas, nes bet kokie persaldinimai ji ziauriai sugadina, tad
Asseni, faina masinyte
Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?
Beje, gliukozes gaminiai turi didesni tasuma, nei naudojant cukraus sirupa, ir taip pat leciau dziuna -- ta irgi reiketu tureti omenyje...
P.S.: Jus tik paziurekit, ka Olesta (savo avataro pavidalu) isdarineja Cipciuko parase
Asseni, faina masinyte
Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?
Beje, gliukozes gaminiai turi didesni tasuma, nei naudojant cukraus sirupa, ir taip pat leciau dziuna -- ta irgi reiketu tureti omenyje...
P.S.: Jus tik paziurekit, ka Olesta (savo avataro pavidalu) isdarineja Cipciuko parase
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 12:39)
Sirupas nedavires ...
O kaip taip gali būti, jei jis man net geltonuoti pradėjo
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 12:40)
O kaip taip gali būti, jei jis man net geltonuoti pradėjo
Cia buvo bandyda pasakyt, kad per mazai vandens isgaravo... o geltonuot galejo ir del to, kad netolygiai buvo verdama, ir del to, kad per auksta ugnis...
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 12:40)
Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?
Beje, gliukozes gaminiai turi didesni tasuma, nei naudojant cukraus sirupa, ir taip pat leciau dziuna -- ta irgi reiketu tureti omenyje...
P.S.: Jus tik paziurekit, ka Olesta (savo avataro pavidalu) isdarineja Cipciuko parase
Ačiū už info
Pas mane puodas maždaug kokių 15 - 16 cm skersmens
Tai šitą sirupą galima maišyti ?
O aš kaip kvaiša valdausi stovėdama prie to puodo, rankos niešti pamaišyti ir kenčiu, nemaišau, nes sirupo virimo apraše parašyta, kad jokiais būdais negalima maišyti dabar jau visai susibalamutinau
Olesta tikra išdykėlė
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 10:46)
man dar va iškilo toks klausimas, kaip padaryti, kad sirupas virtų tolygiai, nes matosi, kad netolygiai ištirpsta cukrus ir vienur jau pradeda kunkuliuoti, o kitur dar tik tirpsta
reikia pamaisyti,kad tolygiai virtu....
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 12:40)
Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?
Cipciuk,jusu tortai kaip visada -be komentaru.....
Asseni masinyte irgi tobula.....
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 12:42)
Cia buvo bandyda pasakyt, kad per mazai vandens isgaravo... o geltonuot galejo ir del to, kad netolygiai buvo verdama, ir del to, kad per auksta ugnis...
...jokiu būdu nemaišote , nė nejudinate jo ....puodas bais platus , aš verdu " bliūduke " metaliniam , ten tik puse litro vandens telpa .....apačioje skersmuo 5 cm.....
" Olesta " ištvirkauja su mano zuikiu
Tikrai nebesupratu tai ar maišyti ar ne ?
Vadinasi keisim puodą
jau greit pas mane virtuvėje nebetilps visi rakandai
Vadinasi keisim puodą
jau greit pas mane virtuvėje nebetilps visi rakandai