Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

taaaip, labai jau tikroviškas tavo masiniukas bigsmile.gif kaip kruopstu ir viskas apgalvota, savo vietose, asseni, turi talenta ir daugiau nėra ka pasakyt wub.gif 4u.gif

raseliuke, labai dailus tortukas, rožytės kokios grazios blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien ryte tik pramerkusi akis lėkiau žiūrėti ar bezas vietoj biggrin.gif
BEZAS VIETOJ yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 11 04, 23:19)
o kas nesisekė su tortu, toks pats lengviausias iš mano darytų  g.gif  na bet kokiu atveju bus skanus tai tikrai, o bezė darei su gliukozės milteliais??? Įdomu ar ryte matysi tą patį  g.gif

Beze dariau su gliukoze bigsmile.gif

Na net nežinau kas nesisekė g.gif su kremu viskas čiki piki hihihi.gif bet va biskvitai tai kažkokie nenormalūs doh.gif Greičiausiai su tais biskvitais viskas gerai, tiesiog aš "nenormali" kepėja biggrin.gif nesuprantu kaip reikia gražiai ir tvarkingai iškepti biskvitą apvalioje kepimo formoje su įklotu kepimo popieriumi g.gif man niekaip nėjo lygiai gražiai iškloti to popieriaus... unsure.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 01:38)

O va dėl šito tortuko .......kagi , iš visos širdies laikysiu špygas ..... ax.gif

Labai ačiū už palaikymą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 11 05, 02:58)

Dailus tortukas gavosi, ypač rožytės  wub.gif laikom špygutes dėl bezo  jei sakai linkęs tižti, tai sirupą nepervirei schmoll.gif o mažumėlę jo nedavirei ax.gif arba gal galėjo drėgmės iš biskivito pagauti, ant ko ten dzibavai nedažlibinu lens.gif

O man jau pasirodė, kad aš jį perviriau, nes vienoj puodo vietoj pradėjo geltonuoti unsure.gif man dar va iškilo toks klausimas, kaip padaryti, kad sirupas virtų tolygiai, nes matosi, kad netolygiai ištirpsta cukrus ir vienur jau pradeda kunkuliuoti, o kitur dar tik tirpsta unsure.gif

Cipciuk pirmasis tortas labai švelnus wub.gif kaip jūs padarėt tuos raštelius bigsmile.gif Antrasis tai išvis pasaka wub.gif papasakokit kaip reikia padaryti tokią gražią tvorą bigsmile.gif Koks jos aukštis?

Asseni kaip visad be priekaištų wub.gif Kaip padarėt tą "įlinkimą" mašiniuko priekyje, kur turi būti numerio vieta bigsmile.gif ?

QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 10:00)

Monikut, kaip tavo bezas, ar besas lotuliukas.gif

Tikrai, kad biesas biggrin.gif vakar kai aš jį plakiau, tai vienu momentu galvojau, kad sprogs mano mikseris lotuliukas.gif bet vistiek didžiuojuos savimi, kad gavosi bent kažkas panašaus į beze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 11 05, 09:13)
Atvare mane cia blush2.gif  tai ikeliu savo tortuka. medutis pagal cicpiuka, dengta saldainiu mase, gelytes ir lapeliai is plikyts teslos

user posted imageuser posted image....o dar viena išvyta iš pagyrų ....user posted image....

Asseni , aš be žodžių ir su išvarvėjusiom akim bigsmile.gif ....uh koks makvynas user posted imageuser posted image...

Angel1203 vazelėje bulvytė tongue.gif ....

Olesta , kai darau gėles ( savo masės ) pasilieku atraižų , jos sudžiūna ( gerai ) sumalu kavamale , persijoju ir tuos didesnius trupinukus vuduriukams naudoju .... 4u.gif
Atsakyti
o dabar ne i tema, cypciuk prisipažinkit iš kur gaunat idomesniu smailiku? didesniu, smaikstesniu? g.gif ar cia nuo žinučių skaičiaus priklauso? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 02:38)
O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada  rolleyes.gif  , padariau su vazele ...... blush2.gif

labai mielas wub.gif

o Napoleonui apsakyt trūksta žodžių. Labai valgomas, natūralus ir šiltas. Vienžo, super.

QUOTE(padima @ 2009 11 05, 10:10)
sveikutes,prasau mane nuraminti smile.gif pamenu kai dariau geles is saldainiu mases ir jos pastoveje saldytuve pasidare pasileide tokios,

o kam jas šaldytuve laikyt? nebent ant torto.. Gėles reikia laikyti sausai.

QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 11:00)
Atvarau ir as su ratais.

Kaip viena forumietė čia sakė, norėjau ir aš sakyti - nevilk čia foto iš interneto hihihi.gif
TOBULAS McQeen'as wub.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 lapkričio 2009 - 10:05
QUOTE(neramuole @ 2009 11 05, 11:00)
o dabar ne i tema, cypciuk prisipažinkit iš kur gaunat idomesniu smailiku? didesniu, smaikstesniu?  g.gif  ar cia nuo žinučių skaičiaus priklauso?  g.gif  ax.gif

Pavyzdžiui Štai čia mirksiukas.gif arba štai čia ir dar visokių internetinių puslapių yra tik reik paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, aciu merguzeles hi.gif

Monikut, saunu kad viskas laikosi

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 09:46)
Kaip padarėt tą "įlinkimą" mašiniuko priekyje, kur turi būti numerio vieta  bigsmile.gif ?

Apie koki ilenkima kalbi? g.gif Tai kad Makvynas neturi numeriu, pas ji burnyte yra. Tai apie ja klausi? Iskart torte padariau ta ilenkima, ispjoviau burnyte i vidu ir tiek. O dengesi pagal visus ipjovimus ir apvalumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 lapkričio 2009 - 10:08
monikute , kai kepi biskvitą , popierius dedasi tik apačioje ( ant dugno ) ......

user posted image

Tada uždedi kraštą , ir jį uždarant popierius išsitempia kaip styga ....

user posted image

O čia jau mano silpnybė , tuos skarmalus apkirpti ( nors nėra būtinumo ) , tiesiog taip tvarkingiau .... blush2.gif

user posted image

Jokiu būdu netepkite niekuo krašto ( riebalais ) .....nes kepdamas biskvitas neprilips jis atšoks , ir jus neturėsite lygaus , norimos formos biskvito , nes jis bus mažesnis .

Iškepusį biskvita ataušinu , ir kuo puikiausiai nuimu popierių .... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 lapkričio 2009 - 10:10
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 09:46)
Tikrai, kad biesas  biggrin.gif  vakar kai aš jį plakiau, tai vienu momentu galvojau, kad sprogs mano mikseris  lotuliukas.gif  bet vistiek didžiuojuos savimi, kad gavosi bent kažkas panašaus į beze  blush2.gif

monikute is keliu baltymu plakei g.gif as pirma kart bandziau is 1 tai nieks nesigavo ,o is 3 likuks susiplake ,o sirupa viriau kol pradejopo truputi geltonuot
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 11:06)

Monikut, saunu kad viskas laikosi
Apie koki ilenkima kalbi?  g.gif  Tai kad Makvynas neturi numeriu, pas ji burnyte yra. Tai apie ja klausi? Iskart torte padariau ta ilenkima, ispjoviau burnyte i vidu ir tiek. O dengesi pagal visus ipjovimus ir apvalumus

To ir klausiau ax.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 11:08)
monikute , kai kepi biskvitą , popierius dedasi tik apačioje ( ant dugno ) ......

Jokiu būdu netepkite niekuo krašto ( riebalais ) .....nes kepdamas biskvitas neprilips jis  atšoks , ir jus neturėsite lygaus , norimos formos biskvito , nes jis bus mažesnis .

Iškepusį biskvita ataušinu , ir kuo puikiausiai nuimu popierių .... 4u.gif

Mjooo doh.gif kaip rašiau anksčiau, ne biskvitai kalti, o kepejėlė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiū Cipciuk už tokį išsamų paaiškinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rikke @ 2009 11 05, 11:37)
monikute  is keliu baltymu plakei g.gif  as pirma kart bandziau is  1 tai nieks nesigavo ,o is 3 likuks susiplake ,o sirupa viriau kol pradejopo truputi  geltonuot

Dariau iš vieno blush2.gif dėl to tas tortas ir atrodo toks kaip pusiau dengtas, pusiau ne, nes neužteko bezo doh.gif o aš tuo momentu kai vienoje puodelio pusėje pradėjo geltonuoti ir pyliau iškart į išplaktus baltymus smile.gif mano mikseris jau "neįkando" vieno baltymo, tai su trimis jis tikrai "užsilenktų" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 10:44)
Dariau iš vieno  blush2.gif  dėl to tas tortas ir atrodo toks kaip pusiau dengtas, pusiau ne, nes neužteko bezo  doh.gif  o aš tuo momentu kai vienoje puodelio pusėje pradėjo geltonuoti ir pyliau iškart į išplaktus baltymus  smile.gif  mano mikseris jau "neįkando" vieno baltymo, tai su trimis jis tikrai "užsilenktų"  doh.gif

kazi man meskuciui puosti uztektu beze is 3 baltymu g.gif
Atsakyti
as isvis mikserio daba neturiu, tai ir 1 kaiusinio baltyma ir giretinele issiplanu su trimis sakutemis plastikiniame dubenyje blush2.gif gruodi bus ir Kaledos, ir gimtadienis, tai gal jau gausiu dovanu blush2.gif pati neprisiruosiu nusipirkt doh.gif nes neissirenku blush2.gif
Atsakyti