taaaip, labai jau tikroviškas tavo masiniukas kaip kruopstu ir viskas apgalvota, savo vietose, asseni, turi talenta ir daugiau nėra ka pasakyt
raseliuke, labai dailus tortukas, rožytės kokios grazios
Šiandien ryte tik pramerkusi akis lėkiau žiūrėti ar bezas vietoj
BEZAS VIETOJ
Beze dariau su gliukoze
Na net nežinau kas nesisekė su kremu viskas čiki piki bet va biskvitai tai kažkokie nenormalūs Greičiausiai su tais biskvitais viskas gerai, tiesiog aš "nenormali" kepėja nesuprantu kaip reikia gražiai ir tvarkingai iškepti biskvitą apvalioje kepimo formoje su įklotu kepimo popieriumi man niekaip nėjo lygiai gražiai iškloti to popieriaus...
Labai ačiū už palaikymą
Papildyta:
Dailus tortukas gavosi, ypač rožytės laikom špygutes dėl bezo jei sakai linkęs tižti, tai sirupą nepervirei o mažumėlę jo nedavirei arba gal galėjo drėgmės iš biskivito pagauti, ant ko ten dzibavai nedažlibinu
O man jau pasirodė, kad aš jį perviriau, nes vienoj puodo vietoj pradėjo geltonuoti man dar va iškilo toks klausimas, kaip padaryti, kad sirupas virtų tolygiai, nes matosi, kad netolygiai ištirpsta cukrus ir vienur jau pradeda kunkuliuoti, o kitur dar tik tirpsta
Cipciuk pirmasis tortas labai švelnus kaip jūs padarėt tuos raštelius Antrasis tai išvis pasaka papasakokit kaip reikia padaryti tokią gražią tvorą Koks jos aukštis?
Asseni kaip visad be priekaištų Kaip padarėt tą "įlinkimą" mašiniuko priekyje, kur turi būti numerio vieta ?
Tikrai, kad biesas vakar kai aš jį plakiau, tai vienu momentu galvojau, kad sprogs mano mikseris bet vistiek didžiuojuos savimi, kad gavosi bent kažkas panašaus į beze
BEZAS VIETOJ
QUOTE(Olesta @ 2009 11 04, 23:19)
o kas nesisekė su tortu, toks pats lengviausias iš mano darytų na bet kokiu atveju bus skanus tai tikrai, o bezė darei su gliukozės milteliais??? Įdomu ar ryte matysi tą patį
Beze dariau su gliukoze
Na net nežinau kas nesisekė su kremu viskas čiki piki bet va biskvitai tai kažkokie nenormalūs Greičiausiai su tais biskvitais viskas gerai, tiesiog aš "nenormali" kepėja nesuprantu kaip reikia gražiai ir tvarkingai iškepti biskvitą apvalioje kepimo formoje su įklotu kepimo popieriumi man niekaip nėjo lygiai gražiai iškloti to popieriaus...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 01:38)
Labai ačiū už palaikymą
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 11 05, 02:58)
Dailus tortukas gavosi, ypač rožytės laikom špygutes dėl bezo jei sakai linkęs tižti, tai sirupą nepervirei o mažumėlę jo nedavirei arba gal galėjo drėgmės iš biskivito pagauti, ant ko ten dzibavai nedažlibinu
O man jau pasirodė, kad aš jį perviriau, nes vienoj puodo vietoj pradėjo geltonuoti man dar va iškilo toks klausimas, kaip padaryti, kad sirupas virtų tolygiai, nes matosi, kad netolygiai ištirpsta cukrus ir vienur jau pradeda kunkuliuoti, o kitur dar tik tirpsta
Cipciuk pirmasis tortas labai švelnus kaip jūs padarėt tuos raštelius Antrasis tai išvis pasaka papasakokit kaip reikia padaryti tokią gražią tvorą Koks jos aukštis?
Asseni kaip visad be priekaištų Kaip padarėt tą "įlinkimą" mašiniuko priekyje, kur turi būti numerio vieta ?
QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 10:00)
Tikrai, kad biesas vakar kai aš jį plakiau, tai vienu momentu galvojau, kad sprogs mano mikseris bet vistiek didžiuojuos savimi, kad gavosi bent kažkas panašaus į beze
QUOTE(Raseliuke @ 2009 11 05, 09:13)
Atvare mane cia tai ikeliu savo tortuka. medutis pagal cicpiuka, dengta saldainiu mase, gelytes ir lapeliai is plikyts teslos
....o dar viena išvyta iš pagyrų ........
Asseni , aš be žodžių ir su išvarvėjusiom akim ....uh koks makvynas ...
Angel1203 vazelėje bulvytė ....
Olesta , kai darau gėles ( savo masės ) pasilieku atraižų , jos sudžiūna ( gerai ) sumalu kavamale , persijoju ir tuos didesnius trupinukus vuduriukams naudoju ....
o dabar ne i tema, cypciuk prisipažinkit iš kur gaunat idomesniu smailiku? didesniu, smaikstesniu? ar cia nuo žinučių skaičiaus priklauso?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 02:38)
O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada , padariau su vazele ......
labai mielas
o Napoleonui apsakyt trūksta žodžių. Labai valgomas, natūralus ir šiltas. Vienžo, super.
QUOTE(padima @ 2009 11 05, 10:10)
sveikutes,prasau mane nuraminti pamenu kai dariau geles is saldainiu mases ir jos pastoveje saldytuve pasidare pasileide tokios,
o kam jas šaldytuve laikyt? nebent ant torto.. Gėles reikia laikyti sausai.
QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 11:00)
Atvarau ir as su ratais.
Kaip viena forumietė čia sakė, norėjau ir aš sakyti - nevilk čia foto iš interneto
TOBULAS McQeen'as
Aciu, aciu merguzeles
Monikut, saunu kad viskas laikosi
Apie koki ilenkima kalbi? Tai kad Makvynas neturi numeriu, pas ji burnyte yra. Tai apie ja klausi? Iskart torte padariau ta ilenkima, ispjoviau burnyte i vidu ir tiek. O dengesi pagal visus ipjovimus ir apvalumus
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 09:46)
Kaip padarėt tą "įlinkimą" mašiniuko priekyje, kur turi būti numerio vieta ?
Apie koki ilenkima kalbi? Tai kad Makvynas neturi numeriu, pas ji burnyte yra. Tai apie ja klausi? Iskart torte padariau ta ilenkima, ispjoviau burnyte i vidu ir tiek. O dengesi pagal visus ipjovimus ir apvalumus
monikute , kai kepi biskvitą , popierius dedasi tik apačioje ( ant dugno ) ......
Tada uždedi kraštą , ir jį uždarant popierius išsitempia kaip styga ....
O čia jau mano silpnybė , tuos skarmalus apkirpti ( nors nėra būtinumo ) , tiesiog taip tvarkingiau ....
Jokiu būdu netepkite niekuo krašto ( riebalais ) .....nes kepdamas biskvitas neprilips jis atšoks , ir jus neturėsite lygaus , norimos formos biskvito , nes jis bus mažesnis .
Iškepusį biskvita ataušinu , ir kuo puikiausiai nuimu popierių ....
Tada uždedi kraštą , ir jį uždarant popierius išsitempia kaip styga ....
O čia jau mano silpnybė , tuos skarmalus apkirpti ( nors nėra būtinumo ) , tiesiog taip tvarkingiau ....
Jokiu būdu netepkite niekuo krašto ( riebalais ) .....nes kepdamas biskvitas neprilips jis atšoks , ir jus neturėsite lygaus , norimos formos biskvito , nes jis bus mažesnis .
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 09:46)
monikute is keliu baltymu plakei as pirma kart bandziau is 1 tai nieks nesigavo ,o is 3 likuks susiplake ,o sirupa viriau kol pradejopo truputi geltonuot
QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 11:06)
To ir klausiau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 11:08)
monikute , kai kepi biskvitą , popierius dedasi tik apačioje ( ant dugno ) ......
Mjooo kaip rašiau anksčiau, ne biskvitai kalti, o kepejėlė Ačiū Cipciuk už tokį išsamų paaiškinimą
Papildyta:
QUOTE(rikke @ 2009 11 05, 11:37)
monikute is keliu baltymu plakei as pirma kart bandziau is 1 tai nieks nesigavo ,o is 3 likuks susiplake ,o sirupa viriau kol pradejopo truputi geltonuot
Dariau iš vieno dėl to tas tortas ir atrodo toks kaip pusiau dengtas, pusiau ne, nes neužteko bezo o aš tuo momentu kai vienoje puodelio pusėje pradėjo geltonuoti ir pyliau iškart į išplaktus baltymus mano mikseris jau "neįkando" vieno baltymo, tai su trimis jis tikrai "užsilenktų"
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 10:44)
Dariau iš vieno dėl to tas tortas ir atrodo toks kaip pusiau dengtas, pusiau ne, nes neužteko bezo o aš tuo momentu kai vienoje puodelio pusėje pradėjo geltonuoti ir pyliau iškart į išplaktus baltymus mano mikseris jau "neįkando" vieno baltymo, tai su trimis jis tikrai "užsilenktų"
kazi man meskuciui puosti uztektu beze is 3 baltymu