Merginos ....neužeik pora dienų , ir greitukė garantuota .....visų tortai be gaaaaaaaaaalo gražūs ....bet vieno neįmanoma neišskirti...Meian pieningają karvikę ... ....aukštas , kaip sako pilotažas .... ....
O va dėl šito tortuko .......kagi , iš visos širdies laikysiu špygas .....
------------------------------------------------------------------------------------------------
O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada , padariau su vazele ......
Viduje " Nevėžis " .....pastilažas , Cipciuko masės gėlės .....
cypciuk, kaip visada nebera ka ir pridurti, super svelnu, kuklu, trapu......... labai labai grazu
QUOTE(neramuole @ 2009 11 05, 02:39)
cypciuk, kaip visada nebera ka ir pridurti, super svelnu, kuklu, trapu......... labai labai grazu
Ačiū širdele ....
Cipciuk, kooookia grožybė ornamentukai labai puošia tortuką taip subtiliai Žavu
gitule, labai ačiūūūū už atsakymą dažnai darau šį kremą, o žolės su juo pamėgint nedasigalvojau ir kaip matau gerai dažosi šitas kremas, ane
Dailus tortukas gavosi, ypač rožytės laikom špygutes dėl bezo jei sakai linkęs tižti, tai sirupą nepervirei o mažumėlę jo nedavirei arba gal galėjo drėgmės iš biskivito pagauti, ant ko ten dzibavai nedažlibinu
gitule, labai ačiūūūū už atsakymą dažnai darau šį kremą, o žolės su juo pamėgint nedasigalvojau ir kaip matau gerai dažosi šitas kremas, ane
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 21:33)
Iš foto matosi, kad šis "bezas" turi šiek tiek tendencijos ištižti Kaži kodėl gal perviriau sirupą... na tikiuosi iki rytdienos atlaikys ir nenučiuos visi papuošimai
Dailus tortukas gavosi, ypač rožytės laikom špygutes dėl bezo jei sakai linkęs tižti, tai sirupą nepervirei o mažumėlę jo nedavirei arba gal galėjo drėgmės iš biskivito pagauti, ant ko ten dzibavai nedažlibinu
Cipciuk, infarktas garantuotas, jau toks grazus su ta vazele O kaip vazele daret?
Daryk zolyte drasiai, liuks Ir dazosi labai gerai
QUOTE(RiMami @ 2009 11 05, 00:58)
Daryk zolyte drasiai, liuks Ir dazosi labai gerai
sveikutes,prasau mane nuraminti pamenu kai dariau geles is saldainiu mases ir jos pastoveje saldytuve pasidare pasileide tokios,o as jau pasidariau baisini gabal saldainines mases tortui dengti,tai vat klausiu ar man nenutiks tas pats,kai apdengsiu torta,ir keik laiko gali stoveti su mase apdengtas nes balius sestadieni vakare,o galvoju dengti penktadieni vakare ir dar vezti pora valandu,saltkrepsyje ,ar nieko nenutiks masei ant torto?
Labai grazus tortukai
Cipciuk toje vazele tortas ar ne
o Napaleonas toks grazuolis man dar didele mysle kaip ta tvora padaroma
Rekaliuke mielas tortukas raudonos rozes sventiskai atrodo toki torta kaip nesi dovanu tai ir geliu nereikia
Aciu Naitui uz paaiskyma jau dabar ir as lipdysiu gelikes spalvotas
Ir dar pas Cipciuka baisiai patiko tas vaizdelis kuriame Olesta buciuojasi su kavalierium
Cipciuk toje vazele tortas ar ne
o Napaleonas toks grazuolis man dar didele mysle kaip ta tvora padaroma
Rekaliuke mielas tortukas raudonos rozes sventiskai atrodo toki torta kaip nesi dovanu tai ir geliu nereikia
Aciu Naitui uz paaiskyma jau dabar ir as lipdysiu gelikes spalvotas
Ir dar pas Cipciuka baisiai patiko tas vaizdelis kuriame Olesta buciuojasi su kavalierium
savaitgalis, savaitgalis, tralia lia lia lia lia SUPER TORTAI CIPCIUK, net komentuoti nėra ką, tik labai susidomėjau, ko geltono pribėrėte į gėlių viduriukus
Papildyta:
QUOTE(padima @ 2009 11 05, 08:10)
sveikutes,prasau mane nuraminti pamenu kai dariau geles is saldainiu mases ir jos pastoveje saldytuve pasidare pasileide tokios,o as jau pasidariau baisini gabal saldainines mases tortui dengti,tai vat klausiu ar man nenutiks tas pats,kai apdengsiu torta,ir keik laiko gali stoveti su mase apdengtas nes balius sestadieni vakare,o galvoju dengti penktadieni vakare ir dar vezti pora valandu,saltkrepsyje ,ar nieko nenutiks masei ant torto?
aptepk tortą sviestiniyu kremu ir niekas niekur nepasileis ir šaltkrepšio nereikės, ne vidurvasaris gi
man irgi baisiai patinka tas vaizdelis, tik MB nerodykit
QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 08:48)
pakartosiu Olestos zinute, nes viskas joje pasakyta
Man tai graziausiais Cipciuko Napoleonas, toks tikroviskas tortas
Monikut, kaip tavo bezas, ar besas
Raseliuk, kas atvare, tas teisingai padare
Atvarau ir as su ratais.
Viduje dziovintu vaisiu riesutu tortas. Sokoladine saldainiu mase, marcipanas apvadai, ratai baronkos. Foto Shudina, nustatinek nenustatinek, vistiek š
Jezus, pirma mintis, galvoju, kam Asseni atvilko dabar tuos ratus iš interneto, gi sakė, kad nedėtume, o pasirodo pati čia jau tobulybę sukonstravus, spaudžiu dešinę, šauniai pasidarbavai