Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Merginos ....neužeik pora dienų , ir greitukė garantuota .....visų tortai be gaaaaaaaaaalo gražūs ....bet vieno neįmanoma neišskirti...Meian pieningają karvikę ... tongue.gif ....aukštas , kaip sako pilotažas .... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ....

O va dėl šito tortuko .......kagi , iš visos širdies laikysiu špygas ..... ax.gif

user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------------

O čia maniškis , toks neplanuotas .....prašė su kavos puodeliu , neklausiau ...kaip visada rolleyes.gif , padariau su vazele ...... blush2.gif

Viduje " Nevėžis " .....pastilažas , Cipciuko masės gėlės .....

user posted image

user posted image
Atsakyti
cypciuk, kaip visada nebera ka ir pridurti, super svelnu, kuklu, trapu......... labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 11 05, 02:39)
cypciuk, kaip visada nebera ka ir pridurti, super svelnu, kuklu, trapu......... labai labai grazu  wub.gif

Ačiū širdele user posted image....

Atsakyti
Cipciuk, kooookia grožybė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ornamentukai labai puošia tortuką taip subtiliai wub.gif wub.gif wub.gif Žavu wub.gif wub.gif

gitule, labai ačiūūūū už atsakymą 4u.gif dažnai darau šį kremą, o žolės su juo pamėgint nedasigalvojau doh.gif ir kaip matau gerai dažosi šitas kremas, ane g.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 21:33)
Iš foto matosi, kad šis "bezas" turi šiek tiek tendencijos ištižti  g.gif  Kaži kodėl  g.gif  gal perviriau sirupą... na tikiuosi iki rytdienos atlaikys ir nenučiuos visi papuošimai  doh.gif

Dailus tortukas gavosi, ypač rožytės wub.gif laikom špygutes dėl bezo mirksiukas.gif jei sakai linkęs tižti, tai sirupą nepervirei schmoll.gif o mažumėlę jo nedavirei ax.gif arba gal galėjo drėgmės iš biskivito pagauti, ant ko ten dzibavai nedažlibinu lens.gif

Atsakyti
Gavau barti , kad ne ten pataikiau blush2.gif .....tai atvelku čia .....nu kad nieko įpatigo blush2.gif ....

Asseni " vaikystės napoleonas " .....bais skanus essen.gif ....

user posted image

Atsakyti
Cipciuk, infarktas garantuotas, jau toks grazus su ta vazele wub.gif O kaip vazele daret?
QUOTE(RiMami @ 2009 11 05, 00:58)
gitule, labai ačiūūūū už atsakymą  4u.gif dažnai darau šį kremą, o žolės su juo pamėgint nedasigalvojau doh.gif ir kaip matau gerai dažosi šitas kremas, ane  g.gif

Daryk zolyte drasiai, liuks mirksiukas.gif Ir dazosi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,prasau mane nuraminti smile.gif pamenu kai dariau geles is saldainiu mases ir jos pastoveje saldytuve pasidare pasileide tokios,o as jau pasidariau baisini gabal saldainines mases tortui dengti,tai vat klausiu ar man nenutiks tas pats,kai apdengsiu torta,ir keik laiko gali stoveti su mase apdengtas nes balius sestadieni vakare,o galvoju dengti penktadieni vakare ir dar vezti pora valandu,saltkrepsyje ,ar nieko nenutiks masei ant torto?
Atsakyti
Atvare mane cia blush2.gif tai ikeliu savo tortuka. medutis pagal cicpiuka, dengta saldainiu mase, gelytes ir lapeliai is plikyts teslos
user posted image
Atsakyti
Labai grazus tortukai wub.gif 4u.gif
Cipciuk toje vazele tortas ar ne g.gif
o Napaleonas toks grazuolis man dar didele mysle kaip ta tvora padaroma ax.gif

Rekaliuke mielas tortukas raudonos rozes wub.gif sventiskai atrodo toki torta kaip nesi dovanu tai ir geliu nereikia biggrin.gif

Aciu Naitui uz paaiskyma jau dabar ir as lipdysiu gelikes spalvotas thumbup.gif

Ir dar pas Cipciuka baisiai patiko tas vaizdelis kuriame Olesta buciuojasi su kavalierium wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 05 lapkričio 2009 - 08:44
user posted image
savaitgalis, savaitgalis, tralia lia lia lia lia yahoo.gif ploja.gif ploja.gif SUPER TORTAI CIPCIUK, net komentuoti nėra ką, tik labai susidomėjau, ko geltono pribėrėte į gėlių viduriukus bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(padima @ 2009 11 05, 08:10)
sveikutes,prasau mane nuraminti smile.gif pamenu kai dariau geles is saldainiu mases ir jos pastoveje saldytuve pasidare pasileide tokios,o as jau pasidariau baisini gabal saldainines mases tortui dengti,tai vat klausiu ar man nenutiks tas pats,kai apdengsiu torta,ir keik laiko gali stoveti su mase apdengtas nes balius sestadieni vakare,o galvoju dengti penktadieni vakare ir dar vezti pora valandu,saltkrepsyje ,ar nieko nenutiks masei ant torto?

aptepk tortą sviestiniyu kremu ir niekas niekur nepasileis ir šaltkrepšio nereikės, ne vidurvasaris gi mirksiukas.gif

man irgi baisiai patinka tas vaizdelis, tik MB nerodykit topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 08:48)
user posted image
savaitgalis, savaitgalis, tralia lia lia lia lia  yahoo.gif  ploja.gif  ploja.gif

pakartosiu Olestos zinute, nes viskas joje pasakyta
Man tai graziausiais Cipciuko Napoleonas, toks tikroviskas tortas

Monikut, kaip tavo bezas, ar besas lotuliukas.gif

Raseliuk, kas atvare, tas teisingai padare thumbup.gif

Atvarau ir as su ratais.

Viduje dziovintu vaisiu riesutu tortas. Sokoladine saldainiu mase, marcipanas apvadai, ratai baronkos. Foto Shudina, nustatinek nenustatinek, vistiek š

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jezus, pirma mintis, galvoju, kam Asseni atvilko dabar tuos ratus iš interneto, gi sakė, kad nedėtume, o pasirodo pati čia jau tobulybę sukonstravus, spaudžiu dešinę, šauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti