Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Moniuxx ieik va cia: Angliški kliedesiai
http://www.supermama...;#entry31708199
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 04, 14:57)
Meian, anu ka eini tešmenį nupjaut tortui ir skryblių uždėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kas čia per nukrypimai nuo paveiklo  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Olesta, prasyciau! lotuliukas.gif Ten gi ketvirta kojyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(naitas @ 2009 11 04, 16:08)
Tiesa, keletą puslapių atgal Meian minėjo gliterį, nevalgomą, vaikų veidukams piešti. tai jo KAUNE NĖRA. Apėjau kojomis šiand partnerių parduotuves  rolleyes.gif
snazzaro..snozzaro.. na kažkaip taip vadinas.. turi paprastų dažų, 4 spalvų. O gliterį tai naudojo tik per prezentaciją hihihi.gif, pardavimui nedavė. Vienžo, kaip danguj, taip ir ant žemės...

Matai, zalciai kokie doh.gif Tai ko cia visur reklamuojasi, jei nepardavineja? (Reikejo atskaityt paskaita, kad bent ant sirdies palengvetu lotuliukas.gif )

QUOTE(moniuxx @ 2009 11 04, 16:19)
sveikutes kepejeles, senokai jau cia bebuvau ,tai per ta laika visos patobulejote ir vietoj groziu sedevrus kurt pradejote  wub.gif  wub.gif  wub.gif
pavydziu jums tokiu gabumu blush2.gif  ,tai pamaniau ,kad vel reiketu pradeti mokytis ir man, bet kaip anksciau ,taip ir dabar turiu problemele su maistiniais dazais . gal jau atsirado daugiau vietu is kur ju butu galima nusipirkti? buvau uzsisakius pas cipciuka ,bet vis dar tebelaukiu ,turbut per sedevru kurima pamirso mano prasyma smile.gif
buciau dekinga jei pasidalintumete informacija

Aha, atsirado tokia vieta -- Naitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 04, 16:08)
nežinau.. aš vis galvoju apie monikute pastabas. Grįžtu ir grįžtu prie to torto.. nu kad tie lapeliai man visai normalūs, ir pasiraitę šiek tiek, kaip monikutė nori. Man tai jie būtų per blyškūs, jeigu žiūrėt į gamtą. Aš daryčiau tamsesnius. Tačiau yra dar vienas bet - o tai fotografijos kokybė. Tikrasis torto vaizdas gi kitoks, ir spalvos kitokios..
ir ačiū dievui, kad nesigavo tos plikytos tešlos lapeliai.. Jie prie gražios spalvos torto, masės dengimo ir gražių rožių tikrai netiktų, ypač tie, kur flomiko galvute apdirbti..
neramuole, Tavo bėda, kad nefotošopini hihihi.gif
Tiesa, keletą puslapių atgal Meian minėjo gliterį, nevalgomą, vaikų veidukams piešti. tai jo KAUNE NĖRA. Apėjau kojomis šiand partnerių parduotuves  rolleyes.gif
snazzaro..snozzaro.. na kažkaip taip vadinas.. turi paprastų dažų, 4 spalvų. O gliterį tai naudojo tik per prezentaciją hihihi.gif, pardavimui nedavė. Vienžo, kaip danguj, taip ir ant žemės...

nemoku fotosopinti ir visa kita daryt, kai cypciukas pasake ieškojau pas save fotike gelytės, kažka radau, atrodo nusistačiau, vienu žodžiu totali blondinė, moku tik mygtuka paspaust doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 04, 18:13)
Matai, zalciai kokie  doh.gif Tai ko cia visur reklamuojasi, jei nepardavineja? (Reikejo atskaityt paskaita, kad bent ant sirdies palengvetu  lotuliukas.gif )
Aha, atsirado tokia vieta -- Naitas  lotuliukas.gif

man tai lengva.. nes aš vistiek iš anglų imsiu. ir jau daugiau nepirksiu iš viso.. viskas.. krachas ir taip piniginei.. dabar paskutinį kartą perku. Gipsas.

Atsakyti
Meian, mad.gif
Kur anksciau buvai su ta karve mad.gif Nu gi tokia fainuole bigsmile.gif
Negi negalejai pries dvi savaites ja ikelt, nesvarbu, kad neseniai padarei lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Mano drauge dievina karves, o man kazkaip visai is galvos iskrito, tai jai visai torto gimtadieniui nedariau, nes nezinojau ka padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 lapkričio 2009 - 18:33
Meian, labai aciu uz komentara, jau taip graziai parasei, net gerkle uzspaude wub.gif rolleyes.gif oro_buckis.gif
O karve labai labai daili, cia man aukstoji matematika doh.gif Tiek nelygumu visokiu ir taip lygiai apdengta, o jau snukutis wub.gif
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 03, 20:26)
Stai ir mano treciasis isgimdytas tortukas medutis su grietinele ir zele, puostas sarlotes kremu, sokoladinem rozem ir plikytais lapeliais

Kokia grazi barbute wub.gif Ir tik trecias tortas, nerealiai thumbup.gif
QUOTE(RiMami @ 2009 11 03, 22:12)
Gitule, nuostabūs tortukai ir žolytė kokia vešli  wub.gif O sakyk sviestinis kremas normaliai "eina" per žolės antgaliuką, t. y. ar nesikemša jis  g.gif

Aciu 4u.gif Man sviestinis kremas isvis nekimso antgaliuka, viskas ejosi kaip is pypkes, as dariau sviestini su kondensuotu 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 08:11)
gitule be priekaištų good.gif superiniai torčiukai  wub.gif
[b]

4u.gif

QUOTE(pumpica @ 2009 11 04, 08:49)
as ne Gitule, bet jau rasiau, kad man asmeniskai kimsosi antgalis kai dariau zole is Sarlot sviestinio kremo....sakau gal blogai cukrus buvo istirpes...

As dariau sviestini su kondensuotu, ten cukrus nesideda, tai buvo miela malonu dirbti, nesikimso isvis schmoll.gif 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 08:51)
aš vakar padariau įžanga į šios savaitės darbelius, pirmasis tortukas, vaisinis, dengta patobulinta meian mase( super gavos), gėlytės pastiliažas

Labai svelnus, grazus tortukas wub.gif O kaip lygiai apdengtas blink.gif
Kokio dydzio torta galima apdengti is Meian mases vienos normos? Siandien isbandysiu ir as ta pagerinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 04, 18:53)
jau daugiau nepirksiu iš viso.. viskas.. krachas ir taip piniginei.. dabar paskutinį kartą perku. Gipsas.

...Ir kur tai girdeta?... mastau.gif tongue.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 11 04, 19:29)
Meianmad.gif
Kur anksciau buvai su ta karve  mad.gif Nu gi tokia fainuole  bigsmile.gif
Negi negalejai pries dvi savaites ja ikelt, nesvarbu, kad neseniai padarei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Mano drauge dievina karves, o man kazkaip visai is galvos iskrito, tai jai visai torto gimtadieniui nedariau, nes nezinojau ka padaryt  doh.gif

Atsiprasau... as netycia blush2.gif

QUOTE(gitule @ 2009 11 04, 20:37)
Kokio dydzio torta galima apdengti is Meian mases vienos normos? Siandien isbandysiu ir as ta pagerinta  rolleyes.gif

Jei norma tokia, kaip rasiau recepte su gliukozes milteliais, tai 26cm skersmens tortui, siek tiek storiau kociojant -- pats optimaliausias kiekis. Lieka likuciu, taciau ju deka tik paprasciau einasi darbas -- nereikia jaudintis, kad kazkur neuzteks mases (juolab, kad juos veliau vis tiek sunaudoji papuosimams, drapiruotems ir t.t.).

Is mazesnes normos (tokiu produktu kiekiu, kaip rasiau recepte su cukraus sirupu) -- ne didesniam, nei 24 cm.
Atsakyti
Ryt ateina kelios draugės į svečius, tai ką tik pabaigiau tortuką rytdienos vakarui blush2.gif Nešu jums parodyti 4u.gif
Tortas rafaelo svajonė, bet man ten jį daryti ėjosi kaip kokį tai kažkieno košmarą doh.gif na tikėkimės bent skonis bus normalus unsure.gif

Puošybos elementai: saldainių masės gėlės ir lapeliai, bei beze džibukai. Atkreipkit dėmesį į žodį BEZĖ lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirmą kart gyvenime gavosi kažkas tikrai panašaus į beze clap.gif clap.gif ir dėl to reikia dėkoti Meian, ačiū 4u.gif Jeigu ryt iš ryto pažiūrėjus šaldytuve tortas bus bent šiek tiek panašus į dabartinį vaizdą, busių laimingiausias žmogus pasaulyje yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif laugh.gif

Įdžibukų kokybę nekreipkite dėmesio, nes tik dabar suvokiau, kas tas yra gražiai apdžibuoti ir koks tai pakankamai nelengvas darbas blush2.gif

user posted image

user posted image

Iš foto matosi, kad šis "bezas" turi šiek tiek tendencijos ištižti g.gif Kaži kodėl g.gif gal perviriau sirupą... na tikiuosi iki rytdienos atlaikys ir nenučiuos visi papuošimai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Aciuks aciuks.gif
Atsakyti
Mergaites turiu klausima del masiu Meian ir Cipciuko pastiliazo, cukriniu geliu ir kitu kaip reikia jas nudazyti (kaip nudazyti visa kieki viena spalva tai isivaizduoju mazdaug istirbdai dazus skystuose produktuose tarkim sirupe) o kaip nudazyti jai noriu is vienos normos pasidaryti kelias spalvas tai su sausais dazais turbut neimanoma tu teslos gumuliuku nudazyti jau klausiau keliose temose bet nelabai kas atsake ar tokiam dazymui butina skystu dazu isigyti ar galima kaip nors su sausais jai kuri netingit parasykit buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 04 lapkričio 2009 - 22:21
o kas nesisekė su tortu, toks pats lengviausias iš mano darytų g.gif na bet kokiu atveju bus skanus tai tikrai, o bezė darei su gliukozės milteliais??? Įdomu ar ryte matysi tą patį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 05, 00:17)
Mergaites turiu klausima del masiu Meian ir Cipciuko pastiliazo, cukriniu geliu ir kitu kaip reikia jas nudazyti (kaip nudazyti visa kieki viena spalva tai isivaizduoju mazdaug istirbdai dazus skystuose produktuose tarkim sirupe) o kaip nudazyti jai noriu is vienos normos pasidaryti kelias spalvas tai su sausais dazais turbut neimanoma tu teslos gumuliuku nudazyti jau klausiau keliose temose bet nelabai kas atsake ar tokiam dazymui butina skystu dazu isigyti ar galima kaip nors su sausais jai kuri netingit parasykit buciau labai dekinga  4u.gif

Pasidarai masę. Ji baltos spalvos. Hermetiškai suvynioji, uždarai. Laikai kambario temperatūroj. Gali stovėt iki mėnesio laiko, nieko tokio.

Visos masės iškart nereik dažyt. Nebent turi prieš akis kokį tortinį projektą ir sunaudosi viską, ką nudažei.

Kaip aš dažau su milteliais. Imu net ne šaukšteliu, imu tokia specialia maža lopetėle. Vos vos. Deduosi į plokščią indą - lėkštę pvz. Tada lašinu VIENĄ lašą degtinės ir pamaišau. Palaukiu, kol dažai ištirps.

Atsignybu masės gabaliuką ir su juo surenku viską nuo lėkštės. Minkau rankoje. Bando lipti prie pirštų. Beriu ant stalo šaukštelį cukraus pudros, pavolioju, minkau,- iškočioju dešrelę, iš jos susuku virvelę. Suspaudžiu į gumulą. Vėl kočioju dešrelę, susuku virvelę. Ir taip žaidžiu iki norimo spalvos intensyvumo.
Spalva išryškėja ne iš karto. Reikia paminkyt porą tris minutes, kol iš marmurinio rašto masės gabaliukas pasidaro vientisos spalvos.
Vis dar ima cukraus pudrą. Bet atsargiai ir su pudra. Jeigu jos bus per daug, išsausės masė, bus sunku ką nors padaryt. Žodžiu, minkai ir reikia galvot, ką minkai mirksiukas.gif Su bandymais ateina patirtis. Todėl patarčiau pradėt nuo mažų gabaliukų dažymo ir kočiojimo, pjaustymo, gėlių formavimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 04 lapkričio 2009 - 23:46