Meain,jau TAVOOOOOOOOOOOOOOO KARVUTEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
kokie ziaurus zmones ja suvalgys....
Neramuole,tavo labai grazus tortas,beje,kaip ir visi,tvarkingi,puosnus!!!!
Bandau ikelti didesne foto, bet papuosimu cia nelabai yra O tortas gavosi tikrai bus kepamas dar ne karta
Jūrate_b, šaunu, kad Tau gavosi tortukas, ir kad pravertė info , šaunuolė, o Tu dažniau pas mus užsuk ir su papuošimais viskas gausis
QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 12:26)
neikada nepykstu už pastabas ir kritika, reiks žiūret kokia kita lapelių formelę parsisiūst, plikyti man nesigavo, o kitokių neturėjau
Pati forma tai graži tų lapelių nepirk kitos ir neklausyk tokios neprofesionalės kaip aš
O žinai pagalvojau tokį dalyką O jeigu tu pabandytum lapelių galiukus šiek tiek patampyti su virbalu arba paploninti ir "paraityti" su virbalu ? Aš taip dariau ir man labai patiko ir lapeliai gavosi gražūs
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 12:31)
Pati forma tai graži tų lapelių nepirk kitos ir neklausyk tokios neprofesionalės kaip aš
O žinai pagalvojau tokį dalyką O jeigu tu pabandytum lapelių galiukus šiek tiek patampyti su virbalu arba paploninti ir "paraityti" su virbalu ? Aš taip dariau ir man labai patiko ir lapeliai gavosi gražūs
gera mintis, siandien kaip tik vel darysiuos, reiks paeksperimentuot, aciū už minti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 04, 12:30)
Jūrate_b, šaunu, kad Tau gavosi tortukas, ir kad pravertė info , šaunuolė, o Tu dažniau pas mus užsuk ir su papuošimais viskas gausis
Uzsuksiu dar ne karta, nes taip maga viska isbandyti...
QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 12:35)
gera mintis, siandien kaip tik vel darysiuos, reiks paeksperimentuot, aciū už minti
Kad tik mačytų
Labai aciu visoms uz tokius grazius atsiliepimus
Cia va apie sita karvyte:
Labai elegantiskas grazuolis, taip skaniai atrodo
Ne tik skanumyna pasigaminot, bet ir turiningai seimyniskai laika praleidot
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 10:11)
Gal galima būtų plačiau, apie ką jūs čia merginos ?
Cia va apie sita karvyte:
QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 10:51)
aš vakar padariau įžanga į šios savaitės darbelius, pirmasis tortukas, vaisinis, dengta patobulinta meian mase( super gavos), gėlytės pastiliažas
Labai elegantiskas grazuolis, taip skaniai atrodo
QUOTE(jurate_b @ 2009 11 04, 12:13)
Torto paruosimus dariau kartu su savo 4 metuku dukryte, kuri irgi norejo "dazyti" lapukus visai smagus buvo uzsiemimas
Ne tik skanumyna pasigaminot, bet ir turiningai seimyniskai laika praleidot
Meian, anu ka eini tešmenį nupjaut tortui ir skryblių uždėt kas čia per nukrypimai nuo paveiklo
QUOTE(Olesta @ 2009 11 04, 14:57)
Meian, anu ka eini tešmenį nupjaut tortui ir skryblių uždėt kas čia per nukrypimai nuo paveiklo
QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 13:26)
neikada nepykstu už pastabas ir kritika, reiks žiūret kokia kita lapelių formelę parsisiūst, plikyti man nesigavo, o kitokių neturėjau
nežinau.. aš vis galvoju apie monikute pastabas. Grįžtu ir grįžtu prie to torto.. nu kad tie lapeliai man visai normalūs, ir pasiraitę šiek tiek, kaip monikutė nori. Man tai jie būtų per blyškūs, jeigu žiūrėt į gamtą. Aš daryčiau tamsesnius. Tačiau yra dar vienas bet - o tai fotografijos kokybė. Tikrasis torto vaizdas gi kitoks, ir spalvos kitokios..
ir ačiū dievui, kad nesigavo tos plikytos tešlos lapeliai.. Jie prie gražios spalvos torto, masės dengimo ir gražių rožių tikrai netiktų, ypač tie, kur flomiko galvute apdirbti..
neramuole, Tavo bėda, kad nefotošopini
Tiesa, keletą puslapių atgal Meian minėjo gliterį, nevalgomą, vaikų veidukams piešti. tai jo KAUNE NĖRA. Apėjau kojomis šiand partnerių parduotuves
snazzaro..snozzaro.. na kažkaip taip vadinas.. turi paprastų dažų, 4 spalvų. O gliterį tai naudojo tik per prezentaciją , pardavimui nedavė. Vienžo, kaip danguj, taip ir ant žemės...
sveikutes kepejeles, senokai jau cia bebuvau ,tai per ta laika visos patobulejote ir vietoj groziu sedevrus kurt pradejote
pavydziu jums tokiu gabumu ,tai pamaniau ,kad vel reiketu pradeti mokytis ir man, bet kaip anksciau ,taip ir dabar turiu problemele su maistiniais dazais . gal jau atsirado daugiau vietu is kur ju butu galima nusipirkti? buvau uzsisakius pas cipciuka ,bet vis dar tebelaukiu ,turbut per sedevru kurima pamirso mano prasyma
buciau dekinga jei pasidalintumete informacija
pavydziu jums tokiu gabumu ,tai pamaniau ,kad vel reiketu pradeti mokytis ir man, bet kaip anksciau ,taip ir dabar turiu problemele su maistiniais dazais . gal jau atsirado daugiau vietu is kur ju butu galima nusipirkti? buvau uzsisakius pas cipciuka ,bet vis dar tebelaukiu ,turbut per sedevru kurima pamirso mano prasyma
buciau dekinga jei pasidalintumete informacija