Meian, vau va čia tai pasaka man kaip tik irgi reiks torčiuką karvine tema daryt, bet aš jaučiu apsiribosiu cukrinėm karvytėm ant torto, ech, kad man tokių gabumų
Visų pirmą tai norėjau pasidžiaugti, kad ne tik savaitgaliais užderi grožybių šioj temukėj
gitule be priekaištų superiniai torčiukai
Angel1203 wow labai graži barbė su visais "priedais" ir išties labai didelis šis tortas
Meian ilgai galvojau ką parašyti ir niekaip nesugalvojau kaip tinkamai pagirti šitą šedevrą nu nerealus tortas čia reikia būti išsistudijavus visą karvių anatomiją, kad tokį tortą sukurti ir dar turėti didelius sugebėjimus ir piešimo srityje ir masių dengimo vienu žodžiu, trumpiau tariant, pirma vieta su riebiu riebiu pliusu
Gal galima būtų plačiau, apie ką jūs čia merginos ?
gitule be priekaištų superiniai torčiukai
Angel1203 wow labai graži barbė su visais "priedais" ir išties labai didelis šis tortas
Meian ilgai galvojau ką parašyti ir niekaip nesugalvojau kaip tinkamai pagirti šitą šedevrą nu nerealus tortas čia reikia būti išsistudijavus visą karvių anatomiją, kad tokį tortą sukurti ir dar turėti didelius sugebėjimus ir piešimo srityje ir masių dengimo vienu žodžiu, trumpiau tariant, pirma vieta su riebiu riebiu pliusu
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 03, 23:34)
Gal galima būtų plačiau, apie ką jūs čia merginos ?
QUOTE(RiMami @ 2009 11 03, 21:12)
Gitule, nuostabūs tortukai ir žolytė kokia vešli O sakyk sviestinis kremas normaliai "eina" per žolės antgaliuką, t. y. ar nesikemša jis
as ne Gitule, bet jau rasiau, kad man asmeniskai kimsosi antgalis kai dariau zole is Sarlot sviestinio kremo....sakau gal blogai cukrus buvo istirpes...
kokia čia gali būti kritika, atsipeikėk, Neramuole, įsimylėjau šitą spalvą labai gražus tortas
neramuole, suuuuper atrodo tortas akys taip ir prisiklijavo prie monitoriaus kaip vadinasi šita spalva, kuria dažei gal electric pink lauksim sekančių tortukų
pumpica, ačiū už atsakymą
QUOTE(Meian @ 2009 11 04, 00:49)
geriau pabandyk isivaizduot save lyginancia mase -- va ypac tame tarpelyje tarp karvutes ausytes ir sparneliu... aha...
aha, šito neįvertinau vakar.
ai, aš tai būč pylus aisingą į problem vietas, jeigu kas
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 11:11)
visajėgis google
QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 11:51)
aš vakar padariau įžanga į šios savaitės darbelius, pirmasis tortukas, vaisinis, dengta patobulinta meian mase( super gavos), gėlytės pastiliažas
Labai gražus, švelnus ir valgomas. Kur jau ten kritika
Seku jusu temele visai neseniai, bet uzejus cia viena karta ir pamacius visus situos tortukus, taip ir traukia uzeiti dazniau ir dazniau, bet kadangi tortu gaminimo srityje esu naujoke, tai pradejau nuo "Rafaelo"
Didelis aciu Olestai uz paaiskinimus
Torto paruosimus dariau kartu su savo 4 metuku dukryte, kuri irgi norejo "dazyti" lapukus visai smagus buvo uzsiemimas
Didelis aciu Olestai uz paaiskinimus
Torto paruosimus dariau kartu su savo 4 metuku dukryte, kuri irgi norejo "dazyti" lapukus visai smagus buvo uzsiemimas
QUOTE(RiMami @ 2009 11 04, 11:51)
neramuole, suuuuper atrodo tortas akys taip ir prisiklijavo prie monitoriaus kaip vadinasi šita spalva, kuria dažei gal electric pink lauksim sekančių tortukų
ačiū už pagyras , taip spalva electric pink, jau baigineju visai, o tokia ji man graži
Mal labai simpatiskas Karvytes snukutis nu tokia ji miela
Neramuole geles grazuoles ir ir pats tortas taip graziai atrodo
Neramuole geles grazuoles ir ir pats tortas taip graziai atrodo
neramuole nu jau tikrai labai dailus tortukas toks švelnus ir lengvas atrodo, o ir gėlės labai nuostabios bet aš pabūsiu ta piktoji teta ir biške pakritikuosiu tikiuosi labai nesupyksi man tie žali lapeliai gadina vaizdą nu nelimpa man jie ten nors tu ką norėtųsi kad jie būtų šiek tiek "gyvesni" ar kitokios "rūšies" tik labai prašau nesupyk, nes pats tortas tai fantastiškas ir apdengtas kaip lygiai
jurate_b matosi kažkas skanaus, bet gal turi šiek tiek didesnę foto parodyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 12:20)
neramuole nu jau tikrai labai dailus tortukas toks švelnus ir lengvas atrodo, o ir gėlės labai nuostabios bet aš pabūsiu ta piktoji teta ir biške pakritikuosiu tikiuosi labai nesupyksi man tie žali lapeliai gadina vaizdą nu nelimpa man jie ten nors tu ką norėtųsi kad jie būtų šiek tiek "gyvesni" ar kitokios "rūšies" tik labai prašau nesupyk, nes pats tortas tai fantastiškas ir apdengtas kaip lygiai
neikada nepykstu už pastabas ir kritika, reiks žiūret kokia kita lapelių formelę parsisiūst, plikyti man nesigavo, o kitokių neturėjau