Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Meian, vau va čia tai pasaka blink.gif man kaip tik irgi reiks torčiuką karvine tema daryt, bet aš jaučiu apsiribosiu cukrinėm karvytėm ant torto, ech, kad man tokių gabumų wub.gif
Atsakyti
Visų pirmą tai norėjau pasidžiaugti, kad ne tik savaitgaliais užderi grožybių šioj temukėj clap.gif clap.gif clap.gif

gitule be priekaištų good.gif superiniai torčiukai wub.gif

Angel1203
wow mega_shok.gif labai graži barbė su visais "priedais" wub.gif ir išties labai didelis šis tortas blink.gif thumbup.gif

Meian ilgai galvojau ką parašyti ir niekaip nesugalvojau kaip tinkamai pagirti šitą šedevrą doh.gif nu nerealus tortas blink.gif čia reikia būti išsistudijavus visą karvių anatomiją, kad tokį tortą sukurti ir dar turėti didelius sugebėjimus ir piešimo srityje ir masių dengimo blink.gif vienu žodžiu, trumpiau tariant, pirma vieta su riebiu riebiu pliusu first.gif

QUOTE(urgit@ @ 2009 11 03, 23:34)
Nu gi matau kad ji ir yra  bigsmile.gif
Patinka man jie  wub.gif  ir tavo karvute  wub.gif

Gal galima būtų plačiau, apie ką jūs čia merginos blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 lapkričio 2009 - 09:12
QUOTE(RiMami @ 2009 11 03, 21:12)

Gitule, nuostabūs tortukai ir žolytė kokia vešli  wub.gif O sakyk sviestinis kremas normaliai "eina" per žolės antgaliuką, t. y. ar nesikemša jis  g.gif

as ne Gitule, bet jau rasiau, kad man asmeniskai kimsosi antgalis kai dariau zole is Sarlot sviestinio kremo....sakau gal blogai cukrus buvo istirpes...
Atsakyti
pritariu nuomonei kad nėra žodžių apibudinti meian grožiui blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif super kruopštu ir dailu wub.gif
aš vakar padariau įžanga į šios savaitės darbelius, pirmasis tortukas, vaisinis, dengta patobulinta meian mase( super gavos), gėlytės pastiliažas

user posted image

kaip visada priimu, komentarus ir kritika 4u.gif
Atsakyti
kokia čia gali būti kritika, atsipeikėk, Neramuole, įsimylėjau šitą spalvą wub.gif labai gražus tortas thumbup.gif
Atsakyti
neramuole, suuuuper atrodo tortas thumb_yello.gif akys taip ir prisiklijavo prie monitoriaus wacko.gif kaip vadinasi šita spalva, kuria dažei g.gif gal electric pink rolleyes.gif lauksim sekančių tortukų nail.gif

pumpica, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 04, 00:49)
geriau pabandyk isivaizduot save lyginancia mase -- va ypac tame tarpelyje tarp karvutes ausytes ir sparneliu... aha... hihihi.gif

aha, šito neįvertinau vakar.
ai, aš tai būč pylus aisingą į problem vietas, jeigu kas irnesakyk.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 11:11)

Gal galima būtų plačiau, apie ką jūs čia merginos  blush2.gif ?

visajėgis google mirksiukas.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 11 04, 11:51)
aš vakar padariau įžanga į šios savaitės darbelius, pirmasis tortukas, vaisinis, dengta patobulinta meian mase( super gavos), gėlytės pastiliažas

Labai gražus, švelnus ir valgomas. Kur jau ten kritika irnesakyk.gif
Atsakyti
Seku jusu temele visai neseniai, bet uzejus cia viena karta ir pamacius visus situos tortukus, taip ir traukia uzeiti dazniau ir dazniau, bet kadangi tortu gaminimo srityje esu naujoke, tai pradejau nuo "Rafaelo" ax.gif
Didelis aciu Olestai uz paaiskinimus 4u.gif
Torto paruosimus dariau kartu su savo 4 metuku dukryte, kuri irgi norejo "dazyti" lapukus biggrin.gif visai smagus buvo uzsiemimas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 04, 11:51)
neramuole, suuuuper atrodo tortas thumb_yello.gif akys taip ir prisiklijavo prie monitoriaus wacko.gif  kaip vadinasi šita spalva, kuria dažei  g.gif gal electric pink  rolleyes.gif lauksim sekančių tortukų nail.gif

pumpica, ačiū už atsakymą 4u.gif

ačiū už pagyras 4u.gif , taip spalva electric pink, jau baigineju visai, o tokia ji man graži wub.gif
Atsakyti
Mal labai simpatiskas Karvytes snukutis nu tokia ji miela wub.gif wub.gif 4u.gif

Neramuole geles grazuoles ir ir pats tortas taip graziai atrodo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
neramuole nu jau tikrai labai dailus tortukas wub.gif toks švelnus ir lengvas atrodo, o ir gėlės labai nuostabios wub.gif bet aš pabūsiu ta piktoji teta ir biške pakritikuosiu blush2.gif tikiuosi labai nesupyksi blush2.gif man tie žali lapeliai gadina vaizdą unsure.gif nu nelimpa man jie ten nors tu ką unsure.gif norėtųsi kad jie būtų šiek tiek "gyvesni" ar kitokios "rūšies" blush2.gif tik labai prašau nesupyk, nes pats tortas tai fantastiškas wub.gif ir apdengtas kaip lygiai bigsmile.gif

jurate_b matosi kažkas skanaus, bet gal turi šiek tiek didesnę foto parodyti lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 lapkričio 2009 - 11:21
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 04, 12:20)
neramuole nu jau tikrai labai dailus tortukas  wub.gif  toks švelnus ir lengvas atrodo, o ir gėlės labai nuostabios  wub.gif  bet aš pabūsiu ta piktoji teta ir biške pakritikuosiu  blush2.gif  tikiuosi labai nesupyksi  blush2.gif  man tie žali lapeliai gadina vaizdą  unsure.gif  nu nelimpa man jie ten nors tu ką  unsure.gif  norėtųsi kad jie būtų šiek tiek "gyvesni" ar kitokios "rūšies"  blush2.gif  tik labai prašau nesupyk, nes pats tortas tai fantastiškas  wub.gif  ir apdengtas kaip lygiai  bigsmile.gif
jurate_b matosi kažkas skanaus, bet gal turi šiek tiek didesnę foto parodyti lens.gif

neikada nepykstu už pastabas ir kritika, reiks žiūret kokia kita lapelių formelę parsisiūst, plikyti man nesigavo, o kitokių neturėjau ax.gif
Atsakyti