Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

GITULE, superiniai Tavo tortai, ramunės kokios daugiasluoksnės, super, net iš 5 gėlyčių, ir su kamuoliuku labai fainas, o kas kamuoliuko viduje bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 03, 19:59)
GITULE, superiniai Tavo tortai, ramunės kokios daugiasluoksnės, super, net iš 5 gėlyčių, ir su kamuoliuku labai fainas, o kas kamuoliuko viduje  bigsmile.gif  4u.gif

Aciu smile.gif Kamuolio viduje medutis irgi 4u.gif
Atsakyti
Stai ir mano treciasis isgimdytas tortukas medutis su grietinele ir zele, puostas sarlotes kremu, sokoladinem rozem ir plikytais lapeliais
P. S. Saldytuve buvo fotogeniskiausiau ax.gif beja aciu dar karta uz jusu kantrybe ir pagalba. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 03, 18:02)
Meian, bet tavo pastabumas  bigsmile.gif Aha Rimami buvo davus nuorodą 

Taip taip, Rimute, mano akis tave stebi ir nieeekas pro ja nepraslysta! lens.gif lotuliukas.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 11 03, 18:02)
Meian, labai ačiū už įdomią ir laaabai naudingą info  4u.gif tai tas mūsų pamėgtas perlamutrinis ar aukso spalvos purškalas matyt irgi bus non-toxic, bet geriau nevalgyt jo, ane  g.gif o tai tau blink.gif o taip gražu

Nesu tikra, bet taip pat manau, kad jis priklauso "non-toxic" grupei... Pasakyciau konkreciau, bet is tiesu niekada jo nenaudojau... geda prisipazint, bet man kazkaip nelabai prie sirdies, kai to blizgesio per daug -- nekelia apetito...

QUOTE(gitule @ 2009 11 03, 20:37)
Cia du praeitos savaites tortukai 

Labai nuosirdziai pasakysiu -- man tas kamuolys toooooks wub.gif Labiausiai del geliu... taip tikroviskai, jaukiai ir naturaliai atrodo -- tarsi kazkas butu zaides, ir netycia isspyres kamuoli is aikstes, ir stai jis dabar guli pieveleje, tarp geliu... wub.gif

...Kazkodel sitas tortas man atrodo toooks nekaltas -- primena jaunyste (kuri, aisku, dar ne nesiruosia praeit iiiiiiilgus metus, kchem rolleyes.gif), mokykla, pirmaja meile ir, ech, griebia uz sirdies ne ka maziau, nei Smilgeviciutes ir Mikutaviciaus duetas roko operoje "Jurate ir Kastytis"... wub.gif

~~~
Tortukas su drugeliu mane labiausiai suzavejo besisukancia pievele: rodos, tarsi butu fotografuota judesio metu, ir viskas ten is tiesu sukasi, o drugelis tuoj tuoj pakils.
~~~

Ir isvis, zinai, Gitule... Spaudziu ranka.

QUOTE(gitule @ 2009 11 03, 20:37)
Meian, aciu uz mases recepta su gliukozes milteliais, bus rytoj isbandyta

I sveikata 4u.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 03, 22:26)
Stai ir mano treciasis isgimdytas tortukas medutis su grietinele ir zele, puostas sarlotes kremu, sokoladinem rozem ir plikytais lapeliais
P. S. Saldytuve buvo fotogeniskiausiau  ax.gif beja aciu dar karta uz jusu kantrybe ir pagalba. 

Kokia elegantiska dama ir kokios saunios geles wub.gif

~~~~~~~~~~~~~~

Atvelku ir as dar viena, nors ir baisiai kuklu... karve si karta unsure.gif Zinot, karve -- na, nebutu ji karve doh.gif Vargelio grazaus su ja turejau. Reikejo dengt mase, nors tuo tarpu islinkimus butu buve KUR KAS lengviau suformuot kremu... apdenk tu lygiai, kad sau nori, tokios karvutes kakla, ir siaip....

Dabar kai pagalvoju -- daug ka buciau dariusi kitaip; taciau (deja) sio torto gamybai turejau lygiai viena vakara, nuo pirmojo judesio iki uodegos prikabinimo... Tad jusu demesiui -- ekspromtine skraidanti karvute trumpomis kojytemis. (Uzsakymas toks buvo... unsure.gif )

user posted image

Cia pora tos karvutes "islinkimu" nuotraukyciu...
user posted image lens.gif lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 03 lapkričio 2009 - 21:59
blink.gif rado kas dejuoti dėl dengimo user posted image, masių meistrė thumbup.gif ale ir įdomūs poreikia pas žmones g.gif bet kokiu atveju per vieną vakarą padarei valgomą stebuklą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 03, 22:58)
Taip taip, Rimute, mano akis tave stebi ir nieeekas pro ja nepraslysta! lens.gif lotuliukas.gif
Nesu tikra, bet taip pat manau, kad jis priklauso "non-toxic" grupei... Pasakyciau konkreciau, bet is tiesu niekada jo nenaudojau... geda prisipazint, bet man kazkaip nelabai prie sirdies, kai to blizgesio per daug -- nekelia apetito...
Labai nuosirdziai pasakysiu -- man tas kamuolys toooooks  wub.gif Labiausiai del geliu... taip tikroviskai, jaukiai ir naturaliai atrodo -- tarsi kazkas butu zaides, ir netycia isspyres kamuoli is aikstes, ir stai jis dabar guli pieveleje, tarp geliu...  wub.gif

...Kazkodel sitas tortas man atrodo toooks nekaltas -- primena jaunyste (kuri, aisku, dar ne nesiruosia praeit iiiiiiilgus metus, kchem  rolleyes.gif), mokykla, pirmaja meile ir, ech, griebia uz sirdies ne ka maziau, nei Smilgeviciutes ir Mikutaviciaus duetas roko operoje "Jurate ir Kastytis"... wub.gif

~~~
Tortukas su drugeliu mane labiausiai suzavejo besisukancia pievele: rodos, tarsi butu fotografuota judesio metu, ir viskas ten is tiesu sukasi, o drugelis tuoj tuoj pakils.
~~~

Ir isvis, zinai, Gitule... Spaudziu ranka.
I sveikata  4u.gif
Kokia elegantiska dama ir kokios saunios geles  wub.gif

~~~~~~~~~~~~~~

Atvelku ir as dar viena, nors ir baisiai kuklu... karve si karta unsure.gif Zinot, karve -- na, nebutu ji karve  doh.gif Vargelio grazaus su ja turejau. Reikejo dengt mase, nors tuo tarpu islinkimus butu buve KUR KAS lengviau suformuot kremu... apdenk tu lygiai, kad sau nori, tokios karvutes kakla, ir siaip....

Dabar kai pagalvoju -- daug ka buciau dariusi kitaip; taciau (deja) sio torto gamybai turejau lygiai viena vakara, nuo pirmojo judesio iki uodegos prikabinimo... Tad jusu demesiui -- ekspromtine skraidanti karvute trumpomis kojytemis. (Uzsakymas toks buvo...  unsure.gif )

user posted image

Cia pora tos karvutes "islinkimu" nuotraukyciu...
user posted image lens.gif  lens.gif

Ci agal "Nieko Rimto" Karvute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 11 03, 22:04)
o kurioje vietoje merginso renkasi uzsakymui is uzsienio neradau jokios temos g.gif

http://www.supermama...;#entry31666755

siūlau prisijungti
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 03, 23:17)
blink.gif  rado kas dejuoti dėl dengimo user posted image, masių meistrė  thumbup.gif  ale ir įdomūs poreikia pas žmones  g.gif  bet kokiu atveju per vieną vakarą padarei valgomą stebuklą  thumbup.gif

Aciu uz palaikyma (nors ir kiek avansini) wub.gif

QUOTE(urgit@ @ 2009 11 03, 23:19)
Ci agal "Nieko Rimto" Karvute  ax.gif

Jeeetau, net uz sirdies sugriebe... blink.gif nejaugi tikrai taip is kart tokia mintis ir sove? bigsmile.gif Vaje, nes tai ji ir turejo buti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 03 lapkričio 2009 - 22:28
Nu gi matau kad ji ir yra bigsmile.gif
Patinka man jie wub.gif ir tavo karvute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 04, 00:26)
Jeeetau, net uz sirdies sugriebe...  blink.gif nejaugi tikrai taip is kart tokia mintis ir sove?  bigsmile.gif Vaje, nes tai ji ir turejo buti...

labai faina karvutė wub.gif bandau įsivaizduoti save tooookio dydžio masės gabalą kočiojant doh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 03, 23:34)
Nu gi matau kad ji ir yra  bigsmile.gif
Patinka man jie  wub.gif  ir tavo karvute  wub.gif

urgit@, tu net neisivaizduoji, kaiiiip man siandien gera ta isgirst wub.gif ACIU! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2009 11 03, 23:39)
labai faina karvutė  wub.gif  bandau įsivaizduoti save tooookio dydžio masės gabalą kočiojant  doh.gif ..

Che che hihihi.gif geriau pabandyk isivaizduot save lyginancia mase -- va ypac tame tarpelyje tarp karvutes ausytes ir sparneliu... aha... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 03 lapkričio 2009 - 22:50
QUOTE(Meian @ 2009 11 03, 22:49)
Che che hihihi.gif geriau pabandyk isivaizduot save lyginancia mase -- va ypac tame tarpelyje tarp karvutes ausytes ir sparneliu... aha... hihihi.gif

ir dar vieną gerą vietikę įsivaizduoju lyginant ir formuojant laugh.gif Ką čia ir kalbėt, Meian, labai simpatišką karvutę sukonstravai, tikiu, kad sudėtinga tuos išlinkimus buvo apdengti ir išlyginti, betgi dar reikėjo ir snukutį dailų nupiešti ir tą sparną pereinančiom spalvom išmarginti bigsmile.gif wub.gif menininkė esi ir nekitaip thumbup.gif žodžiu, nuostabiausia karvukė-tortas, kokį esu mačius wub.gif wub.gif wub.gif

Angel1203, laaaabai dailutė barbė wub.gif gražios rožytės wub.gif ale didelė kokia bigsmile.gif

Gitule, nuostabūs tortukai ir žolytė kokia vešli wub.gif O sakyk sviestinis kremas normaliai "eina" per žolės antgaliuką, t. y. ar nesikemša jis g.gif
Atsakyti