Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2009 11 02, 21:23)
tai ar man patars kas kaip laikyti ta mase?? kambary ar salde?? noriu pasidaryt, bet kad nezinosiu kur laikyt sad.gif

jei kalbi apie tortu dengimo mase, tai sandariai suvyniok ja i maistine plevele, dar idek i maiseli ir uzsuk, laikyk kambario temperaturoj smile.gif
Atsakyti
ooo labai aciu uz patarima, nes niekada nedarius sitos mases tai nzn. gerai tada eisiu vaikus uzmigdyti ir pasidarysiu. ziuresim kas gausis smile.gif
aciu visom kad patariate
Atsakyti
na gal jau pavyko,kaip minejau snikersas ir rafaelo ,dengtas pastiliazu.gelytes taip pat is pastiliazo:
user posted image
user posted image
o sitas rafaelo,dengtas pastiliazu
user posted image
jeigu kas ,laukiu pamokymu
Atsakyti
MAN SITIE JAV TORTAI TIESIOG TOBULI bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 02 lapkričio 2009 - 22:26
kokie lygus kokie grazus nu tas raudonas tai is is viso isimylejau man taip grazu ryskios spalvos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole ir kaip taip islyginti torta dar as nesuvokiu doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif labai aciu mergaites uz pagyrimus,aisku gal galima rasti ir trukumu bet...
sitaip tortus dengiau pirma karta gyvenime,pati stebiuosi. bigsmile.gif
turiu ir daugiau tortuku,bet paliksiu kitai dienai ax.gif
Atsakyti
Cipciuk, laaabai ačiū, kad paaiškinot kaip drugelius dažėt, gaila nebeturėjau jėgų ir laiko pamėgint paspalvint, bet kurią dieną būtinai imsiuos jų dažymo... O kempiniukas, koooooks fainuolis – pribėgo dukrytė ir sakė, rodydama į šlipsą, kad čia turi būt raudona laugh.gif ot vaikų pastabumas lotuliukas.gif

Meian, bet jau tavo "tašių" grožis negaliu akių atplėšt, jau tuo raudonu rankinuku nedvejodama ir pati pasidabinčiau – stiliovas toks laugh.gif Nu ir kaip taip įmanoma IDEALIAI padaryt bigsmile.gif Ir ačiū, kad pasidalinai savo apdengimo masės nauja versija 4u.gif reiks kada išmėgint ax.gif

Asseni, puikūs tavo tortai, žavūs mašiniukai thumbup.gif, o tas tortas su mėlynom gėlytėm tai man pats mieliausias, o dar viduj Napoleonas wub.gif

Spanguole, nepaliauji stebinti savo kruopštumu bigsmile.gif laaaaaabai gražus nameliukas ir tooookia gausybė detalių bigsmile.gif Šaunuolė.

Naitas, oho koooooookie tortai bigsmile.gif tobulėji mergyt ne dienom, bet valandom. Lelijos , maišas labai tikroviškai atrodo wub.gif

Srove, fantastiškos gėlytės wub.gif negaliu atsižiūrėt ir pats tortukas laaabai mielas.

Skristyn, koookios aguonos bigsmile.gif laaaabai man puošnus tavo tortas

Migle, paprastas, bet labai šaunus tortukas, neįtikėtina, kad kai kurios kriauklytės ir koralai rankų darbo.

Neli, nustebinai labai su tortu-akim net šiurpas perbėgo bijau.gif o pirštai swoon.gif žodžiu, baisiai gražus tortas laugh.gif

Eglejk, laaaaabai dailūs tavo tortukai, ypač geltonas, o butelka – suuuuuuper tiesiog, ypač užrašas jėginis thumbup.gif

Jav, ačiū dievui įdėjai didesnes nuotraukytes, koooooookie gražuoliai tavo tortai, rožytės nuooooostabios wub.gif

Netinginiavau ir aš - tik šį kart savo tortus į puodą įkišau laugh.gif Kam smalsu jie čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 03 lapkričio 2009 - 02:44
QUOTE(jav @ 2009 11 02, 21:42)
blush2.gif  labai aciu mergaites uz pagyrimus,aisku gal galima rasti ir trukumu bet...
sitaip tortus dengiau pirma karta gyvenime,pati stebiuosi. bigsmile.gif
turiu ir daugiau tortuku,bet paliksiu kitai dienai  ax.gif

Niu ir talentas, pirma karta dengei torta ir toks lygumas. As taip ir neprsiruosiu bandyti dengti torta, vis kepu tik savo seimynai ir vis sakau, ai cia namu valgymu tai nedengsiu, bet manau kad ir nesigautu 4u.gif
Atsakyti
oho JAV tas raudonas tai thumbup.gif spalva kokia smile.gif
Atsakyti
jav prisidedu ir aš prie dėmesio raudonajam tortui thumbup.gif tikrai tikrai tobulas, na ten antro aukšto sujungimo takelis ne tiek stipriai rantytas, kaip apačioj, bet kam čia dabar svarbu, viską atperka ta raudona spalva ir fantastiškai gražios rožės thumbup.gif žalias irgi gražus, bet raudonas karalius thumbup.gif
Atsakyti
Jav vo čia tai tortai blink.gif nesitiki, kad tai pirmieji tavo darbai thumbup.gif žodžiu super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 11 02, 23:13)
na gal jau pavyko,kaip minejau snikersas ir rafaelo ,dengtas pastiliazu.gelytes taip pat is pastiliazo:

Va cia tai jau kaip skelei, tai skelei blink.gif Neitiketina! Pamenu, karta jau ta sakiau Naitui, bet pasikartosiu -- jei jau PIRMIEJI tortai tokie, tai kas bus toliau? blink.gif bigsmile.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 11 03, 03:33)
Netinginiavau ir aš - tik šį kart savo tortus į puodą įkišau laugh.gif Kam smalsu jie čia

Oho, kokiu simpatiju ten prikelei bigsmile.gif wub.gif

Dabar ziuriu, ir Rembienes tokiu sedevru pagyrose ikelta... ir urgitos eziuku, ir kokia futbolo aikste, ir Daividijos ramuneles bigsmile.gif (ziuriu, o va sitai panai tai tikrai niekas nepadeda -- nei isbarimai, nei patraukimas per danti: kai jau nuleido inkara pagyrose, tai ten ir isisaknijo doh.gif )

Atsakyti