QUOTE(Meian @ 2009 11 02, 17:04)
* * * * * * * * *
O čia gal bus įdomu bezo aukoms... Kadangi sirupas, virtas su gliukozės milteliais yra daug labiau surištas bei turi nepalyginamai mažesnį potraukį kristalizuotis, išbandžiau tokiu būdu išvirtą sirupą panaudot bezė kremui. Gliukozės miltelių dėjau tiek pat, kiek būčiau dėjusi cukraus (TŪRIO prasme), o vandens proporcija ir virimo principas buvo tokie patys, kaip aprašyta aukščiau. Bezas gavosi super. Net kilo mintis, kad kažin, ar naudojant šį sirupą įmanoma padaryt taip, kad kažkas nesigautų, tad jei nesiseka su cukraus sirupu, siūlau išmėgint.
O čia gal bus įdomu bezo aukoms... Kadangi sirupas, virtas su gliukozės milteliais yra daug labiau surištas bei turi nepalyginamai mažesnį potraukį kristalizuotis, išbandžiau tokiu būdu išvirtą sirupą panaudot bezė kremui. Gliukozės miltelių dėjau tiek pat, kiek būčiau dėjusi cukraus (TŪRIO prasme), o vandens proporcija ir virimo principas buvo tokie patys, kaip aprašyta aukščiau. Bezas gavosi super. Net kilo mintis, kad kažin, ar naudojant šį sirupą įmanoma padaryt taip, kad kažkas nesigautų, tad jei nesiseka su cukraus sirupu, siūlau išmėgint.
Siandien tada ir pabandysiu sita dalykeli padaryti o kad beza reikia dazyti ar dazyti ta sirupa ar bendra mase
Zinot dar paklausiu visur raso kad reikia sirupa pilti plakant ten i ta grioveli o pas mane virtuvinis kombainas ir jis veikia tik uzdarius dangti ir uzfiksavus tai as galiu tik visa ta sirupa supilti ir plakti tai gal man su tokiu mikseriu nieko nesigaus gal neverta net bandyti