QUOTE(eglejk @ 2009 11 01, 19:57)
srove, koks grazus tortukas, labai valgomas atrodo
o dabar klausimukas, kaip padarei tokias ispudingas kvietkas?
Tortukas tai tikrai kad valgomas, valganciu buvo labai isgirtas
, o ten buvo 4 rafaeliniai biskvitai ploni, apatinis ir virsutinis pertepimai Cipciuko nevezio(kondensofke su sviestu, 150gr. skrudintu lazdyno riesutu ir tiek pat rome ismirkintu razinu, sukapotu) vidurinis pertepimas, siek tiek parugstinta grietinele plakta ir du indeliai konservuotu mandarinu, siulyciau pameginti, labaai skanu, biskvitai sulieti su vienos citrinos sultimis, pusantros stiklines suejo.
Su tom gelem tai nesamone gavos, tipo gladijolkos turejo buti, bet neapskaiciavau nulipdziau per dideles, sakai suformuoti per mazas tortas, ai tai taip uzmeciau, nes sokoladas sunervino dar
O dariau tai labai paprastai :i mase dazu pyliau keturiu rusiu, kol isejo tokia spalva, emiau po gabaliuka mases, panasiai kaip rozes lapeliui ir iskociojus su peiliuku pjoviau tokius pailgus lapelius, krasciukus paploninau isilgai perlenkiau, kad gautusi kanta tokia ir persveriau kad islinktu, per viduri patepiau cukraus pudra, nesugalvojau su kuo kitu padaryti baltesni, paskui dejau vysniavu ir raudonu dazu milteliais, ipyliau biski romo ir teptuku apdaziau, klijavau su tirsta zelatina, labai nedaug, nieko naujo, viskas turbut girdeta.