QUOTE(Eima @ 2009 11 01, 13:06)
Pas mane toks klausimas išlindo... O kaip jūs po tortu (pinigų maišas) pakišat tą masę? Aš bandžiau pakišinėt, tai man nesigavo. Gal perminkštas buvo. Niekaip nesugebėjau normaliai dugno prikėlinėt, pirštai į torto šonus sulįsdavo.
ko gero, dengti mase ir yra lengviausia "pinigų maišą". Mano supratimu, jeigu tas maišas bus lygus, kaip nulietas, jis nebus įdomus. O va kai padarai vieną kitą klostę (kas pradinukėms gaunasi net nenorint), tai tik priduoda maišui tikroviškumo.
Po apačia aš kišdavau pradžioj savo konditerijos "mokslų". Daugiau nebekišu. Viena, cukrų valgyt nesveika, antra - o kam tas papildomas svoris ir išlaidos
. Tai kai apdengiu, apačioje lygiai nupjaunu masę, palyginu medine mentele, kur kiek gaunasi, pakišu milimetrą kitą ir viskas. Bet visada pradedu nervintis, kai pamatau torto pjūvį. Tie pakišimai tokie netvarkingi būna, pasiglamžę. Na ir kas, kad tai ant dugno. Gi ne padangą pakeli, tortą, tai reikia greit pakišti, bo tikrai lenda pirštai tortan..
O dėl torto, dengto mase.
tai irgi nereikia pakišinėt, mano nuomone. Svarbu, kad neatsiknotų apačioj masė, ją reikia gerai priglostyt prie kremo. Vistiek apačioje torto dedasi kažkoks užbaigimas - arba dzibuojama beze, arba lipinami kokie nors karoliukai, gėlyčių girlianda ir pan.
QUOTE(daividija @ 2009 11 01, 13:38)
o kam tu kisi po tuo maisu?tu tik truputi pakisk,o nevisa dugna
nu va
ciut ciut ... arba nė tiek nereikia.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...