Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(irisas @ 2009 11 01, 21:29)
O gal dar pasakykite kaip iš Akoma sinčiatės kokiu būdu reikia mokėti? pavedimu, Paypal? Dar niekad nieko nepirkau netu  doh.gif

Laba. Mokejom pay pal pagalba. O del kainu, tai kai sudedi prekes i savo krepsely tame puslapyje iskarto pamatai ir kiek pristatymas ir kiek kainuos prekes bendrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 01, 22:31)
Laba. Mokejom pay pal pagalba. O del kainu, tai kai sudedi prekes i savo krepsely tame puslapyje iskarto pamatai ir kiek pristatymas ir kiek kainuos prekes bendrai.  mirksiukas.gif

ačiū, reiks dar paypal susiveikt
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 01, 21:40)
ačiū, reiks dar paypal susiveikt

ten paprasta, susikuri savo useri, ir viskas; tik reikia kreditines korteles, debetine nepriima ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 01, 22:44)
ten paprasta, susikuri savo useri, ir viskas; tik reikia kreditines korteles, debetine nepriima ten smile.gif

Turiu Ego, bet dar neteko ja naudotis, bet ten yra papildomų lėšų, be procentų smile.gif Tai man net į banką nereikia eit prašyt? na, einu paieškosiu SM temos apie tai. Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Kiek žinau, Ego kortelė kreditinė, o ten dar reiks kokių kodų iš banko ar pan.? Nežinau kur nukišau šios kortelės dokumentus kai gavau iš banko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 01, 21:57)
Turiu Ego, bet dar neteko ja naudotis, bet ten yra papildomų lėšų, be procentų smile.gif Tai man net į banką nereikia eit prašyt? na, einu paieškosiu SM temos apie tai. Ačiū  4u.gif
Papildyta:
Kiek žinau, Ego kortelė kreditinė, o ten dar reiks kokių kodų iš banko ar pan.? Nežinau kur nukišau šios kortelės dokumentus kai gavau iš banko  doh.gif

ne nereikia banko kodu jokiu, padarai savo useri, ivedi saskaitos (ar korteles)numeri, ir tau iskarto pamatysi ar pay pal priima tavo kortele. Ir viskas, kai mokesi akomoj ar kur kitur, reikalaus tik pay pal userio prisijungimo duomenu smile.gif

Sorry merginos, kad tersiam eteri blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 01, 20:57)
o aš nežinau ar Grušausku tikėt  g.gif Buvom pas jį du kartus, tai abu kartus sakė, kad ne alergija, o atopinis. Bet ją taip siaubingai bėrė. Alergologė sakė, kad alergija ir iš tikro, laikantis dietos labai pagerėjo, vaistai nuo alergijos baisumus nuėmė, ir dabar žinau, kad elrgiška bent keliem produktam. Šiuo metu išbėrė nuo oro, tai įtariu, kad ne alerginis, o rudeninis AD pablogėjimas  doh.gif

AD gali būti alerginis ir nealerginis, tad Grušauskas, sakydamas, kad jūsų vaikiukui AD nemelavo. Jūs ir pati dabar rašote, kad vaiką išbėrė nuo "oro". Man irgi kažkada atrodė, kad mano vaiką beria nuo maisto, laikiau vaiką "ant dietų" ir vistiek bėrė. Kol neatėjo vasara. Dingo visi bėrimai, oda buvo tokia graži, kad nežinojęs net nepasakytum, jog vaikas turi AD. O valgėm viską, ką galima pagal amžių - maniškiui greitai bus 2 metai. O vat atėjo ruduo ir vėl AD ėmė lįsti, o valgom ką ir valgėm vasarą. Bet jau dabar esu 90proc įsitikinus, kad mano vaikui maistas nei prie ko. Jei matote, kad tikrai nuo kažkokių konkrečių produktų beria, tai neduokite jų, bet kartais būna labai sunku atsekti, o ir keičiasi tie alergenai: dabar gal jus alergina pvz morka, o po 3-4mėn morka gali nebealergizuoti, gal jūsų pvz dabar nealergizuoja bulvė, o pvz po 3-4mėn bulvė gali tapti alergenu. Oi, čia tokia painiava su tuo AD, kad baisu doh.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 01, 21:06)
bigsmile.gif Eik tu sau...Na suteikei tu man vilties ax.gif Aciu tau uz tai mirksiukas.gif  4u.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif . Gi viltis miršta paskutinė rolleyes.gif . Vaikas bręs, hormonai ims siautėti ir gali viskas persiversti. Tikėkim tuo 4u.gif

QUOTE(LiloSun @ 2009 11 01, 22:13)
Sorry merginos, kad tersiam eteri  blush2.gif  4u.gif

Oi, tik baikit doh.gif . Juk tai susiję su šita tema mirksiukas.gif . Viskas čia į temą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 02, 02:50)
AD gali būti alerginis ir nealerginis, tad Grušauskas, sakydamas, kad jūsų vaikiukui AD nemelavo. Jūs ir pati dabar rašote, kad vaiką išbėrė nuo "oro".

O tai kas cia keisto, kad isbere nuo oro? Ka isivaizduojat, kad nuo oro berti negali? Taip, alergiska vaika netgi labai gali nuo oro berti, bet turbut nereikia rasyti kas yra ikvepiami alergenai? Ir nejaugi isivaizduojate, kad mes tyru kalnu oru kvepuojam? Jeigu paimtume oro megini ir mikroskopiskai istirtume, tai plaukus noretusi nusirauti suzinojus kuo mes kvepuojame. Apsidairykit kiek aplinkui oro tarsos saltiniu - masinos, pramone, is kaminu rukstantys dumai - visa tai mes sukvepuojame. Todel net jei ir nieko neduotumete alergiskam vaikui valgyti, ji vis tiek bertu, nes jus niekada nezinote kokio svaruko oro doze isileidote per langa ar prisikvepavote lauke. Ikvepiami alergenai lygiai taip paciai lipa per oda kaip ir maistiniai.
Atsakyti
[quote=LiloSun,2009 11 01, 20:57]
O jum homeopate patare nustot gert fenkaroli? blink.gif
Mes irgi homeopatinames, bet nemetem ketotifeno gert, nes tikrai niezulys mus is proto isvarytu doh.gif
Padeda ir siaip vesaus vandenuko kompresai, bet efektyviai nuema tik vaistukai manau, jei labai stiprus niezulys g.gif

Laba, nu zinok, mums tai liepe mes gerti visus tokius vaistus, nes sumazina homeopatiniu vaistu aktyvuma. Ir tai, kai mums suaktyvejo viskas, sako, jau nebet laaaabai butu blogai, tai tik tada. Aisku, as neiskenciau ir visgi homonu kakliuka patepiau. O idomu, kas geriau, ketotifenas ar fencarol????

Siandien kaip tik skambinsiu homeopatiai ir klausiu, ka ci atoliau daryt. gal pabando ji nustatyt tuos nelaimingus aergenus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 02, 08:49)
Laba, nu zinok, mums tai liepe mes gerti visus tokius vaistus, nes sumazina homeopatiniu vaistu aktyvuma. Ir tai, kai mums suaktyvejo viskas, sako, jau nebet laaaabai butu blogai, tai tik tada. Aisku, as neiskenciau ir visgi homonu kakliuka patepiau. O idomu, kas geriau, ketotifenas ar fencarol????

Siandien kaip tik skambinsiu homeopatiai ir klausiu, ka ci atoliau daryt. gal pabando ji nustatyt tuos nelaimingus aergenus g.gif

Man atrodo jie nenustato alergenu smile.gif Juos nustato kraujo tyrimas ir zinoma savo vaiko stebejimas. Del antihistamininiu geriau pasitarti su tradiciniu alergologu, jis pades parinkti jum tinkama, nes kiek zinau cia irgi individualu vieniem padeda vieni, kitiems kiti.

Gal ir sumazina tie vaistai homeopatini veiksminguma, bet is kitos puses, homeopatija ilgas dalykas ir jei vaikui labai niezti, negi kankinsis vargsas metus laiko? g.gif
Papildyta:
Labas rytas visosm smile.gif
Na ir geris vis tik pasirodo tie kompresai thumbup.gif . Vel miegojom nakti ir visai neblogai palyginus, tik kakliuka biski patrindavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 02 lapkričio 2009 - 09:15
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 10:18)
Man atrodo jie nenustato alergenu smile.gif Juos nustato kraujo tyrimas ir zinoma savo vaiko stebejimas. Del antihistamininiu geriau pasitarti su tradiciniu alergologu, jis pades parinkti jum tinkama, nes kiek zinau cia irgi individualu vieniem padeda vieni, kitiems kiti.

Gal ir sumazina tie vaistai homeopatini veiksminguma, bet is kitos puses, homeopatija ilgas dalykas ir jei vaikui labai niezti, negi kankinsis vargsas metus laiko?  g.gif
Papildyta:
Labas rytas visosm smile.gif
Na ir geris vis tik pasirodo tie kompresai  thumbup.gif . Vel miegojom nakti ir visai neblogai palyginus, tik kakliuka biski patrindavo.

jie nustato, ten tuo savo spec apartu, folio, ar kaip jis ten vadinas. Skaiciau ir mamyciu pasnekiause, kur homeopatija. Ir ji man pati sake. Tik ten reikia pries apsilankar, spec kazkaip ji paruost. Pagal kraujo tyrima mums nustate, kad kiausinio baltymui, bet gi jis tokiausinio ir net kur jis ieina negauna. Nevalgau ir as net, kur sudetyje yra jo. O alergologe, tai man jau pasitikejimo nekelia. Nei tas zertec, nei tas fencalor mums alergijos nesumazino. Aisku, jis bent nesikase verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 02, 10:30)
jie nustato, ten tuo savo spec apartu, folio, ar kaip jis ten vadinas. Skaiciau ir mamyciu pasnekiause, kur homeopatija. Ir ji man pati sake. Tik ten reikia pries apsilankar, spec kazkaip ji paruost. Pagal kraujo tyrima mums nustate, kad kiausinio baltymui, bet gi jis tokiausinio ir net kur jis ieina negauna. Nevalgau ir as net, kur sudetyje yra jo. O alergologe, tai man jau pasitikejimo nekelia. Nei tas zertec, nei tas fencalor mums alergijos nesumazino. Aisku, jis bent nesikase verysad.gif

tai folio metodu, man atrodo nustato ne alergenus o silpnasias organizmo vietas. Ar as neteisi mamytes ?smile.gif
Antihistamininiai nesumazina alergijos, kie skirti butent niezuliui mazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 11:34)
tai folio metodu, man atrodo nustato ne alergenus o silpnasias organizmo vietas. Ar as neteisi mamytes ?smile.gif
Antihistamininiai nesumazina alergijos, kie skirti butent niezuliui mazinti smile.gif

As jei tuoj kambinsiu ir paklausiu smile.gif Nors, tikrai va, vienos mamos pasisakymuos radau, kad musu sita gydytoja nustate tuos nelamingus alergenus. nu, gal as cia ko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 02 lapkričio 2009 - 10:39