QUOTE(Malinka @ 2009 11 01, 15:16)
O kaip atpazinti suplonejusia oda ? Kaip ji atrodo , mes sunaudojom tikrai daugiau nei 15 g. , pacioj pradzioj netepiau isvis tais hormonais , labai uzleidom vaiko bukle , pasekoj gavosi , kad vis vien teko naudot ir daugiau isejo, nei , kad iskar buciau patepliojus
Šviesesnė tokia , plėmais pas mus (ant pagrindinių bėrimų vietų,kur buvo - rankos, žandai, kojos) - ji ir akivaizdžiai plonesnė tokia, ypač vasarą pasimato. Nusidrėskia tai tokiu nemažu plotu.. .
Nepergyvenk tu dėl tų 15 g, manau - nes, mano nuomone, tai labai individualu ar iššoks. Mūsiškė nuo nuolatinių dietų (ją AD užpuolė 5 mėn.) su mažakraujyste,disbakterioze (alergologiniam sakė, kad nemaža jau buvo) - labai sureagavo, pasirodė išplonėjimai apie antrus metus kai jau šventėm , regis.
Gal dar kas gali pasidalint savo patirtim tokia? Čia gerai ausru užklausė, nes gal mano svarstymai yra visai klaidingi . Aš pasipasakojau,bet daugiau kol kas niekas?
QUOTE(ausru @ 2009 11 01, 17:30)
Tokiu kremu sudeti verta prasianalizuoti jau vien del to, kad prisirankioti ideju, apie naturalias medziagas, kurios galetu padeti.
pilnai sutinku. Mes prie eko priemonių pereidinėjom apie du metus - abu su vyru rinkom info. galvoj daug kas "persisuko" - dabar jau man "ranka nekyla" plastiką, stiklą, popierių mest kartu - krūva šiukšlių dėžių namie (sunku su mažais vaikais ).
Del tu isplonejusiu vietu as irgi maniau, kad isplonejusi oda, tai tokia balta, plonyte...bet...pas mus nuo gimimo ant rankytes buvo toks didelis labai nieztintis plotas, budavo nuolatos nudraskytas ir hormonais teptas ne karta. Paskui kazkur 1,4men toje vietoje nustojo berti isvis, liko balta deme, o as, pamaciusi Lawandos sunelio ikeltas nuotraukas maniau, kad jau vsio sugadinau vaikui oda hormonais, nes ten buvo sutepta ju labai daug. O dabar, po 4 menesiu odele ten visiskai atsistate, net niekada ir nepasakytum, kad ten buta tokios ilgai negyjancios zaizdos ir tai mane labai dziugina.
Mano nuomone, viskas priklauso nuo odos tipo. Vieniems keliu patepimu hormonais uztenka, kad negriztamai sugadintu oda, o kitiems reikia daugiau.
Mano nuomone, viskas priklauso nuo odos tipo. Vieniems keliu patepimu hormonais uztenka, kad negriztamai sugadintu oda, o kitiems reikia daugiau.
Labas mielosios kaip malonu,kad pasigedot
Del odos isplonejimo...As ir manau,kad labai priklauso nuo odos tipo. Na ir mano pediatre sako,kad po metu isplonejus oda atsigauna Sutepus ir as apie 15g hormono.
Aciu dievui dabar pas mus situacija tikrai labai gera tfu tfu tfu. Todel manau,kad mes isaugsime AD :ax:Va tik sausos odos,tai jau nea. Teks mums ja karts nuo karto padrekint. Ir sikart mums Grusauskas netycia pataike sakydamas,kad kalta sausa oda,o ne alergija kazkam...
Del odos isplonejimo...As ir manau,kad labai priklauso nuo odos tipo. Na ir mano pediatre sako,kad po metu isplonejus oda atsigauna Sutepus ir as apie 15g hormono.
Aciu dievui dabar pas mus situacija tikrai labai gera tfu tfu tfu. Todel manau,kad mes isaugsime AD :ax:Va tik sausos odos,tai jau nea. Teks mums ja karts nuo karto padrekint. Ir sikart mums Grusauskas netycia pataike sakydamas,kad kalta sausa oda,o ne alergija kazkam...
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 01, 19:13)
Mamytes, gal galit ka patart. Mes pradejom naudot hemeopatius vaistukus ir nustojom gert fenkaroli. Todel dabar mano lelius labai pradejo kasytis: kakla , pausius ir veideli. Pasiskaiciau, kad galima det ramuneliu+naslaiciu kompresiukus. Gal jus dar ka nors patartumete???, buciau labai deknga
O jum homeopate patare nustot gert fenkaroli?
Mes irgi homeopatinames, bet nemetem ketotifeno gert, nes tikrai niezulys mus is proto isvarytu
Padeda ir siaip vesaus vandenuko kompresai, bet efektyviai nuema tik vaistukai manau, jei labai stiprus niezulys
Papildyta:
Mamytes, o ka manot apie nuvaziavima prie negyvosios juros? Nes giminaite labai suzaveta buvo, kaip jai sutvarke ji odos problemas.
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 01, 19:57)
Mamytes, o ka manot apie nuvaziavima prie negyvosios juros? Nes giminaite labai suzaveta buvo, kaip jai sutvarke ji odos problemas.
Manau, kad odos problemos (jei vien tik odos) gal ir apsitvarkytu, bet alergija tai kazin .
QUOTE(ausru @ 2009 11 01, 20:04)
Manau, kad odos problemos (jei vien tik odos) gal ir apsitvarkytu, bet alergija tai kazin .
tai mano vyras irgi taip sako. Cia gal tiem vaikiukam labai tiktu, kuriem siltose krastuose gereja, o si jura galetu ir pagydyt.
Na o mum padetu manau tada, kai mazdaug vidine alergija sutvarkysime.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 01, 18:38)
Labas mielosios kaip malonu,kad pasigedot
Malonu ir mums, kad apsireiškei
Grušauskas man šitai sakė pačio pirmo apsilankymo metu . Iš tiesų mūsų atveju jis buvo daug kur teisus. O dėl sausos odos dar labai nepergyvenk - mano vyresnėlio ilgą laiką po AD sausa oda buvo, rankas tik su Sebamed prausdavom, nes tik šitas muilas tiko, kremais nuolat drėkindavau, o dabar jau gal kokie 6-8 metai (jam dabar 16) kai sausos odos nelikę nei žymės, tinka visi muilai, visos dušo želė, nereikia jokių kremų ir pan.
Sveikos mamytės
Turim ir mes tokią pačią bėdelę Skaičiau jūsų pokabius ir noriu pabandyti taukmedžio sviesto užsisakyti. Gal kas pirkote iš akomaskincare 500 gr. šio sviesto, kiek kainavo siuntimas ir per kiek laiko ateina siuntinukas?
Maniškei dabar labai labai pablogėjo ir nežinau ką beįtart, ar čia atopinis išlindo, ar kažkas sualergizavo
Papildyta:
o aš nežinau ar Grušausku tikėt Buvom pas jį du kartus, tai abu kartus sakė, kad ne alergija, o atopinis. Bet ją taip siaubingai bėrė. Alergologė sakė, kad alergija ir iš tikro, laikantis dietos labai pagerėjo, vaistai nuo alergijos baisumus nuėmė, ir dabar žinau, kad elrgiška bent keliem produktam. Šiuo metu išbėrė nuo oro, tai įtariu, kad ne alerginis, o rudeninis AD pablogėjimas
Turim ir mes tokią pačią bėdelę Skaičiau jūsų pokabius ir noriu pabandyti taukmedžio sviesto užsisakyti. Gal kas pirkote iš akomaskincare 500 gr. šio sviesto, kiek kainavo siuntimas ir per kiek laiko ateina siuntinukas?
Maniškei dabar labai labai pablogėjo ir nežinau ką beįtart, ar čia atopinis išlindo, ar kažkas sualergizavo
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 01, 21:50)
Malonu ir mums, kad apsireiškei
Grušauskas man šitai sakė pačio pirmo apsilankymo metu . Iš tiesų mūsų atveju jis buvo daug kur teisus. O dėl sausos odos dar labai nepergyvenk - mano vyresnėlio ilgą laiką po AD sausa oda buvo, rankas tik su Sebamed prausdavom, nes tik šitas muilas tiko, kremais nuolat drėkindavau, o dabar jau gal kokie 6-8 metai (jam dabar 16) kai sausos odos nelikę nei žymės, tinka visi muilai, visos dušo želė, nereikia jokių kremų ir pan.
o aš nežinau ar Grušausku tikėt Buvom pas jį du kartus, tai abu kartus sakė, kad ne alergija, o atopinis. Bet ją taip siaubingai bėrė. Alergologė sakė, kad alergija ir iš tikro, laikantis dietos labai pagerėjo, vaistai nuo alergijos baisumus nuėmė, ir dabar žinau, kad elrgiška bent keliem produktam. Šiuo metu išbėrė nuo oro, tai įtariu, kad ne alerginis, o rudeninis AD pablogėjimas
QUOTE(Amica @ 2009 11 01, 20:50)
O dėl sausos odos dar labai nepergyvenk - mano vyresnėlio ilgą laiką po AD sausa oda buvo, rankas tik su Sebamed prausdavom, nes tik šitas muilas tiko, kremais nuolat drėkindavau, o dabar jau gal kokie 6-8 metai (jam dabar 16) kai sausos odos nelikę nei žymės, tinka visi muilai, visos dušo želė, nereikia jokių kremų ir pan.
Eik tu sau...Na suteikei tu man vilties Aciu tau uz tai
O gal dar pasakykite kaip iš Akoma sinčiatės kokiu būdu reikia mokėti? pavedimu, Paypal? Dar niekad nieko nepirkau netu