Olgina gal gali man truputuka parduot to emu, jei darot pertrauka Noriu pabandyt dičkiui, nes bijau kad prie taukmedzio oda po truputi pradejo priprast, o kazkaip pirkt nemaza kieki ranka nekyla Ir dar bais patogu, netoli gyveni
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 31, 15:04)
Rasau to tepalo sudeti:
water (aqua), vegetable oil (olus), isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Stearalconium Chloride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isopropyl Myristate, Propylparaben, Lecithin, Fragrance, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Sea Salt (Maris Sal/Dead Sea Salt), Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed oil, Tocopherol, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aloe Babadensis Leaf juice, Citrus Aurantim Dulcis (orange) oil, Thymus vulgaris Thyme oil, Vaccinium Myrtillus extract, saccharum officinarum extract, acer saccharinum extract, citrus medica limonum (lemon) extract, iodpropynyl butylcacarbomate, BHT.
water (aqua), vegetable oil (olus), isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Stearalconium Chloride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isopropyl Myristate, Propylparaben, Lecithin, Fragrance, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Sea Salt (Maris Sal/Dead Sea Salt), Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed oil, Tocopherol, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aloe Babadensis Leaf juice, Citrus Aurantim Dulcis (orange) oil, Thymus vulgaris Thyme oil, Vaccinium Myrtillus extract, saccharum officinarum extract, acer saccharinum extract, citrus medica limonum (lemon) extract, iodpropynyl butylcacarbomate, BHT.
Parabenų tai nepagailėta , dar kvapų primaišyta
Ausru, dėl tų sintetinių ir natūralių emolientų. Manau čia kiekviena situacija skirtinga ir neįmanoma visiems vieno varianto parinkti. Ir kiekviena mama su laiku įgauna asmeninės patirties ir daro taip, kaip mato geriau konkrečiai ant savo vaiko. Pabėrimas tai pabėrimas, čia vienas dalykas, bet jei vaiko oda trūkinėja nuo sausumo kaip Sacharos žemė ir natūralūs emolientai jos nesugeba sudrėkinti, tai ką daryti? Tada tepi tuo, kas padeda odai atgauti drėgmę. Bet, tuo net neabejoju, natūralūs visada geriau už sintetinius, čia sutinku 100proc. Ir pati vaikui dabar tepu tik natūralius. Bet buvo laikas, kai tik sintetiniai gelbėjo.
QUOTE(lawanda @ 2009 10 31, 16:40)
Olgina gal gali man truputuka parduot to emu, jei darot pertrauka Noriu pabandyt dičkiui, nes bijau kad prie taukmedzio oda po truputi pradejo priprast, o kazkaip pirkt nemaza kieki ranka nekyla Ir dar bais patogu, netoli gyveni
parasiau i az
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 16:22)
Nu tai ikliuvai tu cia . O kaip ji isvis tavo kontaktus suzinojo?
Mus irgi cia vieni ikyruoliai atakavo - kiorbistai, tai skambindavo po 2 sykius i savaite kelis menesius , kol viena karta neapsikentus sutikau, kad atvyktu prezentacijai, o kai atvyko isgrudau pro duris - daugiau neskambino
Mus irgi cia vieni ikyruoliai atakavo - kiorbistai, tai skambindavo po 2 sykius i savaite kelis menesius , kol viena karta neapsikentus sutikau, kad atvyktu prezentacijai, o kai atvyko isgrudau pro duris - daugiau neskambino
O gi paskambinau i numeri nurodyta tinklapyje www.tianshi.lt 8-685-11918, galvoju, paklausiu apie kordicepsa ir prasidejo o jums reikia prie jo dar paimti ir biokalci ir biocinka ir digesta, tuomet efektas bus geriausias, o dar jums labai rekomenduojame ozonatoriu....nu vienu zodziu...
QUOTE(Olgina @ 2009 10 31, 16:22)
O gi paskambinau i numeri nurodyta tinklapyje www.tianshi.lt 8-685-11918, galvoju, paklausiu apie kordicepsa ir prasidejo o jums reikia prie jo dar paimti ir biokalci ir biocinka ir digesta, tuomet efektas bus geriausias, o dar jums labai rekomenduojame ozonatoriu....nu vienu zodziu...
Žodžiu - nupirkite viską ką turime ir būsite sveiki sveikutėliai, tik tuščiomis kišenėmis . Su mano kantrybe tai aš greičiausiai tokiu atveju gražioje formoje pasiųsčiau konsultantus į "dušą"
Ale kažin kur dingo tas/ta Sasi su TF reklama . Kai pasiūlėm nors vienos iš mūsų vaiką nemokamai su TF išgydyti, tai ir dingo suvisam
Granatas irgi nesirodo
Laiskriste , kažko aš tamstos veido čia pasigendu, kur prapuolus?
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 14:57)
................
Pavyzdziui galiu pasakyti, kad mes per visus metus tesame sunaudoje tik kokia 15 g hormoninio tepalo - pacio silpniausio. O vat butu idomu suzinoti, kiek ir kokio stiprumo tepalu yra sunaudoje mamos, kurios sako, kad ju vaikuciu oda nuo hormonu jau isplonejusi?
Pavyzdziui galiu pasakyti, kad mes per visus metus tesame sunaudoje tik kokia 15 g hormoninio tepalo - pacio silpniausio. O vat butu idomu suzinoti, kiek ir kokio stiprumo tepalu yra sunaudoje mamos, kurios sako, kad ju vaikuciu oda nuo hormonu jau isplonejusi?
Rizikuodama būti vėl labai labai bloga ir nepopuliari, pasakysiu savo patirtį ir pasvarstymus šia tema. Maniškei oda išplonėjo,o sunaudojome ne ką daugiau,nei tavo parašyta (naudojau pagrinede elocon, fucidin,fucidin H). Ir ką? Dermatologė sako - nu nea,neturėtų nuo šitų,bet,pasižiūrėjus pripažįsta,kad joooo,yra kaip atsitiko ir psio. Čia tikrai netaisyklė - lawanda gali pasakyt, kadji daugiau sunaudojus (regis?) -ir jiem tada oda suplonėjo, bet tai ką dabar daryt ? kaip pasvert paprastom"namų" sąlygom,kiek tam vaiku iki to momento,kai jau pažeidžiama,o ne padedama, tų stipriųjų tepalų duot? Juk pas visus skirtingai tuo metu organizmas gali funkciuonuoti,kai iššoka tokie bjaurūs bėrimai ,šlapiavimai ir pan.,kada imamės stipresnių priemonių. Hemoglobinas, eritrocitų nusėdimo greitis,vidaus organų būklė (ar nėra kokios disbakteriozės tuo metu,stafilokoko, kirminų ir panašiai ir panašiai) gali būt skirtinga pas vaikus tuo metu, o išoriškai atrodyt vaikai panašiai,kad ir su mažakraujyste- čia,pas AD vaikiukus, ne viena su šituo kovoja -bet visiems vaikams vienos geriausios priemonės pakelt hemoglobinui nėra, tą jau pastebėjom vardindamos savo pastebėjimus, vaikų reakcijas į geležies preparatus. Pastebim,kad pablogėjimai irgi dėl skirtingų dalykų atsiranda.tai kaip galim "svert" hormonų kiekį bendrai, o ne atskiram atvejui?? Kažkodėl tikiu ( daktaro Hauso įtaka), kad jei va taip nuodugniai nuodugniai pastoviai vaiką stebint mediciniškai (su pastoviu kraujo,šlapimo ir kitokiais visais įmanomais laboratoriniais tyrimais) - būtų galima atsekt ir išgydyt, ar bent jau pilnai suvaldyt, rast tinkamiausiaspriemones, kiekvienam mūsų vaikų atvejui. Bet čia - utopiškas svaigčiojimas,nes tai dyyyydeli pinigai ir ne labai įmanoma mūsų sąlygom (nors, pagaliau jau hormonų tyrimai ir t.t. daromi ir LT, kai ankščiau,kaip pamenu, kai gydžiausi skydliaukę,laukt atsakymų reikdavo ne mažai,nes LT hormonų netyrė, siūsdavo kažkur į Europos laboratoriją kraujo analizus). O kiek naudot -kiekvienai spręst stebintsavo vaiką.Na,apie "mamos širdį ir nuojautą" susilaikysiu nieko nesakydama, na,tik kad aš asmeniškai tuo tikiu, bet mano "nuojautos supratiman" įeina ir žinios,kurių ieškom pas tėvus,gydytojus,nete ir visur visur, tai ne mistika man - tikrai nepradėsiu karviašūdžiu vaiko tept,jei kažkaip "pajausiu",kad jis super daiktas,aš sveiku protu daug kur remiuos.
beja, aš ir paiilgau ir pasigedau Laiskristės
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 10 31, 16:47)
Ausru, dėl tų sintetinių ir natūralių emolientų. Manau čia kiekviena situacija skirtinga ir neįmanoma visiems vieno varianto parinkti. Ir kiekviena mama su laiku įgauna asmeninės patirties ir daro taip, kaip mato geriau konkrečiai ant savo vaiko. Pabėrimas tai pabėrimas, čia vienas dalykas, bet jei vaiko oda trūkinėja nuo sausumo kaip Sacharos žemė ir natūralūs emolientai jos nesugeba sudrėkinti, tai ką daryti? Tada tepi tuo, kas padeda odai atgauti drėgmę. Bet, tuo net neabejoju, natūralūs visada geriau už sintetinius, čia sutinku 100proc. Ir pati vaikui dabar tepu tik natūralius. Bet buvo laikas, kai tik sintetiniai gelbėjo.
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 31, 16:04)
na ir atlikai čia darbo, bet ar labai to reikėjo - kol surašei,jau galėjai viską ir pati sužinot .Tiesiog visas dalis googlėn atskirai suvest (gi visviena perrašinėjai) ir tau būt 'išmetęs" netas daug info apie visas. o šiaip tai yra nemažai puslapių su nuorodom į kenksmingus, ekologiškus ir pan. ingredientus. Jei turėtum laiko, apsilankyk SMo ekologijos temose -ten yra nuorodų ir pvz.į populiariosios kosmetikos gamintojų gaminių sudėčių komentarus iš cheminės sudėties pusės- labai įdomi info. Na,tiesiog pati ieškodama daugiau pamatysi,nei kas čia pakomentuos - nes apie įvairius ingredientus,jų procentinį kiekį daugiau reiktų pasidomėt.Pvz., ką aš jau esu minėjus ne kartą, aš esu LABAi alergiška arbatmedžiui, kai kartą odos reakciją pamatė kosmetikos parduotuvė, iš kur pirkau su šiuo komponentų sudėty,priemonę, tai iškart gražino pinigus ( o neturėjo,kaip dabar galvoju,nes tai- juk mano kaltė,kad nežinojau tiksliai savo reakcijos į tokį kiekį šio "super dalyko",esančio "nerealiai" geru antiseptiku nemažai daliai žmonių).
Papildyta:
QUOTE(Adeks @ 2009 10 31, 15:31)
Kai šlapiuoja,be abejo jau rimtas reikalas - reik imtis priemonių,ką jūs ir padarėt - tai gerai. Nes į šlapiavimus lengvai įsimeta koks stafilokokas ar koks kitoks brudas (niežų erkutės,pvz.). Pvz. pas mus buvo atvejis,kai su aprištu pūliuojančiu rankos nagu,atėjęs pas mus giminaitis, "užnešė"stafilokoką į vaiko odą.. .
Labas rytelis. Siandien kazkoks stebuklas, miegojo mazoji visa nakti ir kas svarbiausia nesikase
O buvo taip... padariau saltus kompresus (uzplykiau ramunele su trupuciu naslaiciu, pritrauke idejau i saldytuva), i vakara su merliuku dejau ant nukasytu vietu. Ant veiduko nelabai patiko, tai po truputi zaidimo forma pora kartu uzdejau. O va kai ant kojyciu alta merliuka uzdejau, tai net apmire vaikas ir nesikase (kas VISUOMET) buna kai tik nurengiu kelnytes. ANt kojyciu gal kokia minute vis pakeisdama vietas laikiau. Tada ant slios odos TS, biski isigere ir sliauztus, o ant virsaus paprastas tamprias kojynes ir liulio.
Tai va tokia kaip sakant priemone, zinokit apie tuos kompresus seniai jau zinau, kad galima daryt, tik saltus, nes silti dar labiau skatina niezuli. Ramunele tai dezinfekuoja ir isvis super zole, o naslaites geria i visu nuo niezulio, o mes va pabandem isoriskai
cia biski apie tokius kompresus rusiskai jei kam idomu (http://www.travolekar.ru/articles/pract/ekzema.htm#31 )
O slapiaviumus tai as irgi su ramunelem ploviau.
O buvo taip... padariau saltus kompresus (uzplykiau ramunele su trupuciu naslaiciu, pritrauke idejau i saldytuva), i vakara su merliuku dejau ant nukasytu vietu. Ant veiduko nelabai patiko, tai po truputi zaidimo forma pora kartu uzdejau. O va kai ant kojyciu alta merliuka uzdejau, tai net apmire vaikas ir nesikase (kas VISUOMET) buna kai tik nurengiu kelnytes. ANt kojyciu gal kokia minute vis pakeisdama vietas laikiau. Tada ant slios odos TS, biski isigere ir sliauztus, o ant virsaus paprastas tamprias kojynes ir liulio.
Tai va tokia kaip sakant priemone, zinokit apie tuos kompresus seniai jau zinau, kad galima daryt, tik saltus, nes silti dar labiau skatina niezuli. Ramunele tai dezinfekuoja ir isvis super zole, o naslaites geria i visu nuo niezulio, o mes va pabandem isoriskai
cia biski apie tokius kompresus rusiskai jei kam idomu (http://www.travolekar.ru/articles/pract/ekzema.htm#31 )
O slapiaviumus tai as irgi su ramunelem ploviau.
visgi reaguoja i emu, patepiau rankytes tai biskiuka patino ir berimas atsirado
QUOTE(Otaip @ 2009 11 01, 04:52)
Rizikuodama būti vėl labai labai bloga ir nepopuliari...................
Gal jau mes toliau nebeteskim diskusiju tarpusavyje, nes cia gaunasi ne diskusijos vardan vaiku geroves, o busido ringas. Tiek to...
LiloSun ,smagu ,kad atrdaot tinkamus kompresus - mum irgi labai tinka, esant tam tikrai odos būklei - bet aš darau su lakišium pagrinde.
Gaila dėl emu .. nemažai nusipirkot, o ir produktas TS pakeitimui būt geras. Labai super kai gali kažkuom pakaitaliot.
Ne tarpusavyje čia taip rašiau - juk buvo klausimas kokį kiekį suvartojom ir suplonėjo oda. Pas mus suplonėjus vietom (kaip suprantu ne pas visas iš forumo taip yra) - parašiau kiek sutepėm iki 3 metų. Ir parašiau, ką aš manau apie tai. Čia nemažai tepančių tepalais su hormonu - tai kas čia negerai pas mane žinutėj?
Gaila dėl emu .. nemažai nusipirkot, o ir produktas TS pakeitimui būt geras. Labai super kai gali kažkuom pakaitaliot.
QUOTE(ausru @ 2009 11 01, 11:04)
Gal jau mes toliau nebeteskim diskusiju tarpusavyje, nes cia gaunasi ne diskusijos vardan vaiku geroves, o busido ringas. Tiek to...
Ne tarpusavyje čia taip rašiau - juk buvo klausimas kokį kiekį suvartojom ir suplonėjo oda. Pas mus suplonėjus vietom (kaip suprantu ne pas visas iš forumo taip yra) - parašiau kiek sutepėm iki 3 metų. Ir parašiau, ką aš manau apie tai. Čia nemažai tepančių tepalais su hormonu - tai kas čia negerai pas mane žinutėj?
sveikos mamytes kazkada cia truputi pabendravau,bet maziui aprimo visi berimai tai ir neuzsukom,dbr jau vel nezinau ka daryti su barzduke,ir advant milk tepiau,ir taukmedziu ir bioderma su cinku,ir dar kazkokiu,nu niex nepadeda ta barzduke tokia nubrozdyta atrodo ir isvien kaso,jei jau koki aukstesniu kaklu rubeli uzdeda tai lupa,bruzina kazin dar koki preparata mum galima but isbandyti
QUOTE(Otaip @ 2009 11 01, 11:11)
LiloSun ,smagu ,kad atrdaot tinkamus kompresus - mum irgi labai tinka, esant tam tikrai odos būklei - bet aš darau su lakišium pagrinde.
O kaip atpazinti suplonejusia oda ? Kaip ji atrodo , mes sunaudojom tikrai daugiau nei 15 g. , pacioj pradzioj netepiau isvis tais hormonais , labai uzleidom vaiko bukle , pasekoj gavosi , kad vis vien teko naudot ir daugiau isejo, nei , kad iskar buciau patepliojus
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 31, 15:04)
Rasau to tepalo sudeti:
Nu va atlikau analizus . Nelengva buvo, bet paciai idomu - daug naudingu straipsniu susiradau, beieskodama medziagu, kuriu nezinojau.
Sudetis tikrai labai turtinga - ir naturaliom medziagom ir konservantais.
Daugiau maziau naturalios butu sios medziagos (daugelis is ju turbut ir taip aisku ka reiskia, bet itraukiau visas i sarasa):
water (aqua) - vanduo
vegetable oil (olus) - riebiosios rugstys isgautos is ivairiu darzoviu alieju
isopropyl Palmitate - palmitino rugstis (isgaunama is kokosu aliejaus, naudojama kaip odos drekiklis)
Persea Gratissima (Avocado) Oil - avokadu aliejus
Sea Salt (Maris Sal/Dead Sea Salt) - negyvosios juros druska
Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed oil - jojobos aliejus
Tocopherol - vitaminas E
Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil - rozmarino lapu aliejus
Aloe Babadensis Leaf juice - alijosiaus lapu sultys
Citrus Aurantim Dulcis (orange) oil - apelsinu zieveliu aliejus
Thymus vulgaris Thyme oil - ciobreliu aliejus
Vaccinium Myrtillus extract - melyniu ekstraktas
acer saccharinum extract - sidabrinio klevo ekstraktas
saccharum officinarum extract - cukranendriu ekstraktas/istrauka
citrus medica limonum (lemon) extract - citrinu ekstraktas
Lecithin - is grynu soju igaunamas nebalintas lecitinas
Konservantai:
Stearalconium Chloride - amonio junginys, naudojamas kaip minkstiklis. Pigus, todel naudojamas dazniau nei augaliniai proteinai. Sukelia alergijas, toksiskas.
Propylparaben
Methylparaben
Butylparaben
Ethylparaben
Visi sitie turi bendra varda - parabenai - naudojami kaip antibakterines medziagos, galincios pailginti produkto galiojimo laika. Gali sukelti odos berimus, alergija, netgi hormoninius pakitimus.
DMDM Hydantoin - konservantas, kuris produkte atpalaiduoja formaldehida. Toksiskas, gali sukelti berimus, alergija. Bandomoms ziurkems sukele inkstu sutrikimus ir skrandzio kraujavimus, triusiams - odos problemas.
iodpropynyl butylcacarbomate - ypatingai toksiskas konservantas, labai daznai sukeliantis kontaktini dermatita. Nuo 2001 m Japonijoje jo naudojimas kosmetikos priemonese yra grieztai ribojamas.
BHT (Butylated hydroxytoluene ) arba E 321 - konservantas, kuri galima aptikti ne tik kosmetikos priemonese, bet ir maisto produktuose. Labai issamiai istirtas, atlikta daug visokiu moksliniu tyrimu su juo ir nustatyta, kad BHT gali sukelti imunines sistemos, endokrinines sistemos pakitimus, pakitimus kraujo kuneliu gamyboje, kepenu, inkstu smegenu bei nervu sistemos pakitimus (ypac kepenu vezi), odos problem ir tt. ir tt. Iki tam tikros kiekio ribos leidziamas naudoti kometikos priemonese bei maisto produktuose, bet kas pasakys kur ta riba kudikiui/vaikui?
Phenoxyethanol - konservantas naudojamas kaip antimikrobine medziaga ir stabilizatorius. Gali buti isgaunamas is naturaliu medziagu, taciau grozio pramoneje dazniausiai naudojamas pigus sintetinis phenoxyethanol, kuris sukelia smegenu, nervu sistemos pakitimus, odos problemas. Ypatingai toksiskas ikvepus. Bandymai su gyvunais parode, kad phenoxyethanol sukelia netgi chromosominius pakitimus ir genu mutacijas.
Kas supranta angliskai, tai isryskinta mintis aukso vertes:
"Conventional chemists insist that phenoxyethanol is safe at lower doses, because in cosmetics the concentrations are typically 0.5% to 1%.
Now, what is 1% when it comes to a bottle of a lotion? 1% means 2 grams of pure 100% phenoxyethanol per 200 ml bottle of a lotion, a shampoo or a fragrance. Its almost a teaspoonful! Does it make any difference if you rub it at once all over your body or you spread the damage and massage the toxin a drop at a time over a couple of months? It will end up inside your body in any case. Instead of a quick kill you simply opt for a slow kill, as Aubrey Hampton, the creator of Aubrey Organics, once said."
P.S. dar keletas liko, bet jau lb tingiu ieskot