Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(Otaip @ 2009 10 31, 10:17)
lotuliukas.gif  aš pati esu irgi įkėlus (tik nepamenu ar AD temoj, ar kitoj - gi matei kiek pas man žinučių .. pliurpalas esu  lotuliukas.gif  ). Žinau kas tai per daiktas,bet gi sakiau - nesu "nesveika natūralistė" - kai vaikui labai blogai, tai daugiau nei alyvuogių ar kedrų aliejus naudoju. tik ne visi sintetiniai mum padeda, nemažai bandžius aš jų, dabar vėl "užtikau" kas mum padeda.
Papildyta:

unsure.gif  vargšiukė. Laikykitės  4u.gif
(tepei paprastu emu,be "pagerinimų" ?)

Tai taip uzsakiau tame emustore, ir ant butelio parasyta, kad grynas unsure.gif
O gali but kad tas bekvapis is Coral club buvo rafinuotas, ir todel nebuvo reakcijos, o sitas grynas nerafinuotas ir del to stipresne reakcija, nes ir poveikis stipresnis?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 31, 10:01)
Labas rytas. Mum tai siandien baisi naktis, beveik nemiegojau nes poliravo veida visa nakti, ir tryne koja su koja doh.gif Kazkaip sutapo su tuo kad emu patepiau (idomu kodel taip sureagavavo  g.gif ), Pries tai juk bandem emu, tik tiek kad ten bekvapis buvo, o cia jauciasi kvapas specifinis. Ar gali but kad tas tiko o sitas ne?  g.gif
Greiciausiai sutapimas, nors gali ir koks nevisai kokybiskas emu pasitaikyti. Mes kur perkam is http://www.emu-oil-well.com/index.php , tai raso, kad "triple refined by molecular distillation" - kaip suprantu jau labai svarus turetu buti. Bet is pradziu, kai emem ji naudoti, irgi buvo sutape su pablogejimu.

Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 31, 10:24)
Tai taip uzsakiau tame emustore, ir ant butelio parasyta, kad grynas  unsure.gif
O gali but kad tas bekvapis is Coral club buvo rafinuotas, ir todel nebuvo reakcijos, o sitas grynas nerafinuotas ir del to stipresne reakcija, nes ir poveikis stipresnis?

Manau, kad visas emu oil'as yra rafinuotas. Pati pagalvok, tuos paukscius juk pjauna - kaip kitaip ji is ju paims, tai jei butu nerafinuotas, tai butu su kraujo priemaisom. Nehigieniska butu, niekas neleistu tokio pardavineti. Kiek kur beziurejau - niekur neradau, kad pardavinetu nerafinuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 31 spalio 2009 - 11:37
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 09:42)
Nenuostabu, kad sintetiniai "padeda" - buvo juk vienoj is temu ikeltas straipsnis, kad sintetiniai emolientai veikia kaip labai silpni hormoniniai - uzmaskuoja, apslepia ir tiek.

Aš manau, jog svarbiausia, kad padeda. Nes man irgi kai kas labai intensyviai vienu metu tvirtino, kad sintetiniai tai š..., kad blogai ir t.t. ir pan. ir kai aš rašiau, kad mano vaikui natūralūs nepadeda, kad būklė vis blogėja, tai sakė, kad mano vaiko oda turbūt jau tiek chemijos gavus, kad todėl natūralūs ir nepadeda. Briedas paskutinis buvo tokios sapalionės, nes mano vaikas chemijos buvo gavęs minimaliai. Ir daėjom su tais natūraliais iki baisios būklės, kai jau teko hormonais visą veiduką tepti. Tad reikia tepti tuo, kas realiai padeda - įsitikinau tuo ant savo vaiko. Aišku natūralūs geriausia, bet jei matai, kad vaikui jokios naudos jais tepant, tai geriau jau tepti sintetiniais kurie padeda, nei vaiką nuvaryti iki baisios būklės.

Ausru, įmesk filmuką apie pleistrus man į skype mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 11:34)
[size=1][/size]Greiciausiai sutapimas, nors gali ir koks nevisai kokybiskas emu pasitaikyti. Mes kur perkam is http://www.emu-oil-well.com/index.php , tai raso, kad "triple refined by molecular distillation" - kaip suprantu jau labai svarus turetu buti. Bet is pradziu, kai emem ji naudoti, irgi buvo sutape su pablogejimu.

Papildyta:
[size=1]

Manau, kad visas emu oil'as yra rafinuotas. Pati pagalvok, tuos paukscius juk pjauna - kaip kitaip ji is ju paims, tai jei butu nerafinuotas, tai butu su kraujo priemaisom. Nehigieniska butu, niekas neleistu tokio pardavineti. Kiek kur beziurejau - niekur neradau, kad pardavinetu nerafinuota.

Paziuresim kaip bus toliau biskiuka pertrauka padarysim, tada vel pabandysim. DAbar kai tepiau TS, tai lyg ir nebuvo raudonos tik oda sausa ir siurksti. Labiausiai tai oer nakti veidukas nukentejo, nes pritrine.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 31, 11:37)
Aš manau, jog svarbiausia, kad padeda.

Man irgi labai svarbu, kad padetu, bet as visada ieskau optimaliausio varianto - ne tik kad padetu, bet kad dar ir kuo maziau pakenktu. Nezinau kaip kitos, bet as kazkaip ramiau jauciuosi, kai matau tikraja padeti - geriau jau siek tiek paberta oda su naturaliais emolientais, nei kad blizganti uztusuota su sintetiniais. Mums tu sintetiniu laikinas grozis po to bumerangu sugrizta.

Ir dar viena mintis, kuri daug kam pasirodys turbut nesuprantama - man sintetiniai emolientai atrodo daug didesnis blogis net uz hormoninius tepalus. Kodel? Todel, kad retkarciais patepamo zirniuko dydzio hormoninio kremo isigeriamumas per oda i kraujotaka ir zala nebus tokia didele, kaip storu sluoksniu kelis kartus dienoje tepamo sintetinio kremo. Bet tai nereiskia, kad as skatinu naudoti hormoninius tepalus - jokiu budu, reikia stengtis, kad ju isvis nereiketu. Bet jei jau taip nutinka, kad su visomis prevencijos priemonemis bei naturaliais emolientais kartais vis tiek reikia pagalbos, tuomet jau geriau mazas zirniukas silpno hormoninio - retkarciais naudojant jus nei oda isploninsite, nei priprasite. Pavyzdziui galiu pasakyti, kad mes per visus metus tesame sunaudoje tik kokia 15 g hormoninio tepalo - pacio silpniausio. O vat butu idomu suzinoti, kiek ir kokio stiprumo tepalu yra sunaudoje mamos, kurios sako, kad ju vaikuciu oda nuo hormonu jau isplonejusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 31 spalio 2009 - 14:32
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 04:15)
Net ant pirsciuku? Ir visas kunelis nuzaizdojo? Kazin neisimete dar kokia odos liga prie visko? Turiu omeny infekcine kokia. Gal vs delto reiktu gydytojui pasirodyt, kaip manai? O jei matai, kad fuksinas padeda, tai butinai turi tas visas zaizdeles juo pridegint.

Sveikos.
Su tais daktarais tai nesinori net prasidet doh.gif Ka tas GP gali man pasakyt,iskart antibiotikus israsys doh.gif
As manau,kai jau slapiuoja,tai ir yra infekcija g.gif Su tuo fuxinu viskas isdziuvo,tik dabar sasiukai krenta rolleyes.gif O pirstukus reikes dar patepti g.gif
Aciu,Ausru,kad pasakei apie fuxina 4u.gif Matai,as turejau,bet nezinojau,kaip naudoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 31, 09:39)
oi, radau naują žinutę apie noną doh.gif  - tai kurį jūs naudojot? kiek ilgai ir dažnai?

ta kur naudoju ant buteliuko raso : SOLARIS D.N. BODY LOTION , o apacioj DR. NONA
Man buvo drauge davusi likuti, o dabar paprasiau, kad ji uzsakytu is savo pazystamos. Tai gal gausiu tuomet kokia instrukcija ir daugiau suzinosiu g.gif.
Naudoju apie pora menesiu jau. Kai suaktyveja tepu tris kartus per diena. Jis sake griauzia is pradziu, tai kai patepiu laikau rankikes, nes buvo is pradziu man iki kraujo nusidraskes verysad.gif.
Dar sake nuo slogos juom galima tepti nosi irgi padeda. Na, patepiu bet poveikio nepastebejau g.gif. Ir dar man sake, kad is pradziu nuo jo buna pablogejimas ir tikrai mes is pradziu degem kai patepiau doh.gif.
Tiek ir tezinau apie ji g.gif, nepatiko man, kad jis kvepiantis. Su vyru pradzioj isvis nusprendem, kad s..., nes jei kvapu prideta ir sudeti ziurejau, tai ten alieju visokiu yra ir dar visko, ko nesuprantu kas tai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 31, 14:35)
ir sudeti ziurejau, tai ten alieju visokiu yra ir dar visko, ko nesuprantu kas tai unsure.gif

Nurasyk sudeti - praanalizuosim visos kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 31, 11:01)
Labas rytas. Mum tai siandien baisi naktis, beveik nemiegojau nes poliravo veida visa nakti, ir tryne koja su koja doh.gif Kazkaip sutapo su tuo kad emu patepiau (idomu kodel taip sureagavavo  g.gif ), Pries tai juk bandem emu, tik tiek kad ten bekvapis buvo, o cia jauciasi kvapas specifinis. Ar gali but kad tas tiko o sitas ne?  g.gif

as irgi parsisiunciau to emu 250mg, pries tai Mortele dave pabandyti, pasirode, kad tiko mums, o dabar po kurio laiko pradejau abejoti, nes kai tik uztepu maziuke sako, kad skauda, o aprengus pedkelnes bando kasytis, tai as irgi kol kas darau pertrauka su juo, nes itariu, kad jis kazkiek dirgina.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 19:34)
Chm  g.gif , o pavardes nezinai? Nesuprantu, ji tau skambina net is Mari ir siulo Tianshi? O tai negi Vilniuj niekas neprekiauja? Be to, neseniai radau ir internetine Tianshi parduotuve - http://www.etiens.lt/ - galima ir visai be konsultantu apsieiti. Tik tiek blogai, kad jau keliu kapsulyciu pabandymui nenusipirksi, kaip kad pas mus tame kabinete galima.

Sake pavarde, bet pamirsau, jo, skambina is Marijampoles, labai ikyri ji, tai jau atsibodo, dar dave mano numeri kazkokiam vyrukui, irgi tianshi konsultantas, tai dabar jis mane atakuoja, o kai sitaip persamas produktas, tai dingsta noras ji pirkti isvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 31, 14:45)
as irgi parsisiunciau to emu 250mg, pries tai Mortele dave pabandyti, pasirode, kad tiko mums, o dabar po kurio laiko pradejau abejoti, nes kai tik uztepu maziuke sako, kad skauda, o aprengus pedkelnes bando kasytis, tai as irgi kol kas darau pertrauka su juo, nes itariu, kad jis kazkiek dirgina.

bet idomu visgi kodel taip g.gif
Atsakyti
Rasau to tepalo sudeti:
water (aqua), vegetable oil (olus), isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Stearalconium Chloride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isopropyl Myristate, Propylparaben, Lecithin, Fragrance, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Sea Salt (Maris Sal/Dead Sea Salt), Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed oil, Tocopherol, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aloe Babadensis Leaf juice, Citrus Aurantim Dulcis (orange) oil, Thymus vulgaris Thyme oil, Vaccinium Myrtillus extract, saccharum officinarum extract, acer saccharinum extract, citrus medica limonum (lemon) extract, iodpropynyl butylcacarbomate, BHT.
karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 31, 14:45)
Sake pavarde, bet pamirsau, jo, skambina is Marijampoles, labai ikyri ji, tai jau atsibodo, dar dave mano numeri kazkokiam vyrukui, irgi tianshi konsultantas, tai dabar jis mane atakuoja, o kai sitaip persamas produktas, tai dingsta noras ji pirkti isvis g.gif

lotuliukas.gif Nu tai ikliuvai tu cia lotuliukas.gif . O kaip ji isvis tavo kontaktus suzinojo?

Mus irgi cia vieni ikyruoliai atakavo - kiorbistai, tai skambindavo po 2 sykius i savaite kelis menesius doh.gif , kol viena karta neapsikentus sutikau, kad atvyktu prezentacijai, o kai atvyko isgrudau pro duris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - daugiau neskambino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 31, 15:04)
Rasau to tepalo sudeti:

Biski veliau praanalizuosiu, nes dabar prisireike ant kapu vaziuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 31 spalio 2009 - 15:11