QUOTE(arbuzina @ 2009 10 05, 11:31)
Laba ryta, mamos
Tikriausiai ne viena esat bandziusi dr. NONA tepalus.
Man drauge dave pabandyt. Is pradziu man atrode, kad kaip ir pablogejo, o dabar apakus esu
, tokios odeles senai neteko pas savo maziuka matyti
.
Galvoju nusipirkt ta tepala, nors sake jis nera labai jau pigus.
Bet va dabar susimasciau, kad visiskai nezinau nieko apie ji
. Turiu omeny, kad tepu vaikui, dziaugiuosi kad padejo (bent jau kol kas), bet ka as ten tepu
. Ar nepakenksiu savo maziukui su tuo tepalu? Gal jis plonina odele, ar dar koks velnias, gal ner gerai jis
. Gal kuri mama turi patirties ir daugiau ziniu apie tos firmos tepalus?
Tiesiog keista, kad sitaip padejo, tai dabar prisigalvoju visko, nes negaliu patiket
Mes tik neseniai įsigijom "Regeneruojamasis kremas Soliaris " - nagi ir aš kol kas neatsidžiaugiu šituo (sintetiniu sintetiniu kremu, kuris mum irgi padeda
). Kurį jūs bandėt?
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 30, 10:44)
O mes naudojam dr.NONA tepala. Mums pradzioj labai padejo, o dabar nebepastebiu poveikio. Matyt, tikrai odele priprato. Dabar kai gausiu alga uzsisakysiu is akomos taukmedzio sviesta pabandyt.
oi, radau naują žinutę apie noną
- tai kurį jūs naudojot? kiek ilgai ir dažnai?
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 16:26)
Nezinau kur tu situos papildus perki, bet pas mus tai jie ardo pakuotes ir parduoda tiek, kiek zmogus nori. Pries kelias dienas nusipirkau pabandymui kelias kapsules Spirulinos - sakau jei netiks, tai busiu be reikalo neismetusi pinigu visai pakuotei.
na, nerekomendavo.
ardo ir mano konsultantė.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 30, 17:04)
Mes tai dabar Mega Acidophylus geriam, net nezinau, turbut tinka mums.
O kaip jus atskiriat ar padeda to bakterijos?
Vaikai dėl viduriukų gėrė - niekas nesusinormalizavo, kaip mum žadėjo.
O aš pati - dėl pilvo pūtimo
, tai jis man ir rodiklis, ar kažkas man veikia. Žodž, dabartiniai probijotikai man jau pradeda patikt
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 10 30, 20:57)
gal pabandyti issikviesti super duper siurbliu pristatyma-tegu parodo, kaip sauniai meli isvalo
et, ne kas ir su tuo. Vyras pernai padovanojo man tokį agregatą - kai abiem dukrom odytės problemos ir šuo namie, tai nemažai stengtis reik švarą palaikyt. Na, dar pabandysiu - gal per kelis kart išbluks