Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(Adeks @ 2009 10 31, 01:01)
As tepiau fuxinu ir viskas isdziuvo,tepiau dar antibiotiku,o dabar biski su hormonu,kur labai isberta unsure.gif bet ziuriu ant pirstuku vis dar yra zaizdeliu,reikes vel su fuxinu patept g.gif

Net ant pirsciuku? Ir visas kunelis nuzaizdojo? Kazin neisimete dar kokia odos liga prie visko? Turiu omeny infekcine kokia. Gal vs delto reiktu gydytojui pasirodyt, kaip manai? O jei matai, kad fuksinas padeda, tai butinai turi tas visas zaizdeles juo pridegint.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 30, 20:33)
Pirkom Eurovaistinej, is pradziu pagalvojau oho kaip brangu, bet paziurejau kad det zymiai maziau reik negu juodosios juros pvz., tai tas pats gaunasi smile.gif

Sakai ta is psoriatininku mazesnio stiprumo? Bet tai nieko nesuprantu - ar Juodosios juros druska skaitosi Negyvosios juros druska? Bet gi negali buti - Juodoji jura ir Negyvoji - cia ne vienas ir tas pats, dvi skirtingos juros. O Granatas rase, kad psoriatininku draugijoj perkasi butent Negyvosios juros druska - tai turetu buti tokia pati, kaip Eurovaistinej pardavinejama.
Atsakyti
ausru is K-Link tik pleistrus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 10 31, 02:33)
ausru is K-Link tik pleistrus naudojat?

Vaikui tai tik. O patys geriam skysta Chlorofila ir Roibos Sod arbata.
Atsakyti
kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 10 31, 02:39)
kokie atsiliepimai?

Skystas Chlorofilas tai superinis dalykas - labai energijos priduoda. O arbatos poveikio nepastebejau. Nors as ja mazai ir geriu, daugiau vyra kaip per diena su kompu dirbanti girdau - raso, kad antioksidantas, del to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 31 spalio 2009 - 02:48
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 02:30)
Sakai ta is psoriatininku mazesnio stiprumo? Bet tai nieko nesuprantu - ar Juodosios juros druska skaitosi Negyvosios juros druska? Bet gi negali buti - Juodoji jura ir Negyvoji - cia ne vienas ir tas pats, dvi skirtingos juros. O Granatas rase, kad psoriatininku draugijoj perkasi butent Negyvosios juros druska - tai turetu buti tokia pati, kaip Eurovaistinej pardavinejama.

tai aiskus kad skirtingos juros biggrin.gif Juodaja paminejau del to, kad pries Ng. j. druska buvom juodosios juros druskoje maude. Dezuteje daugiau tiesiog tos druskos buvo tai ir berti daugiau reikejo negu dabar ng. j. druskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 05, 11:31)
Laba ryta, mamos
Tikriausiai ne viena esat bandziusi dr. NONA tepalus.
Man drauge dave pabandyt. Is pradziu man atrode, kad kaip ir pablogejo, o dabar apakus esu blink.gif, tokios odeles senai neteko pas savo maziuka matyti  rolleyes.gif.
Galvoju nusipirkt ta tepala, nors sake jis nera labai jau pigus.
Bet va dabar susimasciau, kad visiskai nezinau nieko apie ji  wacko.gif. Turiu omeny, kad tepu vaikui, dziaugiuosi kad padejo (bent jau kol kas), bet ka as ten tepu mastau.gif. Ar nepakenksiu savo maziukui su tuo tepalu? Gal jis plonina odele, ar dar koks velnias, gal ner gerai jis  mastau.gif. Gal kuri mama turi patirties ir daugiau ziniu apie tos firmos tepalus?
Tiesiog keista, kad sitaip padejo, tai dabar prisigalvoju visko, nes negaliu patiket  ax.gif

Mes tik neseniai įsigijom "Regeneruojamasis kremas “Soliaris” " - nagi ir aš kol kas neatsidžiaugiu šituo (sintetiniu sintetiniu kremu, kuris mum irgi padeda thumbup.gif ). Kurį jūs bandėt?
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 30, 10:44)
O mes naudojam dr.NONA tepala. Mums pradzioj labai padejo, o dabar nebepastebiu poveikio. Matyt, tikrai odele priprato. Dabar kai gausiu alga uzsisakysiu is akomos taukmedzio sviesta pabandyt.

oi, radau naują žinutę apie noną doh.gif - tai kurį jūs naudojot? kiek ilgai ir dažnai?
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 16:26)
Nezinau kur tu situos papildus perki, bet pas mus tai jie ardo pakuotes ir parduoda tiek, kiek zmogus nori. Pries kelias dienas nusipirkau pabandymui kelias kapsules Spirulinos - sakau jei netiks, tai busiu be reikalo neismetusi pinigu visai pakuotei.

na, nerekomendavo.

ardo ir mano konsultantė.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 30, 17:04)
Mes tai dabar Mega Acidophylus geriam, net nezinau, turbut tinka mums.
O kaip jus atskiriat ar padeda to bakterijos?

Vaikai dėl viduriukų gėrė - niekas nesusinormalizavo, kaip mum žadėjo.

O aš pati - dėl pilvo pūtimo doh.gif , tai jis man ir rodiklis, ar kažkas man veikia. Žodž, dabartiniai probijotikai man jau pradeda patikt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 10 30, 20:57)

gal pabandyti issikviesti super duper siurbliu pristatyma-tegu parodo, kaip sauniai meli isvalo  g.gif

biggrin.gif et, ne kas ir su tuo. Vyras pernai padovanojo man tokį agregatą - kai abiem dukrom odytės problemos ir šuo namie, tai nemažai stengtis reik švarą palaikyt. Na, dar pabandysiu - gal per kelis kart išbluks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 31, 08:39)
Na, dar pabandysiu - gal per kelis kart išbluks  rolleyes.gif

As pries kokia 10 metu buvau isvertusi juoda rusiska tusa (tik ne blakstienu aisku, o ta kur piesimui naudojamas) ant kilimo, tai sunku patiketi, bet su Amway LOC isvaliau taip, kad nei zenklo neliko. Bet dabartinio LOC'o ,kur vezamas is lenku, jau taip suprastejus kokybe, kad nei riebalines demes neisima.

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 10 31, 08:39)
Mes tik neseniai įsigijom "Regeneruojamasis kremas “Soliaris” " - nagi ir aš kol kas neatsidžiaugiu šituo  (sintetiniu sintetiniu kremu, kuris mum irgi padeda  thumbup.gif ). Kurį jūs bandėt?

Nenuostabu, kad sintetiniai "padeda" - buvo juk vienoj is temu ikeltas straipsnis, kad sintetiniai emolientai veikia kaip labai silpni hormoniniai - uzmaskuoja, apslepia ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 31 spalio 2009 - 09:43
Labas rytas. Mum tai siandien baisi naktis, beveik nemiegojau nes poliravo veida visa nakti, ir tryne koja su koja doh.gif Kazkaip sutapo su tuo kad emu patepiau (idomu kodel taip sureagavavo g.gif ), Pries tai juk bandem emu, tik tiek kad ten bekvapis buvo, o cia jauciasi kvapas specifinis. Ar gali but kad tas tiko o sitas ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 31, 10:42)
Nenuostabu, kad sintetiniai "padeda" - buvo juk vienoj is temu ikeltas straipsnis, kad sintetiniai emolientai veikia kaip labai silpni hormoniniai - uzmaskuoja, apslepia ir tiek.

lotuliukas.gif aš pati esu irgi įkėlus (tik nepamenu ar AD temoj, ar kitoj - gi matei kiek pas man žinučių .. pliurpalas esu lotuliukas.gif ). Žinau kas tai per daiktas,bet gi sakiau - nesu "nesveika natūralistė" - kai vaikui labai blogai, tai daugiau nei alyvuogių ar kedrų aliejus naudoju. tik ne visi sintetiniai mum padeda, nemažai bandžius aš jų, dabar vėl "užtikau" kas mum padeda.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 31, 11:01)
Labas rytas. Mum tai siandien baisi naktis, beveik nemiegojau nes poliravo veida visa nakti, ir tryne koja su koja doh.gif Kazkaip sutapo su tuo kad emu patepiau (idomu kodel taip sureagavavo  g.gif ), Pries tai juk bandem emu, tik tiek kad ten bekvapis buvo, o cia jauciasi kvapas specifinis. Ar gali but kad tas tiko o sitas ne?  g.gif

unsure.gif vargšiukė. Laikykitės 4u.gif
(tepei paprastu emu,be "pagerinimų" ?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 31 spalio 2009 - 10:18