Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(jurate_k @ 2009 11 13, 16:15)
Sakykit, o kokia jus druska duodat? parasta??? ir pav, jei mano lelius i ryta pradeda kasytis, tai jam tik tada ta druska ir suduoti, ar galima is vakaro???

Maistine juros druska - yra maxej. Suduodu is vakaro, o jei prabunda i ryta - dar kelis grudelius duodu - kadangi i maista jam druskos nededu, tai nebijau, kad perdozuosiu.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 13, 17:15)
Sakykit, o kokia jus druska duodat? parasta??? ir pav, jei mano lelius i ryta pradeda kasytis, tai jam tik tada ta druska ir suduoti, ar galima is vakaro???

As tai daviau valgomaja juodota druska, daviau kai pabudo ir pradejo draskytis.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 13, 16:15)

ale kaip idomiai, maniske irgi kokia 4-5 val paryciais neramiai pradeda miegot ir muistytis, rankytem tarsi kasosi... bet jau kelios dienos maziau, gaila va saviskei druskos duot negaliu biggrin.gif sad.gif per maza dar.

ta seboreja ar luobas, kaip bepavadinsi ant galvytes ziuriu, kad atsinaujina, jei ir "nukrapstau". Su sukomis ner ten ka sukuot- sasas, tai tik labiau drasko, geriau jau su pirstu galiukais pamasazuoju, ir atsilupa po gabaliuka. Bet va vel atauga, jei tik pasitrina su galvyte miegodama blush2.gif ax.gif tai nusipirkau saltalankiu aliejaus (kadangi veiduko kremas su saltalankiu labai tinka). Istepiau viena syki, galvoju, gal bus geriau, nes vis tiek su alyvuogiu aliejumi patepu (sustras, is Kretos parveztas biggrin.gif ). Bet ka zinau, na, suminksteja tie sasai, tas luobas, bet nekrenta....

pediatre sake nizoral panaudot, bet as kazkaip nedristu blink.gif o gal isvis palikt, ir niekuo netept? ant antakiu kur buvo tokie sasai, tai tepiau su saltalankiu kremu vitamininiu, tai labai greit nukrito ir nebeataugo, o va galvyteje patepti daaaaaug sunkiau per gaurus biggrin.gif
Atsakyti
mamytes vilnietes gal kuri is Kauno vezasi sau homeopatiniu zirniuku is vaistiniu blush2.gif , Vilniuj kiek zinau nera tokios homeopatines vaistines, kad nusipirkt g.gif Otaip is kur tu perki?
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 13, 16:28)
As tai daviau valgomaja juodota druska, daviau kai pabudo ir pradejo draskytis.

Olgina, gal tu geriau duok be jodo? g.gif Pasiskaityk ka cia raso apie jodo pertekliu - http://www.homosanit...ekliu_organizme
Vyras man irgi siandien parnese maistines juros druskos su jodu, nes tos kur anksciau buvom pirke nerado, o ten buvo tiesiog parasyta "Maistine juros druska" ir apie joki joda neuzsiminta. Aisku, juros druskoj ir taip yra kazkiek jodo, bet jei dar papidomai prisotinta, tai baisu, kad tokiems vaikuciams paskui nebutu per daug to jodo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 11 13, 17:22)
mamytes vilnietes gal kuri is Kauno vezasi sau homeopatiniu zirniuku is vaistiniu  blush2.gif , Vilniuj kiek zinau nera tokios homeopatines vaistines, kad nusipirkt  g.gif  Otaip is kur tu perki?

O tai "Muziejaus" vaistine ne Vilniuj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 13 lapkričio 2009 - 17:27
berods kad Kaune ta vaistine
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 13, 18:28)
Olgina, gal tu geriau duok be jodo?  g.gif Pasiskaityk ka cia raso apie jodo pertekliu - http://www.homosanit...ekliu_organizme
Vyras man irgi siandien parnese maistines juros druskos su jodu, nes tos kur anksciau buvom pirke nerado, o ten buvo tiesiog parasyta "Maistine juros druska" ir apie joki joda neuzsiminta. Aisku, juros druskoj ir taip yra kazkiek jodo, bet jei dar papidomai prisotinta, tai baisu, kad tokiems vaikuciams paskui nebutu per daug to jodo  unsure.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif kaip reikia viskuo dometis, o as ir gaminu su ta juodota druska maista nuolatos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 13, 17:22)
mamytes vilnietes gal kuri is Kauno vezasi sau homeopatiniu zirniuku is vaistiniu  blush2.gif , Vilniuj kiek zinau nera tokios homeopatines vaistines, kad nusipirkt  g.gif  Otaip is kur tu perki?

Мes vaziavom i Kauna pirkt, nes homeopate sake tik ten gamina.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 13, 18:15)
Aciu uz nuoroda 4u.gif kaip reikia viskuo dometis, o as ir gaminu su ta juodota druska maista nuolatos doh.gif

Tai gerai, kad gamini - musu maiste jodo lb mazai ir daugiau problemu sukelia jo trukumas, o ne perteklius. Be to, nuo karscio jodas suyra, tai kazin ar gauni jo isvis. Bet as norejau atkreipti demesi, kad cia duodam lb mazam vaikui - nezinau gal ten toj druskoj jodo kiekis ir negali pakenkti, bet kartais geriau, kad ir perdetas atsargumas ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

as del speltos miltu...
kainos:
www.sveikiproduktai.lt-buvo ~18,50 Lt - 1 kg
www.naturalis.lt-buvo ~20,50 Lt - 1 kg-tas pats gamintojas
www.ekologiskiproduktai.lt - 4,50Lt - 800g-Ustukių malūnas

niu jus man paaiskinkit skirtumus g.gif

o del juros druskos, as paziurejau sudeti, ten kazkokio surisejo deta g.gif o kaip jusiske - gryna g.gif

mamytes, kuriu vaikiukai respiracine alergija turi, mano dukrytei kazkaip kiek apsigydo, vel sloga ir akis puliuoja-tai kazkaip pirma mintis kilo del asaru kanalo nepraeinamumo... bet dar pagalvojau, o negali buti alergine sloga su "tokiais bajeriais"? g.gif pas ja niekad problemu su alergija nebuvo...
gal eiti i alergiuku tema pasiklausineti unsure.gif bet gl jus minciu turite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 11 13, 19:26)
mamytes, kuriu vaikiukai respiracine alergija turi, mano dukrytei kazkaip kiek apsigydo, vel sloga ir akis puliuoja-tai kazkaip pirma mintis kilo del asaru kanalo nepraeinamumo... bet dar pagalvojau, o negali buti alergine sloga su "tokiais bajeriais"?  g.gif pas ja niekad problemu su alergija nebuvo...
gal eiti i alergiuku tema pasiklausineti  unsure.gif bet gl jus minciu turite  cool.gif
Mortele, (gal jau rasiau - nepamenu) mano maziukui kelis pirmuosius gyvenimo menesius istisai viena akyte puliuodavo, nors ir slogos atrodo nebudavo arba budavo lb maza, kol vienam zurnale neperskaiciau, kad reikia pamasazuoti ta asaru kanaleli, nu tai as vis pamasazuodavau ir turbut isstumiau ten susidariusi kamstuka, nes viena syki kaip nustojo puliuot, taip nustojo. Dabar tik neatsimenu metodikos is kurios puses i kuria ten masazuoti g.gif - jei dar rasiu ta zurnala, tai parasysiu.

O sloga gali buti ir alergine - pasidarykit tuos eozonifilus (ar kaip ten jie) is nosies ir zinosit.
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 11 13, 19:26)
Labukas  4u.gif

as del speltos miltu...
kainos:
www.sveikiproduktai.lt-buvo ~18,50 Lt - 1 kg
www.naturalis.lt-buvo ~20,50 Lt - 1 kg-tas pats gamintojas
www.ekologiskiproduktai.lt - 4,50Lt - 800g-Ustukių malūnas

niu jus man paaiskinkit  skirtumus g.gif

o del juros druskos, as paziurejau sudeti, ten kazkokio surisejo  deta  g.gif o kaip jusiske - gryna  g.gif
Niekaip nematau speltos miltu tarp www.ekologiskiproduktai.lt asortimento g.gif

Maniske tai gal gryna, nes nurodytas tik vienas ingredientas: Sal Marina 100% Natural . Vis delto as ja gal ne Maxej pirkau, o IKI . Gamintojas - Ybarra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 13 lapkričio 2009 - 22:17
QUOTE(ausru @ 2009 11 13, 22:13)
[/size]Mortele, (gal jau rasiau - nepamenu) mano maziukui kelis pirmuosius gyvenimo menesius istisai viena akyte puliuodavo, nors ir slogos atrodo nebudavo arba budavo lb maza, kol vienam zurnale neperskaiciau, kad reikia pamasazuoti ta asaru kanaleli, nu tai as vis pamasazuodavau ir turbut isstumiau ten susidariusi kamstuka, nes viena syki kaip nustojo puliuot, taip nustojo. Dabar tik neatsimenu metodikos is kurios puses i kuria ten masazuoti  g.gif - jei dar rasiu ta zurnala, tai parasysiu.

O sloga gali buti ir alergine - pasidarykit tuos eozonifilus (ar kaip ten jie) is nosies ir zinosit.
Papildyta:
[size=1]
Niekaip nematau speltos miltu tarp www.ekologiskiproduktai.lt asortimento  g.gif

Maniske tai gal gryna, nes nurodytas tik vienas ingredientas: Sal Marina 100% Natural . Vis delto as ja gal ne Maxej pirkau, o IKI . Gamintojas - Ybarra

aciu 4u.gif
pas ja irgi buvo akyte uzpuliavusi, mes net 12 dienu ligininej atgulem, bet tada viskas per ilga laika be praplovimu baigesi... o dabar nuo rugsejo 3 kartas doh.gif verysad.gif

del speltos, tai nera internet, as pasiskambinau ir paklausiau ar turi, pasake, kad pardej yra tik atveze, net kainos nezinojo, perskambino... MB tevukas nupirko...

del druskos, tai blyn kaip ziureti reikia, tik namie pamaciau... doh.gif paziurejau kad be jodo, tiksliau mes seniau pirkom, M surado RIMI ir atnese, sako, va radau...

gal pravers...
http://gyvenimas.del...php?id=21027911
Atsakyti