Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(ausru @ 2009 11 12, 15:13)
Sveikutes,

Isbandem Dr. F. Batmanghelidj metoda ir  thumbup.gif . Nusprendziau nutraukti ketotifena, sakau kiek gi galima tuos vaistus vaikui pumpinti  doh.gif . Be to, kazkur nete skaiciau, kad antihistamininiai sukelia slapimo nelaikyma, o vaikas kazko itartinai daznai eme slapintis, nors tyrimai geri. Vakar nuo ryto jau ketotif. nebedaviau, ko pasekoje per pietus vietoj 4 valandu miegojo tik 1,5, o paguldytas nakciai prabudo po valandos ir plesyte plesosi, kad baisu. Vyras sako "Isprotesim be ketotifeno - laukia bemiege naktis. Gal duodam?". Sakau "Atnesk druskos". Kaip sykis turim nusipirke maistines juros druskos, kuria sitas gydytojas ir pataria naudoti. Ipyliau kelis grudelius ant saukstelio, i burnyte, kelias min palaukiau, kol skonio receptoriai nusius signalus i smegenis, kad "Druska atkeliavo" ir tada pagirdziau vandenuku. Ir ka jus manot? Po kokiu 20 min. jau nebesikase, o po pusvlandzio jau miegojo.
Prabudau su pirmaisiais gaidziais (t.y. siuksliovezio, tustinancio stiklo konteineri, garsais  apie 6 val ryto  biggrin.gif ) ir pirma mintis buvo, kad per nakti nei karto nepajutau, kad vaikas kasytusi ar blaskytusi - o juk iki siol ale krepstelejima girdedavau! Klausiu vyro - tas irgi nieko negirdejo - pirma nakti taip miegojom - net su ketotifenu taip neudavo. Sakau stebuklu stebuklas  g.gif . Tai jeigu druska yra naturalus antihistaminas, tai kuriu galu as vaika daugiau nei puse metu vaistais girdziau? Kazin visada toks poveikis bus?  g.gif Nu bent jau kuri laika butu, kad nors kokia menesiuko pertrauka nuo vaistu padarytume ir tai jau butu  thumbup.gif

Nu bet ir šaunuolis jūsų lelius thumbup.gif , dieną 4 val.? Galvoju , kad aš net perskaityt ne visada spėju kiek čia pridiskutuojat, o tu ir knygą paskaitai, į pardę nuleki... Kaip ši naktis? Tikrai būtų šaunu nors kiek be tų vaistukų.
Dėl mano meniu, tai valgau tą ką pagaminu mažylei, nespėju kitaip, o ir ji su manim būna apie 23 val. per parą, jei norėčiau ką kitą įsidėti į burną, tai tektų ir jai duot. Man taip paprasčiau nereikia ilgai galvoti jei pablogėja, žinom ką suvalgėm. Oi tikiuosi jau neilgai... Kaip faina, kad tu gali valgyti duoną neribodama. Pas mus gal nėra tokio produkto g.gif , yra yra blush2.gif virtos bulvės ir vanduo. Bet kas dėl vandens tai labai aš juo nesižaviu, vandentiekio per tūkstančius m atitekėjęs ar turi jis ko gero g.gif , pas mus iš šulinio būtų geresnis, bet turi daug kalkių. Kai nėštumo metu ir kai jau maitinau pagėriau daugiau vandens (filtruoto zepter filtru) kaip sujudino man inkstuose akmenukus oi joi joi. Gaminu valgyt ir gerti naudojam tik filtruotą, tikiuosi mano mažės neturės jokių akmenligių.
P.s. Nežinau ar tu iš Kauno, bet kad ieškojai speltos miltų akropoly tai taip spėju, aš ir buvau atlėkus (mes iš dzūkijos smile.gif ) ieškoti tų miltų, nes niekaip pas mus neatvežė, akropoly nebuvo tai pasakė (paklausiau) kur dar galima rasti. Labai patiko parduotuvė Savanorių pr. 206 Kaune, labai didelis pasirinkimas visokių produktų internetinis (bet mažai ko yra palygint su pačia parduotuve) www.naturalis.lt.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Pas mus su alergija nekas, baisus paumejimas, naktim nemiegojome, nei zyrtekas, nei ketotifenas mums nepadedavo, jau ruosiausi pirkt Fenkaroli...ir parskaiciau Ausru posta apie druska ir pabandziau. Pabudo mano princese kasytis sianakt ir jau budavo praktiskai nebeuzmigdavo, draskydavosi istisai, o sianakt daviau truputi druskos ant sauksto galo, tai dar pasidraske koki pusvalandi, paprase misinuko atsigerti ir uzmigo iki ryto g.gif bigsmile.gif na kazkoks STEBUKLAS cia man, gal sutapimas, reikes dar sitaip padaryti...bet kaip cia bebutu nors 1 nakti per visa savaite pamiegojau rolleyes.gif

Mes turime oro drekintuva, berods BONECO firmos, tiksliai nepamenu, nenoriu eiti i kita kambari ziureti, veliau pasiziuresiu, kai maziuke atsikels, tai jokio poveikio maziukes odelei as nepastebejau g.gif

Lawanda, o tu nenori dicki paguldyti i stacionara alergologiniame, juk didelis vyras, galetu vienas ten paguleti, padarytu jam visus tyrimus, o ir tu pinigeliu sutaupytum? g.gif Ta standartine palete is 36 mix alergenu, zinau, kad darantis alergologiniam nesigulant i stacionara kainuoja 150lt.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 13, 12:23)
Lawanda, o tu nenori dicki paguldyti i stacionara alergologiniame, juk didelis vyras, galetu vienas ten paguleti, padarytu jam visus tyrimus, o ir tu pinigeliu sutaupytum? g.gif  Ta standartine palete is 36 mix alergenu, zinau, kad darantis alergologiniam nesigulant i stacionara kainuoja 150lt.

galvojau apie tai, bet kazin ar duos mums siuntima, gi nera kritine situacija g.gif ir nezinau kiek pyktis reiktu, kad atsigultu, gi jam MOKYKLA - sventas reikalas lotuliukas.gif nes jei serga mama liepia namuose padaryt visu dalyku ir klases ir namu darbus biggrin.gif Na bet reiks uzklaust gyd. ka ji apie tai mano.

na as ir druskos sudaviau dickiui, kol kas nieko negaliu pasakyt, naktis lyg ir rami buvo, bent jau negirdejau kad blaskytusi, jis mat kitam kambary miega, o atsikeles sake nesikase, bet buna naktu-dienu kad jis ir kasosi ir nesikaso, o vat krenkštimo si ryta negirdejau dar, na kaip sakant eksperimentas tesiasi biggrin.gif
Ausru skaityk toliau ir pasakok mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 13 lapkričio 2009 - 12:50
QUOTE(Olgina @ 2009 11 13, 11:23)
Ta standartine palete is 36 mix alergenu, zinau, kad darantis alergologiniam nesigulant i stacionara kainuoja 150lt.

Jau 170 Lt doh.gif
Papildyta:
Na mamytes, reiks ir mum isbandyt Ausru metoda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Otaip kur perkate tas baltas morkas? Ar sodinat patys? Ir mes norim išbandyti...
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 12, 13:41)
mamkos vilnietes kur pigiausia vilniuj daro kraujo tyrima alergenam, tai paletei?  blush2.gif kazkaip atitolus nuo dabartiniu kainu, gal kas domejotes?  4u.gif  Reikia vel pradet kanciu kelius, tyrimus "susirinkt"  doh.gif

tai nebesuprantu, ar zolyno g. ima odos meginius ar ne  g.gif  susibalamutinau kazkaip  doh.gif

Zolyno gatvej ima odos meginius.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 13, 13:12)
Zolyno gatvej ima odos meginius.

o mum nepaeme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 13, 14:21)
o mum nepaeme  schmoll.gif

o ka jus orejot tirti? nes mums gryba ir as nustatinejo pries pora sav.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 13, 13:36)
o ka jus orejot tirti? nes mums gryba ir as nustatinejo pries pora sav.

taip norejom del grybelio ir stafolokoko tai net girdet nieko nenorejo, sako tegu dermatologai ima, cia ju darbas. blink.gif Nenorejau gincytis, nes ir taip skubejom
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 13, 11:12)
Nu bet ir šaunuolis jūsų lelius thumbup.gif , dieną 4 val.? Galvoju , kad aš net perskaityt ne visada spėju kiek čia pridiskutuojat, o tu ir knygą paskaitai, į pardę nuleki... Kaip ši naktis? Tikrai būtų šaunu nors kiek be tų vaistukų.
Dėl mano meniu, tai valgau tą ką pagaminu mažylei, nespėju kitaip, o ir ji su manim būna apie 23 val. per parą, jei norėčiau ką kitą įsidėti į burną, tai tektų ir jai duot. Man taip paprasčiau nereikia ilgai galvoti jei pablogėja, žinom ką suvalgėm. Oi tikiuosi jau neilgai... Kaip faina, kad tu gali valgyti duoną neribodama. Pas mus gal nėra tokio produkto g.gif , yra yra  blush2.gif  virtos bulvės ir vanduo. Bet kas dėl vandens tai labai aš juo nesižaviu, vandentiekio per tūkstančius m atitekėjęs ar turi jis ko gero g.gif , pas mus iš šulinio būtų geresnis, bet turi daug kalkių. Kai nėštumo metu ir kai jau maitinau pagėriau daugiau vandens (filtruoto zepter filtru) kaip sujudino man inkstuose akmenukus oi joi joi. Gaminu valgyt ir gerti naudojam tik filtruotą, tikiuosi mano mažės neturės jokių akmenligių.
P.s. Nežinau ar tu iš Kauno, bet kad ieškojai speltos miltų akropoly tai taip spėju, aš ir buvau atlėkus (mes iš dzūkijos smile.gif ) ieškoti tų miltų, nes niekaip pas mus neatvežė, akropoly nebuvo tai pasakė (paklausiau) kur dar galima rasti. Labai patiko parduotuvė Savanorių pr. 206 Kaune, labai didelis pasirinkimas visokių produktų internetinis (bet mažai ko yra palygint su pačia parduotuve) www.naturalis.lt.
Tos 4, o kartais net 5 valandos pietu miego man kazkaip neatrode normalus reiskinys - greiciausiai ketotifeno prislopintas tiek miegodavo. O vakar su druska per pietus 3 val. ismiegojo - nu sakau neblogai, kad tik toliau taip. Antra nakti druskos poveikio uzteko nuo 11.00 iki 5.00, po to reikejo dar kelis grudelius duoti ir supurksti su Uriage terminiu ir vel imigo iki 10.00. Diena jokio padidinto kasymosi nepastebejau, o dabar pries pietu miegeli vel daviau - ziuresiu kiek miegos sikart.
Duona valgau, bet turbut vaikas butu grazesnis, jei nevalgyciau blush2.gif . Bet su tais keliais produkteliais, kuriuos jam galima, as tikrai koju nepavilkciau. Ir taip jau toki kalcio trukuma prisivariau, kad plaukai nuo galvos kuokstais slinko ir tooks silpnumas kojose buvo doh.gif ...Laimei atradau Gai-Bao kalci - po savaites naudojimo neatsistebiu, kad sukose vos keli plaukai lieka besisukuojant. O kaip tu istveri su tais keliais produktais? Geri papildomai kokius papildus ar kaip?

Super, kad isigijot zepter filtra - as irgi labai gundausi, tik kaina labai auksta. Kazin nera tokio pacio gero, tik kitos firmos vandens filtro uz zemesne kaina? Gal kas zinot? O kaip su akmenimis baigesi? Istirpo nuo filtruoto vandens ar kaip kitaip tirpinai? As irgi turiu akmenu inkstuose, tai info lb praverstu 4u.gif .

Dekui uz adresa del speltos - reikes pavaziuoti kuria diena vel i Kauna.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 13, 13:10)
Na mamytes, reiks ir mum isbandyt Ausru metoda  drinks_cheers.gif

Nu cia ne mano, o daktaro F. Batmanghelidj metodas smile.gif . Bet jums turetu tikti, nes pas jus lygtai alerginis ad . Matysim.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 11 13, 12:46)
na as ir druskos sudaviau dickiui, kol kas nieko negaliu pasakyt, naktis lyg ir rami buvo, bent jau negirdejau kad blaskytusi, jis mat kitam kambary miega, o atsikeles sake nesikase, bet buna naktu-dienu kad jis ir kasosi ir nesikaso, o vat krenkštimo si ryta negirdejau dar, na kaip sakant eksperimentas tesiasi  biggrin.gif
Ausru skaityk toliau ir pasakok  mirksiukas.gif  4u.gif
thumbup.gif - kad tik taip toliau. Zinai, as galvoju, kad jums labai praverstu inhaliacijos su fiziologiniu vandeniu - jis juk surus, bet saugus inhaliuotis, nes druskos jame tiek, kiek musu kuno skysciuose. Jei neturit inhaliatoriaus, tai dabar puiki proga isigyti, nes Omronui dar didesne nuolaida Hiperfarma siuo metu taiko - http://www.hiperfarm...pairtm_ne-c28-e (paprastoj vaistinej toks apie 270Lt). As tai juo neatsidziaugiu thumbup.gif . Pries kuri laika pediatre mums jau astma pranasavo, sake plauciai svokscia kaip astmininko, tai as su fiziologiniu pagarinau ir jau nebesvokscia. Tik dabar Batmanghelidj knygoj suzinojau del ko padejo.
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 11 13, 11:23)
kazkoks STEBUKLAS cia man, gal sutapimas, reikes dar sitaip padaryti...bet kaip cia bebutu nors 1 nakti per visa savaite pamiegojau rolleyes.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 13 lapkričio 2009 - 15:39
Sakykit, o kokia jus druska duodat? parasta??? ir pav, jei mano lelius i ryta pradeda kasytis, tai jam tik tada ta druska ir suduoti, ar galima is vakaro???
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 13, 16:35)
Zinai, as galvoju, kad jums labai praverstu inhaliacijos su fiziologiniu vandeniu - jis juk surus, bet saugus inhaliuotis, nes druskos jame tiek, kiek musu kuno skysciuose.

jo, mintis g.gif nes mums druskos kambariai tai labai padedavo g.gif mums pries pora metu irgi prognozavo, nesusimasciau labai, bet vat dabar matau dar vienas zingsnelis link to unsure.gif
gal pradziai pabandyt be inhaliatoriaus poveiki paziuret, o tada jau pirkt, bet jauciu inhaliatorius zymiai efektyviau, chm.. nu ausru tu cia man ir pametejai minciu paskutiniu metu biggrin.gif 4u.gif
mano berna sestadieni VEL kviecia i gimtadieni su nakvyne, ka daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 13 lapkričio 2009 - 16:30