QUOTE(egle33 @ 2009 10 29, 13:10)
Sveikos, mergaitės
,
noriu pasidalinti informacija su tomis, kurios yra suforminusios savo vaikučiams neįgalumą. Gal kai kurios ir žino, bet bus, manau, ir nežinančių. Bent jau aš ilgai nežinojau ir, deja, nepasinaudojau
. Pagal Darbo kodekso 166 str. dirbantiems tėveliams, auginantiems neįgalų vaiką, priklauso 35 dienos kasmetinių atostogų, o pagal 214 str. priklauso viena papildoma poilsio diena per mėnesį (dar vadinama tėvo arba mamos diena).
panasu, kad DK 166 str. taikomas tik jei neigalu vaika augina vienisas tetis ar mama, taciau netaikoma, kai yra abu seimoje
QUOTE(Otaip @ 2009 10 29, 16:09)
jo, mėlis super,bet kai jau kur pataškai.. aš suliejau mūsų šviesaus gobeleno sofą , reiks užtiesalą kokį tai galvot.. hm.
gal pabandyti issikviesti super duper siurbliu pristatyma-tegu parodo, kaip sauniai meli isvalo
QUOTE(Axxa @ 2009 10 30, 16:35)
Ai tiesa, čia jau aš tikrai ne į temą, bet gal kuri esat nužiūrėjus ir kokį sviestą ar kt. priemonę iš Akoma, kad tiktų veido spuogams (suaug.)?
is akomos gal niekas, et vat emu antiseptinis tai ikrai puikiai spuogus naikina
as netik koki spuoga tepu,kuris jau sekancia diena tampa beveik nematomas, bet ir visokias zaizdeles dukrytei tepu ir uodu ikandimus ir t.t.