Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(Olgina @ 2009 10 30, 16:27)
LiloSun, man tianshi konsultante sake, kad koralu kalcis negerai vaikuciu inkstukams, per stiprus jis, as irgi nusipirkau maziukei koralu kalcio, bet nedaviau, pati geriu smile.gif

g.gif na bet kam israso nesuprantu tada. Jei dar tiktu tai gal po biskiuka ir duociau, bet kad atrodo netinka. Atiduosiu broliui, jam pravers, nes jam nuolat kaulai luzta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 10 30, 18:37)
Sveikos
Tai del Fuxino man niekas nieko neatsakys? rolleyes.gif As taip ir zinojau,jau ne pirmas kartas.Tiek to.
Ausru,pravalk savo AZ mirksiukas.gif

O kas dėl fuxino? Nepastebėjau tavo užklausimo anoje temoje. Aš naudoju šlapiavimams užtraukti.
Atsakyti
QUOTE(egle33 @ 2009 10 29, 13:10)
Sveikos, mergaitės  4u.gif ,

noriu pasidalinti informacija su tomis, kurios yra suforminusios savo vaikučiams neįgalumą. Gal kai kurios ir žino, bet bus, manau, ir nežinančių. Bent jau aš ilgai nežinojau ir, deja, nepasinaudojau  doh.gif . Pagal Darbo kodekso 166 str. dirbantiems tėveliams, auginantiems neįgalų vaiką, priklauso 35 dienos kasmetinių atostogų, o pagal 214 str. priklauso viena papildoma poilsio diena per mėnesį (dar vadinama tėvo arba mamos diena).

panasu, kad DK 166 str. taikomas tik jei neigalu vaika augina vienisas tetis ar mama, taciau netaikoma, kai yra abu seimoje g.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 10 29, 16:09)
jo, mėlis super,bet kai jau kur pataškai.. aš suliejau mūsų šviesaus gobeleno sofą , reiks užtiesalą kokį tai galvot.. hm.

gal pabandyti issikviesti super duper siurbliu pristatyma-tegu parodo, kaip sauniai meli isvalo g.gif

QUOTE(Axxa @ 2009 10 30, 16:35)
Ai tiesa, čia jau aš tikrai ne į temą, bet gal kuri esat nužiūrėjus ir kokį sviestą ar kt. priemonę iš Akoma, kad tiktų veido spuogams (suaug.)?

is akomos gal niekas, et vat emu antiseptinis tai ikrai puikiai spuogus naikina thumbup.gif as netik koki spuoga tepu,kuris jau sekancia diena tampa beveik nematomas, bet ir visokias zaizdeles dukrytei tepu ir uodu ikandimus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 18:53)
Tas pats. Kai mums buvo puse metuku, mums israse 1% sita meli, bet vaistinej pasake, kad gydytojas sumaise, kad buna tik 2%. Nu tai nusipirkom 2 % ir naudojam -  thumbup.gif

mums universiteto vaistineje pagamino 1%
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 10 30, 20:57)
panasu, kad DK 166 str. taikomas tik jei neigalu vaika augina vienisas tetis ar mama, taciau netaikoma, kai yra abu seimoje  g.gif
gal pabandyti issikviesti super duper siurbliu pristatyma-tegu parodo, kaip sauniai meli isvalo  g.gif
is akomos gal niekas, et vat emu antiseptinis tai ikrai puikiai spuogus naikina  thumbup.gif as netik koki spuoga tepu,kuris jau sekancia diena tampa beveik nematomas, bet ir visokias zaizdeles dukrytei tepu ir uodu ikandimus ir t.t.

as su puiklapiu sau sloga gydau, kol kas geriausias vaistas, tfu tfu tfu, vaikui gal per astru butu g.gif
Mamos, isduokit paslapti(?) kur perkate neg. juros druska Vilniuje? kazkada jau klausiau, bet niekas "neissidave" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2009 10 30, 20:23)
Mamos, isduokit paslapti(?) kur perkate neg. juros druska Vilniuje? kazkada jau klausiau, bet niekas "neissidave" cool.gif

Pirkom Eurovaistinej, is pradziu pagalvojau oho kaip brangu, bet paziurejau kad det zymiai maziau reik negu juodosios juros pvz., tai tas pats gaunasi smile.gif
Atsakyti
Mortele, isduok paslapti - kaip i nauja tema ikeli citata is senos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 20:37)
Mortele, isduok paslapti - kaip i nauja tema ikeli citata is senos?  g.gif

nesakysiu hihihi.gif nu kaip kaip - sucituoji (spaudi tuos "cituoti" mygtukus) ir ta bendra apatini "atsakyti" ir vsio 4u.gif tai gali is bet kuriu temu (net nebutinai is ligu bloko, gali pvz is mamu bendravimo ar receptu ar pan.) sucituoti, o atsakyti vienoje 4u.gif

kazkada neg juros druskos neradau vaistinese, tai pirkau "sveiki produktai" pardeje...
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 30, 21:30)
O kas dėl fuxino? Nepastebėjau tavo užklausimo anoje temoje. Aš naudoju šlapiavimams užtraukti.

O kiek ilgai ji galima naudoti? ax.gif Tik tol,kol slapiavimas yra,ar biski ilgiau?Nes bijau,kad neatsinaujintu,nes panasu i infekcija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 21:37)
Mortele, isduok paslapti - kaip i nauja tema ikeli citata is senos?  g.gif

ausru, kazkada raset kad pirkot neg. druskos dideli maisa, (nes pigiau taip) ten, kur psoriazininkai perka, gal pakartotumet, kur jie perka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 10 30, 19:57)
is akomos gal niekas, et vat emu antiseptinis tai ikrai puikiai spuogus naikina  thumbup.gif as netik koki spuoga tepu,kuris jau sekancia diena tampa beveik nematomas, bet ir visokias zaizdeles dukrytei tepu ir uodu ikandimus ir t.t.

Rimtai? O tas emu antiseptinis tai jis čia kažkoks kitoks ar tas pats kaip visos kad čia pirkote? Būtų gerai pabandymui, bet mažais kiekiais turbūt ir neparsiduoda g.gif

QUOTE(kistex @ 2009 10 30, 20:23)
as su puiklapiu sau sloga gydau, kol kas geriausias vaistas, tfu tfu tfu, vaikui gal per astru butu g.gif

O kaip gydai? Tepi nosiaryklę?

QUOTE(Adeks @ 2009 10 30, 22:00)
O kiek ilgai ji galima naudoti? ax.gif Tik tol,kol slapiavimas yra,ar biski ilgiau?Nes bijau,kad neatsinaujintu,nes panasu i infekcija blush2.gif

Aš naudoju kol šlapiavimai užsitraukia, bet pas mus jie labai nedidukai ir šlapiuoja negausiai. O jei manai, kad infekcija pas jus, tai gal reikia kažko rimtesnio? Aš tai turbūt tokiu atveju tepčiau fuxiną ir po kelių valandų užtepčiau vos vos hormonų. Nes infekcija tai jau ne juokas, čia ir prisižaisti galima.
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2009 10 30, 22:25)
ausru, kazkada raset kad pirkot neg. druskos dideli maisa, (nes pigiau taip) ten, kur psoriazininkai perka, gal pakartotumet, kur jie perka mirksiukas.gif

Tikrai ne as, Granatas pirko biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 10 30, 22:47)
O jei manai, kad infekcija pas jus, tai gal reikia kažko rimtesnio? Aš tai turbūt tokiu atveju tepčiau fuxiną ir po kelių valandų užtepčiau vos vos hormonų. Nes infekcija tai jau ne juokas, čia ir prisižaisti galima.

Hormono gal ir reikia, bet hormonai infekcijos tikrai negydo. Jei isimete kazkas, tai gali padeti fukcinas, antiseptiniai emu su arbatmedziu arba tepami antibiotikai. O hormonai tiesiog padetu odelei greiciau uzgyti, bet bacilu jie nenaikina.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 10 30, 22:47)
Rimtai? O tas emu antiseptinis tai jis čia kažkoks kitoks ar tas pats kaip visos kad čia pirkote? Būtų gerai pabandymui, bet mažais kiekiais turbūt ir neparsiduoda  g.gif

Tai kad ten tas butelytis ir taip lb mazulytis.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 31, 00:47)

Aš naudoju kol šlapiavimai užsitraukia, bet pas mus jie labai nedidukai ir šlapiuoja negausiai. O jei manai, kad infekcija pas jus, tai gal reikia kažko rimtesnio? Aš tai turbūt tokiu atveju tepčiau fuxiną ir po kelių valandų užtepčiau vos vos hormonų. Nes infekcija tai jau ne juokas, čia ir prisižaisti galima.

As tepiau fuxinu ir viskas isdziuvo,tepiau dar antibiotiku,o dabar biski su hormonu,kur labai isberta unsure.gif bet ziuriu ant pirstuku vis dar yra zaizdeliu,reikes vel su fuxinu patept g.gif
Atsakyti