Seba med baby shampoo nieko gero pasirodo jau neutral yra svelnesnes sudeties. Reiks paziuret Neutralo shampoo sudeti parduotuvei.
QUOTE(Mortele @ 2009 11 09, 22:46)
niu kad jau pavariau info tai dar viena imesiu... darbe skaiciau, taip sakant pertraukele dariau
šaunuolė, kad tiek info dalinies
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 10, 02:13)
Gal galima būtų pavadinimus tų knygų, kurias labiausiai verta paskaityti?
Otaip, kurias tu rekomenduotum?
Otaip, kurias tu rekomenduotum?
Oi,man tai superinės šios trys: "7 nuodėmės ir 12 ligų", "Kiek sveria siela" ,"9/10 laimės " - gali pastarąją pirmąpabandyt skaityt,nors,man tai jos visos
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 11 09, 22:29)
Mama mano skaitė, ir man apie tai pasakojo. Bet nebandžiau, nes vaikas net dreba, kaip nori virtų šonkaulių arba rūkytų lašinukų
mano irgi.. o kai dar įpratinus pati buvau, kai lašinukas pastoviai rankoj ir čiulpia .. Bet neperku - ir nėr, kartu paieškom paieškom - nėra. Žino, kad kai važiuojam pardėn, turgun - perkam, ruošiam , suvalgom - ir nėr. O kai apsipirkt važiuojam ne dažnai - tai nieko nepadarys - nėr.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 11 09, 23:11)
otaip, skaiciau Taunytes viena knyga, dar dvi eiles laukia Bet kol kas negaliu dickiui pritaikyt, priesinasi jis ir pabadavimui ir mesos nevalgymui bet tikrai priversiu organizma pravalyt, tada ziuresim As nemazai Taunytes filosofija remiuosi dukryte augindama nuo pat gimimo, kaip ji sako vadovaujuosi "paziurekim kaip gyvunai savo vaikus augina" ir man siaip patiko jos poziuris ir patarimai del iv.ligu, bandau ir as taip Daviau tevui paskkaityt, reik susigrazint ir dar perverst, primirsau jau...
jo, man jos filosofija patinka, labai primena mano bobutės , bet.. tik perskaičius Taunytės knygas pradėjau "atgamint"ir įtraukinėt į savo gyvenimą tai, ką jau seniai žinojau,buvau mokinta, tik kaip "nepopuliarius" dalykus buvau išbraukus . O kaip mažutytė auga - ką jau ragavot? Kaip broliai - nuniurkyta tarp vyrų panelė ?
Otaip o kaip tavo didzioji prieme maziuke? Nebuvo jokiu pavydu? Kaip dabar jos sutaria?
Ir idomu,kaip lawandos vidurinelis sese prieme,nes manau su dickiais tai problemu nera.
Bent manasis, tai labai lauke brolio ir jau net prase,kad pagimdyciau jam broli,nes jam liudna vienam. Aisku dabar tai jau sako,jazau jazau kas cia per vaikas , nu bet vienas be kito niekaip negali
Ir idomu,kaip lawandos vidurinelis sese prieme,nes manau su dickiais tai problemu nera.
Bent manasis, tai labai lauke brolio ir jau net prase,kad pagimdyciau jam broli,nes jam liudna vienam. Aisku dabar tai jau sako,jazau jazau kas cia per vaikas , nu bet vienas be kito niekaip negali
Amica - vakar išbandžiau migdolų ekologišką aliejų. Man puikiai tiko. Mažiui nebandžiau dar.
Išbandžiau ir gliceriną (labai tirštos konsistencijos, ištekėjęs iš buteliuko puikiai išlaiko formą) - labai gerai drėkina, bet riebumas daug mažesnis nei migdolų aliejaus. Galvoju, kad gal gerai būtų maišyti su kakavos sviestu, nes anas labai kietas pabandysiu, pažiūrėsiu.
Išbandžiau ir gliceriną (labai tirštos konsistencijos, ištekėjęs iš buteliuko puikiai išlaiko formą) - labai gerai drėkina, bet riebumas daug mažesnis nei migdolų aliejaus. Galvoju, kad gal gerai būtų maišyti su kakavos sviestu, nes anas labai kietas pabandysiu, pažiūrėsiu.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 10, 09:59)
Otaip o kaip tavo didzioji prieme maziuke? Nebuvo jokiu pavydu? Kaip dabar jos sutaria?
Oi, laaaabai mylėjo nuo pirmos dienos - mylavo, bučiavo ale jau tiek .. kontroliavo, kad sesė neverktų, liepdavo man vis eit maitint, soskę duodavo visad - gavo dovanų pati tokią lėlę-kūdikį,vežimuką,bonkutę - žodžiu, kad bent kiek man lengviau būt, o tai jau gavos taip,kad "kontrolierę" gavau šalia - neleisdavo, kad sesė nė minutės paverktų - liepdavo man eit guost sesutę . dabar irgi - laaabai myli,o mažoji irgi - labiau juokias iš sesės pokštų ir labiau kreipia dėmesį i ją,nei į mane
Smagu,kad ir pas jus - vienas be kito negali
Beja,mum pradėjo visai netikt NEUTRAL šampūnas -vaikas laaaabai kąsosi galvą.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 11 10, 10:47)
Amica - vakar išbandžiau migdolų ekologišką aliejų. Man puikiai tiko. Mažiui nebandžiau dar.
Vat dar nebandžius aš migdolų aliejuko. Vis prisibijojau šio riešuto. reiks ir mum kada pakeitimui pabandyt.
Įdomu,kaip bus pas jus su glicerinu. Daug kas jį labai rekomenduoja, čia - iš tradicinių daktarų, vaistininkų - bet ten tas paprastas. Kažkaip prieš jį visada buvau, bet gal - geras daiktas pasirodytų
Papildyta:
Beja, kas naudojat pamperius - mes atradom pardę,kur pigiau gaunas,o kai dar Vilniuj atsiimi -tai papildomai sustaupo : http://www.ugio.lt/s...mas-pristatymas
Otaip, dėkui už knygų pavadinimus
Dautan, o kurį tu pirkai?
http://www.akomaskin...eet_almond_oil_
http://www.akomaskin...rtified_organic
O gliceriną šitą pirkai?
http://www.akomaskin...cerin__organic_
Mano mazgiaus oda išsausėjo paskutinėm dienom, kojos sausutėlės, veidukas irgi, tik ausytės kažkaip beveik susitvarkė. Tepu nuolat tai su TS, tai su kokosu, bet... Teks trauktis paprastą vazeliną - jis mums neblogai padeda sudrėkinti. Pateplioju dieną kitą, paskui vėl TS tepu. Mano rankų oda irgi sausutėlė.
Tai kuo tuos vaikus prausti?
Dautan, o kurį tu pirkai?
http://www.akomaskin...eet_almond_oil_
http://www.akomaskin...rtified_organic
O gliceriną šitą pirkai?
http://www.akomaskin...cerin__organic_
Mano mazgiaus oda išsausėjo paskutinėm dienom, kojos sausutėlės, veidukas irgi, tik ausytės kažkaip beveik susitvarkė. Tepu nuolat tai su TS, tai su kokosu, bet... Teks trauktis paprastą vazeliną - jis mums neblogai padeda sudrėkinti. Pateplioju dieną kitą, paskui vėl TS tepu. Mano rankų oda irgi sausutėlė.
Tai kuo tuos vaikus prausti?
Prisijungėm ir mes prie sergančių AD... daug skaičiaus ir žinau, kad rašo jog nuo maisto, bet mes su vyru turim kitą įtarimą, ar nebus kaltos sauskelnės? Idėja gal ir nelabai pagrįsta, bet prieš 1 mėn. nusipirkom, o gamintojas pasirodo kitas, užpakaliukas lyg ir nebuvo pabertas. Kažkaip čia ta nuojauta mum diktuoja, kad vis dėlto galėjo sauskelnės sukelti AD. Gal kam nors taip buvo?
Labuks Na va siandien skambinau savo homeopatei, tai visgi ji nustatineja alergenus su tuo aparatu. Liepe pav.: maza gabaliuka vistienos (apie vieno cm juosteles ilgio) suvynioti i folija, o paskum i maisiuka ir uzrasyti kas. Bandys taip kokius 5 protuktus. Tai dabar net nebezinau, ka cia ir parink Tiek daug noreciau patikrint
O sita nelaiminga sloga mums jau antra savaite, niekaip negaliu as jos isgydyti Mums ruosiasi dygt iltiniai dantukai, ga tai gali but susija su jais? kaip manote?
O sita nelaiminga sloga mums jau antra savaite, niekaip negaliu as jos isgydyti Mums ruosiasi dygt iltiniai dantukai, ga tai gali but susija su jais? kaip manote?
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 10, 12:37)
Labuks Na va siandien skambinau savo homeopatei, tai visgi ji nustatineja alergenus su tuo aparatu. Liepe pav.: maza gabaliuka vistienos (apie vieno cm juosteles ilgio) suvynioti i folija, o paskum i maisiuka ir uzrasyti kas. Bandys taip kokius 5 protuktus. Tai dabar net nebezinau, ka cia ir parink Tiek daug noreciau patikrint
Sunki uzduotis parinkti tik 5 Maniske labai megsta miltinius produktus, itariu vien bulka galetu buti gyva. O noreciau paziureti kaip jai veikia gliutenas, gal nuo jo taip reaguoja, tik kaip atsisakyti miltinuku? Ir dar darzeli duoda viska O kosese irgi yra gliutenas ar ne?
Siaip yra teorija, kad ne nuo dantu viduriavimai ar slogos, bet tiesiog sutapimai
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 10, 12:56)
Sunki uzduotis parinkti tik 5 Maniske labai megsta miltinius produktus, itariu vien bulka galetu buti gyva. O noreciau paziureti kaip jai veikia gliutenas, gal nuo jo taip reaguoja, tik kaip atsisakyti miltinuku? Ir dar darzeli duoda viska O kosese irgi yra gliutenas ar ne?
Siaip yra teorija, kad ne nuo dantu viduriavimai ar slogos, bet tiesiog sutapimai
kiek man zinoma, tai pavyzdziui Hipp ryziuose ir grikiuose nera to gliuteno. Tai gal aplamai siose kruopose nera?
QUOTE(Otaip @ 2009 11 10, 10:15)
Beja,mum pradėjo visai netikt NEUTRAL šampūnas -vaikas laaaabai kąsosi galvą.
faina,kad sesutes taaaaip sutaria.
Aha mums ir kazkas su galva.Laaaaabai sausa oda, o dar paskutini karta isploviau su Sebamedu,tai sakes kaip kasesi galva ir plaukuciuose pilna ale pleiskanu buvo. Seniau prausdavau su Avent, pries prausima istepdavau galva kokosu aliejum ir palaikydavau 10-15min.
nizinau kuom reiks dabar plaut galva,su kunu tai viskas gerai.