Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 18:22)
Nu gal zodzius ir ne tuos parinkau, bet tikslas buvo geras - jei pasistengtum ji izvelgti, lengviau ir zodzius pamirstum  smile.gif  4u.gif

ok,taikomės lithuania.gif - čia kaip šeimoj,būna - be dūmų, matyt nerastum santykių. Sutinku,kad tavo postų naudos yra mūs gyvenime - ale ankstesnių,ne tų,piktų. Per TenŠi platintoją radom labai įdomią gydytoją. Jei nebūč kordicepso ieškojus, tai nebūč jos sutikus biggrin.gif -aciuks.gif , va čia tai - ačiū

Niu,tai kas dar F. taunytę skaitė? Lawanda,kiek pamenu, ane? Ar radai ką naujo pritaikomo?
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 09, 18:41)
Neskaičiau, bet įdomu pasidarė - tai kaip ten siūloma maitinti? Mėsos išvis neduoti?

Aš kartas nuo karto naudoju makadamijos aliejų - jis man labai skanus salotose tongue.gif . Okur jūs dar naudojat?

Nagi, ten daug parašyta. Iš principo tai, kad alergiukų paprastai kitokia virškinimo sistema, jie vos ne gimsta vegetarais. Labai palengvina ligos eigą ir gydymosi metu greičiau rezultatai matos,jei naudot vegetarizmo dietą tik kol "einat iš krizės", o vėliau jau tada bent labai labai sumažint mėsos kiekį racione. Žinok, man tai laaabai fainos jos knygos- susibraukius, susižymėjus skirtukais jas biggrin.gif - jei turi lyšnų pinigėlių - nusipirk bent vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 09 lapkričio 2009 - 17:49
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 17:36)
drinks_cheers.gif  būtent. Mano mergaitę pvz., gydė; GRAPHITES(grafitas), KALIUM CARBONIKUM (kalio karbonatas),ARSENICUM ALBUM(arseno trioksidas)  irgi toks neblogas nežolinis rinkinukas,jei nežinoti, koks homeopatijos pricipas, tai sakytum - numarint vaiką nori  lotuliukas.gif

Tai va, a tai zinau, kad tai nera vien zoles, bet alergologai abai jau priesinasi sitam gydymui. Tuoj as vel skambinsiu homeopatei, paklausiu ka toliau daryti g.gif
Mes ir gydomes KALIUM CARBONIKUM (kalio karbonatas) ir Celidonium. O ar jums padejo isgyte nuo AD??
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 09, 18:52)
Tai va, a tai zinau, kad tai nera vien zoles, bet alergologai abai jau priesinasi sitam gydymui. Tuoj as vel skambinsiu homeopatei, paklausiu ka toliau daryti g.gif
Mes ir gydomes KALIUM CARBONIKUM (kalio karbonatas) ir Celidonium. O ar jums padejo isgyte nuo AD??

Vienai dukrai kaip ranka nuėmė visus bėrimus,o kitai - tik trumpas pagerėjimas buvo. Bet tai man ir lieka neaišku - kas buvo sukėlę tuos bėrimus,kuriuos homeopatiniai nuėmė rolleyes.gif .. man tai visvien tuom tradicinė medicina "arčiau širdies", kad veikimo mechanizmą einas protu suprast. Bent jau mūsų homeopatė mum nepaaiškino, kokias ligas ji įmatė, kad skyrė būtent tuos žirniukus. AD atvejais,kaip pastebėjau - tikrai ne tuos pačius skiria, negali sakyt, kad yra vienas universalus "komplektas" alergiukam. rolleyes.gif rolleyes.gif

Aš skaičiau knygą apie homeopatinį gydymą pagal vaikų tipažus. Maniškės "tipas" atitiko - ką mum homeopatė skyrė, tokie vaistai paprastai ir duodami tokiam tipažui, kai papasakojau homeopatei - ji tik pasukiojo akis - sakė, kad ji tikrai ne pagal tai skiria, sakė, pagal šeimos ligas daugiau. Naturamundoj,kur sukompu žiūrėjo homeopatinių tinkamumą - irgi visi tie preparatai kaip ir tiko vaiko gydymui.Dar keletą įdomių faktų buvau radus apie homeopatinius, kurie man labai prie širdies..... bet, vat dičkei labai sunkiai ėjos paskutiniu metu, nebeturėjom laiko laukt homeopatinių "suveikimo" momento, kai visas kūnas "suvešėjo" nuo prie bėrimų prisipliusavusio grybelio.. aš susilaikau, nesakau šimtu procentų nei taip nei ne homeopatijai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 09 lapkričio 2009 - 18:06
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 18:59)
Vienai dukrai kaip ranka nuėmė visus bėrimus,o kitai - tik trumpas pagerėjimas buvo. Bet tai man ir lieka neaišku - kas buvo sukėlę tuos bėrimus,kuriuos homeopatiniai nuėmė  rolleyes.gif  .. man tai visvien tuom tradicinė medicina "arčiau širdies", kad veikimo mechanizmą  einas protu suprast. Bent jau mūsų homeopatė mum nepaaiškino, kokias ligas ji įmatė, kad skyrė būtent tuos žirniukus. AD atvejais,kaip pastebėjau  - tikrai ne tuos pačius skiria, negali sakyt, kad yra vienas universalus "komplektas" alergiukam.  rolleyes.gif  rolleyes.gif

As ir pastebejau, kad visiems skirtingai skiria. Nu, bet mums toki paumejima sukele, kad baisu i vaika ziuret g.gif nustojau duot is kart grazesnis veidas.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 09, 18:52)

Niu va, paskambinau homeopatei. Sake reiks kelt kortele ir ziuret, kaip leliu mano toliau gydyt, o kita savaite pabandys nustatyti alergiska maista. nezinau, kaip. Rytoj sake, paaiskins, kaip "kazka' paruost. nes kaip jus visos saket, kad cia nustato tik organizmo silpasias vietas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 09, 19:02)
As ir pastebejau, kad visiems skirtingai skiria. Nu, bet mums toki paumejima sukele, kad baisu i vaika ziuret g.gif  nustojau duot is kart grazesnis veidas.

Ar su homeoptaės "leidimu" nebeduodat? Aš kažkaip,jei imuos jau ko,tai bandau kaip įmanoma "švariau" nurodymų laikytis - skambinu ir klausinėju homeopatės iki "pažaliavimo" kiek ir kaip pablogėt turi, kiek laukt galim, gal ką keist galim. Pati nusipirkau keletą homeopatinių knygų, pasiskaičiau nete. Keitėm žirniukus į spiritinius ir atvirkščiai,bandėm įvairiai... bet dičkei nepadeda,o ir homeopatė paskutiniu metu kažkaip, mano nuomone "per ilgai" dvejojo, skirdama žirniukus, nuo kurių nei geriau nei blogiau buvo ... o po to dar išvažiavo į atostogas, pasitart nėr su kuo, ir dar tokion gydymo duobėn "smigom".. rolleyes.gif na, nepulsiu labai rekomenduot homeopatų aš, nors labai geros patirties ir turim su jais, ir dėl vienos iš dukrų ir dėl mano pačios ligų.
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 09, 19:17)
Niu va, paskambinau homeopatei. Sake reiks kelt kortele ir ziuret, kaip leliu mano toliau gydyt, o kita savaite pabandys nustatyti alergiska maista. nezinau, kaip. Rytoj sake, paaiskins, kaip "kazka' paruost. nes kaip jus visos saket, kad cia nustato tik organizmo silpasias vietas. g.gif

mirksiukas.gif aišku,bandykit - tų kelių ne tiek ir daug. Prie hormonų, antibijotikų ir pan. gydymo,manau, visad galima labai greit gryžt,jei kas.Tik nedaleist reik blogesnės būklės,nei pradžioj gydymo - ko,nemanau,kad su homeopatiniais galėtumėt sulaukt,jei homeopatas rimtas, o ne kokius "homeopatinius kursus "pabaigęs žmogelis. Tie "pablogėjimai" - ilgai nesitęsia, iš savo patirties galėčiau pasakyt, o esant stipriam pablogėjimui, VISAD homeopatas ieško išeities - tikrai niekas neleidžia vaikui ilgai kankintis. Mes po kiekvieno naujo preparato naudojimo pradžios praėjus keliom dienom jau ir skambindavom homeopatei,jei kas negerai, o jei gerai - tai po poros savaičių - ax.gif visad "su ryšiu" buvom. Per daug man neaiški homeopatija, kad "iš galvos" gydyčiau vaiką,kai pati ne medikė esu,o dar tokios specifinės medicinos krypties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 09 lapkričio 2009 - 18:29
Labukas 4u.gif

bijau ka ir sakyti, bet pas maziuka po n laiko nuo vakar 3xtfu pagerejimas, sianakt net iki 6 val ryto ismiegojo savo lovoje blink.gif t.y nesidraskes biggrin.gif idomu ar ilgam g.gif sestadieni net valge putpeliu kiausiniu omletuka su laaabai daug cukinijos biggrin.gif

o siaip mano draugele vat kokia info persiunte, taip sakant paspaminsiu http://www.asmeniska.lt/seminaras.php kaina gal kiek didoka, bet galvoju kam vaikus iskisti,kad ten sudalyvauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 11 09, 12:26)
Kokio bebūtų sunkumo AD duoda tik lengvą neįgalumą. Mums buvo 83-84 balai, tarnyboje sako jums jau reiktų vidutinio neįgalumo, bet įstatymas su AD leidžia tik lengvą.
O už prižiūrą su lengvu neįgalumu tikrai nieko negausi, nes duoda tik sunkiam ir kai jau tikrai labai blogai.
Mūsų liga tikrai ne tokia, nevykit dievo į medį. Sunku tai tikrai sunku, bet jūs pažiūrėkit kur apsigimimai būna, cerabralinis paralyžius ir t.t.

o nuo kurio amziaus jus tuos balus gaunat ivertinimo, po tyrimu kazkokiu?
dabar maniskei jau du menesiai, nuo kada galima daryti KOKIUS NORS AD tyrimus, alergenu palete ir t.t.? nuo kada galima prasyt tu tyrimu? kazkaip sunku tiesiog laukti nezinia ko.
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 09, 19:42)
dabar maniskei jau du menesiai, nuo kada galima daryti KOKIUS NORS AD tyrimus, alergenu palete ir t.t.? nuo kada galima prasyt tu tyrimu? kazkaip sunku tiesiog laukti nezinia ko.

Nuo bet kada ir net ne tyrimai, o jie turi savo metodiką, kiek odos pažeista, kiek kasosi ir t.t. Mes jau antrus metus gavom, nes duoda vieniems metams

Aš skaičiau Taunytės knygas, ir bandžaiu mažiau mėsos duot, kaip ir pasiteisino. Visai atsisakyt bijau, nes mažas dar.
O kalbėjau su 30-mečio vyro mama, tai sakė , jis neišaugo AD, bet kai paūmėja tepasi hormonais, o šiaip beveik vegetaras, ne grynai , bet sakė jam vienintelė išeitis.
Mes taip pat gydėmės GRAPHITES(grafitas) ir KALIUM CARBONIKUM , gėrėm daug mėnesių, bet paskui labai buvo paūmėję, metėm viską ir pasidarė geraiu. Iš naujo nebepradėjom gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 09 lapkričio 2009 - 18:54
QUOTE(kycia @ 2009 11 09, 18:42)

Atlikus kraujo tyrima nustato SCORAD balus, musu apie 90 buvo. Tai labai auksti. praeitoj temoj nuoroda ikelus buvau, apie gydymo rekomendacijas ir ten yra kaip jie skaiciuojami. O tyrimus galima daryti apie 6 men.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 09, 19:53)
Atlikus kraujo tyrima nustato SCORAD balus, musu apie 90 buvo. Tai labai auksti. praeitoj temoj nuoroda ikelus buvau, apie gydymo rekomendacijas ir ten yra kaip jie skaiciuojami. O tyrimus galima daryti apie 6 men.

BEt ar yra nustatytas laikas nuo kada duoda? Mums be jokio kraujo tyrimo nustatė balus smile.gif Bent jau antrais metais
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 11 09, 19:47)
Aš skaičiau Taunytės knygas, ir bandžaiu mažiau mėsos duot, kaip ir pasiteisino. Visai atsisakyt bijau, nes mažas dar.

drinks_cheers.gif jo, ir aš neplanuoju pilnai vaikui išimt. Kažkaip, kas link vaiko - čia eksperimentai labai negeri gali būt,jei pritrūktų kokių elementų. Sau tai kas kitka smile.gif.
Atsakyti