QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 18:22)
Nu gal zodzius ir ne tuos parinkau, bet tikslas buvo geras - jei pasistengtum ji izvelgti, lengviau ir zodzius pamirstum
ok,taikomės - čia kaip šeimoj,būna - be dūmų, matyt nerastum santykių. Sutinku,kad tavo postų naudos yra mūs gyvenime - ale ankstesnių,ne tų,piktų. Per TenŠi platintoją radom labai įdomią gydytoją. Jei nebūč kordicepso ieškojus, tai nebūč jos sutikus - , va čia tai - ačiū
Niu,tai kas dar F. taunytę skaitė? Lawanda,kiek pamenu, ane? Ar radai ką naujo pritaikomo?
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 09, 18:41)
Neskaičiau, bet įdomu pasidarė - tai kaip ten siūloma maitinti? Mėsos išvis neduoti?
Aš kartas nuo karto naudoju makadamijos aliejų - jis man labai skanus salotose . Okur jūs dar naudojat?
Nagi, ten daug parašyta. Iš principo tai, kad alergiukų paprastai kitokia virškinimo sistema, jie vos ne gimsta vegetarais. Labai palengvina ligos eigą ir gydymosi metu greičiau rezultatai matos,jei naudot vegetarizmo dietą tik kol "einat iš krizės", o vėliau jau tada bent labai labai sumažint mėsos kiekį racione. Žinok, man tai laaabai fainos jos knygos- susibraukius, susižymėjus skirtukais jas - jei turi lyšnų pinigėlių - nusipirk bent vieną