Perkraciau savo vaistinele, tai va turim Uriage Pruriced Creme, Eucerin 5% urea, dermaref (baltarusiskas nuo AD) tai jei kas nori pabandyt galeciau duot, nes vistiek guli nenaudojami
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 16:03)
Bet ar tu gali buti 100% tikra, kad tikrai taip buvo? Manau, kad ne, nes pati svarstei pries kuri laika, kad gal tai buvo pablogejimas vardan pagerejimo. O as jei buciau tada nutraukus tepima, tai dabar irgi turbut rasyciau, kad tik netepkit vaiku kordicepsu, nes nuo jo jums stafilokokas isplis. O isivaizduok jeigu buciau tuo metu nuvezus vaika pas dermatologus ar alergologus, ir pasakius, kad tepiau kordicepsu ir taip pasidare - ka jie man butu pasake? Ne tik, kad "nenormali motin, nezinai kaip su vaiku eksperimentuot", bet ir kokia informacija jie butu skleide kitiems pacientams/gydytojams ? Kad viena tokia mama jau prisieksperimentavo su kordicepsu. Is tikruju, tai labai sunku nusprest, kaip cia su tuo pablogejimu - i gera jis ar i bloga. Ir ne kiekviena mama toki pablogejima koks buvo pas mus istvertu. Turetum suprasti, kodel as tiek daug apie ji rasau - kai po savaites pas mus neliko nei vieno taskucio, tai man buvo STEBUKLU STEBUKLAS, tiesiog kazkas NEREALAUS ir NEITIKETINO ir as su dziaugsmu puoliau dalintis situo savo atradimu. Ir labai gaila, kad kitiems sitas musu atradimas netiko, nes labai norejau, kad ir kiti dziaugtusi taip, kaip mes.
Sakykit o apie koki cia gryba visos snekat? pas mus ismatose dabar rado, bet sako, kad jis atsirado todel, kad lelius viska i burna kist pradejo
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 09, 16:02)
Emu oil (australietisku struciu aliejus) cia mamos daug apie ji rase, vieniem labai padeda, o vat mums kol kas nepadeda, ir net gal siek tiek alergizuoja, bet tiksliai nesakysiu, nes gali but ir nuo homeopatiniu pablogejimas
Papildyta:
Tai va skambinau siandien homeopatei, sakau taip ir taip pas mus vis blogyn eina, pilvas visas sausas demem tokiom ir siaip pablogejus bukle. Tai pasake vel grizt prie normalios dozes vaistuku (nes buvom sumazine) (nelabai supratau jos logika) ir laukt, bet sake kol zarnynas apsivalys kol ka, kokiu puse metu uztruks Pasake, kad gal po naujuju metu reiks atvaziuot pas ja pakartotinai, nes viskas keiciasi vaiko organizme ir pan. Tai va reiks laukt.
Uzsirasem pas Vaiciulioniene kitai savaitei, paziuresim gal si karta ka naudingo pasakys, noreciau ismatu paseli padaryt iki tol, bet mazoji kaip tycia dabar vakare savo reikaliukus tvarko gal kokiu slyvu jai duot?
Papildyta:
Tai va skambinau siandien homeopatei, sakau taip ir taip pas mus vis blogyn eina, pilvas visas sausas demem tokiom ir siaip pablogejus bukle. Tai pasake vel grizt prie normalios dozes vaistuku (nes buvom sumazine) (nelabai supratau jos logika) ir laukt, bet sake kol zarnynas apsivalys kol ka, kokiu puse metu uztruks Pasake, kad gal po naujuju metu reiks atvaziuot pas ja pakartotinai, nes viskas keiciasi vaiko organizme ir pan. Tai va reiks laukt.
Uzsirasem pas Vaiciulioniene kitai savaitei, paziuresim gal si karta ka naudingo pasakys, noreciau ismatu paseli padaryt iki tol, bet mazoji kaip tycia dabar vakare savo reikaliukus tvarko gal kokiu slyvu jai duot?
Mes ir uzsirasem pas vaiciulioniene, nors mano vaiko gydyoja siandien sako, gal jus pabandykit pakeist gydytoja Nesakau, kad ji bloga, bet gal kitai kils kokiu minciu kitokiu kaip isgydyt
O su tais homeopatiniais nebezinau ka ir daryt, nustojau duot vel pagerejimas matosi klausiau vaiko gydytojos, sako, nebezinau ka ir bepatart. LiloSun, kiek jus laiko jau naudojat homeopatinius vaistus???
O tu sakysi Vaiciulionienei, kad juos geriat? nes sakau, kai mano tiotka jei uzsimine, tai sako: tai jei alergiska vaika zolem girdot, tai ko dar pas alergologus vaikstot. Vienuzodziu nebezinau ka ir daryt?????
ei, del alergiuku darzelio KAUNE.
Matau, kad parasiusi mamyte gyvena vilijampoleje (mes irgi ne per toliausiai). Gal galetumet parasyti, koks tiksliai tas darzelis? siuo metu uzrase i rasytes gatveje viena esanti.
Dievuliau, negi reikes sedet namie su vaikiukais (o jei dar nespejus jam iseiti i mokykla atsiras antras, trecias? )
jauciu as taip ir nepradesiu dirbti gyvenime
Matau, kad parasiusi mamyte gyvena vilijampoleje (mes irgi ne per toliausiai). Gal galetumet parasyti, koks tiksliai tas darzelis? siuo metu uzrase i rasytes gatveje viena esanti.
Dievuliau, negi reikes sedet namie su vaikiukais (o jei dar nespejus jam iseiti i mokykla atsiras antras, trecias? )
jauciu as taip ir nepradesiu dirbti gyvenime
mamos,
o kur jus perkate emu oil?
o kur jus perkate emu oil?
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 09, 15:53)
Mes ir uzsirasem pas vaiciulioniene, nors mano vaiko gydyoja siandien sako, gal jus pabandykit pakeist gydytoja Nesakau, kad ji bloga, bet gal kitai kils kokiu minciu kitokiu kaip isgydyt
O su tais homeopatiniais nebezinau ka ir daryt, nustojau duot vel pagerejimas matosi klausiau vaiko gydytojos, sako, nebezinau ka ir bepatart. LiloSun, kiek jus laiko jau naudojat homeopatinius vaistus???
O tu sakysi Vaiciulionienei, kad juos geriat? nes sakau, kai mano tiotka jei uzsimine, tai sako: tai jei alergiska vaika zolem girdot, tai ko dar pas alergologus vaikstot. Vienuzodziu nebezinau ka ir daryt?????
Del gyd, tai mus gyde ne tik Vaiciulioniene, kai ligoninei gulejom gyde Cerniauskas, dar kazkokia gyd, nepamenu pavarde, Astrauskaite mus ziurejo, pas Malinauskiene buvom ir dar Seskines poliklinikoj pas viena alergologe Tai nieko naujo o is kitos puses Vaiciulioniene mus gydo nuo kudikystes ir daugiausia apie musu liga zino, ka bandem ko ne. O del homepatijos, pradzioj paklausiu ka ji patars toliau daryti ir ka ji mano apie pacia homeopatija ar verta bandyt
Mes apie menesi geriam homeopatinius tai kaip ir mazoka laiko praejo kad galima butu sprest. As irgi masatu ( kaip daugelis mamu) ka reiskia paumejimas kad organizmas valosi ar kad alergizuoja kazkas
Papildyta:
QUOTE(agnika @ 2009 11 09, 15:54)
as pirkau cia http://www.emustore...._oil_eczema.php
dar pirmam pusl. yra kita el. parduotuve, ten kitos mamos irgi perka.
Yra ir Vilniuj pirkt tik ten zymiai brangiau gaunasi
Papildyta:
Gavau is akomos siuntinuka labai greit kazkaip kaip tik i pabaiga buvo musu TS.
Pabandysiu siandein kalendulos aliejuku rankytes patept, nes apdraskytos ziauriai
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 09, 16:53)
... tai jei alergiska vaika zolem girdot, tai ko dar pas alergologus vaikstot. Vienuzodziu nebezinau ka ir daryt?????
Homeopatija - ne būtinai žolės .
"Homeopatija dažnai painiojama su gydymu vaistažolėmis (fitoterapija). Kadangi homeopatija kaip terminas yra plačiai žinomas, kai kurios kompanijos klaidindamos vartotoją naudoja jį marketinge, nors jų pardavinėjami preparatai nėra homeopatiniai, o ruošti pagal įprastą metodologiją vitaminai, vaistažolės ar panašiai. Homeopatinių preparatų reklamoje taip pat akcentuojama, kad tai natūrali priemonė, o tai asocijuojasi su ekologiškais produktais ir vaistažolėmis. Dėl šios painiavos dažnai manoma, kad homeopatija yra pripažįstama ir įprastinės medicinos.
Iš tiesų šie du gydymo būdai turi mažai ką bendro. Homeopatiniai vaistai gaminami ne tik iš augalų, bet taip pat ir iš mineralų, gyvūninės kilmės produktų (pavyzdžiui, gyvačių nuodų) ar net žmogiškos kilmės substancijų. Net ir iš žolelių pagaminti homeopatiniai vaistai neturi nieko bendro su tikrais vaistažoliniais preparatais, kadangi juose likęs vaistažolių kiekis yra labai artimas nuliui."
Iš čia: http://lt.wikipedia....iki/Homeopatija
QUOTE(vasariukė @ 2009 11 09, 17:30)
būtent. Mano mergaitę pvz., gydė; GRAPHITES(grafitas), KALIUM CARBONIKUM (kalio karbonatas),ARSENICUM ALBUM(arseno trioksidas) irgi toks neblogas nežolinis rinkinukas,jei nežinoti, koks homeopatijos pricipas, tai sakytum - numarint vaiką nori
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 15:39)
[size=1][/size]
aš tave suprantu - ir nemėtau akmenimis, sakydama kad kankini vaiką - o juk pati sakai, kad ne kiekviena mama tokį pablogėjimą, kaip jūsų ištvertų. Mano vaiko pablogėjimas čia daug kam, panašu, asocijavosi su sadiste mama - tai kad,
aš tave suprantu - ir nemėtau akmenimis, sakydama kad kankini vaiką - o juk pati sakai, kad ne kiekviena mama tokį pablogėjimą, kaip jūsų ištvertų. Mano vaiko pablogėjimas čia daug kam, panašu, asocijavosi su sadiste mama - tai kad,
Na juk musu pablogejimas tik kelias dienas tetruko
Bet kiek ilgai tu dar tas nuoskaudas laikysi? Patariu vardan pacios saves atsikratyti, bo pragraus skrandy skyle . As juk ne blogo norejau
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 15:41)
Taip, pas mus labai panaši odos blogėjimo eiga buvo - iškilimas, paraudimas stiprus, išsiplėtimas.. . Ar seniai kokį kaprologinį darėtės? galir pas jus koks nekviestas grybas viduj augt nori? kakučio tyrimas parodytų.
senokai kaprologinis darytas, reiketu tada pakartoti, jei sitaip gali buti.
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 17:50)
Na juk musu pablogejimas tik kelias dienas tetruko
Bet kiek ilgai tu dar tas nuoskaudas laikysi? Patariu vardan pacios saves atsikratyti, bo pragraus skrandy skyle . As juk ne blogo norejau
gal dar kart pacituot, ką gero pasakei man ? Jo, ne taip paprasta pamiršt tuos tavo žodžius
O kad žinutė būt ne off topic , paklasuiu - ar kas daugiau skaitėt F.Taunytės knygas ? Mum, kaip matau vegetarinė mityba labai padeda kovoj su AD - kas prieštarautų visiem mūsų gydytojams. Net kraujas gerėja Taunytė ją siūlo AD vaikam, rašo, kad net vos ne vienintelis išsigelbėjimas kai kuriais atvejais ji būt. Ankščiau aš beveik kasdien ar net kasdien duodavau saviškei mėsos. Gal kas turi su tuo pastebėjimų?
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 17:12)
[/size]
[size=1] gal dar kart pacituot, ką gero pasakei man ? Jo, ne taip paprasta pamiršt tuos tavo žodžius
[size=1] gal dar kart pacituot, ką gero pasakei man ? Jo, ne taip paprasta pamiršt tuos tavo žodžius
Nu gal zodzius ir ne tuos parinkau, bet tikslas buvo geras - jei pasistengtum ji izvelgti, lengviau ir zodzius pamirstum
QUOTE(agnika @ 2009 11 09, 14:46)
Sveika
mes irgi sergame ad tik neseniai pradejau tepti exipicial kremu, bet nieko nepadeda. Tu rasai , kad jums nepadeda emu...kas tai?
mes irgi sergame ad tik neseniai pradejau tepti exipicial kremu, bet nieko nepadeda. Tu rasai , kad jums nepadeda emu...kas tai?
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 09, 14:55)
Reikes visgi uriaga pabandyti. Dar uzsakiau kad Iricar nupirktu vyras, jau net nebezinau ko griebtis. Visa nakti maziuke prasidraske Jau ir aplink riesiukus atsiranda demeles, visi linkiai, paraude isberti ir patine..
O va praskanavau tai radau kelis pasisakymus kad israse sidabro tirpalo, bet kad kas do toks ir ka daro - nieko
O va praskanavau tai radau kelis pasisakymus kad israse sidabro tirpalo, bet kad kas do toks ir ka daro - nieko
Jei dar neskaitėte info pirmame temos puslapyje, tai siūlyčiau paskaityti, taip pat ir ankstesnes temas - ten labai daug informacijos rasite
Ausru, ar man sapnuojasi, ar tu esi naudojusi makadamijų aliejų?
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 17:12)
ar kas daugiau skaitėt F.Taunytės knygas ? Mum, kaip matau vegetarinė mityba labai padeda kovoj su AD - kas prieštarautų visiem mūsų gydytojams. Net kraujas gerėja Taunytė ją siūlo AD vaikam, rašo, kad net vos ne vienintelis išsigelbėjimas kai kuriais atvejais ji būt. Ankščiau aš beveik kasdien ar net kasdien duodavau saviškei mėsos. Gal kas turi su tuo pastebėjimų?
Neskaičiau, bet įdomu pasidarė - tai kaip ten siūloma maitinti? Mėsos išvis neduoti?