O koks tas paumejimas buvo? Spuoguciais?
Gaila, kad as nenufotografavau tada kai tepiau ir buvo visa visa tokiais spuoguciai isbere, bet po keliu dienu pastebejau, kad ju mazeja o po savaites neliko - gerai, kad issyk nenutraukiau, o jau buvau panikoj, kad netinka. Kaip suprantu, tie berimai buvo nealerginiai, o uzjudintas stafilokokas - nu bent jau Astr... taip sake. Ir dar sake, kad daug blogiau kai tie spuoguciai buna tokie kaip vidiniai - raudoni taskeliai, be pulingos virsuneles, siek tiek pakile virs odos pavirsiaus, nes tada net tyrimo normaliai padaryti negalima - odos paselio ta prasme. O pas mus tokie ir buvo.
As tai niekaip nesuprantu, kodel kordicepsas zmogui, kaip raso, toks naudingas, jeigu vabzdziams mirtinas? Kas gali man i sita klausima atsakyt? Vabzdziu visus organus apima ir pervirskina, o zmogaus atvirksciai - atnaujina, subalansuoja ir tt - mistika ne kitaip
Nea, pas mus ne spuoguciais buvo, jei butu spuoguciais tai tepciau ir toliau, nes spuoguciu tai neniezti maniskei. Pas mus tos AD demes tapo bordines, patinusios, tokios iskilusios virs odos, vaizdas buvo kraupus, manau, tai alergine reakcija buvo, o ir niezulys buvo beprotiskas.
del kordicepso veikimo mechanizmo ir man labai idomu, kaip cia taip, kad vienus suvalgo, o kitiems padeda, kazi, gal tianshi platintojai galetu kazkaip paaiskinti? Bet as ko tais bijau jiems skambinti, nes kol vos ne pasiunciau man skambinejo
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 11 09, 13:26)
Kokio bebūtų sunkumo AD duoda tik lengvą neįgalumą. Mums buvo 83-84 balai, tarnyboje sako jums jau reiktų vidutinio neįgalumo, bet įstatymas su AD leidžia tik lengvą.
O už prižiūrą su lengvu neįgalumu tikrai nieko negausi, nes duoda tik sunkiam ir kai jau tikrai labai blogai.
Mūsų liga tikrai ne tokia, nevykit dievo į medį. Sunku tai tikrai sunku, bet jūs pažiūrėkit kur apsigimimai būna, cerabralinis paralyžius ir t.t.
O už prižiūrą su lengvu neįgalumu tikrai nieko negausi, nes duoda tik sunkiam ir kai jau tikrai labai blogai.
Mūsų liga tikrai ne tokia, nevykit dievo į medį. Sunku tai tikrai sunku, bet jūs pažiūrėkit kur apsigimimai būna, cerabralinis paralyžius ir t.t.
manau, kad musu beda palyginus su kitom nera tokia baisi ir labai tikiuosi laikina.