Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

[quote=ausru,2009 11 09, 12:26]
O koks tas paumejimas buvo? Spuoguciais?
Gaila, kad as nenufotografavau tada kai tepiau ir buvo visa visa tokiais spuoguciai isbere, bet po keliu dienu pastebejau, kad ju mazeja o po savaites neliko - gerai, kad issyk nenutraukiau, o jau buvau panikoj, kad netinka. Kaip suprantu, tie berimai buvo nealerginiai, o uzjudintas stafilokokas - nu bent jau Astr... taip sake. Ir dar sake, kad daug blogiau kai tie spuoguciai buna tokie kaip vidiniai - raudoni taskeliai, be pulingos virsuneles, siek tiek pakile virs odos pavirsiaus, nes tada net tyrimo normaliai padaryti negalima - odos paselio ta prasme. O pas mus tokie ir buvo.

As tai niekaip nesuprantu, kodel kordicepsas zmogui, kaip raso, toks naudingas, jeigu vabzdziams mirtinas? Kas gali man i sita klausima atsakyt? Vabzdziu visus organus apima ir pervirskina, o zmogaus atvirksciai - atnaujina, subalansuoja ir tt - mistika ne kitaip g.gif
Nea, pas mus ne spuoguciais buvo, jei butu spuoguciais tai tepciau ir toliau, nes spuoguciu tai neniezti maniskei. Pas mus tos AD demes tapo bordines, patinusios, tokios iskilusios virs odos, vaizdas buvo kraupus, manau, tai alergine reakcija buvo, o ir niezulys buvo beprotiskas.
del kordicepso veikimo mechanizmo ir man labai idomu, kaip cia taip, kad vienus suvalgo, o kitiems padeda, kazi, gal tianshi platintojai galetu kazkaip paaiskinti? Bet as ko tais bijau jiems skambinti, nes kol vos ne pasiunciau man skambinejo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 11 09, 13:26)
Kokio bebūtų sunkumo AD duoda tik lengvą neįgalumą. Mums buvo 83-84 balai, tarnyboje sako jums jau reiktų vidutinio neįgalumo, bet įstatymas su AD leidžia tik lengvą.
O už prižiūrą su lengvu neįgalumu tikrai nieko negausi, nes duoda tik sunkiam ir kai jau tikrai labai blogai.
Mūsų liga tikrai ne tokia, nevykit dievo į medį. Sunku tai tikrai sunku, bet jūs pažiūrėkit kur apsigimimai būna, cerabralinis paralyžius ir t.t.

drinks_cheers.gif manau, kad musu beda palyginus su kitom nera tokia baisi ir labai tikiuosi laikina.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 09, 15:17)
...
drinks_cheers.gif manau, kad musu beda palyginus su kitom nera tokia baisi ir labai tikiuosi laikina.

Taip, pas mus labai panaši odos blogėjimo eiga buvo - iškilimas, paraudimas stiprus, išsiplėtimas.. . Ar seniai kokį kaprologinį darėtės? galir pas jus koks nekviestas grybas viduj augt nori? kakučio tyrimas parodytų.

drinks_cheers.gif taip - liga sunki,bet yra dar tokių .., kiekvienam savo skausmas stipriausias atrodo, čia kas be ko. Taip, tikiuos , kad išaugs dauguma mūs skyrelio vaikų tą AD, ar bent jau išmoks su ja kuo lengviau "sugyvent".
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 09, 15:08)

Tepiau pries pagerejima URIAGE meginuku (nepasakysiu tiksliai kuris) tai gal ir jis prisidejo prie pagerejimo. Ka galit apie sia kosmetika pasidalinti?
Siaip irgi parsisiunciau taukmedzio, tepu intensyviai jau savaite, bet bendrai jau yra 3 savaites, kai pakaitom su uriagu tepiau.

Dar gal galit papasakoti kas tas do sidabro tirpalas? (skaidrus, bet veliau merliukas ir odele pajuoduoja)

Dekui 4u.gif

4u.gif

URIAGE mes naudojom - URIAGE, PRURICED GELIS 100ML (NIEŽ.MAŽ.,PLAUKUOTOMS VIET.) ir URIAGE, PRURICED KR.100ML (NIEŽĖJIMĄ MAŽ.,RAMIN.)- labai gerai ant šlapiuojančių vietų tiko. Astrauskaitė, išeinant iš alergologinio rekomendavo. Kažkada labai tiko ir patiko. Žinau, mamos daugiau iš Uriage ko naudoję yra (senesniuose AD skyreliuose dalinosi info).

Apie sidabro tirpalą kažką irgi seniau kalbėjo mamos g.gif , nepamenu. Tikrai paieškojus rastum, bet gal ir iš dabartinių dalyvių kas ką žino.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 08, 00:23)
Mes uzsirase, tikiuosi eisim nuo 2 metuku. Vyras ejo ten uzrasyt mus tai visai nieko sake, bet kaip vaikuciam ten nezinau smile.gif
Papildyta:
Kazkaip netinka vistik mum emu  g.gif 
Gal kas noretu perpirkt is musu kazkiek? Zinoma kam tinka.  4u.gif

Sveika
mes irgi sergame ad tik neseniai pradejau tepti exipicial kremu, bet nieko nepadeda. Tu rasai , kad jums nepadeda emu...kas tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnika: 09 lapkričio 2009 - 14:47
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 15:41)
URIAGE mes naudojom - URIAGE, PRURICED GELIS 100ML (NIEŽ.MAŽ.,PLAUKUOTOMS VIET.) ir URIAGE, PRURICED KR.100ML (NIEŽĖJIMĄ MAŽ.,RAMIN.)- labai gerai ant šlapiuojančių vietų tiko. Astrauskaitė, išeinant iš alergologinio rekomendavo. Kažkada labai tiko ir patiko. Žinau, mamos daugiau iš Uriage ko naudoję yra (senesniuose AD skyreliuose dalinosi info).

Apie sidabro tirpalą kažką irgi seniau kalbėjo mamos  g.gif , nepamenu. Tikrai paieškojus rastum, bet gal ir iš dabartinių dalyvių kas ką žino.

Reikes visgi uriaga pabandyti. Dar uzsakiau kad Iricar nupirktu vyras, jau net nebezinau ko griebtis. Visa nakti maziuke prasidraske sad.gif Jau ir aplink riesiukus atsiranda demeles, visi linkiai, paraude isberti ir patine..
O va praskanavau tai radau kelis pasisakymus kad israse sidabro tirpalo, bet kad kas do toks ir ka daro - nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnika @ 2009 11 09, 14:46)
Sveika
mes irgi sergame ad tik neseniai pradejau tepti exipicial kremu, bet nieko nepadeda. Tu rasai , kad jums nepadeda emu...kas tai?

Emu oil (australietisku struciu aliejus) cia mamos daug apie ji rase, vieniem labai padeda, o vat mums kol kas nepadeda, ir net gal siek tiek alergizuoja, bet tiksliai nesakysiu, nes gali but ir nuo homeopatiniu pablogejimas g.gif
Papildyta:
Tai va skambinau siandien homeopatei, sakau taip ir taip pas mus vis blogyn eina, pilvas visas sausas demem tokiom ir siaip pablogejus bukle. Tai pasake vel grizt prie normalios dozes vaistuku (nes buvom sumazine) (nelabai supratau jos logika) ir laukt, bet sake kol zarnynas apsivalys kol ka, kokiu puse metu uztruks g.gif Pasake, kad gal po naujuju metu reiks atvaziuot pas ja pakartotinai, nes viskas keiciasi vaiko organizme ir pan. Tai va reiks laukt.

Uzsirasem pas Vaiciulioniene kitai savaitei, paziuresim gal si karta ka naudingo pasakys, noreciau ismatu paseli padaryt iki tol, bet mazoji kaip tycia dabar vakare savo reikaliukus tvarko biggrin.gif gal kokiu slyvu jai duot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 14:01)
Tai va, aš galvoju, kad, sakykim mūsų atvejis, kai organizme pas vaiką buvo mielių grybelis, ant odos, matyt, irgi kažkiek - tai (vėl paminėsiu tą frazę, dėl kurios mane iškritikavai) grybas pamaitino tą esamą grybą dar labiau ir viskas kaip reikiant užvešėjo .., pirma reikėjo mum kitom priemonėm išnaikint grybą, o ne naudot kord.

Bet ar tu gali buti 100% tikra, kad tikrai taip buvo? Manau, kad ne, nes pati svarstei pries kuri laika, kad gal tai buvo pablogejimas vardan pagerejimo. O as jei buciau tada nutraukus tepima, tai dabar irgi turbut rasyciau, kad tik netepkit vaiku kordicepsu, nes nuo jo jums stafilokokas isplis. O isivaizduok jeigu buciau tuo metu nuvezus vaika pas dermatologus ar alergologus, ir pasakius, kad tepiau kordicepsu ir taip pasidare - ka jie man butu pasake? Ne tik, kad "nenormali motin, nezinai kaip su vaiku eksperimentuot", bet ir kokia informacija jie butu skleide kitiems pacientams/gydytojams ? Kad viena tokia mama jau prisieksperimentavo su kordicepsu. Is tikruju, tai labai sunku nusprest, kaip cia su tuo pablogejimu - i gera jis ar i bloga. Ir ne kiekviena mama toki pablogejima koks buvo pas mus istvertu. Turetum suprasti, kodel as tiek daug apie ji rasau - kai po savaites pas mus neliko nei vieno taskucio, tai man buvo STEBUKLU STEBUKLAS, tiesiog kazkas NEREALAUS ir NEITIKETINO ir as su dziaugsmu puoliau dalintis situo savo atradimu. Ir labai gaila, kad kitiems sitas musu atradimas netiko, nes labai norejau, kad ir kiti dziaugtusi taip, kaip mes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 09 lapkričio 2009 - 15:03
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 09, 14:55)
Reikes visgi uriaga pabandyti. Dar uzsakiau kad Iricar nupirktu vyras, jau net nebezinau ko griebtis. Visa nakti maziuke prasidraske sad.gif Jau ir aplink riesiukus atsiranda demeles, visi linkiai, paraude isberti ir patine..
O va praskanavau tai radau kelis pasisakymus kad israse sidabro tirpalo, bet kad kas do toks ir ka daro - nieko g.gif

Mum uriage pruriced nieko nepadejo deja. Ir iricar bandem tai iskart paraudo odyte (cia vienas pirmuju pabandytu kremu buvo)
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 09, 15:55)

smile.gif gal dar neskubėkit bandytis- ten kiekiai tokie nemaži ir kainuoja , palygint, nemažai doh.gif - ir tinka ne visiem. gaila, kad aš jau nebeturiu,galėčiau pabandymui duot,gal kas iš esančių mamų galėtų pasidalint ar naudoja ir ar tinka. pamenu, Amicos berniukui netiko. Gal mėginukų būt kur vaistinėj - paprastai tokios kompanijos jų turi mirksiukas.gif

kas link sidabro tirpalo- aš pati gal kiek bijočiau vaikui naudot. NA, gal per daug atsargi esu rolleyes.gif .. kažkaip bijau "perdozuoti" su tokiais dalykais (viena gydytoja pasakojo apie perdozavimus metalais - labai ne kas schmoll.gif ), bet jei laikantis visų instrukcijų - gal ir viskas čiki tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 09, 16:04)
Mum uriage pruriced nieko nepadejo deja. Ir iricar bandem tai iskart paraudo odyte (cia vienas pirmuju pabandytu kremu buvo)

Tai tas ir yra su suta bedyte, kas tinka kitiem, nebutinai tau tiks doh.gif Na bandysim, ziuresim kaip mum bus..
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 15:07)
smile.gif  gal dar neskubėkit bandytis- ten kiekiai tokie nemaži ir kainuoja , palygint, nemažai doh.gif  - ir tinka ne visiem. gaila, kad aš jau nebeturiu,galėčiau pabandymui duot,gal kas iš esančių mamų galėtų pasidalint ar naudoja ir ar tinka. pamenu, Amicos berniukui netiko. Gal mėginukų būt kur vaistinėj - paprastai tokios kompanijos jų turi  mirksiukas.gif 

Gandriuke, Uriage turim mes smile.gif ir iricaras man atrodo kazkur guli, reiks paieskot smile.gif tai jei norit galiu pabandymui duoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 09 lapkričio 2009 - 15:12
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 16:07)
smile.gif  gal dar neskubėkit bandytis- ten kiekiai tokie nemaži ir kainuoja , palygint, nemažai doh.gif  - ir tinka ne visiem. gaila, kad aš jau nebeturiu,galėčiau pabandymui duot,gal kas iš esančių mamų galėtų pasidalint ar naudoja ir ar tinka. pamenu, Amicos berniukui netiko. Gal mėginukų būt kur vaistinėj - paprastai tokios kompanijos jų turi  mirksiukas.gif 

kas link sidabro tirpalo-  aš pati gal kiek bijočiau vaikui naudot. NA, gal per daug atsargi esu  rolleyes.gif .. kažkaip bijau "perdozuoti" su tokiais dalykais (viena gydytoja pasakojo apie perdozavimus metalais - labai ne kas  schmoll.gif ), bet jei laikantis visų instrukcijų - gal ir viskas čiki tada biggrin.gif

tai uriage bandem, po vartojimo pora savaiciu pakaitom su taukmedziu - labai pagerejo. O iricar maciau yra ir po 50 g bent ju puslapy raso g.gif
Va nuo taukmedzio jokio poveikio nematau dabar tepdama gera savaite vien ji g.gif
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 09, 16:11)
Gandriuke, Uriage turim mes smile.gif ir iricaras man atrodo kazkur guli, reiks paieskot smile.gif tai jei norit galiu pabandymui duoti smile.gif

Gal tada iricar ir pabandom pasiskolinti? Susirasom AZ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 16:03)
Bet ar tu gali buti 100% tikra, kad tikrai taip buvo? Manau, kad ne, nes pati svarstei pries kuri laika, kad gal tai buvo pablogejimas vardan pagerejimo. O as jei buciau tada nutraukus tepima, tai dabar irgi turbut rasyciau, kad tik netepkit vaiku kordicepsu, nes nuo jo jums stafilokokas isplis. O isivaizduok jeigu buciau tuo metu nuvezus vaika pas dermatologus ar alergologus, ir pasakius, kad tepiau kordicepsu ir taip pasidare - ka jie man butu pasake? Ne tik, kad "nenormali motin, nezinai kaip su vaiku eksperimentuot", bet ir kokia informacija jie butu skleide kitiems pacientams/gydytojams ? Kad viena tokia mama jau prisieksperimentavo su kordicepsu. Is tikruju, tai labai sunku nusprest, kaip cia su tuo pablogejimu - i gera jis ar i bloga. Ir ne kiekviena mama toki pablogejima koks buvo pas mus istvertu. Turetum suprasti, kodel as tiek daug apie ji rasau - kai po savaites pas mus neliko nei vieno taskucio, tai man buvo STEBUKLU STEBUKLAS, tiesiog kazkas NEREALAUS ir NEITIKETINO ir as su dziaugsmu puoliau dalintis situo savo atradimu. Ir labai gaila, kad kitiems sitas musu atradimas netiko, nes labai norejau, kad ir kiti dziaugtusi taip, kaip mes.

aš tave suprantu - ir nemėtau akmenimis, sakydama kad kankini vaiką - o juk pati sakai, kad ne kiekviena mama tokį pablogėjimą, kaip jūsų ištvertų. Mano vaiko pablogėjimas čia daug kam, panašu, asocijavosi su sadiste mama - tai kad, suprantu aš tave, suprantu. Tikrai - nuoširdžiai man įdomu ar būtent kordicepsas jum viską išgydė -ar suaktyvinta vaiko imuninė sistema, ar dar kas rolleyes.gif ? - visų faktorių ne visad einas žinot,ne viską SMe pasisakyt gali daug kas. Va taip būt įdomu iš suprantančio biochemiją žmogaus sužinot, ar gali būt, kad tas grybas ant odos esantį,bet nesimatantį ( rolleyes.gif ) stafilokoką kažkaip sužadino rolleyes.gif ... na, man čia kažkas nesueina tavo pasiūlytam variante - biochemijos tik vieną kursą univere turėjau,tai galiu ir klyst smile.gif
Tikrai norisi išsiaiškinti, nes AD gydymo būdų apieškose, dar ne vieną tokį "stebūklą" išgirsim, reik išsiaiškint, kas ir kaip veikia, kad klaidų nedaryt. Gaila, kad būdamos įvairiausių išsilavinimų, tik ne medicininio lotuliukas.gif - turim kurt pagalbos priemones savo vaikams, kai medikai dėl atlyginimų strekuot priversti ir ne daug tokių tikrai atsidavusių belieka. Statistiniai vienetai mūsų AD vaikai tampa jiems, o ne atskiri atvejai su savo istorija doh.gif
Atsakyti