Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 11:40)
Vargsiukai, laikykites  4u.gif

O pas mus po kordicepso atrodo pagerejo, bet prisiziurejau to filmuko ir bijau duot dabar  unsure.gif . Is pradziu kelias dienas lb suaktyveje buvo, po to pastebejau, kad eme svieseti pilvas ir viena diena atsikeliam - jau visas baltas, tik tiek kad sausas. Bet vat pastebejau, kad butent kordicepso davimo metu lb blaskydavosi naktimis - tiesiog istisai vartesi, krupciojo, o kai nutraukiau jau sekancia nakti miegojo ramiai. Nezinau gal as per didele doze daviau - po puse kapsules ryte vakare  g.gif . Ir tokiems maziems jis nelabai duodamas - vienur raso, kad nuo 5 metu tik galimas, kitur kad nuo 12, dar kitur, kad nuo 2 - nu zodziu kas kaip nori, tas taip raso, o is kur zinot kaip is tikruju?

Koldunu dar negaminau, nes pabaigem speltos miltus, o vakar kaip tycia Akropoly nebuvo.

Aciu 4u.gif
O as bandziau tepti kordicepsa sumaisus su emu aliejuku, is pradziu viskas aprimo, odele isgrazejo, apsidziaugiau nerealiai, palaukiau 40min, o tada kaip uzvariau ant kojyciu doh.gif ryte nurengus vaika pakraupau, dar tokio vaizdo nebuvau maciusi, tai teko viska uzgydyti hormonais, nes vaikas vietoj nenusededavo, draskesi istisai verysad.gif Tai nutariau pati sugerti kordicepsa ir daugiau nebeeksperimentuoti.
Filmukas tai ziaurus...bet manyciau, kad zmoniu kuno jau nepavyktu akupuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 09, 10:54)
Aciu 4u.gif
O as bandziau tepti kordicepsa sumaisus su emu aliejuku, is pradziu viskas aprimo, odele isgrazejo, apsidziaugiau nerealiai, palaukiau 40min, o tada kaip uzvariau ant kojyciu doh.gif ryte nurengus vaika pakraupau, dar tokio vaizdo nebuvau maciusi, tai teko viska uzgydyti hormonais, nes vaikas vietoj nenusededavo, draskesi istisai verysad.gif  Tai nutariau pati sugerti kordicepsa ir daugiau nebeeksperimentuoti.
Filmukas tai ziaurus...bet manyciau, kad zmoniu kuno jau nepavyktu akupuoti biggrin.gif

O koks tas paumejimas buvo? Spuoguciais?
Gaila, kad as nenufotografavau tada kai tepiau ir buvo visa visa tokiais spuoguciai isbere, bet po keliu dienu pastebejau, kad ju mazeja o po savaites neliko - gerai, kad issyk nenutraukiau, o jau buvau panikoj, kad netinka. Kaip suprantu, tie berimai buvo nealerginiai, o uzjudintas stafilokokas - nu bent jau Astr... taip sake. Ir dar sake, kad daug blogiau kai tie spuoguciai buna tokie kaip vidiniai - raudoni taskeliai, be pulingos virsuneles, siek tiek pakile virs odos pavirsiaus, nes tada net tyrimo normaliai padaryti negalima - odos paselio ta prasme. O pas mus tokie ir buvo.

As tai niekaip nesuprantu, kodel kordicepsas zmogui, kaip raso, toks naudingas, jeigu vabzdziams mirtinas? Kas gali man i sita klausima atsakyt? Vabzdziu visus organus apima ir pervirskina, o zmogaus atvirksciai - atnaujina, subalansuoja ir tt - mistika ne kitaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 08, 23:22)
ausru o kokia gfrupe jums nustate? g.gif

Mums irgi lengva, nors ad sunkus. O jums sekmes - tikiuosi issimusit ir uz prieziura. Parasykit kaip seksis. Gal ir mums tada priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 08, 22:38)
Bet jei alergiuku darzelis gal ten viskas priziureta? Nemanau kad mamos ten vesdamos vaikucius skalbtu kokiu Arieliu  g.gif 
O juk nesedesim iki mokyklos namuose  g.gif

Mes lankom Kaune alergiukų darželį. Yra grupėje sunkiai sergančių vaikučių unsure.gif Auklėtojos ir šeimininkė tikrai nesikvėpina (niekada neužuodžiau), valiklius tėvai patys perka, aplinka tinkama, mamos irgi sveiko proto ax.gif Ir dar - augant vaikučiams dažniausiai gerėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 lapkričio 2009 - 11:29
4u.gif
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 12:26)
O koks tas paumejimas buvo? Spuoguciais?
Gaila, kad as nenufotografavau tada kai tepiau ir buvo visa visa tokiais spuoguciai isbere, bet po keliu dienu pastebejau, kad ju mazeja o po savaites neliko - gerai, kad issyk nenutraukiau, o jau buvau panikoj, kad netinka. Kaip suprantu, tie berimai buvo nealerginiai, o uzjudintas stafilokokas - nu bent jau Astr... taip sake. Ir dar sake, kad daug blogiau kai tie spuoguciai buna tokie kaip vidiniai - raudoni taskeliai, be pulingos virsuneles, siek tiek pakile virs odos pavirsiaus, nes tada net tyrimo normaliai padaryti negalima - odos paselio ta prasme. O pas mus tokie ir buvo.

GAl galėtum paaiškinti, ką tu turi omenyje, sakydama "užjudintas stafilokokas" ? Kas jam atsitiko, kad taip gausiai ir aštriai išbėrė?
Atsakyti
Kokio bebūtų sunkumo AD duoda tik lengvą neįgalumą. Mums buvo 83-84 balai, tarnyboje sako jums jau reiktų vidutinio neįgalumo, bet įstatymas su AD leidžia tik lengvą.
O už prižiūrą su lengvu neįgalumu tikrai nieko negausi, nes duoda tik sunkiam ir kai jau tikrai labai blogai.
Mūsų liga tikrai ne tokia, nevykit dievo į medį. Sunku tai tikrai sunku, bet jūs pažiūrėkit kur apsigimimai būna, cerabralinis paralyžius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 11 09, 11:28)
Mes lankom Kaune alergiukų darželį. Yra grupėje sunkiai sergančių vaikučių  unsure.gif Auklėtojos ir šeimininkė tikrai nesikvėpina (niekada neužuodžiau), valiklius tėvai patys perka, aplinka tinkama, mamos irgi sveiko proto ax.gif Ir dar - augant vaikučiams dažniausiai gerėja 4u.gif

Taiva, kad pas mus nera alergiuku darzelio.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 11 09, 12:23)
GAl galėtum paaiškinti, ką tu turi omenyje, sakydama "užjudintas stafilokokas" ? Kas jam atsitiko, kad taip gausiai ir aštriai išbėrė?

Nu as taip mAstau, kad galbut ne visada jis visas pasireiskia spuoguciais ar pulinukais - tiesiog gyvena ant odos, bet nepasireikia, o ar as teisi nzn. Pas mus tu spuoguciu vis laikas nuo laiko vis tai vienur, tai kitur atsirasdavo. O kai emiau tept su kordicepsu, tai kai sove i virsu - baisu kaip vaikas atrode - rankos, kojos, nugara, pilvas tiesiog margi. O po keliu dienu tepimo pastebejau, kad kai kur jau nyksta - taip nyko nyko ir nunyko ir po siai dienai daugiau tais spuoguciais neberia. Bet kaip as istveriau ta pablogejima - nzn, neisivaizduoju dabar pati - gal, kad buvau tikra, kad tai ne alerginis berimas g.gif . Bet jei matyciau, kad alergizuoja - tikrai netepciau schmoll.gif

Bet eksperimentai ant odos tai dzin, palyginus su tuo, kaip baisu i vidu girdyt unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 09 lapkričio 2009 - 13:43
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 13:38)
Taiva, kad pas mus nera alergiuku darzelio.

O kur jus gyvenat? Nes Vilniuj tai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 09 lapkričio 2009 - 13:52
Va sitam psl nemazai info apie kordicepsa - nurodyti ir side effects, ko platintojai nelabai skelbia.

Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 14:38)
Nu as taip mAstau, kad galbut ne visada jis visas pasireiskia spuoguciais ar pulinukais - tiesiog gyvena ant odos, bet nepasireikia, o ar as teisi nzn. Pas mus tu spuoguciu vis laikas nuo laiko vis tai vienur, tai kitur atsirasdavo. O kai emiau tept su kordicepsu, tai kai sove i virsu - baisu kaip vaikas atrode - rankos, kojos, nugara, pilvas tiesiog margi. O po keliu dienu tepimo pastebejau, kad kai kur jau nyksta - taip nyko nyko ir nunyko ir po siai dienai daugiau tais spuoguciais neberia. Bet kaip as istveriau ta pablogejima - nzn, neisivaizduoju dabar pati - gal, kad buvau tikra, kad tai ne alerginis berimas  g.gif . Bet jei matyciau, kad alergizuoja - tikrai netepciau  schmoll.gif

Bet eksperimentai ant odos tai dzin, palyginus su tuo, kaip baisu i vidu girdyt  unsure.gif .

rolleyes.gif na, man tai viskas kažkaip ne taip atrodo. GAl yra pas mus čia biologių ar pan., kas daugiau su chemija susiję?
Po nemažai pasiskaitymų apie kordicepsą, jis man panašus į tokius "SUPER DUPER NUO VISŲ LIGŲ PRODUKTUS" kaip pvz. kviečių želmenų sultys, preparatas AU - miniu šiuos,nes juos, paminėjo ir F. Taunytė savo knygose, kuriose suprantamai aprašė įvairių ligų mechanizmus , bei pati esu daugiau apie juos girdėjus,negana to, kad tai "savi", neatvežtiniai dalykai. Tai va, sakykim, kad pagydyt, kad ir vėžį šiais produktais, negallima jo duoti, kai vėžys auga (sakykim, Taunytė, siūlo pradžioj tą vėžį marint badavimu, medicina - chemoterapija), o jau tada galima bandyt imtis atstatinėt audinius, nes kitaip ir želmenų sultys ir visi kiti pilni gyvybinių medžiagų preparatai užaugins tą vėžį dar greičiau. Mano mama pažįsta moterį, kurie tiesiogine prasme "numarino" savo vyra tuo stebūklingu AU, jam onkologinian jo veždama litrais, vėžys užaugo ir išsiplėtė stebūklingu greičiu ir vyras mirė. Tai va, aš galvoju, kad, sakykim mūsų atvejis, kai organizme pas vaiką buvo mielių grybelis, ant odos, matyt, irgi kažkiek - tai (vėl paminėsiu tą frazę, dėl kurios mane iškritikavai) grybas pamaitino tą esamą grybą dar labiau ir viskas kaip reikiant užvešėjo .., pirma reikėjo mum kitom priemonėm išnaikint grybą, o ne naudot kord. Dėl to aš ir sakiau, kad kordicepsą mes naudosim, bet vėliau, kai nebeliks organizme grybo, nes savo sudėtim šis preparatas man atrodo geras.
Nemanau, kad gali užaugt man ar manovaikui grybas ant galvos, jei tiksliai žinosiu kokia mūs organizmo būklė.
Aš nesu chemikė, bet tiek, kiek esu skaičius literatūros, tai man viskas taip atrodo. Galkas dar kokių minčių turi?

Paskutiniu metu juk apie tai ir kalbam,kad gali būt įvairiausių AD atsiradimo variantų - nuo žarnyno nepakankamumo ligų, skiepų suardyto imuniteto ir pan. iki genetinio paveldo. Dėl to ir manau,kad ne visiem jis tinka ,nors daiktas geras, regis, yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 09 lapkričio 2009 - 14:05
Otaip, ziurek, o kaip homeopatai aiskina pablogejima nuo homeopatiniu vaistu, po kurio seka pagerejimas? Man atrodo cia tas pats paaiskinimas tiktu ir musu stafilokoko atveju g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes irgiturim sia bedele doh.gif

Praeita savaitele pasigavom zarnyno infekcija darzely, jau kaip ir buvau apgydziusi odele, ir staigiai vel labai paumejo, jau net baisu paciai darosi verysad.gif
Tepiau pries pagerejima URIAGE meginuku (nepasakysiu tiksliai kuris) tai gal ir jis prisidejo prie pagerejimo. Ka galit apie sia kosmetika pasidalinti?
Siaip irgi parsisiunciau taukmedzio, tepu intensyviai jau savaite, bet bendrai jau yra 3 savaites, kai pakaitom su uriagu tepiau.

Perskaitysiu temute, pasisemsiu dar ziniu, bet gal galit parekomenduoti homeopata Vilniuj?

Viena profesore israse Fucikorta - nepasakiusi kad hormonai, tai kuri laika ne taip atsargiai tepiau sad.gif dabar labai nenoriu nieko is situ brudu tepti, bo is savo patirties zinau kaip paskui niekas nebepadeda sad.gif

Dar gal galit papasakoti kas tas do sidabro tirpalas? (skaidrus, bet veliau merliukas ir odele pajuoduoja)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 09, 15:03)
Otaip, ziurek, o kaip homeopatai aiskina pablogejima nuo homeopatiniu vaistu, po kurio seka pagerejimas? Man atrodo cia tas pats paaiskinimas tiktu ir musu stafilokoko atveju  g.gif

biggrin.gif aš jau sakiau, kad aš nesu labai įsigilinus į homeopatiją - tiek, kad galėčiau ją cituot ir ja grįst vairius dalykus. Juk homeopatai dažnaiusiai sako,kad būtent panašaus poveikio preparatu jie priverčia imuninę dar labiau susiimt,ir dėl to pagerėja. Bet jei imuninė labiau,nei pas kitus, pas vaiką "šlubuoja" - tai ką tada daryt? Ne, homeopatija aš neaiškinčiau visko, nes ji pati nelabai apie save ką "paaiškinti"gali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 09 lapkričio 2009 - 14:10