QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 08, 21:25)
Ausru jus raset kad jus gaunot vaikui pinigilius na tien kur valstybe finansoja ant vaistu, jei as taio supratau, ar jus negaunat dar uz preziura?ar cia su tokiu atveju nepriklauso?jei priklauso kur kreipites?nes man gyditoja sake kad mano vaikui kol kas i darzeli negalma ir as turiu buti su juo 24val per para, sake apie darba pamirskit , tai va nzn dabar ar padeda valstybe ar ne?
Pas mus sunkus ad, bet neigaluma su tokia liga, tai duoda man atrodo tik lengva - uz tai moka 360LT. O uz prieziura nesu girdejusi, kad su atopiniu dermatitu kas nors butu gaves
. Ka mano kitos mamos? Esat ka nors apie tai girdeje?
O apie ta darzeli, tai faktas, kad reikes pamirsti ir mums. Isivaizduokit, siandien nuvaziavom i Akropoli, nuolaidos, tai sakiau apsiprekinsim biski, tai spejom tik mazuliui batucius nupirk - pasisukiojo kazkokia flakona ant saves susipurskusi moteriske ir ziuriu visa vaiko kakta ruplemis nuseta - dilgeline. O darzely tai juk nesureguliuosi kas kuo kvepintusi ar nesikvepintu, ar kokiais milteliais kiti tevai drabuzelius savo vaikams skalbtu. Kai pagalvoji, tai tikrai cia tas neigalumas ne uz dyka duodamas, jei vaikas negali is namu iseiti.
Papildyta:
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 08, 22:14)
mano vaikui 2metai 2men bet mes gerem fenkoroli 2kartus per dien a 1/4
Tai butent, juk cia stiprus vaistas. Mamos, kurios ruosiates fenkaroli duoti, gal pasitarkit su gydytoju? Ar bent jau nuo arklisku doziu nepradekit, nes mane jau siaubas ima
- juk as ir parasiau apie fenkaroli
, bet mums tai
gydytojas skyre.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 11 07, 10:06)
ausru, as verdu sriubyte is maltos mesos, sumalu zalia mesyte, gaunu ale farsa, padarau mazus kukuliukas be nieko, tiesiog tvirtai suspaudziu, tarp delnu susuku kamuoliukus ir verdu kartu su darzovem, nu neissileidzia, vaikai labai megsta tuos plaukiojancius besimaudancius kamuoliukus