Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(ausru @ 2009 11 08, 23:05)
Fenkarolio cia jus tiek geret???!!!  blink.gif

mano vaikui 2metai 2men bet mes gerem fenkoroli 2kartus per dien a 1/4
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 08, 21:25)
Ausru jus raset kad jus gaunot vaikui pinigilius na tien kur valstybe finansoja ant vaistu, jei as taio supratau, ar jus negaunat dar uz preziura?ar cia su tokiu atveju nepriklauso?jei priklauso kur kreipites?nes man gyditoja sake kad mano vaikui kol kas i darzeli negalma ir as turiu buti su juo 24val per para, sake apie darba pamirskit , tai va nzn dabar ar padeda valstybe ar ne? g.gif

Pas mus sunkus ad, bet neigaluma su tokia liga, tai duoda man atrodo tik lengva - uz tai moka 360LT. O uz prieziura nesu girdejusi, kad su atopiniu dermatitu kas nors butu gaves g.gif . Ka mano kitos mamos? Esat ka nors apie tai girdeje?

O apie ta darzeli, tai faktas, kad reikes pamirsti ir mums. Isivaizduokit, siandien nuvaziavom i Akropoli, nuolaidos, tai sakiau apsiprekinsim biski, tai spejom tik mazuliui batucius nupirk - pasisukiojo kazkokia flakona ant saves susipurskusi moteriske ir ziuriu visa vaiko kakta ruplemis nuseta - dilgeline. O darzely tai juk nesureguliuosi kas kuo kvepintusi ar nesikvepintu, ar kokiais milteliais kiti tevai drabuzelius savo vaikams skalbtu. Kai pagalvoji, tai tikrai cia tas neigalumas ne uz dyka duodamas, jei vaikas negali is namu iseiti.
Papildyta:
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 08, 22:14)
mano vaikui 2metai 2men bet mes gerem fenkoroli 2kartus per dien a 1/4

Tai butent, juk cia stiprus vaistas. Mamos, kurios ruosiates fenkaroli duoti, gal pasitarkit su gydytoju? Ar bent jau nuo arklisku doziu nepradekit, nes mane jau siaubas ima unsure.gif - juk as ir parasiau apie fenkaroli doh.gif , bet mums tai gydytojas skyre.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 11 07, 10:06)
ausru, as verdu sriubyte is maltos mesos, sumalu zalia mesyte, gaunu ale farsa, padarau mazus kukuliukas be nieko, tiesiog tvirtai suspaudziu, tarp delnu susuku kamuoliukus ir verdu kartu su darzovem, nu neissileidzia, vaikai labai megsta tuos plaukiojancius besimaudancius  kamuoliukus biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 08 lapkričio 2009 - 22:24
QUOTE(ausru @ 2009 11 08, 23:05)
Fenkarolio cia jus tiek geret???!!!  blink.gif

Taip mums alergologe Vaiciulioniene mensiui israse, po 1/3 tabletes du kart dienoje. As ir daviau po 1/4 kaip jus raset, bet ji man sako: jus ka. Jam jau cia per maza doze. Jei paumeja ir po puse reikia duoti. Tai dabar nezinau, jus cia mane nugazdinot g.gif nu, bet gal gydytoja nebutu nesamoningai skyrus???
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 08, 22:21)
O apie ta darzeli, tai faktas, kad reikes pamirsti ir mums. Isivaizduokit, siandien nuvaziavom i Akropoli, nuolaidos, tai sakiau apsiprekinsim biski, tai spejom tik mazuliui batucius nupirk - pasisukiojo kazkokia flakona ant saves susipurskusi moteriske ir ziuriu visa vaiko kakta ruplemis nuseta - dilgeline. O darzely tai juk nesureguliuosi kas kuo kvepintusi ar nesikvepintu, ar kokiais milteliais kiti tevai drabuzelius savo vaikams skalbtu. Kai pagalvoji, tai tikrai cia tas neigalumas ne uz dyka duodamas, jei vaikas negali is namu iseiti.

Bet jei alergiuku darzelis gal ten viskas priziureta? Nemanau kad mamos ten vesdamos vaikucius skalbtu kokiu Arieliu g.gif
O juk nesedesim iki mokyklos namuose g.gif
Atsakyti
[quote=ausru,2009 11 08, 23:21]
Pas mus sunkus ad, bet neigaluma su tokia liga, tai duoda man atrodo tik lengva - uz tai moka 360LT. O uz prieziura nesu girdejusi, kad su atopiniu dermatitu kas nors butu gaves g.gif . Ka mano kitos mamos? Esat ka nors apie tai girdeje?

na as manau kad uz prieziura turi moket ir man tai visi sako juk i darba tai mama negali eiti, o toks mazas vaikas negali pats save priziuret, na cia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 08, 23:38)
Bet jei alergiuku darzelis gal ten viskas priziureta? Nemanau kad mamos ten vesdamos vaikucius skalbtu kokiu Arieliu  g.gif 
O juk nesedesim iki mokyklos namuose  g.gif

LiloSun o kokiom dozem jums Vaiciulioniene fenkaroli buvo skyrusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 08 lapkričio 2009 - 22:45
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 08, 22:44)
LiloSun o kokiom dozem jums Vaiciulioniene fenkaroli buvo skyrusi?

po 1/4 2k dienoj, bet mes neilgai gerem gal savaite ar pan., ir perejom prie Ketotifeno (Cerniauskas mum israse). Bet man atrodo, jei gerai prisimenu, kad ne ji mum skyre, o ligoninei. Zinok senei buvo neprisimenu tikslia ka ji mum skyre be hormonu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 08 lapkričio 2009 - 22:59
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 08, 22:38)
Bet jei alergiuku darzelis gal ten viskas priziureta? Nemanau kad mamos ten vesdamos vaikucius skalbtu kokiu Arieliu  g.gif 
O juk nesedesim iki mokyklos namuose  g.gif

Taip manai? Tuomet Antakalnio alergologiniam tuo labiau viskas turetu buti priziureta, ar ne? O kodel tada kai budedavo viena sesute, kuria mes mamos vadinom parfumerine, jos kvepalu sleifo buvo pilni koridoriai? Nereikedavo nei pamatyti, kad zinotum, kad ji budi - vos praverdavau palatos duris kaip i nosi tvoksdavo kvepalu kvapas. Ir niekas jai nieko. As tai tiesiog budedavau prie duru, kad ji i palata neatsivilktu, nes po to kelias valandas vedini ir neisvedini - langai ten juk iki galo neatsidaro. Tai puldavau tarpdury is jos isgriebdavau vaistus ar maista, kai atnesdavo. Karta specialiai jai girdint net uzklausiau Astr... kaip kvepalai? Ar nealergizuoja? O ta ramiai "Be abejo, kad alergizuoja - juk chemines medziagos". Bet parfumerinei nuo to nei motais.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 08, 22:57)
Taip manai? Tuomet Antakalnio alergologiniam tuo labiau viskas turetu buti priziureta, ar ne? O kodel tada kai budedavo viena sesute, kuria mes mamos vadinom parfumerine, jos kvepalu sleifo buvo pilni koridoriai? Nereikedavo nei pamatyti, kad zinotum, kad ji budi - vos praverdavau palatos duris kaip i nosi tvoksdavo kvepalu kvapas. Ir niekas jai nieko. As tai tiesiog budedavau prie duru, kad ji i palata neatsivilktu, nes po to kelias valandas vedini ir neisvedini - langai ten juk iki galo neatsidaro. Tai puldavau tarpdury is jos isgriebdavau vaistus ar maista, kai atnesdavo. Karta specialiai jai girdint net uzklausiau Astr... kaip kvepalai? Ar nealergizuoja? O ta ramiai "Be abejo, kad alergizuoja - juk chemines medziagos". Bet parfumerinei nuo to nei motais.

na bet nesamone blink.gif lauk tokias sesutes reikejo varyt. Tiesa, jei ir aukletojos nesikvepins kokia atejus mamyte tikrai bus doh.gif Tai net nezinau, mum lyg tokios stiprios reakcijos i kvapus nepastebejau, zinoma neturim ir prasom seneliu kad nejungtu Aiwicku ir pan.
Bet o kaip tada isgyvent sedint su vaiku namuose, jei vyras visai seimai tike neuzdirba? g.gif blink.gif
Atsakyti
[quote=LiloSun,2009 11 09, 00:04]
na bet nesamone blink.gif lauk tokias sesutes reikejo varyt. Tiesa, jei ir aukletojos nesikvepins kokia atejus mamyte tikrai bus doh.gif Tai net nezinau, mum lyg tokios stiprios reakcijos i kvapus nepastebejau, zinoma neturim ir prasom seneliu kad nejungtu Aiwicku ir pan. Bet o kaip tada isgyvent sedint su vaiku namuose, jei vyras visai seimai tike neuzdirba? g.gif
as mANAU \kad valstybe turi padeti tokiom seimoi ir moketi mamyts uz vaiku prieziuram.
Papildyta:
[quote=katiusa20,2009 11 08, 23:41]
[quote=ausru,2009 11 08, 23:21]

na as manau kad uz prieziura turi moket ir man tai visi sako juk i darba tai mama negali eiti, o toks mazas vaikas negali pats save priziuret, na cia mano nuomone
[/quote]

ausru o kokia gfrupe jums nustate? g.gif
Atsakyti
mes turime sunku AD, o neigalumas pas mus lengvas g.gif
Man atrodo, kad tokiais sunkiais laikais ,kaip dabar, labai butu sunku isreikalauti, kad uz prieziura moketu, man atrodo, nerealu schmoll.gif
Pas mus tai stiprus paumejimas ir nesuprantu nuo ko, nieko naujo nevalgeme, o ir vyras visa nugara isdraske, kaip pavargau as nuo to AD doh.gif
Ausru, kaip koldunai, ar pavyko? Kaip maziukas ar valge?
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 09, 02:31)
Pas mus tai stiprus paumejimas ir nesuprantu nuo ko, nieko naujo nevalgeme, o ir vyras visa nugara isdraske, kaip pavargau as nuo to AD doh.gif
Ausru, kaip koldunai, ar pavyko? Kaip maziukas ar valge?

Vargsiukai, laikykites 4u.gif

O pas mus po kordicepso atrodo pagerejo, bet prisiziurejau to filmuko ir bijau duot dabar unsure.gif . Is pradziu kelias dienas lb suaktyveje buvo, po to pastebejau, kad eme svieseti pilvas ir viena diena atsikeliam - jau visas baltas, tik tiek kad sausas. Bet vat pastebejau, kad butent kordicepso davimo metu lb blaskydavosi naktimis - tiesiog istisai vartesi, krupciojo, o kai nutraukiau jau sekancia nakti miegojo ramiai. Nezinau gal as per didele doze daviau - po puse kapsules ryte vakare g.gif . Ir tokiems maziems jis nelabai duodamas - vienur raso, kad nuo 5 metu tik galimas, kitur kad nuo 12, dar kitur, kad nuo 2 - nu zodziu kas kaip nori, tas taip raso, o is kur zinot kaip is tikruju?

Koldunu dar negaminau, nes pabaigem speltos miltus, o vakar kaip tycia Akropoly nebuvo.
Atsakyti