Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(LiloSun @ 2009 10 30, 16:15)
pasitarkite su gydancia homeopate, nes nemanau kad i gera hormonai, bet slapiavimas irgi nieko gero. O jum slapiavimams melis nepadeda apdziovint?

Atstovybe yra "Coral Club" imones taip supratau  g.gif  Nei parduotuvei nei ka, vyras vos rado. Mes pirkom 30 ml uz 35 Lt  doh.gif Vyras juokesi, kad tai kas iseina, kad litras pas juos 1000 Lt kainuoja ???  blink.gif

O kas tas melis???? as jo net nebandzius g.gif gydytoja niekada man jo nerekomndavo, o as pati, ir nepasidomejau.

reiks ir man panadyt, uzzisakyt Emu oil, nors vienas litras matyt su atsiuntimu apie 300 lituku gaunas?
Atsakyti
Ai tiesa, čia jau aš tikrai ne į temą, bet gal kuri esat nužiūrėjus ir kokį sviestą ar kt. priemonę iš Akoma, kad tiktų veido spuogams (suaug.)?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 10 30, 16:31)
Čia anos temos gale kažkas rašė, kad Balmandol aliejukas netiko. Sakyčiau neskubėkit taip vertinti, pabandykit po kurio laiko savaitės ar mėnesio.
Kai mums pirmą kartą pediatrė (dar prieš alergologą) sakė tept Excipial, po dviejų tepimų nusprendžiau, kad mums netinka, nes tos vietelės raudonavo daugiau, pradėjo pleiskanoti ir niežėti.................

Matot, nei Balmandolis nei Exciapialis is tiesu nieko gero, nors juos ir gydytojai rekomenduoja. Viskas ka mes sutepame ant odos per ja susigeria i kraujotaka, todel tokie sintetiniai produktai, pagaminti naftos pagrindu, labai tersia organizma, o ypac kai ad sergantiems vaikams emolientu sutepame tiesiog kilogramais. Tai isivaizduokit kas desis po keliu metu tokio vaikucio kepenyse ir kituose organuose? Kad ir kaip liudna butu tai sakyti, bet nenuostabu, kad ir onkologines ligos tokius mazulius uzpuola. Atopinis dermatitas - zenklas, kad organizmui reikia padeti valytis, o ne dar labiau ji tersti.
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2009 10 30, 16:34)
O kas tas melis???? as jo net nebandzius g.gif  gydytoja niekada man jo nerekomndavo, o as pati, ir nepasidomejau.

Pilnas pavadinimas metileno melis - pirmas preparatas rekomenduojamas alergologu slapiavimams gydyti. Alergologinio stacionare maciau, kad juo tepa net menesio laiko mazylius. Todel tikrai nelaukite, kol i tuos slapiavimus isimes infekcija, o nusipirkit melio ir tepkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 30 spalio 2009 - 16:50
Pilnas pavadinimas metileno melis - pirmas preparatas rekomenduojamas alergologu slapiavimams gydyti. Alergologinio stacionare maciau, kad juo tepa net menesio laiko mazylius. Todel tikrai nelaukite, kol i tuos slapiavimus isimes infekcija, o nusipirkit melio ir tepkit.
[/quote]
Sakykit, o tai cia ne tas preparatas Mythylen blau, toks melynas skystis, kuris yra gaminams???
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 10 30, 17:18)
Sakykit, o tai cia ne tas preparatas Mythylen blau, toks melynas skystis, kuris yra gaminams???

Tas pats. Kai mums buvo puse metuku, mums israse 1% sita meli, bet vaistinej pasake, kad gydytojas sumaise, kad buna tik 2%. Nu tai nusipirkom 2 % ir naudojam - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 16:51)
Musu konsultantes vardas kiek pamenu lyg ir Zita. Bet tai mes tikrai ne is tos pacios vietos perkam, nes mus juk 150 km skiria. Musiske tai neikyri - kai pati paskambinu paklausiu, tai pataria, o ji tai tikrai neskambineja.
Papildyta:

ta Marija is Marijampoles, turi kokia tai klinika Marijampoleje, todel ir klausiu,pamaniau, kad ir tu su ja bendrauji.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 18:53)
Tas pats. Kai mums buvo puse metuku, mums israse 1% sita meli, bet vaistinej pasake, kad gydytojas sumaise, kad buna tik 2%. Nu tai nusipirkom 2 % ir naudojam -  thumbup.gif

Vadinas mes jo turim smile.gif Bet mumis ji nepasake, kad nuo slapiavimo. Cia anksciau buvo mums grybelio sporos, tai tepem juo, gamintais vaistukais smile.gif Ir mums padejo thumbup.gif Siandien kaip tik atsakymus pasiemiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 30, 18:00)
ta Marija is Marijampoles, turi kokia tai klinika Marijampoleje, todel ir klausiu,pamaniau, kad ir tu su ja bendrauji.

Chm g.gif , o pavardes nezinai? Nesuprantu, ji tau skambina net is Mari ir siulo Tianshi? O tai negi Vilniuj niekas neprekiauja? Be to, neseniai radau ir internetine Tianshi parduotuve - http://www.etiens.lt/ - galima ir visai be konsultantu apsieiti. Tik tiek blogai, kad jau keliu kapsulyciu pabandymui nenusipirksi, kaip kad pas mus tame kabinete galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 30 spalio 2009 - 18:36
Sveikos
Tai del Fuxino man niekas nieko neatsakys? rolleyes.gif As taip ir zinojau,jau ne pirmas kartas.Tiek to.
Ausru,pravalk savo AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 10 30, 18:37)
Sveikos
Tai del Fuxino man niekas nieko neatsakys? rolleyes.gif As taip ir zinojau,jau ne pirmas kartas.Tiek to.

Fuksina Amica naudoja, bet ji kazkur dingus. Amica, aaauuuuu - prakonsultuok Adeks del fuksino. Arba kuri kita mama, kuri esat fuksina naudoje, man tai neteko.

A vel prisikrove ta dezute? doh.gif Ok, tuoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 30 spalio 2009 - 18:45
QUOTE(jurate_k @ 2009 10 30, 16:34)
O kas tas melis???? as jo net nebandzius g.gif  gydytoja niekada man jo nerekomndavo, o as pati, ir nepasidomejau.

reiks ir man panadyt, uzzisakyt Emu oil, nors vienas litras matyt su atsiuntimu apie 300 lituku gaunas?

taip apie 300 Lt, kazkur per 1,5 savaites atejo siuntinukas.
Tai ten yra ir mazesniu buteliuku, po 200 pvz smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Adeks @ 2009 10 30, 18:37)
Sveikos

nenaudojam tokio dalyko smile.gif
Atsakyti
Kazkaip nelabai ir internete yra info apie Fuksina g.gif . Suradau tik, kad buna 1% spiritinis fuksino tirpalas arba nespiritinis. Mamos, koki jus naudojat? Kuo kazin jis skiriasi nuo melio? Silpnesnis ar stipresnis? Kodel kazin alergologai dazniau skiria meli, o ne fuksina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 30 spalio 2009 - 19:06