Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 06, 20:53)
Kaip jums pavyksta iš kelių produktų sugalvoti kiekvienai dienai meniu, kai valgyt reikia minimum 3kart? Gal galit pasidalint? Man jau galva neneša. Ryžių ir avižų iš vis negalim valgyt, nes reakcija stipri ir greita.

Musu meniu labai jau prastas dabar bet galiu pasidalint:

Pusryciams: mp + viena diena - soros, antra - grikiai, trecia - ryziai

Priespieciai: neocate

Pietums: darzoviu kose su mesa arba greiciau vienos darzoves kose su mesa. Viena diena verdu su moliugu, kita - su patisonu, trecia - su brokoliu. Mesa - triusis, kalakutas, triusis, kalakutas, triusis, kalakutas............. doh.gif

Pavakariai: neocate

Vakariene: Sinlac kose arba cukinijos su kopustu kose arba retkarciais bulve su kopustu

Naktipieciai: mp

Vienintelis desertas - ryziu trapuciai doh.gif . Tai vaiksto vaikas ir griauzia dienu dienas tuos trapucius sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 lapkričio 2009 - 21:06
QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 21:04)

Pietums: darzoviu kose su mesa arba greiciau vienos darzoves kose su mesa. Viena diena verdu su moliugu, kita - su patisonu, trecia - su brokoliu. Mesa - triusis, kalakutas, triusis, kalakutas, triusis, kalakutas............. doh.gif

Vakariene: Sinlac kose arba cukinijos su kopustu kose arba retkarciais bulve su kopustu

Vienintelis desertas - ryziu trapuciai  doh.gif . Tai vaiksto vaikas ir griauzia dienu dienas tuos trapucius  sad.gif

O sriuba g.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 11 06, 21:08)

Ner pas mus sriubos - bent jau pakolkas. Neocate uz sriuba. O ir is ko as ta sriuba isvirciau? Mesos sultinio negalima, morku negalima, bulviu - vengti kiek tik imanoma, netgi patare isvis ju atsisakyti, apie grietines ir sviestus isvis net kalbeti negalima, tai kokia ten sriuba butu pvz is vandens ir kopusto? Arba vandens ir moliugo? Siuo metu Neocate mums didziausias issigelbejimas, jo deka eme augti svoris. Pati supranti turbut, kad is tiekos produktu reikiamu medziagu negautu. O daugiau nieko negalima verysad.gif
Atsakyti
gal bus idomu:
Kanados Aplinkosaugos ir sveikatos asociacija paskelbė mažiausiai toksiškų populiarių kūno priežiūros priemonių sąrašą http://www.lesstoxic...?fetch=personal, kuriame ,,Aubrey Organics” aiškus lyderis(nu cia siek tiek sveikuproduktu reklamos) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 22:04)

Vienintelis desertas - ryziu trapuciai  doh.gif . Tai vaiksto vaikas ir griauzia dienu dienas tuos trapucius  sad.gif

Kokio amziaus jus esat g.gif ?
As dabar susirupinau doh.gif, kad per retai duodu vaikui valgyti blink.gif. Mes valgom tik tiek:
9 ryto pusryciai: neocate
13 val. pietus:kose darzovine su mesa dabar jau
17 val. vakariene: kruopu kose
21 val. naktipieciai:neocate
ir jei atsibunda nakti irgi geriam neocate. Jis man valgo tai nerealiai, tai gal as per retai jam duodu blink.gif, mum gaunasi kas 4 val. g.gif
Einu skaityt kokia nors tema kiek tokius vaikus maitint reikia doh.gif. O gerule esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 06, 22:33)
Kokio amziaus jus esat g.gif ?

Man regis mes daugiau nei dvigubai uz jus vyresni smile.gif - 16-ta men. ipusejom. Nu gal biski ir retokai valgot, bet jeigu svoris pas jus auga normaliai ir neturit jokiu mazakraujysciu ir tt., tai viskas ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 lapkričio 2009 - 22:40
vaje, vargsiuke nauja mamyte, kurios vaikiukui reikalinga prieziura kiaura para... na, tikimes, kad greit pageres....

as jau kokias 3 savaites praktiskai nieko nevalgau is prekybos centru, na, isskyrus gal ryziu trapucius ekologiskus bei avizas.

bet vis delto, mano vaikui reakcija nuo ryziu pasireiske per zarnyna. Na mano nuojauta ta sako... veidukas gal ir nepablogejo pastebimai, bet kakoja vel zaliai, ir istisai verkia, nemiega...bijau, kad svoris nekristu... sad.gif

valgau visas darzoves bei bulves tik is kaimo, ir va parveze vyras is kaimo naturalios, saltai rukyta kiaulienos nugarine. ar negalima jos todel, kad ji RUKYTA, ar del to, kad rukytos is pardes negalima? nes sita tai naturali ...

nuo siandien valgau vien bulves. Ziuresim, kaip keisis reakcija.

tie berimai dar butu dzin. Bet kad man rodos, rachitas stipreja... trinasi vis labiau ji ta galvyte....
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 11 06, 10:56)
Sveikos, mamytės, aš šiandien bandysiu užsakinėti TS iš Akomos pabandymui, gal kokia mamytė iš Kauno norėtų prisidėti ir pasidalinti parsiuntimo išlaidomis (grubiai 18 Lt per pusę)? Aš galvoju, kad galima būtų užsakyti 250g TS ir dalintis per pusę (ar 100/150g). Tai išeitų grubiai po 19 Lt kiekvienai (125g TS ir siuntimo išlaidos, nes atrodo daugiau už nieką nereikėjo kitoms mokėt). Jei ką domintų, parašykit AŽ.

Tai kad po 125g tai labai mažai doh.gif

QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 20:49)
O jum homeopate zadejo kad visiskai pagysit? MEs mum zadejo bet iki siol tik i blogaja puse mum ta homeopatija  g.gif pirmadieni paskambinsiu paklausiu kiek laiko laukt, kol paaiskes kad tie vaistai netinka.
Nezinau ka daryciau jei maniske atsisakytu savo kosiu  doh.gif juk nieko naujo cia neprigalvosi. As alyvuogiu pilu i visas koses.
Oj mamytes is kur semtis jegu kad viska istvert?

Bent jau tradiciniai gydytojai sako, kad homeopatija tikrai AD neišgydo. Tikiu tuo, nes jei išgydytų, tai visi tik į homeopatus kreiptųsi ir išgytų. Deja...

Ištversi, mamka, ištversi 4u.gif

QUOTE(dautan @ 2009 11 06, 21:08)

O ar būtina sriuba? Aš nesistengiu specialiai virti sriubos. Kaip kada išpuola.

Ausru, na bet jūs ir dažnai valgote blink.gif . Maniškis tik 4 kartus valgo, kitų draugių vaikai valgo tik 3 kartus, aišku tarpuose dar vaisiai, jogurtai ir pan.

Parašiau apie tą valgymą ir galvoju dabar - gi Ausru vaikiukas metais jaunesnis už maniškį, tai gal ir normalu tada 6k per dieną g.gif . Jau nepamenu kiek kartų mano vaikas valgė prieš metus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 06 lapkričio 2009 - 23:26
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 18:32)
kad visa sav as juos lasinu ir nieko negereja g.gif Gydytoja taip ir rekomendavo, bet gal sakau nepadeda g.gif

nebandet Euphorbium compositum? Jis homeopatinis, maziukams tinka , gal padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 06, 23:00)
O ar būtina sriuba? Aš nesistengiu specialiai virti sriubos. Kaip kada išpuola.

Genetiškai lietuviams, o fiziologiškai - kaip kam - būtina 4u.gif
Atsakyti
Na musu valgiarastis kiek kitoks, bet man taip paprasciau stebet kas tinka kas nebe, o ir gaminu viena karta dienoj.
1. Neocate (jau paskutine bonkute)
2,3, soru/grikiu/kukuruzu/miezine/ryziu kose/cukinijos su kiauliena/sriubyte tokia (cukinijos, mesyte ir ryziai)
4. obuoliu/obuoliu+bananu piure
5. Neocate
Principas toks, kad kiekviena savaites diena mes valgom kazka skirtingo.
Uzkandziai ryziu trapuciai ir duoniukai (kukurzu, ryziu ir grikiu miltai ieina), obuoliukus lietuviskus is turgaus valgo ir babanus is parduotuves kartais.
Siaip mes visom kruopom alergiski, bet o ka daryt? Vaiciulioniene sake kad taip maziau isijaudrins organizmas.
Papildyta:
Tai kad po 125g tai labai mažai  doh.gif
Bent jau tradiciniai gydytojai sako, kad homeopatija tikrai AD neišgydo. Tikiu tuo, nes jei išgydytų, tai visi tik į homeopatus kreiptųsi ir išgytų. Deja...

pritariu kad mazai, mes tai labai greit savo 200 sunaudojom, kai tepu ko 5 k per diena.
Vat ir as nezinau kaip cia bus su homeopatija, na jei jau apsiemem tai tesim koki pusmeti, juk tradiciniai nieko be hormonu nepasiulo.
Papildyta:
Ausru, na bet jūs ir dažnai valgote  blink.gif . Maniškis tik 4 kartus valgo, kitų draugių vaikai valgo tik 3 kartus, aišku tarpuose dar vaisiai, jogurtai ir pan.

Jo dideliam vyrui reik daug valgyt drinks_cheers.gif O kiek jis per karta Neocate isgeria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 07 lapkričio 2009 - 00:01
Na musu meniu yra toks:
pusryciams kose: ryziu/grikiu/kukuruzu/mieziu/kvieciu/avizu/rugiu

priespieciams:obuoliu tyrele, kartais obuoliu bananu tyrele

pietums: sriubyte (mesyte buna ivairi, visas galime valgyti, bulves,morkos,cukinija, kalafioras, brokolis,ko turiu saldytuve to ir pridedu), antrasis patiekalas daznai buna koldunai (sudetis kvietiniai miltai, vandenukas ir mesyte) mazoji koldunus tiesiog dievina. smile.gif

pavakariai:ryziu trapuciai arba duoniukai

vakariene:kose ryziu/grikiu/kukuruzu/mieziu/kvieciu/avizu/rugiu

pries miega neocate 250ml

geriame mes mano virta kompota is dziovintu obuoliuku ir razinu, kartais kokia dziovinta slyva idedu.
Papildyta:
Dar pamirsau parasyti, kad manoji kartais iskaulija agurka sviezia, na taip juos megsta, net dreba, o beda ta, kad dabar parduotuveje tik Ispaniski agurkai, jau pripurksti, tai isivaizduoju...bet kartais sau nusiperku ir jei mazoji pamato sitais verkia, kad susigraudinu ir duodu, bet lyg ir nepastebejau, kad ji kaip nors reaguotu i ta agurka, kasosi kaip visada, ne daugiau g.gif kaip kitos mamos, ar nors retkarciais vaisinate savo vaikiukus agurkais?
Atsakyti