QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 17:42)
Va kaip saunu Ausru, kad nusiraminot ir viskas gerai vaikuciui.
Kiek dantuku turit? Gal jau nebeilgai kentet ir ilsys visi?: ) Mum 12 isdygo ir dabar laukiam iltinuku. Gal pastebejai ar nuo dantu buna AD paumejimu? Nes man kartais atrodo, kad turi itakos
Mūsų mergytės panašaus amžiaus
. Mes taip pat turim 12 dantukų. Galvojau, kad pirmiau turi išdygti antrieji krūminiai, o tik paskui iltinukai
. Dantų dygimas mūsų pablogėjimui įtakos neturi, bent man taip atrodo.
Mano prastokai valgo, jei įdedu į košytę kokių džiovintų slyvų ar spanguolių tai daug mieliau valgo, o šiaip
, o dar kai pradėjau į košytę pilti neocate, tai man atrodo dar prasčiau valgo. Nelabai turim pasirinkimą
.
Kaip jums pavyksta iš kelių produktų sugalvoti kiekvienai dienai meniu, kai valgyt reikia minimum 3kart? Gal galit pasidalint? Man jau galva neneša. Ryžių ir avižų iš vis negalim valgyt, nes reakcija stipri ir greita.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 23:49)
O jum homeopate zadejo kad visiskai pagysit? MEs mum zadejo bet iki siol tik i blogaja puse mum ta homeopatija
pirmadieni paskambinsiu paklausiu kiek laiko laukt, kol paaiskes kad tie vaistai netinka.
Nezinau ka daryciau jei maniske atsisakytu savo kosiu
juk nieko naujo cia neprigalvosi. As alyvuogiu pilu i visas koses.
Oj mamytes is kur semtis jegu kad viska istvert?
Visad sakė, kad mūsų padėtis sunkoka, bet padės ilgas gydymas. Buvau pasirįžusi ilgai gydytis, bet kai po pusmečio nemačiau rezultatų, negalėjau daugiau... gal ir per anksti pasidaviau, bet... man atrodo jau ilgai laukiau. Nesigailiu, kad susipažinau su homeopatija, nes bus dar visokių ligų, bus lengviau gydyti, kad ir peršalimą
.
Tai va, kad nieko neina naujo prigalvoti. Aš mažiukei kartais pilu alyvuogių aliejų, kartais nieko nepilu, o sau tai nepilu, nekenčiu alyvuogių aliejaus
.