Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 17:54)
Aciu, nzn nespejau cia dar adaptotis ir paskaityti kitu mamu pasokojimu apie AD, bet nekada negaleciau pagalvot kad tai tai rimta,pas mus dar rado auksine stafilakoka, tai dabar mes trurim puliniu ant ranku bijau kad nepatektu i krauja visi tie infekcijai gyditija sake palaukit iki pirmadienio stebekit matokit temp. verysad.gif
Papildyta:
su tokia bukle kokia pas mus dabar negalma gal tik no triju metu sake,

Tokia pirmoji pagalba tam stafilokokui butu metileno melis - dauguma alergologu ji israso. O jums neisrase?
O mums dar tuos spuogucius galutinai kordicepsas nugyde - pyliau i emu taukus, bet nedristu jo rekomenduot, nes ne visiems sako tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 lapkričio 2009 - 18:19
QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 19:14)
Tokia pirmoji  pagalba tam stafilokokui butu metileno melis - dauguma alergologu ji israso. O jums neisrase?
O mums dar tuos spuogucius galutinai  kordicepsas nugyde - pyliau i emu taukus, bet nedristu jo rekomenduot, nes ne visiems sako tinka.

ne neiskrase g.gif gal del to kad jam dabar labai daug ko negalma labai padidejus dabar alergija tai gyditojai bijo kad nepadidetu dar alergija
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 18:24)
ne neiskrase g.gif  gal del to kad jam dabar labai daug ko negalma labai padidejus dabar alergija tai gyditojai bijo kad nepadidetu dar alergija

na negirdejau kad melis alergizuotu g.gif siaip ir ligoninei visu pirma juo istepa (mus tai pilanai tepe, nors buvome su paumejimu atvaziave). Na bet gal gyd geriau zino jusu situacija, ir ka jum galima ko ne.
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 18:24)
ne neiskrase g.gif  gal del to kad jam dabar labai daug ko negalma labai padidejus dabar alergija tai gyditojai bijo kad nepadidetu dar alergija

O jus kokioj ligoninej gulejot? Antakalnio alergologiniam? Nes ten meliu tepa net vaikus su 90 balu scoradu ir net labai mazus leliukus. Mes irgi turim invaliduma ir metileno melis buvo pati pirmoji priemone nuo stafilokoko, kuria paskyre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 lapkričio 2009 - 19:04
Aciu, mamytes, uz patarimus. Su keliom susirasineju per AZ, dekui smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mamukai, kiek laiko is akomos eina prekytes rolleyes.gif ?
Uzsiprekinau, nes po analizu apie dr. NONA nebetepiu, o emu aliejus mums nieko nepadeda. Tai dabar laukiu is akomos flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 06, 19:21)
Uzsiprekinau, nes po analizu apie dr. NONA nebetepiu, o emu aliejus mums nieko nepadeda. Tai dabar laukiu is akomos flirt.gif

Benski analizai buvo ar ne? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 lapkričio 2009 - 20:25
Buvo ateje pas mus tirt vandens , jezau koki bruda geriam... blink.gif net mineralinis is parduotuves s... O uzvakar buvo siurblio reklamuot, erkes issiurbe biggrin.gif dabar menesi gyvensim bet ju.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 18:54)
Kad zinok as nei nezinau kiek pas mus tu dantu  g.gif . Prieky tai 8 - 4 virsuj, 4 apacioj, o kiek kitu net nzn - maciau kad visur tik dygsta, tiek kruminiai tiek iltiniai, bet jis nelabai leidzia dirstelt - gali ir pirsta nukast, jei i burna lendi  biggrin.gif  . O as jau net nezinau kas tam ad itakos turi - visiskai savo pastebejimuose susipainiojus  doh.gif . Mes kai uzsialerginam laikas nuo laiko, tai po to stebek nestebejus, kol neissivalo oda, tai nieko nesuprasi. Vienzo zinok man jau blioooga nuo ad. As jau nezinau kam pasiryzus, kad tik jo atsikratyt. Dabar duodu kordicepsa (is vidaus) - nesu tikra, bet man regis kad kazkiek aktyvina, nors is isores puikiai tiko. Bet Fohow konsultantas sake, kad pradejus duoti turetu is pradziu suaktyveti. Nu tai kenciam dantis sukande ir vis svarstau kazin kiek dabar tas suaktyvejimas turi testis? Kada tiketis pagerejimo? Ir is kur zinoti, ar jis isvis kada nors ateis? Zodziu vaikas bandymu triusiuku padarytas, bet ka daryt? Reikia juk kada nors tuos antihistamininius liautis pumpint, nes kiek gi galima - jau kokius 7-8 menesius juos geriam, o jie labai imuniteta slopina.

Man ir tokie klausimai iškyla g.gif , kaip žinot, kad tai į gerą? Kaip žinot ar čia netinka nu ta prasme dar labiau alergizuoja ar jau valosi organizmas? Kiek laiko laukti? Kai mes pradėjom gerti homeopatinius iš pradžių dvi dienas lyg šiek tiek blogiau buvo, pakeitė kitais, tada gėrėm gėrėm ir nieko, vis reikia laiko... po dviejų mėnesių dar vienus gėrėm ir vėl nieko nei geriau nei blogiau... Aš ir norėjau nuvažiuoti pas kitą, bet bijojau, kad dar labiau nesusisuktų galva, tai kažkur apie pusmetį tikėjau tuo, o paskui mečiau ir negirdau.
Blogiausia, kad nenori jau mano valgyt to pačio jos maisto ir aš jau nenoriu, kartais atrodo, kad kai privalgysim abi visko lotuliukas.gif , bet kur čia privalgysi, kad atrodo jau jau valdai situacija, tik bac ir vėl iš pradžių. Pas mus šiuo metu pablogėjimas. Pirkau naują patalynę su šilko užpilu, kepiau naujus sausainius su mineraliniu (susigundžiau receptuku čia kažkurios mamytės blush2.gif ) ir pakeičiau alyvuogių aliejų į kitą rūšį, šitas be kvapo ir neturi to bjauraus skonio, bet jau vakar grįžom į savo meniu doh.gif , tikrai kartais atrodo nevalgysiu nieko, bet kas iš to, nusiraminu... ateina kita diena ir toliau laukiam pagerėjimo.
Laikykimės mamukės ir vaikiukai
group.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 17:54)
Aciu, nzn nespejau cia dar adaptotis ir paskaityti kitu mamu pasokojimu apie AD, bet nekada negaleciau pagalvot kad tai tai rimta,pas mus dar rado auksine stafilakoka, tai dabar mes trurim puliniu ant ranku bijau kad nepatektu i krauja visi tie infekcijai gyditija sake palaukit iki pirmadienio stebekit matokit temp. verysad.gif

maniskiui auksini stafilokoka antibais isgyde (leidziamais), tik dare tyrima, kuie antibai naikina, kuriems atsparus. bet pas ji buvo ir ant odos ir zarnyne, pasieke kritine lygi, atgulem i infekcine, puliniu nebuvo.

QUOTE(arbuzina @ 2009 11 06, 19:21)
Mamukai, kiek laiko is akomos eina prekytes rolleyes.gif ?

ka tik gavau-savaite ir 1 d.(cia jei maziau nei 2 kg svoris, per pasta)
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 06, 20:42)
Man ir tokie klausimai iškyla g.gif , kaip žinot, kad tai į gerą? Kaip žinot ar čia netinka nu ta prasme dar labiau alergizuoja ar jau valosi organizmas? Kiek laiko laukti? Kai mes pradėjom gerti homeopatinius iš pradžių dvi dienas lyg šiek tiek blogiau buvo, pakeitė kitais, tada gėrėm gėrėm ir nieko, vis reikia laiko... po dviejų mėnesių dar vienus gėrėm ir vėl nieko nei geriau nei blogiau... Aš ir norėjau nuvažiuoti pas kitą, bet bijojau, kad dar labiau nesusisuktų galva, tai kažkur apie pusmetį tikėjau tuo, o paskui mečiau ir negirdau.
Blogiausia, kad nenori jau mano valgyt to pačio jos maisto ir aš jau nenoriu, kartais atrodo, kad kai privalgysim abi visko lotuliukas.gif , bet kur čia privalgysi, kad atrodo jau jau valdai situacija, tik bac ir vėl iš pradžių. Pas mus šiuo metu pablogėjimas. Pirkau naują patalynę su šilko užpilu, kepiau naujus sausainius su mineraliniu (susigundžiau receptuku čia kažkurios mamytės blush2.gif ) ir pakeičiau alyvuogių aliejų į kitą rūšį, šitas be kvapo ir neturi to bjauraus skonio, bet jau vakar grįžom į savo meniu doh.gif , tikrai kartais atrodo nevalgysiu nieko, bet kas iš to, nusiraminu... ateina kita diena ir toliau laukiam pagerėjimo.
Laikykimės mamukės ir vaikiukai
group.gif

O jum homeopate zadejo kad visiskai pagysit? MEs mum zadejo bet iki siol tik i blogaja puse mum ta homeopatija g.gif pirmadieni paskambinsiu paklausiu kiek laiko laukt, kol paaiskes kad tie vaistai netinka.
Nezinau ka daryciau jei maniske atsisakytu savo kosiu doh.gif juk nieko naujo cia neprigalvosi. As alyvuogiu pilu i visas koses.
Oj mamytes is kur semtis jegu kad viska istvert?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 17:42)
Va kaip saunu Ausru, kad nusiraminot ir viskas gerai vaikuciui.  4u.gif  Kiek dantuku turit? Gal jau nebeilgai kentet ir ilsys visi?: ) Mum 12 isdygo ir dabar laukiam iltinuku. Gal pastebejai ar nuo dantu buna AD paumejimu? Nes man kartais atrodo, kad turi itakos  g.gif

Mūsų mergytės panašaus amžiaus 4u.gif . Mes taip pat turim 12 dantukų. Galvojau, kad pirmiau turi išdygti antrieji krūminiai, o tik paskui iltinukai g.gif . Dantų dygimas mūsų pablogėjimui įtakos neturi, bent man taip atrodo.
Mano prastokai valgo, jei įdedu į košytę kokių džiovintų slyvų ar spanguolių tai daug mieliau valgo, o šiaip schmoll.gif , o dar kai pradėjau į košytę pilti neocate, tai man atrodo dar prasčiau valgo. Nelabai turim pasirinkimą doh.gif .
Kaip jums pavyksta iš kelių produktų sugalvoti kiekvienai dienai meniu, kai valgyt reikia minimum 3kart? Gal galit pasidalint? Man jau galva neneša. Ryžių ir avižų iš vis negalim valgyt, nes reakcija stipri ir greita.

Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 23:49)
O jum homeopate zadejo kad visiskai pagysit? MEs mum zadejo bet iki siol tik i blogaja puse mum ta homeopatija  g.gif pirmadieni paskambinsiu paklausiu kiek laiko laukt, kol paaiskes kad tie vaistai netinka.
Nezinau ka daryciau jei maniske atsisakytu savo kosiu  doh.gif juk nieko naujo cia neprigalvosi. As alyvuogiu pilu i visas koses.
Oj mamytes is kur semtis jegu kad viska istvert?

Visad sakė, kad mūsų padėtis sunkoka, bet padės ilgas gydymas. Buvau pasirįžusi ilgai gydytis, bet kai po pusmečio nemačiau rezultatų, negalėjau daugiau... gal ir per anksti pasidaviau, bet... man atrodo jau ilgai laukiau. Nesigailiu, kad susipažinau su homeopatija, nes bus dar visokių ligų, bus lengviau gydyti, kad ir peršalimą smile.gif .
Tai va, kad nieko neina naujo prigalvoti. Aš mažiukei kartais pilu alyvuogių aliejų, kartais nieko nepilu, o sau tai nepilu, nekenčiu alyvuogių aliejaus blush2.gif .
Atsakyti