Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 16:45)
Mums irgi taip su homeopatija buvo - kentem kentem kelis menesius, kol jau nervai neislaike, tada homeopate pakeitem - dar blogiau pasidare, tai ir meciau.

O jums sakai is niekur nieko pablogejimas? Mums tai lyg ir ne is niekur - leidau sau pasmaguriauti kaimisko saldaus pieno surio - is pradziu kokia diena nebuvo jokios reakcijos, tada dar pasmaguriavau (galvojau gal jau nereaguos per mp, vistiek jau ne toks maziukas) ir jau tada kaip sove raudonos demes i virsu, tai nei uztepsi, nei uzmaskuosi  blink.gif , o is paskos ir limfmazgiai - dar daugiau ju isdidejo blink.gif . Bet jau nepajegiu nei saves uz tai kaltint - man jau taip bloga nuo hipoalergines, kad buna dienu kai isvis nieko nevalgau, jauciu gyva tik skysto chlorofilo deka.

Nu bet laikykimes  console.gif, vistiek kada nors rasim buda, kaip atsikratyti ad.
piena - labai didelis alergenas, o bulve ir tik vos vos menkesnis. Ar daresi tyrimus?

Na o as i homeopatija tiek vilciu dejau blink.gif
O labai gerai suprantu, pati laikiaus puse metu, tu tai is vis saunuole kad taip ilgai maitini.
Is niekur nieko...na ka as zinau galiu speti tik verysad.gif valgem kaip visad, niekur neejom, tik sveciu buvo ateje. Tai ir nezinau, tik galva suku kaip cia taip.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 17:39)
O bulves anksciau buvai davus? Kaip praeita karta reagavo?
O lasiukai i nosi irgi pirma karta bandyti ar ne?
Del homeopatiniu tai pati nezinau kaip cia buna  g.gif

nu zinokit, bulve jis kisekviena diena duodu. Tai arba ta kiaulien (kazkaip ja labiausiai i tariu, nors buvom valge),kalargoli ir buvau lasinus. Nu vienu zodziu, net jau nebezinau kas. O gal tie homeopatiniai. Vis mastau, gal reiktu vel pas vaiciulioniene nuvaziuot, kad kraujo tyrima pakartotu g.gif Sugirdziau vel as jam jau visa fenkarolio tablietka ir patepiau hormonu kakliuka, nes paguldziau miegelio pietu, tai vargsas nuo kasymusi net atsikele. Turbut viska atiduociau, kad sitas brudas mus paliktu.
O dar ryt sveciu atvaziuoja pas mus, nes vyro gimtadienis. Taei eilini kar": o gal jam tas, o gal anas aggressive.gif arba, oi koks vaikas pabertas gun_bandana.gif nebegaliu as tokiu jau net nesamoniu klausyt. Man paciai nuo nervu vaistu tuoj reiks.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 17:45)
Mums irgi taip su homeopatija buvo - kentem kentem kelis menesius, kol jau nervai neislaike, tada homeopate pakeitem - dar blogiau pasidare, tai ir meciau.

O jums sakai is niekur nieko pablogejimas? Mums tai lyg ir ne is niekur - leidau sau pasmaguriauti kaimisko saldaus pieno surio - is pradziu kokia diena nebuvo jokios reakcijos, tada dar pasmaguriavau (galvojau gal jau nereaguos per mp, vistiek jau ne toks maziukas) ir jau tada kaip sove raudonos demes i virsu, tai nei uztepsi, nei uzmaskuosi  blink.gif , o is paskos ir limfmazgiai - dar daugiau ju isdidejo blink.gif . Bet jau nepajegiu nei saves uz tai kaltint - man jau taip bloga nuo hipoalergines, kad buna dienu kai isvis nieko nevalgau, jauciu gyva tik skysto chlorofilo deka.

Nu bet laikykimes  console.gif, vistiek kada nors rasim buda, kaip atsikratyti ad.
Papildyta:

Sakai nieko blogo? Mums pvz i kiauliena kaip i piena - labai didelis alergenas, o bulve ir tik vos vos menkesnis. Ar daresi tyrimus?

dariau as tyrimus, ir nustate, kad alergiskas kiausinio baltymui. reiks man jo neduoti. bet va paskaiciau, kad buvai valgius naminio surio. Zinok ir as suvalgiau, bet pries2 dienas, gal tas dar venias g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 17:11)
dariau as tyrimus, ir nustate, kad alergiskas kiausinio baltymui. reiks man jo neduoti.

tai anksciau buvai davus kiausinio baltyma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 18:15)
tai anksciau buvai davus kiausinio baltyma?  blink.gif

Nea netaip parasiau, turejau uomenyje kiauliena. Jau pati nezinau ka rasau.
Patark ka man dar slogai galima vaistuku, apart nupirkt is vibrocil?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 06 lapkričio 2009 - 17:25
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 17:24)
Nea netaip parasiau, turejau uomenyje kialiena. Jau pati nezinau ka rasau.
Patark ka man dar slogai galima vaistuku, apart nupirkt is vibrocil?

aa smile.gif na pabandyk, bet zinai sunku su tuo maistu. As ir pati nezinau ar teisingai vaika maitinu ar ne.
nezinau ka patart apart vibrocilio ir juros vandens g.gif gyd mum nieko daugiau nesiule.
o ka jis netinka?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 18:26)
aa smile.gif na pabandyk, bet zinai sunku su tuo maistu. As ir pati nezinau ar teisingai vaika maitinu ar ne.
nezinau ka patart apart vibrocilio ir juros vandens  g.gif  gyd mum nieko daugiau nesiule.
o ka jis netinka?

kad visa sav as juos lasinu ir nieko negereja g.gif Gydytoja taip ir rekomendavo, bet gal sakau nepadeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 17:32)
kad visa sav as juos lasinu ir nieko negereja g.gif Gydytoja taip ir rekomendavo, bet gal sakau nepadeda g.gif

o ka ilgai trunka sloga?
Atsakyti
Labutis visoms mamytems, noreciau ir as prie jusu prisijungti mes ka tik grizom is liginines mano vaikui nustate sunkios formos atopini dermatita pagal scord 75balai sake kad reikia sutvarkyti grupe invalidumui, nzn gal kas dare gali papasokot kaip tien ir kas ar gaunat jus kaip globejas pinigelius ar ne?nes man tai i darba sake negalma eiti vaikui reikia prieziuros 24val per para, i darzeli irgi kol kas negalma verysad.gif bijau kad i astma visas tas dalykas nepereitu
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 18:36)
o ka ilgai trunka sloga?

nuo sestadienio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 18:43)
Labutis visoms mamytems, noreciau ir as prie jusu prisijungti mes ka tik grizom is liginines mano vaikui nustate sunkios formos atopini dermatita pagal scord 75balai sake kad reikia sutvarkyti grupe invalidumui, nzn gal kas dare gali papasokot kaip tien ir kas ar gaunat jus kaip globejas pinigelius ar ne?nes man tai i darba sake negalma eiti vaikui reikia prieziuros 24val per para, i darzeli irgi kol kas negalma  verysad.gif  bijau kad i astma visas tas dalykas nepereitu

Linkiu Jums didziules stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 17:43)
Labutis visoms mamytems, noreciau ir as prie jusu prisijungti mes ka tik grizom is liginines mano vaikui nustate sunkios formos atopini dermatita pagal scord 75balai sake kad reikia sutvarkyti grupe invalidumui, nzn gal kas dare gali papasokot kaip tien ir kas ar gaunat jus kaip globejas pinigelius ar ne?nes man tai i darba sake negalma eiti vaikui reikia prieziuros 24val per para, i darzeli irgi kol kas negalma  verysad.gif  bijau kad i astma visas tas dalykas nepereitu

Sveika. Labai gaila kad kencia jusu vaikutis.
Atneskite pediatrui visus turimus dokumentus, israsus is ligonines, tyrimus darytus , zodziu viska ka turit surinke. Ji viska surinks, ir perduos kam reikia. tada jum duos dokumentus, ir paaiskins kur viska reiks nuvest. Pinigeliu kazkiek perveda kiekviena menesi. Tai labai sunki bukle, kad net i alergiuku darzeli negalima eit jums?
Papildyta:
Jurate, tai per savaite kazkur normalu kad praeina, bet buna kad ilgiau uzsitesia, tai jau jei antra savaite tesis, galesit pas gys apsilankyt.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 18:49)
nuo sestadienio doh.gif
Papildyta:

Linkiu Jums didziules stiprybes 4u.gif

Aciu, nzn nespejau cia dar adaptotis ir paskaityti kitu mamu pasokojimu apie AD, bet nekada negaleciau pagalvot kad tai tai rimta,pas mus dar rado auksine stafilakoka, tai dabar mes trurim puliniu ant ranku bijau kad nepatektu i krauja visi tie infekcijai gyditija sake palaukit iki pirmadienio stebekit matokit temp. verysad.gif
Papildyta:
su tokia bukle kokia pas mus dabar negalma gal tik no triju metu sake,
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 06, 17:54)
Aciu, nzn nespejau cia dar adaptotis ir paskaityti kitu mamu pasokojimu apie AD, bet nekada negaleciau pagalvot kad tai tai rimta,pas mus dar rado auksine stafilakoka, tai dabar mes trurim puliniu ant ranku bijau kad nepatektu i krauja visi tie infekcijai gyditija sake palaukit iki pirmadienio stebekit matokit temp. verysad.gif
Papildyta:
su tokia bukle kokia pas mus dabar negalma gal tik no triju metu sake,

pasiskaitykit pirma puslapi, ten daug naudingos informacijos. O apie auskini stafilokoka kaip tik snekejom pora puslapiu atgal.

As tai tikiuosi kad nuo 2 eisim i darzely, bet kad su tokia eiga nezinia kas bus.
Atsakyti