Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 05, 22:56)
Ui sveikos....simtas metu  4u.gif

o sitas ABC tik apie homeopatinius imuniteto stiprinimo budus ar daugiau. Zodziu ar vien apie homeopatija ar dar kokiu kitu ne homeopatiniu gudrumeliu yra?

Daugiau apie homeopatinius.
Atsakyti
ausru as gal jau ir paveluotai cia rasau,bet mano pediatre man sakydavo,kad jei uzkyla auksta tempa ir po keliu valandu nukrenta,tai viskas del dantu. Mums taip kelis kartus yra buve.

O pas mus ir yra limfmazgis padidejes uz ausies ir senokai jau. Tai man taip pediatre aiskino,kad tai rodo jok yra uzdegimas. O kadangi mums ant krutines tas AD pastoviai gyvena/gyveno,tai sako gali buti ir del to. O ir ant krutines dar visai neisnykus ta raudona demele,kuria ir vadina kraujagysliu uzdegimu. Tai va zinok tu cia nuo ko cia padidejas tas limfmazgis g.gif

Zozdiu daug sveikatos jums ir geru raminanciu ziniu pas hematologa. Siunciu jums daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 06:47)
Mes ka tik uzsisake, dar net negavom. Gal kuri mamyte galetu prie savo uzsakymo pridet, o jei ne, tai galeciau pagelbet smile.gif
Papildyta:
turejom bemiege nakti  verysad.gif kankino niezulys beprotiskai. Isves atrodo jis visa seima is proto. Net nezinau kas taip itakojo, gal kad prisilakste diena, ar dantys, ar jau agurocius nebetinka  blink.gif Nekenciu labiausiai to niezulio  verysad.gif  Vat tokios musu nuotaikos siandien niurios...

Labuksas. Vargsiukai jus. Kaip as jus pilnai suprantu.Mes i ryta irgi kasemes. Vakar uzdaviau aviziniu dripsniu, tai kazkaip vel viskas suaktyvejo. Gal jie netiko, bet ir homeopatinius vel pradejom gert. Vienu zodziu, niekas negereja, o tik blogeja verysad.gif Aisku, vakar jau nebedaviau ir fenkarolio tablietkos
Ar jums kompresai nepadeda? man tai toks jausmas, kad jie dar daugiau sualergizuoja doh.gif bandziau ir su kiaules taikais, tai kazkaip nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 06 lapkričio 2009 - 10:19
QUOTE(dobiliukai @ 2009 11 05, 23:18)
Mamytes, rasau prasydama pagalbos uzsisakyti TS is akomos. Maniau, kad po vasaros AD musu jau nebelankys, bet va, prasidejo berimai ir vel. O as neturiu kreditines korteles, kad galeciau pati is akomos uzsisakyti. Gal kuri sutiktumete pagelbeti? Galeciau procenta sumoketi ar kaip nors kitaip atsilytginti smile.gif

Ziurekit mamytes, issiimkit Swedbanko Kreditine fiksuotų įmokų kortele. Jos isemimas, aptarnavimas (aisku, jei nesinaudosit kredito limitu, o isinesit papildomai pinigu, kai perkat ka nors, nesugalvosit naudotis bankomatu, nepamesit korteles) nieko nekainuoja. Cia anksciau buvusi Ego kortele. As jau kelis metus tokiems reikaliukams naudojos. Zinokit thumbup.gif Jokiu papildomu islaidu.
Cia jos ikainiai http://www.swedbank....u_imoku_kortele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 06 lapkričio 2009 - 10:30
Sveikos, mamytės, aš šiandien bandysiu užsakinėti TS iš Akomos pabandymui, gal kokia mamytė iš Kauno norėtų prisidėti ir pasidalinti parsiuntimo išlaidomis (grubiai 18 Lt per pusę)? Aš galvoju, kad galima būtų užsakyti 250g TS ir dalintis per pusę (ar 100/150g). Tai išeitų grubiai po 19 Lt kiekvienai (125g TS ir siuntimo išlaidos, nes atrodo daugiau už nieką nereikėjo kitoms mokėt). Jei ką domintų, parašykit AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 06, 09:44)
ausru as gal jau ir paveluotai cia rasau,bet mano pediatre man sakydavo,kad jei uzkyla auksta tempa ir po keliu valandu nukrenta,tai viskas del dantu. Mums taip kelis kartus yra buve.

O pas mus ir yra limfmazgis padidejes uz ausies ir senokai jau. Tai man taip pediatre aiskino,kad tai rodo jok yra uzdegimas. O kadangi mums ant krutines tas AD pastoviai gyvena/gyveno,tai sako gali buti ir del to. O ir ant krutines dar visai neisnykus ta raudona demele,kuria ir vadina kraujagysliu uzdegimu. Tai va zinok tu cia nuo ko cia padidejas tas limfmazgis g.gif

Zozdiu daug sveikatos jums ir geru raminanciu ziniu pas hematologa. Siunciu jums daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif
Dekui tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif . Vakar musu seimos gydytoja irgi labai suramino - sake jos mergaitei, kai dantys dygo tempa net iki 40 sokdavo. Sako, jei pati nebuciau gydytoja, tai nepatikeciau, kad nuo dantu tokia tempa gali kilti. Sako cia su nervu sistema susije - jautresnes nervu sistemos vaikuciams temperatura gali uzkilti net negavus trokstamo saldainio. O musu nervu sistema nuo to .....(pyp)...... ad tai faktas, kad labai isijautrinus.

O limfmazgiai sako irgi, kad butu nenormalu jei nereaguotu i toki odos uzdegima, kuris laikas nuo laiko pas mus pasikartoja. Sako, tai rodo, kad imunine kovoja - tipo geras zenklas.

Taivat, tuomsyk nusiraminau smile.gif , bet pasitikrint del viso pikto visvien vaziuosim - jau uzsireginom 26-tai dienai.

Dar karta aciu uz nuraminima, tikrai ne per velai, nes ramybes per daug nebuna 4u.gif
Atsakyti
Va kaip saunu Ausru, kad nusiraminot ir viskas gerai vaikuciui. 4u.gif Kiek dantuku turit? Gal jau nebeilgai kentet ir ilsys visi?: ) Mum 12 isdygo ir dabar laukiam iltinuku. Gal pastebejai ar nuo dantu buna AD paumejimu? Nes man kartais atrodo, kad turi itakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 14:42)
Va kaip saunu Ausru, kad nusiraminot ir viskas gerai vaikuciui.  4u.gif  Kiek dantuku turit? Gal jau nebeilgai kentet ir ilsys visi?: ) Mum 12 isdygo ir dabar laukiam iltinuku. Gal pastebejai ar nuo dantu buna AD paumejimu? Nes man kartais atrodo, kad turi itakos  g.gif

Kad zinok as nei nezinau kiek pas mus tu dantu g.gif . Prieky tai 8 - 4 virsuj, 4 apacioj, o kiek kitu net nzn - maciau kad visur tik dygsta, tiek kruminiai tiek iltiniai, bet jis nelabai leidzia dirstelt - gali ir pirsta nukast, jei i burna lendi biggrin.gif . O as jau net nezinau kas tam ad itakos turi - visiskai savo pastebejimuose susipainiojus doh.gif . Mes kai uzsialerginam laikas nuo laiko, tai po to stebek nestebejus, kol neissivalo oda, tai nieko nesuprasi. Vienzo zinok man jau blioooga nuo ad. As jau nezinau kam pasiryzus, kad tik jo atsikratyt. Dabar duodu kordicepsa (is vidaus) - nesu tikra, bet man regis kad kazkiek aktyvina, nors is isores puikiai tiko. Bet Fohow konsultantas sake, kad pradejus duoti turetu is pradziu suaktyveti. Nu tai kenciam dantis sukande ir vis svarstau kazin kiek dabar tas suaktyvejimas turi testis? Kada tiketis pagerejimo? Ir is kur zinoti, ar jis isvis kada nors ateis? Zodziu vaikas bandymu triusiuku padarytas, bet ka daryt? Reikia juk kada nors tuos antihistamininius liautis pumpint, nes kiek gi galima - jau kokius 7-8 menesius juos geriam, o jie labai imuniteta slopina.
Papildyta:
Nenorit filmuko apie kordicepsa paziuret? - http://www.kordiceps...40/Default.aspx Kazin neisaugs mano vaikui grybas ant galvos kaip tai skruzdei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 lapkričio 2009 - 15:41
QUOTE(ausru @ 2009 11 06, 15:40)
Kad zinok as nei nezinau kiek pas mus tu dantu  g.gif . Prieky tai 8 - 4 virsuj, 4 apacioj, o kiek kitu net nzn - maciau kad visur tik dygsta, tiek kruminiai tiek iltiniai, bet jis nelabai leidzia dirstelt - gali ir pirsta nukast, jei i burna lendi  biggrin.gif  . O as jau net nezinau kas tam ad itakos turi - visiskai savo pastebejimuose susipainiojus  doh.gif . Mes kai uzsialerginam laikas nuo laiko, tai po to stebek nestebejus, kol neissivalo oda, tai nieko nesuprasi. Vienzo zinok man jau blioooga nuo ad. As jau nezinau kam pasiryzus, kad tik jo atsikratyt. Dabar duodu kordicepsa (is vidaus) - nesu tikra, bet man regis kad kazkiek aktyvina, nors is isores puikiai tiko. Bet Fohow konsultantas sake, kad pradejus duoti turetu is pradziu suaktyveti. Nu tai kenciam dantis sukande ir vis svarstau kazin kiek dabar tas suaktyvejimas turi testis? Kada tiketis pagerejimo? Ir is kur zinoti, ar jis isvis kada nors ateis? Zodziu vaikas bandymu triusiuku padarytas, bet ka daryt? Reikia juk kada nors tuos antihistamininius liautis pumpint, nes kiek gi galima - jau kokius 7-8 menesius juos geriam, o jie labai imuniteta slopina.

Tai vat as irgi taip jauciuos. Lyg uzgydai, atrodo kontroliuoju, lyg jau ir puse bedos; ir pykst ir vel paumejimas, tai nors galva dauzyk i siena. Vakar nakti zliumbiau, nes vaikas ziuri i viena taska ir bando kaip nors pasikasyt o as neelidziu verysad.gif ir rekia, ir rieciasi... tai apie ketotifeno nutraukima tai nezinau kas butu isviso. Ir su homeopatija nezinau g.gif mum tik blogeja ir pleciasi plemai, jau visas pilvas pabertas ko anksciau nebuvo, ir kakliukas ir ant peciuku dvi demes vis dideja. nebezinau ka daryt verysad.gif
Tikiuosi pades jum kordisepsas, nes gaila vaikiuko beprotiskai, o ir mamos jauciu greit reiks pas psichiatra eit. As tai nakti pabundu net jei vyras pasijudina, jau ranka pas maze tesiu, kad nuiciau ranka nuo veiduko.
Papildyta:
Idomu kaip su Dermasilk pizamele sekasi mamytei (neprisimenu kuri isbande ir netiko)? 4u.gif
Atsakyti
Per pietus mano vaikiuka taip isbre verysad.gif Ir nieko baisaus nedaviau. Kialulienos ir bulvyte...... schmoll.gif ir per pietus karalgolio i nosite nuo slogos ilasinau. as pati tuoj isprotesiu verysad.gif Vakar pradejau vel homeopatinius duot, gal atsinaujino tas pablogejimas. iki homeopatiniu vaiko veidas zymiai geriau atrode, nei dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 16:33)
Per pietus mano vaikiuka taip isbre verysad.gif  Ir nieko baisaus nedaviau. Kialulienos ir bulvyte...... schmoll.gif  ir per pietus karalgolio i nosite nuo slogos ilasinau. as pati tuoj isprotesiu verysad.gif  Vakar pradejau vel homeopatinius duot, gal atsinaujino tas pablogejimas. iki homeopatiniu vaiko veidas zymiai geriau atrode, nei dabar unsure.gif

O bulves anksciau buvai davus? Kaip praeita karta reagavo?
O lasiukai i nosi irgi pirma karta bandyti ar ne?
Del homeopatiniu tai pati nezinau kaip cia buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 06, 15:58)
Tai vat as irgi taip jauciuos. Lyg uzgydai, atrodo kontroliuoju, lyg jau ir puse bedos; ir pykst ir vel paumejimas, tai nors galva dauzyk i siena. Vakar nakti zliumbiau, nes vaikas ziuri i viena taska ir bando kaip nors pasikasyt o as neelidziu  verysad.gif ir rekia, ir rieciasi... tai apie ketotifeno nutraukima tai nezinau kas butu isviso. Ir su homeopatija nezinau  g.gif  mum tik blogeja ir pleciasi plemai, jau visas pilvas pabertas ko anksciau nebuvo, ir kakliukas ir ant peciuku dvi demes vis dideja. nebezinau ka daryt  verysad.gif
Tikiuosi pades jum kordisepsas, nes gaila vaikiuko beprotiskai, o ir mamos jauciu greit reiks pas psichiatra eit. As tai nakti pabundu net jei vyras pasijudina, jau ranka pas maze tesiu, kad nuiciau ranka nuo veiduko.
Papildyta:
Idomu kaip su Dermasilk pizamele sekasi mamytei (neprisimenu kuri isbande ir netiko)?  4u.gif

Mums irgi taip su homeopatija buvo - kentem kentem kelis menesius, kol jau nervai neislaike, tada homeopate pakeitem - dar blogiau pasidare, tai ir meciau.

O jums sakai is niekur nieko pablogejimas? Mums tai lyg ir ne is niekur - leidau sau pasmaguriauti kaimisko saldaus pieno surio - is pradziu kokia diena nebuvo jokios reakcijos, tada dar pasmaguriavau (galvojau gal jau nereaguos per mp, vistiek jau ne toks maziukas) ir jau tada kaip sove raudonos demes i virsu, tai nei uztepsi, nei uzmaskuosi blink.gif , o is paskos ir limfmazgiai - dar daugiau ju isdidejo blink.gif . Bet jau nepajegiu nei saves uz tai kaltint - man jau taip bloga nuo hipoalergines, kad buna dienu kai isvis nieko nevalgau, jauciu gyva tik skysto chlorofilo deka.

Nu bet laikykimes console.gif, vistiek kada nors rasim buda, kaip atsikratyti ad.
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 06, 16:33)
Per pietus mano vaikiuka taip isbre verysad.gif  Ir nieko baisaus nedaviau. Kialulienos ir bulvyte...... schmoll.gif 

Sakai nieko blogo? Mums pvz i kiauliena kaip i piena - labai didelis alergenas, o bulve ir tik vos vos menkesnis. Ar daresi tyrimus?
Atsakyti