QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 22:48)
Pagalvokit, kol yra laiko
juk nepakenks jei turesit kazkiek to misinio. Mum tai zymiai pagerejo,
kai nustojau maitint ir neocate pradejo gert, nes nebegavo visu tu alergenu, o po to jau remiantis tyrimu planavom primaitinima. Dabar zinoma
kitaip daryciau ir maitinciau MP iki 3 metuku
O del figuros teisi
viska numeciau ka priaugau, o nustojus maitint biski priaugau, tai dabar sunkiai sekasi numest
man cia trupuciuka pjaunasi, arba as minties nepagaunu
tai nustojus maitint MP, pagerejo, nes neocate vietoj MP gavo? bet vis tiek kankintum vaika, kad jam butu blogiau ir kita karta maitintum iki 3 metuku? Gal man jau paranoja ir nervine krize, tai ne viska logiskai suvokiu, atleiskit man, mielosios
ka tik po asaru kibiro nuverkimo as, tai...
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 05, 08:56)
O del AS, tai del sios zarazos dauguma vaiku ir turi atopni dermatita.
KMUK dare kaprologini tyrima bei ismatu paseli, bet nerado nieko. Tai dabar galvoju, ar jie atmestinai dare, ar ieskojo tik AS, o auga ten kas nors kitas.... Kaune yra privaciu tasku, kur galetume pakartot, gal kas dare?
QUOTE(irisas @ 2009 11 05, 10:25)
per kiek laiko nuo užsakymo atkeliavo?
maniškę beria nuo ryžių
atrodo nekalta kruopa, bet kažkadasuvalgė šaukštelį ir staigiai išbėrė.
parasiau meila, kitos dienos ryta man paskambino ir pasake, kad po darbo uzves, ir uzveze
bet cia Kaune, ne is akomos siunciausi.
nu zinok as pora dienu vien tik ryzius ir virta kiauliena valgau (na siandien jau ir sviesto nebe), tai veidukas nieko nieko... bet panasiai kaip ir buvo. T.y. lyg ir svarus, bet isiverkus matosi, kad per oda persisviecia raudonos demeles, spuogeliu
o siaip jie ne rausvi jau. Siandien isidrasinau vel ivesti virta cukinija i raciona, ziuresim. Beje, cukinijos, moliugai, bulves, burokeliai, kopustai- is kaimo, tad nepripurksti kazkuo ten...
jeigu imanoma, kad vaikas gali buti alergiskas krakmolui ar karotinui, tai ko gero nei bulves, nei morkos, nei ryziai netinka... man is valgiarascio labiausiai truksta bulviu, nes be ju sriubos neisivaziduoju..
QUOTE(Otaip @ 2009 11 05, 10:31)
mes visad daromės privačiai - anam puslapy jau viena mamytė minėjo - Vilniuj 54 Lt kainuoja.
maniškė alergiška ryžių krakmolui. Ryžiam alergiškų ne tiek jau ir mažai yra
o mane kai kurie medikai "protina", kad ryziai- tai vienintelis maistas, kuris naudojams kaip pagrindas, norint atsekti kitus alergenus, t.y. jis VISISKAI, NIEKADA nealergizuoja, ir dar aiskina, kad "forumuose moterys irgi klysta". As kazkaip tikiu jumis, kurios, deja, ant savo vaikuciu isbandziusios, o ne vadoveliu pasiskaiciusios...
QUOTE(Amica @ 2009 11 05, 12:19)
Otaip rašė ką jos mergytė valgo. Vardinti dabartinį maniškio meniu gal net neverta - valgom praktiškai viską, neduodu tik rūkytų gaminių ir visokių pusfabrikačių bei saldainių, šokolado. O buvo laikas,
kai sėdėjom "ant dietos" ir vistiek berdavo
o kokia isvada is to padarei? ar kad beria ne nuo maisto, ar kad tas dietinis maistas netiko?
vyras sako, kad man paranoja del tu berimu. Sako, vaikas graziai visai jau atrodo (bet va man negana, as suprantu, kad lyginant su tais slapiavimais tai jo, sveikutele....bet man reikia, kad isnyktu pas berimas ir as tada galeciau atsekti, kad va nuo to ir to maisto VISISKAi neberia
).
nezinau, ar tai su ryziais susije, bet nuo vakar vakaro mano mergyte super nerami
siandien valge kas valanda, tik uzsnusta prie kruties kokiom 20-30 min, ir pabunda, vel verkia, tarsi nuo diegliu, tarsi nuo alkio....
kakoja kas antra karta zaliai, su gleivem (kaip anksciau), nu zodziu, pastebejau, kad su pilvuko skausmais, kakucio spalva susijes jos neramumas. Jauciu cia ryziai kalti
arba mano paranoja
ryt bandysiu bulves valgyt vien tik. Turiu itarima, kad nuo ju blogai. PAziuresim, ar pasitvirtins....