Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 20:57)
na zinok be dietu manau dar blogiau butu, bet tau geriau zinoti, juk matai kaip reaguoja vaikiukas i tavo suvalgyta maista. Gal ir ne prie tas maistas, tik tau spresti  mirksiukas.gif
Mes nuo 6 men. geriam Ketotifena. Gerem iki tol fenkaroli tai ji nustojom ir kol pradejo veikti Ketotifenas pora dienu buvo ziauru kaip kasesi  doh.gif Dabar jau maziau zymiai, bet cia manau ir dietos ir visu saugumo priemoniu  biggrin.gif  deka. Taigi kol kas geriam, bet nepasakyciau kad tas Ketotifenas stebuklingai visa niezuli nuima, ir mes kasomes naktim labiausiai, kai paumeja ir nemiegam naktim.

Tai taip, nelabai as ka ir jau daugiau isidedu iburna. Bet anot gydytojos alergologes, ji tiek man sudiktavo, ka galiu valgyt. tai, kad cia beveik viskas. troskntas darzove, obuolius., kefyra ir tt. Aisku, stengiuos kuo maziau tokiu produktu valgyt, bet man jau paciai skrandis buvo pradejas streikuot. O jei nutrauksciau matinima, tai ka as tada naktim daryciau g.gif net baisu pagalvot verysad.gif Mums ir nelabai jau nuima fenkarolis ta niezuli iki galo. aisku, be jo kiek maziau kasos. O kodel jums pakeite i ketotifena? gal mums vel pas vaiciuleniene pasrodyt??? g.gif nors kai dabar mes homeopatinames, tai isvis gi nieko negalim naudot is situ vaistuku verysad.gif
Atsakyti
Mum pakeite, nes pasake, kad fenkarolis ir dar kazkos veikia kokias 2 savaites, o veliau jau neefektyvus. O Ketotifenas kaip tik kuo ilgiau vartoji tuo efektyvesnis.

Zinok, man Vaiciulioniene irgi sake galima viska valgyt, o rezultate padetis tik blogejo. Manau jei buciau sedejus ant kalinio dietos tai zymiai geriau mano leliukei butu. O padarius kraujo tyrima aiskiau man pasidare kodel taip bere, nes valgiau pasirodo dauguma ja alergizuojanciu produktu. Bet tuo metu jau nebemaitinau.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Ufe @ 2009 11 04, 21:34)
O tai kaip dabar su tom gerosiom bakterijom?? Isviso jokiu neduodat? Ar visgi kazkokios tai tiko jum?

na pavyzdziui kai mes gerem gerasias, tai visa kunele tokiom raudonom demelem mete. tada ir nustojau. O kai AS isbujojo, tada kaip ir sakiau daviau bifoval suaugusiems (nes kudikiams, ten suvisokiais pagardinimais ir tikrai butu bere mus). Atidariau ir po mazyte dali milteliu sumaisydavau su vandenuku ir duodavau + bakteriofagas. Aisku vel ir pradejo sunu metyt tokiom demem. Bet vis po nedaug duodavau, kai sugerem bakteriofaga nustojau ir gerasiais iskart duot. padarem tyrima, viskas liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 22:21)
Mum pakeite, nes pasake, kad fenkarolis ir dar kazkos veikia kokias 2 savaites, o veliau jau neefektyvus. O Ketotifenas kaip tik kuo ilgiau vartoji tuo efektyvesnis.

Zinok, man Vaiciulioniene irgi sake galima viska valgyt, o rezultate padetis tik blogejo. Manau jei buciau sedejus ant kalinio dietos tai zymiai geriau mano leliukei butu. O padarius kraujo tyrima aiskiau man pasidare kodel taip bere, nes valgiau pasirodo dauguma ja alergizuojanciu produktu. Bet tuo metu jau nebemaitinau.

Man reiks butinai tada pasiskambint Vaiciulionienei. as ir kai dar nezinojau, kad sunus alergiskas ir isvis dar viskas labai grazu buvo: uzvalgau tris kiausinius. Va tada ir prasidejo visos bedos. As tai dar noriu kuom ilgiau maitinti, nes musu cia naktinis isigelbejimas. O kokio sunkumo pas jus atopinis dermatitas? pa mus vidutinio. ir kam nustate, kad jus alergiski??
AAA, ji man dar sako: kadangi mes alergiski tik kiausiniui, tai ji liepe man daug ka duoti valgyt. Sake, vengt tik vistienos. nu, bet ka as zinau g.gif , as zinokit iki sipl neatrenku nuo ko vaika beria. Buna kavos puodeli isgeriu, isbere. buna isvis nieko negreiu, tik ryziai, vistiek isberia.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 04, 21:28)
thumbup.gif
na pavyzdziui kai mes gerem gerasias, tai visa kunele tokiom raudonom demelem mete. tada ir nustojau. O kai AS isbujojo, tada kaip ir sakiau daviau bifoval suaugusiems (nes kudikiams, ten suvisokiais pagardinimais ir tikrai butu bere mus). Atidariau ir po mazyte dali milteliu sumaisydavau su vandenuku ir duodavau + bakteriofagas. Aisku vel ir pradejo sunu metyt tokiom demem. Bet vis po nedaug duodavau, kai sugerem bakteriofaga nustojau ir gerasiais iskart duot. padarem tyrima, viskas liuks  thumbup.gif
Papildyta:

Man reiks butinai tada pasiskambint Vaiciulionienei. as ir kai dar nezinojau, kad sunus alergiskas ir isvis dar viskas labai grazu buvo: uzvalgau  tris kiausinius. Va tada ir prasidejo visos bedos. As tai dar noriu kuom ilgiau maitinti, nes musu cia naktinis isigelbejimas. O kokio sunkumo pas jus atopinis dermatitas? pa mus vidutinio. ir kam nustate, kad jus alergiski??
AAA, ji man dar sako: kadangi mes alergiski tik kiausiniui, tai ji liepe man daug ka duoti valgyt. Sake, vengt tik vistienos. nu, bet ka as zinau g.gif , as zinokit iki sipl neatrenku nuo ko vaika beria. Buna kavos puodeli isgeriu, isbere. buna isvis nieko negreiu, tik ryziai, vistiek isberia.

sunkus pas mus. O alergiski mes beveik viskam, ir bulvem ir kviecima i rugiam ir pieno prod visiems, kruopom visom ir kopustam ir t.t.
O beria del to, kad reik laiko kad organizmas isivalytu, o ir ryziams gali buti alergija, gaunasi uzdaras ratas. Pilna tave suprantu, irgi kai maitinau galvojau kad nuo oro beria, bet veliau pasirode kad bulves beria kur galvojau nekaltas dalykas doh.gif
Pasidarykit kraujo tyrima, tada pagal ji gal bus lengviau atsekti ka gali valgyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 22:58)
sunkus pas mus. O alergiski mes beveik viskam, ir bulvem ir kviecima i rugiam ir pieno prod visiems, kruopom visom ir kopustam ir t.t.
O beria del to, kad reik laiko kad organizmas isivalytu, o ir ryziams gali buti alergija, gaunasi uzdaras ratas. Pilna tave suprantu, irgi kai maitinau galvojau kad nuo oro beria, bet veliau pasirode kad bulves beria kur galvojau nekaltas dalykas  doh.gif
Pasidarykit kraujo tyrima, tada pagal ji gal bus lengviau atsekti ka gali valgyt  drinks_cheers.gif

Tai mums dare krauju tyrima ir nustate, kad vidutiniskai alergiskas kiausinio baltymui ir labai mazai kiausinio tryniui. tad tu produktu, kur ieina kiausinis ar jo milteliai, net i burna neimu. Niu , jums tai visai sunkiai cia gaunas. As jau nezinau, ka duot valgyt vaikui, o tau tai isvis doh.gif Nors sako, kad tokiems maziukams labai greit keiciasi verysad.gif stiprybes tau didziules!!! o ar pas jus tikrino, kartais neturirit AS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 04 lapkričio 2009 - 22:16
tas TS- labai fainas, mano serpetojantys kruostai iskart suminkstejo, o mazytei tai isvis- vos uztepiau, susigere akimirksniu...vadinasi irgi labai issauseje buvo...
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 04, 22:15)
Tai mums dare krauju tyrima ir nustate, kad vidutiniskai alergiskas kiausinio baltymui ir labai mazai kiausinio tryniui. tad tu produktu, kur ieina kiausinis ar jo milteliai, net i burna neimu. Niu , jums tai visai sunkiai cia gaunas. As jau nezinau, ka duot valgyt vaikui, o tau tai isvis doh.gif  Nors sako, kad tokiems maziukams labai greit keiciasi  verysad.gif stiprybes tau didziules!!!  o ar pas jus tikrino, kartais neturirit AS?

nu aisku, arba netisklus tas tyrimas, nes taip irgi buna, arba gal isvis nesusijes jusu Ad su maistu. O del to kad keiciasi tai tiesa, mum pasikeite. O AS mum lyg isgyde ligoninei, bet noreciau kai vaziuosim pas Vaiciulioniene pakartot tyrimus.
Ir jum stiprybes, maitink kol bus jegu, nes MP geriausia ka gali toks vaikutis gauti. Ir apsauga nuo visokiu ligu. Paklausk gyd ar galima jums neocate skirti iki metuku, pataupytum ir turetum kai nustosi maitint misinuko leliukui, nes paprasti netiks, o pieno produktu nezinia ar galima bus. Pagudrauk biskuti, pasakyk kad jau nebemaitinsi, gal skirs g.gif
Atsakyti
http://www.akomaskin...c_and_fairtrade

va dar ka radau akomoj. Is to uzsidegimo rasti ir kuo naturalesni muila (dabar prausiuosi visa kuna su sebamed vaikisku muiliuku, nes nu kitu labai sauseja oda, ir siaip, po prausimosi atrodo, kad chemijos lieka biggrin.gif )

ka manot? ar cia naturalus?
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 04, 22:16)
tas TS- labai fainas, mano serpetojantys kruostai iskart suminkstejo, o mazytei tai isvis- vos uztepiau, susigere akimirksniu...vadinasi irgi labai issauseje buvo...

thumbup.gif kaip saunu kas tiko jums
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 11 04, 22:24)
http://www.akomaskin...c_and_fairtrade

va dar ka radau akomoj. Is to uzsidegimo rasti ir kuo naturalesni muila (dabar prausiuosi visa kuna su sebamed vaikisku muiliuku, nes nu kitu labai sauseja oda, ir siaip, po prausimosi atrodo, kad chemijos lieka biggrin.gif )

ka manot? ar cia naturalus?

is sudeties atrodo naturalus smile.gif nezinau gal kas is mamyciu bande smile.gif
Atsakyti
o tai kaip cia iseina, kraujo tyrimai normalus tik nuo metu (ar ne kraujo, bet kur nustato kokiam produktui alergija didesne), o neocate tik iki metu....

mes kai uzsiminem Kudzytei (berods ji viena is tu, kur gali israsyt), tai ji pasake ta pati, kad geriausia- MP, ir tikrai nerekomenduoja nutraukti MP, nes prie tu visu neocate ir bla bla vis tiek reik derintis, ar bers ar ne, nes sintetika....

na as ir uz MP, nors i mane aplinkiniai kreivai ziuri, ir nesuvokia, kam as kankinuossi, ir dar SITAIP BAISIAI vaika kankinu...

kartais tikrai norisi nutraukti MP, kad valgyt galeciau, bet kai pagalvoji, o jei pabandzius misinuku (neocate ar kitu) situacija nesikeis, o dar ir bloges- kelio atgal maitinti MP gi nebebus....
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 23:24)
nu aisku, arba netisklus tas tyrimas, nes taip irgi buna, arba gal isvis nesusijes jusu Ad su maistu. O del to kad keiciasi tai tiesa, mum pasikeite. O AS mum lyg isgyde ligoninei, bet noreciau kai vaziuosim pas Vaiciulioniene pakartot tyrimus.
Ir jum stiprybes, maitink kol bus jegu, nes MP geriausia ka gali toks vaikutis gauti. Ir apsauga nuo visokiu ligu. Paklausk gyd ar galima jums neocate skirti iki metuku, pataupytum ir turetum kai nustosi maitint misinuko leliukui, nes paprasti netiks, o pieno produktu nezinia ar galima bus. Pagudrauk biskuti, pasakyk kad jau nebemaitinsi, gal skirs  g.gif

Tai kam tau laukt tos vaisciulionienes, nuvesk vilniuj i zolyno gatve (aisku, jei vilniete esi) ir padarys kiekybini ismatu paseli. Zinosi tuomet viska. Kas auga r kiek auga. berods ten 54 litus reikia sumoket. As pati savo vaikui AS isigydziau, o alergologe, net bakteriofago anatotacija nusirase. O kiek kartu jus kraujo tyrima daret? ir kokio amziaus? Mums tas Ad, tai tikrai bus nuo maisto, tik sunku pasakyt kokio. Jau tikrai zinau, net kokiems vaistams aergiskas verysad.gif reiks gal dar kart pasidaryt kraujo tyrima. Mums gereja po biski kojos, nu, bet kaklas niekaip. sako po situ AS, laiko turi praeit ir viskas susitvarko.
O tai cia ta misineli sakai, duot, kai jau nebemaitinsiu? oi, tikiuos as ji ilgai matint. anokia cia man ir kancia, kai figura kaip sesiolikines atgavau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 11 04, 23:29)
o tai kaip cia iseina, kraujo tyrimai normalus tik nuo metu (ar ne kraujo, bet kur nustato kokiam produktui alergija didesne), o neocate tik iki metu....

mes kai uzsiminem Kudzytei (berods ji viena is tu, kur gali israsyt), tai ji pasake ta pati, kad geriausia- MP, ir tikrai nerekomenduoja nutraukti MP, nes prie tu visu neocate ir bla bla vis tiek reik derintis, ar bers ar ne, nes sintetika....

na as ir uz MP, nors i mane aplinkiniai kreivai ziuri, ir nesuvokia, kam as kankinuossi, ir dar SITAIP BAISIAI vaika kankinu...

kartais tikrai norisi nutraukti MP, kad valgyt galeciau, bet kai pagalvoji, o jei pabandzius misinuku (neocate ar kitu) situacija nesikeis, o dar ir bloges- kelio atgal maitinti MP gi nebebus....

nu, mums buvo 5 menesiai, kai kraujo tyrimus padare. Maitink savo pienuku tikrai, nes MP pats geriausias 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 04 lapkričio 2009 - 22:42
Kodel nuo metu tik tyrimai normalus? Mum dare 6 men. Ir nuo tada paskirtas neocate. Na jei ketinat maitint iki 3 metu tai ir nereiks misinuko drinks_cheers.gif , o jei ne, tai nuo metuku beveik neimanoma gaut jo.
O gyd nesiulo misinio, nes jis baisiai brangus ir jie gaili jo blink.gif Kitose temose snekejom apie tai. Mes tai jau be misinuko busim, o kai pieno produktu negauna tai biski problemele turim g.gif
Pagalvokit, kol yra laiko smile.gif juk nepakenks jei turesit kazkiek to misinio. Mum tai zymiai pagerejo, kai nustojau maitint ir neocate pradejo gert, nes nebegavo visu tu alergenu, o po to jau remiantis tyrimu planavom primaitinima. Dabar zinoma kitaip daryciau ir maitinciau MP iki 3 metuku ax.gif biggrin.gif
O del figuros teisi drinks_cheers.gif viska numeciau ka priaugau, o nustojus maitint biski priaugau, tai dabar sunkiai sekasi numest blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 04 lapkričio 2009 - 22:51