Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(Ufe @ 2009 11 04, 16:49)
O kur galeciau gauti ta bakteriofaga????  ax.gif  pas mus zarnyne labai mazai stafilokoko, o zaizdeleje nerado nieko bet as buvau keleta kartu patepus antibiotiku gal todel ir nerado  blush2.gif  Liepe gert Bifolaca ir laukt kol isaugs, bet juk norisi padeti vaikeliui man jos labai gaila, norisi kaip geriau. Po kiek laiko pakartosiu tyrimus stafilokoko zarnyne ir kitus paziuresiu ka rodys. O kuo padeda tas vitaminas C?
Papildyta:
Pas mus tai zaizdeles beveik ant viso kunelio  ir dabar pablogejimas tai man labai liudna labai labai  verysad.gif 
Bandziau bioptron lempa ir mums netiko kazkodel pablogejo akivaizdziai  verysad.gif  po keliu kartu pradejo net slapiuoti kaikurios zaizdeles sad.gif

Vita mina c geriam, kad nesirgtume tongue.gif
Pas mus ir is pradziu buvo labai mazai to AS, t.y. normos ribose, kad net gydyt nereikejo. Tik gerasias bakterijas duot, bet kadangi mus labai sualergizuoja gerosios bakterijos (visu rusiu, o isbandziau tikrai labai daug), todel ir isbujojo veliau tas AS. Siulau ir tau isiaiskint, ar tos gerosios daugiau alergijos nesukelia. nes mums nei bifolak, nei linex, nei protix babalance netiko.

Pasiskaityk temoj, auksinene nelaime -stafilokokas II (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=320556&st=276). O bakteriofaga mano viena pazistama pardave, nes ji ir gyde savo leliuka. Jos nicas nomb. Parasyk jei ir pasakys, kaip gaut ta bakteriofaga. Pas juos buvo AS ir viskas pasireiske per atopini dermatina. Kai tos zarzos nebeliko, ir atopiniam dermatitui sudie pasake. Bet jie anksti susigriebe, uztat greiciau ir pasveiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 04 lapkričio 2009 - 19:05
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 19:20)
blink.gif o kam ta sviesta valgai? juk is didziausiu alergenu skaitosi? gal geriau jau alyvuogiu aliejaus uzlasint?

O kaip man ikirejo tos dietos gun_bandana.gif Ar ju laikais, ar ne, vistiek leliu beria verysad.gif Svoris krito juodai man. Dabar valgau po truputi daugiau visko, nes duona ir vandeniu nebusi gyvas doh.gif

Sakyk LiloSun, ar duodi dukrytei nuo kasymosi dar vaistuku? sugirdziau skaudancia sirdim as savo suniukui vel fenkarolio, kur alergologe israse. verysad.gif o tai nakti kaosi isvien. Gaila vaiko. O hoeopate liepe tik nepiknaudziiauti, nes neveiks kaip reikiant homeopatiniai vaistai. Oi kaip sunku, norisi kaip geriau, bet nezinia ka ir daryt doh.gif O ir odele veido pamazu darosi grazesne, kai fenkarol antra diena geriam thumbup.gif
Atsakyti
o mes jau turejom vilti kad pasveikom, ir vel prasidejo verysad.gif gal jogurtas kaltas, nu bet ar gali but tokios velyvos reakcijos??? dvi savaites valgem dobilo jogurtuka be nieko, viskas lyg gerai buvo o po tu dvieju savaiciu bac ir isbere verysad.gif ir dar kasosi seniau nesikasydavo , nu siaubas. jau tuoj 2 metukai mano panelei o racionas is keliu produktu...taip dziaugiausi kad jogurtas tiko ir bac...o gal cia mano isgertas puodelis kavos suveike nebezinau jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurhea: 04 lapkričio 2009 - 19:55
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 04, 19:19)
O kaip man ikirejo tos dietos gun_bandana.gif Ar ju laikais, ar ne, vistiek leliu beria verysad.gif  Svoris krito juodai man. Dabar valgau po truputi daugiau visko, nes duona ir vandeniu nebusi gyvas doh.gif 

Sakyk LiloSun, ar duodi dukrytei nuo kasymosi dar vaistuku? sugirdziau skaudancia sirdim as savo suniukui vel fenkarolio, kur alergologe israse. verysad.gif  o tai nakti kaosi isvien. Gaila vaiko. O hoeopate liepe tik nepiknaudziiauti, nes neveiks kaip reikiant homeopatiniai vaistai. Oi kaip sunku, norisi kaip geriau, bet nezinia ka ir daryt  doh.gif  O ir odele veido pamazu darosi grazesne, kai fenkarol antra diena geriam thumbup.gif

na zinok be dietu manau dar blogiau butu, bet tau geriau zinoti, juk matai kaip reaguoja vaikiukas i tavo suvalgyta maista. Gal ir ne prie tas maistas, tik tau spresti mirksiukas.gif
Mes nuo 6 men. geriam Ketotifena. Gerem iki tol fenkaroli tai ji nustojom ir kol pradejo veikti Ketotifenas pora dienu buvo ziauru kaip kasesi doh.gif Dabar jau maziau zymiai, bet cia manau ir dietos ir visu saugumo priemoniu biggrin.gif deka. Taigi kol kas geriam, bet nepasakyciau kad tas Ketotifenas stebuklingai visa niezuli nuima, ir mes kasomes naktim labiausiai, kai paumeja ir nemiegam naktim.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 04, 20:04)
Pas mus ir is pradziu buvo labai mazai to AS, t.y. normos ribose, kad net gydyt nereikejo. Tik gerasias bakterijas duot, bet kadangi mus labai sualergizuoja gerosios bakterijos (visu rusiu, o isbandziau tikrai labai daug), todel ir isbujojo veliau tas AS. Siulau ir tau isiaiskint, ar tos gerosios daugiau alergijos nesukelia. nes mums nei bifolak, nei linex, nei protix babalance netiko.

Pasiskaityk temoj, auksinene nelaime -stafilokokas II (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=320556&st=276). O bakteriofaga mano viena pazistama pardave, nes ji ir gyde savo leliuka. Jos nicas nomb. Parasyk jei ir pasakys, kaip gaut ta bakteriofaga. Pas juos buvo AS ir viskas pasireiske per atopini dermatina. Kai tos zarzos nebeliko, ir atopiniam dermatitui sudie pasake. Bet jie anksti susigriebe, uztat greiciau ir pasveiko thumbup.gif

o kaip suprast ar alergiska ar nea bifolakui?
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 11 04, 19:54)
o mes jau turejom vilti kad pasveikom, ir vel prasidejo verysad.gif gal jogurtas kaltas, nu bet ar gali but tokios velyvos reakcijos??? dvi savaites valgem dobilo jogurtuka be nieko, viskas lyg gerai buvo o po tu dvieju savaiciu bac ir isbere  verysad.gif ir dar kasosi seniau nesikasydavo , nu siaubas. jau tuoj 2 metukai mano panelei o racionas is keliu produktu...taip dziaugiausi kad jogurtas tiko ir bac...o gal cia mano isgertas puodelis kavos suveike nebezinau jau.

Sveikute. Maitini dar MP? Saunuole kokia thumbup.gif as tai su tuom dietom ir zinoma su gyd palaiminimu tik iki 6 men. verysad.gif
Nezinau kokia jusu bendrai situacija, net nezinau ar gali po 2ju savaiciu pasirekst g.gif
Mum tai arba iskart arba 2ju dienu begyje.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 04, 20:04)

O tai kaip dabar su tom gerosiom bakterijom?? Isviso jokiu neduodat? Ar visgi kazkokios tai tiko jum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ufe: 04 lapkričio 2009 - 20:35
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 18:20)
blink.gif o kam ta sviesta valgai? juk is didziausiu alergenu skaitosi? gal geriau jau alyvuogiu aliejaus uzlasint?

4u.gif blush2.gif o negalima? prie leistinu vartoti produktu radau, kad galima...

o buna pienas be laktozes- sitas tinka?....

Mamos zurnale perskaiciau apie chameleonine alergija, na kuri pavidala keicia, jetaus jetaus,...baisiausia, kad paskui pereina i astma ir aplinkos alergija.... taip norejau to isvengti....pati neisaugau to, tad zinau, kaip sunku...
Atsakyti
QUOTE(Ufe @ 2009 11 04, 20:34)
O tai kaip dabar su tom gerosiom bakterijom?? Isviso jokiu neduodat? Ar visgi kazkokios tai tiko jum?

Mes jogurto kapsules geriam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 04, 20:38)
4u.gif  blush2.gif  o negalima? prie leistinu vartoti produktu radau, kad galima...

o buna pienas be laktozes- sitas tinka?....

Mamos zurnale perskaiciau apie chameleonine alergija, na kuri pavidala keicia, jetaus jetaus,...baisiausia, kad paskui pereina i astma ir aplinkos alergija.... taip norejau to isvengti....pati neisaugau to, tad zinau, kaip sunku...

Siaip kai hipoalergine dieta tai neleidzia pieno produktu, kvieciu, kiausiniu ir rugiu atsisakoma. o del kitu produktu reikia tik stebeti, o puses metuku galima ir kraujo tyrimuka pasidaryt. mirksiukas.gif
Papildyta:
Ausru, kaip jusu sveikateles? Ka gydytojai sake?
Papildyta:
Mes geriam Mega Acidophilus, lyg ir tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 04, 20:45)
Siaip kai hipoalergine dieta tai neleidzia pieno produktu, kvieciu, kiausiniu ir rugiu atsisakoma. o del kitu produktu reikia tik stebeti, o puses metuku galima ir kraujo tyrimuka pasidaryt.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ausru, kaip jusu sveikateles? Ka gydytojai sake?
Papildyta:
Mes geriam Mega Acidophilus, lyg ir tinka smile.gif

bet as valgiau cukinijas, bulves, kiauliena- ir bere taip pat... ;[ tai galvoju, gal nuo ju....

pieno produktu tai taip, bet pienas be laktozes gal neturi alergenu?

gavau ta branguji ts. ir kaip juo tept? jis balksvai permatomas ir kietas. nesitepa. pamokykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 04, 20:52)
bet as valgiau cukinijas, bulves, kiauliena- ir bere taip pat... ;[ tai galvoju, gal nuo ju....

pieno produktu tai taip, bet pienas be laktozes gal neturi alergenu?

gavau ta branguji ts. ir kaip juo tept? jis balksvai permatomas ir kietas. nesitepa. pamokykit 4u.gif

As tai tepu ant slapios odos, biski paimu pasildau rankose ir tepu. Kitos mamytes atrodo atitirpina pries tepdamos.
Atsakyti