QUOTE(Ufe @ 2009 11 04, 16:49)
O kur galeciau gauti ta bakteriofaga???? pas mus zarnyne labai mazai stafilokoko, o zaizdeleje nerado nieko bet as buvau keleta kartu patepus antibiotiku gal todel ir nerado Liepe gert Bifolaca ir laukt kol isaugs, bet juk norisi padeti vaikeliui man jos labai gaila, norisi kaip geriau. Po kiek laiko pakartosiu tyrimus stafilokoko zarnyne ir kitus paziuresiu ka rodys. O kuo padeda tas vitaminas C?
Papildyta:
Pas mus tai zaizdeles beveik ant viso kunelio ir dabar pablogejimas tai man labai liudna labai labai
Bandziau bioptron lempa ir mums netiko kazkodel pablogejo akivaizdziai po keliu kartu pradejo net slapiuoti kaikurios zaizdeles
Papildyta:
Pas mus tai zaizdeles beveik ant viso kunelio ir dabar pablogejimas tai man labai liudna labai labai
Bandziau bioptron lempa ir mums netiko kazkodel pablogejo akivaizdziai po keliu kartu pradejo net slapiuoti kaikurios zaizdeles
Vita mina c geriam, kad nesirgtume
Pas mus ir is pradziu buvo labai mazai to AS, t.y. normos ribose, kad net gydyt nereikejo. Tik gerasias bakterijas duot, bet kadangi mus labai sualergizuoja gerosios bakterijos (visu rusiu, o isbandziau tikrai labai daug), todel ir isbujojo veliau tas AS. Siulau ir tau isiaiskint, ar tos gerosios daugiau alergijos nesukelia. nes mums nei bifolak, nei linex, nei protix babalance netiko.
Pasiskaityk temoj, auksinene nelaime -stafilokokas II (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=320556&st=276). O bakteriofaga mano viena pazistama pardave, nes ji ir gyde savo leliuka. Jos nicas nomb. Parasyk jei ir pasakys, kaip gaut ta bakteriofaga. Pas juos buvo AS ir viskas pasireiske per atopini dermatina. Kai tos zarzos nebeliko, ir atopiniam dermatitui sudie pasake. Bet jie anksti susigriebe, uztat greiciau ir pasveiko