Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

4u.gif
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 04, 10:36)
Otaip o koki tu naudoji krema einant i lauka maziukems? Nu typa apsaugai nuo salcio ax.gif

doh.gif na, aš naudoju tą riebų kremą su alijošium ir bičių pikiu (iš platinamos kosmetikos kur pirkau odytei drėkint, bet jis šiek tiek griaužia odą, jei yra žaizdelių, tai dažnai jis mum netinka) - tai va juo visa šeima žiemą ir tepliojamės - nes nieko iš natūralių dalykų nesigavo prisitaikyt schmoll.gif , nebent žiūrėt eko parduotuvėj ką nors rolleyes.gif .
(bet tai jau kaip smagu, kad pas jus tik sausumas belikęs wub.gif - kai aš nelabai iš tų "senųjų" šio skyrelio,daug išėjusių pagijusių iš čia nepažįstu - tai man tavo vaiko ir Amicos pavyzdžiai laaabai wub.gif , kai vaikam taip pagerėja thumbup.gif
).

Sveikatėlės ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Aš ir ganau abi - nes jei viena suserga, tai netrukus ir kita doh.gif .laukan einam vos 10-20 čiai minučių doh.gif Atsibodo namai ir namai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ufe @ 2009 11 04, 11:42)
Pas mus zarnyne stafilokokas bet nedaug jo sake yra

Mum israse bifolaka tik karta per diena, bet gal yra veiksmingesniu priemoniu? Gal kokie antibiotikai ar pan.?
Atsakyti
Girdejau apie bakteriofaga ar kas nors bande siuos vaistukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ufe: 04 lapkričio 2009 - 11:40
[quote=ausru,2009 11 03, 19:41]
Pas mus irgi enterotoxin A 2 klase - jeigu as gerai prisimenu, tai cia isijautrinimas stafilokokui, gyvenanciam ant odos. Gali ir zarnyne gyventi, bet pvz mums zarnyne jo nerado, tai vadinasi isijautrino nuo ant odos gyvenancio.

Sakykit, o jus cia apie epidermio stafilokoka snekat? o jam nera jokio gydymo? nes mums kai buvo auksinis stafilokokas, tai antibais ir bakteriofagu isgydziau. O dabar rado epidermio, tai sako, kad cia yra normalu ir jis pas kiekvviena auga.
Papildyta:
[quote=tiesiog mamytė,2009 11 03, 21:06]O vitaminą C kokį duodat? Galvojau tokiem mažiem net negalima g.gif.
[/quote]
AS duodu paprasto vitamino c, atlauziu maza gabaliuka tabletytes ir ciulpia. Na, mums alergologe ir homeopate sake, kad galima.
Papildyta:
[quote=Ufe,2009 11 04, 12:39]Girdejau apie bakteriofaga ar kas nors bande siuos vaistukus?
[/quote]
Mes gerem bakteriofaga. Ir per dvi savaite dingo tas brudas. Kai uvo mums trys menesiai , mes issiaikinom, kad pas mus auga. Buvo nedaug ir liepe gert gerasias. Taciau maniskis toms gerosioms labai alergiskas. Tuomet terapiaute, sako, nu tai isaugs, nieko neduok. Nu ir ka jus manot, po poros menesiu, kai padarem kiekybini pasele, AS isbujojo. doh.gif Neelaukdama nieko, paemiau ir nupirkau as bakteriofago, pagal instrukcija sugirdziau ir klimzmutes padariau. Ir ka jus manot, po dvieju sav jo nebeliko. Nereikejo, nei jokiu antibu thumbup.gif thumbup.gif Buvo rade ir ant odeles, tad jau cia patepiau kelis kart pagamintu antibiotiniu tepalu ir bakteriofagu. To brudo ir ten nebeiko thumbup.gif thumbup.gif

Dabar kojos ir rankytes kaip ir tvarkos, nu, bet kaklas ir veidelis g.gif mane jau neviltis ima..... Dar ta nelaiminga sloga. Lasinu ir vibrocil ir juros vandeni, bet vistiek nedingsta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 04 lapkričio 2009 - 12:02
Sveikos.
Sveikatos visiem maziem ir dideliem 4u.gif Maniske irgi sluoguoja doh.gif
Atsakyti
Na va aplanke mus gyd, nieko nerado, tik biskiuka paraudus gerklyte. TEmperaturos irgi neturi, tik kad zirzalas ir tiek. Nakti blogai miegojo, gal dantukai ruosiasi kaltis g.gif Tai pagersim homeopatinius dar biskiuka ir tiek.

Aciu uz sveikatyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 11 02, 16:07)
Gal kas bandėt šitą?
Kremas kūnui su sviestmedžiu ir kakavos sviestu 100g
Gamintojas: MYPA
Kremo sudėtyje esantis sviestmedžių sviestas maitina, ramina ir švelnina odą, saugo nuo žalingo aplinkos poveikio.Kakavos aliejus, kuris turi puikių odą drėkinančių ir švelninančių savybių, užtikrina itin efektyvų ir ilgalaikį drėkinamąjį kremo poveikį, todėl jis ypač tinka sausai, dehidratuotai veido odai prižiūrėti.
8,75 Lt
http://www.hiperfarm...os_sviestu_100g

Užklausiau, kokia šio kremo sudėtis ir gavau atsakymą: "Informacijos apie tai, ar rafinuotas ar nerafinuotas sviestmedžių sviestas įeina į šį produktą neturime.
Produkto sudėtyje yra 3% kakavos sviesto ir 2% sviestmedžių sviesto."
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 30, 18:34)
Chm  g.gif , o pavardes nezinai? Nesuprantu, ji tau skambina net is Mari ir siulo Tianshi? O tai negi Vilniuj niekas neprekiauja? Be to, neseniai radau ir internetine Tianshi parduotuve - http://www.etiens.lt/ - galima ir visai be konsultantu apsieiti. Tik tiek blogai, kad jau keliu kapsulyciu pabandymui nenusipirksi, kaip kad pas mus tame kabinete galima.

Laba visiems, jau žinau, kad paduoda ir etiens.lt vienetais, tik gal nerašė dar, bet jau esu pirkusi ir vnt.
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 11 04, 15:24)
Užklausiau, kokia šio kremo sudėtis ir gavau atsakymą: "Informacijos apie tai, ar rafinuotas ar nerafinuotas sviestmedžių sviestas įeina į šį produktą neturime.
Produkto sudėtyje yra 3% kakavos sviesto ir 2% sviestmedžių sviesto."

o kokia likusiu 95% sudetis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 04, 13:01)
AS duodu paprasto vitamino c, atlauziu maza gabaliuka tabletytes ir ciulpia. Na, mums alergologe ir homeopate sake, kad galima.
Papildyta:

Mes gerem bakteriofaga. Ir per dvi savaite dingo tas brudas. Kai uvo mums trys menesiai , mes issiaikinom, kad pas mus auga. Buvo nedaug ir liepe gert gerasias. Taciau maniskis toms gerosioms labai alergiskas. Tuomet terapiaute, sako, nu tai isaugs, nieko neduok. Nu ir ka jus manot, po poros menesiu, kai padarem kiekybini pasele, AS isbujojo.  doh.gif  Neelaukdama nieko, paemiau ir nupirkau as bakteriofago, pagal instrukcija sugirdziau ir klimzmutes padariau. Ir ka jus manot, po dvieju sav jo nebeliko. Nereikejo, nei jokiu antibu thumbup.gif  thumbup.gif  Buvo rade ir ant odeles, tad jau cia patepiau kelis kart pagamintu antibiotiniu tepalu ir bakteriofagu. To brudo ir ten nebeiko thumbup.gif  thumbup.gif

Dabar kojos ir rankytes kaip ir tvarkos, nu, bet kaklas ir veidelis g.gif  mane jau neviltis ima..... Dar ta nelaiminga sloga. Lasinu ir vibrocil ir juros vandeni, bet vistiek nedingsta schmoll.gif

O kur galeciau gauti ta bakteriofaga???? ax.gif pas mus zarnyne labai mazai stafilokoko, o zaizdeleje nerado nieko bet as buvau keleta kartu patepus antibiotiku gal todel ir nerado blush2.gif Liepe gert Bifolaca ir laukt kol isaugs, bet juk norisi padeti vaikeliui man jos labai gaila, norisi kaip geriau. Po kiek laiko pakartosiu tyrimus stafilokoko zarnyne ir kitus paziuresiu ka rodys. O kuo padeda tas vitaminas C?
Papildyta:
Pas mus tai zaizdeles beveik ant viso kunelio ir dabar pablogejimas tai man labai liudna labai labai verysad.gif
Bandziau bioptron lempa ir mums netiko kazkodel pablogejo akivaizdziai verysad.gif po keliu kartu pradejo net slapiuoti kaikurios zaizdeles sad.gif
Atsakyti
Bifolakui gali buti alergija??

as dabar nusprendziau, kad 2-3 dienas valgysiu TIK virtus ryzius (plikytus, jie ne ekologiski, paprasti...), virta kiauliena, ir i ryzius sviesta dedu...

na ir stikline obuoliu sulciu, nes svieziu sodo obuoliu turiu, tai issispaudziu... bet nuo ju pilvuka skauda maniskei...
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 04, 17:12)
Bifolakui gali buti alergija??

as dabar nusprendziau, kad 2-3 dienas valgysiu TIK virtus ryzius (plikytus, jie ne ekologiski, paprasti...), virta kiauliena, ir i ryzius sviesta dedu...

na ir stikline obuoliu sulciu, nes svieziu sodo obuoliu turiu, tai issispaudziu... bet nuo ju pilvuka skauda maniskei...

blink.gif o kam ta sviesta valgai? juk is didziausiu alergenu skaitosi? gal geriau jau alyvuogiu aliejaus uzlasint?
Atsakyti