Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

Mano dukrytei 8 menesiai. rasta alergija Enterotoxin A 2 kl.ji mum kelia atopini dermatita. Gal kas zinot daugiau apie sia alergija?
Atsakyti
Dėkui už info dėl inlucido 4u.gif . Vadians teks suaugusiems suvartoti, jei jau susirgsim. O tai mažiukui tada tabletėmis geriau, taip? Ar Beladona? Na, pvz suslogavo ir kosėja, bet tempos nėra. Tai ką duoti?

QUOTE(Otaip @ 2009 11 03, 15:42)
Dėl lūpos - pas maniškes abi pūlinukai herpeso būna.. bet, dažnai nė nespėja iššokt, jei kokiuvazelinu su medetkom patepu - kaip ir man pačiai  ax.gif  - gal ir jum dar ne per vėlu koks nors vazelinas?

Aš patepu TS, rodos neblogai g.gif

QUOTE(Ufe @ 2009 11 03, 16:51)
Mano dukrytei 8 menesiai. rasta alergija Enterotoxin A 2 kl.ji mum kelia atopini dermatita. Gal kas zinot daugiau apie sia alergija?

Pirmą kartą girdžiu blush2.gif . O tai ką jums gydytoja sakė? Vistiek gal ką plačiau paaiškino?
Atsakyti

Kiek zinau tai cia stafilokoko atmaina, bet kad man atrodo jis nesukelia o tik blogina AD.
KA mano mamyciu konsiliumas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 03, 15:41)
Kycia, kas dėl kokybės iš akomos, tai kokybė tikrai gera  mirksiukas.gif . O pigiai todėl, kad perki tiesiogiai be tarpininkų. O kitur permoki. Mes anksčiau pirkdavome iš kitur ir mokėdavome po 50lt už 200gr  blink.gif

aisku 4u.gif as durna cia paklausiau, o nespejau nei atsakymo sulaukti, ir uzsake vyras internetu, 125 ml uz 62 lt doh.gif ai nu bet atves sake per pora dienu, nu tai isbandysiu. Nes pora savaiciu laukti neisieina, kazka reikia jau artimiausiom dienom tepti, nes visi pasibaige tepalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 03, 15:37)
Mane dar influcidas domina. Mama nupirko, bet anotacijoje parašyta, kad neduoti vaikams, nes spirituotas. Sakau, gal ne tą nupirko? Ir dar. Kaip vertinti lūpos apspogavimą? Mano mažiui lūpytė apšašo. Tai ar čia pašąlo vaikas, ar čia kas kita?

Amica, mamytes jau parase, abu Influcid turi savo minusu-lasiukais, kad bais daug spirito-45%, dukrytei su vandeniu skiedziu, o tabletes, kad su kvieciu krakmolu, bet man rodos jums nuo kvieciu nieko g.gif

o man cia abu apsirgo doh.gif blink.gif pirmas maziukas, paskui dukryte, pozymiai labai jau panasus-kazkoks bjaurybe virusas doh.gif ispradziu tempa viena para, paskui persimeta ausyte, dukrai tai ir akis buvo uzraudusi g.gif ir MB dar i komandiruote isvaro, suksiuos kaip vovere-namai, darbas, namai, gerai,kad mama auklytei pagebeja, kol dukra i darza neina, o tai pasiustu aukle mane toli toli... su dviem pusiau ligoniais sedet, maziukas greit apsveiko, nuo sekmedienio jau i laukuti isvedam ax.gif

o dziugi naujiena musu fronte, kad maziukas pagaliau vaiksto, niu dziaugmas wub.gif

Mamukai, gal kasis vilnieciu is akomos ka siustis planuojat, o tai pamirsau i uzsakyma kokosu aliejaus imest... apsiziurejau tik kai gavau visus patvirtinimus doh.gif prisijungciau prie jusu rolleyes.gif
Atsakyti

Pas mus irgi enterotoxin A 2 klase - jeigu as gerai prisimenu, tai cia isijautrinimas stafilokokui, gyvenanciam ant odos. Gali ir zarnyne gyventi, bet pvz mums zarnyne jo nerado, tai vadinasi isijautrino nuo ant odos gyvenancio.

p.s o matau, jau Lilosun atsakius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 03 lapkričio 2009 - 18:43
QUOTE(Mortele @ 2009 11 03, 18:21)
Amica, mamytes jau parase, abu Influcid turi savo minusu-lasiukais, kad bais daug spirito-45%, dukrytei su vandeniu skiedziu, o tabletes, kad su kvieciu krakmolu, bet man rodos jums nuo kvieciu nieko  g.gif

Aaa, nu tai tiesa, mes lasiukais geriam - taip iseitu, kad be kvieciu. O nesupratau ko kitos mamos spiritinio baidos? g.gif Juk pediatrai net keliu menesiu leliukams spiritini skiria, tai manot kas nors blogai gali nuo jo buti? Ar tik del to, kad neskanu? Tada kaip Mortele raso, vandenuku reikia skiesti - nuima astruma.

Lasiukais man kazkoks veiksmingesnis atrodo - spiritas dar biski pradezinfekuoja is vidaus, bacilu daugiau isnaikina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 03 lapkričio 2009 - 19:41
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 03, 18:37)
Ketvirtadieni skambinsiu as ve homeopatei, reiks paklausinet ka ji siulo. Mes lankom yamaha muzijos mokyklele, tai pora mamyciu ana savaute atityse du sergancius leliukus. Aisku maniskis ir uzskrete slogyte. Tai nebuvo kada cia ir klaust homeopates ka ji siulo. idejau pora kart paracetamolio zvakute ir vibrocili, juros vandeni ilasinau ir vitamino c duodu.

O vitaminą C kokį duodat? Galvojau tokiem mažiem net negalima g.gif.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 03, 19:41)
Pas mus irgi enterotoxin A 2 klase - jeigu as gerai prisimenu, tai cia isijautrinimas stafilokokui, gyvenanciam ant odos. Gali ir zarnyne gyventi, bet pvz mums zarnyne jo nerado, tai vadinasi isijautrino nuo ant odos gyvenancio.

p.s o matau, jau Lilosun atsakius

O ar yra tikimybe kad tai isaugs, kaip gydot ta alergija?
Atsakyti
Daddygirl - sveika apsilankiusi 4u.gif

Pagaliau sveikstam po 7 savaičių ligų. Gydomės tradiciškai, influcidas joks netinka, nes žolių yra doh.gif Su kitais vaistais irgi ne ką geresnė situacija - tinka tik sintetiniai doh.gif

Imunitetui stiprinti geriam imunotrofiną. Rekomendavo mums ir žuvies taukus, bet dar nepirkau, tai negaliu pasakyti, ar nealergizuoja.

Atsakyti
QUOTE(Ufe @ 2009 11 03, 20:46)
O ar yra tikimybe kad tai isaugs, kaip gydot ta alergija?

Naikinam stafilokoka - kas tradiciskai, kas ne, bet stengiames naikinti. Bet pas jus tai neaisku kur jis yra - ar zarnyne ar ant odos.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 11 03, 20:53)
Pagaliau sveikstam po 7 savaičių ligų. Gydomės tradiciškai, influcidas joks netinka, nes žolių yra doh.gif Su kitais vaistais irgi ne ką geresnė situacija - tinka tik sintetiniai doh.gif

Imunitetui stiprinti geriam imunotrofiną. Rekomendavo mums ir žuvies taukus, bet dar nepirkau, tai negaliu pasakyti, ar nealergizuoja.

Oje, vargsiukai, taip isisirgot? O kokie sintetiniai jums tinka?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 03, 22:13)
Oje, vargsiukai, taip isisirgot? O kokie sintetiniai jums tinka?

Na, įsisirgom, bronchitas prikibo, kol privačiai nenukeliavom pas gydytoją, tol taip ir buvo - nei labai serga (be temp.), bet ir ne sveikas.

Nuo slogos tinka Otrivin (kažkaip kitaip rašosi), nuo gerklės - Decatilen, nuo kosulio - Brontex, nuo temperatūros - paracetamolio žvakutės. Dabar antibiotikus - Zinnat - geriam doh.gif kartu ir loritadiną, tai nieko odai neblogiau bent jau.
Atsakyti