Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(LiloSun @ 2009 11 03, 18:24)
nea, be tu 2ju nieko nesiule. Na bet i vakara dar paskambinsiu jei kils temperatura.

O tie homeopatiniai turbut nenumusa temperaturos aukstos> Ka tokiu atveju duot?  g.gif

Jei jau aukšta temperatūra, tai greičiausiai ir gerklytė raudona g.gif . Tokiu atveju aš išsikviesčiau savo pediatrę, kad nustatytų degnozę smile.gif , o paskui žinant kas yra galima ir su homeopate pasikonsultuot mirksiukas.gif , vaistukus parinkt bus lengviau. Tie antigripinai ir nuo slogos, ir nuo gerklės, ir nuo bendro tokio blogumo. Greit temperatūros nenumuš, bet gydo bendrą uždegimą. Jei labai aukšta temperatūra ant nakties reiktų gal paracetamolio žvakutės g.gif , bet jei kelios dalys nebūtina.
Atsakyti
Kycia, kas dėl kokybės iš akomos, tai kokybė tikrai gera mirksiukas.gif . O pigiai todėl, kad perki tiesiogiai be tarpininkų. O kitur permoki. Mes anksčiau pirkdavome iš kitur ir mokėdavome po 50lt už 200gr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 03, 16:30)
Zinok, pasake neskubet duot, ir kol kas homeopatiniais bandyt kovot. Tai nezinau kaip cia reiks must auksta temp jei ka.

Na jei pabloges ir idek tada. o jei dar galima kent, tai neskubek. As tai nelaukiu, nes pries menesi, delsiau, delsiau su slogyte, tai mums ir ant bronhu nuejo. Tada israse ventolin ir acc gydytoja. Neisivaizduojat, kaip mus tada isbere. O siaubekas doh.gif Bet iskart davaiau fenkarolio ir praejo. Aisku, cia neiseitis, todel, dabar taip bijau, kad nesusirgtu....
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 03, 16:37)

Mane dar influcidas domina. Mama nupirko, bet anotacijoje parašyta, kad neduoti vaikams, nes spirituotas. Sakau, gal ne tą nupirko? Ir dar. Kaip vertinti lūpos apspogavimą? Mano mažiui lūpytė apšašo. Tai ar čia pašąlo vaikas, ar čia kas kita?
[

Jo, tik spiritinis. As su vandenuku skiedžiu.
Dėl lūpos - pas maniškes abi pūlinukai herpeso būna.. bet, dažnai nė nespėja iššokt, jei kokiuvazelinu su medetkom patepu - kaip ir man pačiai ax.gif - gal ir jum dar ne per vėlu koks nors vazelinas?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 03, 18:37)
Aš kišdavau paracetamolio žvakutę. Mums tiko.

Mane dar influcidas domina. Mama nupirko, bet anotacijoje parašyta, kad neduoti vaikams, nes spirituotas. Sakau, gal ne tą nupirko? Ir dar. Kaip vertinti lūpos apspogavimą? Mano mažiui lūpytė apšašo. Tai ar čia pašąlo vaikas, ar čia kas kita?

Yra tabletėmis, aš spiritinio net vyresniajai nenaudoju. Vaikučiams iki 3 metų rašo ištirpinti vandenuky. Tabletę reikia lėtai sučiulpti pusė valandos prieš valgį arba po valgio.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 03, 16:50)
Yra tabletėmis, aš spiritinio net vyresniajai nenaudoju. Vaikučiams iki 3 metų rašo ištirpinti vandenuky. Tabletę reikia lėtai sučiulpti pusė valandos prieš valgį arba po valgio.

bigsmile.gif na va, aš ir nežinojau, kad tabletytėm yra.
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 03, 16:32)
ai nemoku as ten, plius kreditines neturiu....o ten jis tokios pat kokybes> kazkaip labai pigiai cia  bigsmile.gif

Kur jūs buvot sekmadienį doh.gif kaip tik 500 g užsisakiau, būtumėm susitarusios didesniam kiekiui, būt pigiau smile.gif kokybės nežinau, pasitikiu patyrusiomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 11 03, 18:51)
bigsmile.gif  na va, aš ir nežinojau, kad tabletytėm yra.

Ar galima čia viską žinoti g.gif . Aš jau truputį primiršusi vaistus blush2.gif , vyresnioji mano labai sirgo kai vedžiau į darželį, tai pagrindiniai vaistai buvo: cinnabsin (nuo slogos, bet ir įeina kviečių krakmolas) ir influcid, dar prospan, kai jau kosėdavo, bet ji niekam nealergiška, dabar tikriausiai kai reikės reiks surasti kitus vaistukus.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 03, 17:17)
Ar galima čia viską žinoti g.gif . Aš jau truputį primiršusi vaistus  blush2.gif , vyresnioji mano labai sirgo kai vedžiau į darželį, tai pagrindiniai vaistai buvo: cinnabsin (nuo slogos, bet ir įeina kviečių krakmolas) ir influcid, dar prospan, kai jau kosėdavo, bet ji niekam nealergiška, dabar tikriausiai kai reikės reiks surasti kitus vaistukus.

biggrin.gif jooo, aš ir daaaug daugiau sužinau, kai bėda prispiria - apie vaistus ir gydymasi esant tempai nemažai sužinojau ir pasipraktikavom ( doh.gif ) kai mažė su tridiene gulėjo ligoninėj - nuo 40 kuri laikės 15 min ir nukrito iki 39,8 - su vyru beveik verkėm iš džiaugsmo (aš tai jau tikrai biggrin.gif ). Iki 38,5 nemušam jokiais tradiciniais vaistais. Ligoninėj labiausiai gelbėjo vėsūs įtrynimai. Homeopatinius "susirinkom" tik į galą jau doh.gif .. va taip ir susižinai dažniausiai viską -"per kančias ir vargus" smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 03 lapkričio 2009 - 16:30
Aciu labai visoms mamytems uz rupesti 4u.gif drinks_cheers.gif
Paracetamolis mum nieko, anskciau teko deti, bet dabar tiesiog kai gydomes homeopatiskai, tai nesinori poveikio susilpnint.
O rytoj paziuresim jei bus blogiau iskviesiu pediatre ir paziures kas ten mum yra. Ji pasiulo paracetamoli kai temp auksta, vibrocili i nosi, unkalora nuo gerkles smile.gif ta jau zinom, o homeopatiniai vaistai mum naujove, todel labai dekinga uz jusu pagalba. Kol kas pagersim engystol.
O nuo influcido neberia jusu vaikuciu (kurie yra kvieciam alergiski)?
Atsakyti
Lilosun, maniskis lb kvieciams alergiskas, bet Infliuidas nepasakyciau, kad lb alergizuotu - gal kazkiek, bet normos ribose. Mums tai jis pagrindinis vaistas. O temperaturos bent jau iki 38 nemusciau. O jei prisireiks musti, tai nieko kita neisgalvosi - paracetamolio zvakutes ar Ibumetino tableles - po ketvirtuka kas 8 valandas situ.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 03, 16:34)
Lilosun, maniskis lb kvieciams alergiskas, bet Infliuidas nepasakyciau, kad lb alergizuotu - gal kazkiek, bet normos ribose. Mums tai jis pagrindinis vaistas. O temperaturos bent jau iki 38 nemusciau. O jei prisireiks musti, tai nieko kita neisgalvosi - paracetamolio zvakutes ar Ibumetino tableles - po ketvirtuka kas 8 valandas situ.

na jei sakai kad nieko, tai gal pabandysim. Mes irgi 4 klase jiem turim. O iki 38 niekad nemusiau, nes juk pats organizmas kovoja.
O dabar ta mano zuike, net miegot nenori, gana gerai jauciasi, gal siaip del dantuku ta temp pakilo? g.gif Nes nei kosti, nei sloguoja ir valgo gerai.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 11 03, 16:29)
biggrin.gif  jooo, aš ir daaaug daugiau sužinau, kai bėda prispiria - apie vaistus ir gydymasi esant tempai nemažai sužinojau ir pasipraktikavom ( doh.gif ) kai mažė su tridiene gulėjo ligoninėj - nuo 40  kuri laikės 15 min ir nukrito iki 39,8 - su vyru beveik verkėm iš džiaugsmo (aš tai jau tikrai biggrin.gif ). Iki 38,5 nemušam jokiais tradiciniais vaistais. Ligoninėj labiausiai gelbėjo vėsūs įtrynimai. Homeopatinius "susirinkom" tik į galą jau  doh.gif ..  va taip ir susižinai dažniausiai viską -"per kančias ir vargus"  smile.gif .

na jau taip, kai prispyria greit susirenki info, bet o kaip kitaip visoms gyvenimo situacijom neimanoma pasiruost drinks_cheers.gif
Atsakyti