Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVII tema

QUOTE(kycia @ 2009 11 03, 15:45)
labas visoms wink.gif

nusprendziau uzsisakyti TS vis delto, pabandymui, nes saltalankio tepalas i pabaiga, o po stebuklingo isgijimo seka vel pamazu atsirandantys spuogeliai, nors nieko naujo atrodo nevalgau...

uzmaciau, kad yra akcija, ir beveik visiem TS taikoma nuolaida, vietoj 62 lt kainuoja 45 lt. BET, sitam - negalioja.
http://natures-lift....tails.php?id=69

o kaip suprantu, TIK SITA galima naudoti kudikiams?

Aš kaip tik šitą esu iš jų užsisakiusi. Mums reikia tik veideliui, tai netaupau blush2.gif , o ir kreditinės kortelės neturiu, jei norėčiau užsisakyti iš akomos.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 03, 15:09)
Aš kaip tik šitą esu iš jų užsisakiusi. Mums reikia tik veideliui, tai netaupau blush2.gif , o ir kreditinės kortelės neturiu, jei norėčiau užsisakyti iš akomos.

tai juk galima su mamytem kartu atsisiust, tikrai pigiau gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 03, 17:19)
Merginos, ka duodat leliukam nuo temperaturos? Mum biski pakilus, bijau kad i vakara dar aukstesne bus. HOmeopate pasake duot influcida ir engystol. Influcido neduosiu, nes yra ten kvieciu krakmolo tai tikrai mus isbers nuo jo. Gal kas dar gydosi persalimus homeopatiniais?
Ausru, zinau tu duodi, jei nesunku pakartok ka  4u.gif  nes kazkur preitose temose tikrai rasei kazkur (noriu dabar vyrui pasakyt kad atveztu)

O slogytės neturit? Jum homeopatė nerekomendavo turėti antigripino? Būna nr.1, 2 ir 3. Žirniukai nuo peršalimo, slogos ir gripo, tik homeopatinėse vaistinėse parduodami. Savo mažajai dar nenaudojau, bet sau jau išbandžiau, man tiko. Sudėtis pvz. nr.1 Aconitum D3, Belladona D3, Bryonia D3 aa.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 03, 14:54)
Ir dar - jei kam nors siuo metu reikia taukmedzio sviesto, parasykit, nes siusiu siuntini i lietuva su akomos sviestu. Kaina gausis apie 53Lt 1kg.

Ko tai labai atpigo nuo paskutinio karto g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 03, 15:18)
O slogytės neturit? Jum homeopatė nerekomendavo turėti antigripino? Būna nr.1, 2 ir 3. Žirniukai nuo peršalimo, slogos ir gripo, tik homeopatinėse vaistinėse parduodami. Savo mažajai dar nenaudojau, bet sau jau išbandžiau, man tiko. Sudėtis pvz. nr.1 Aconitum D3, Belladona D3, Bryonia D3 aa.

nea, be tu 2ju nieko nesiule. Na bet i vakara dar paskambinsiu jei kils temperatura.

O tie homeopatiniai turbut nenumusa temperaturos aukstos> Ka tokiu atveju duot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 03, 16:24)
nea, be tu 2ju nieko nesiule. Na bet i vakara dar paskambinsiu jei kils temperatura.

O tie homeopatiniai turbut nenumusa temperaturos aukstos> Ka tokiu atveju duot?  g.gif

o tai ar paracetamolis netinka aergiukams?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 03, 15:14)
tai juk galima su mamytem kartu atsisiust, tikrai pigiau gaunasi smile.gif

Kas esate iš vieno miesto, siųskitės kartu bendrą kiekį vienu adresu ir bus pigiau, o paskui pasidalinsite (tuo pačiu ir meetuką surengsite rolleyes.gif ) mirksiukas.gif

O kas dar ką esate iš akomos naudoję ir kas patiko? Nebūtinai vaikams, aš ir apie save pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 03, 15:26)

Zinok, pasake neskubet duot, ir kol kas homeopatiniais bandyt kovot. Tai nezinau kaip cia reiks must auksta temp jei ka.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 03, 12:50)
pasiziurek Akomoj ten zymiai pigiau gaunasi. Juk cia beprotiski pinigai uz toki kieki  doh.gif

ai nemoku as ten, plius kreditines neturiu....o ten jis tokios pat kokybes> kazkaip labai pigiai cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 03, 15:26)

Aš kišdavau paracetamolio žvakutę. Mums tiko.

Mane dar influcidas domina. Mama nupirko, bet anotacijoje parašyta, kad neduoti vaikams, nes spirituotas. Sakau, gal ne tą nupirko? Ir dar. Kaip vertinti lūpos apspogavimą? Mano mažiui lūpytė apšašo. Tai ar čia pašąlo vaikas, ar čia kas kita?
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 11 03, 15:32)
ai nemoku as ten, plius kreditines neturiu....o ten jis tokios pat kokybes> kazkaip labai pigiai cia  bigsmile.gif

Kycia, manau tikrai atsiras kuri nors mamytė, kuri padės tau iš akomos nusipirkti 4u.gif . Stengiamės viena kitai padėti smile.gif . Va man Meda padėjo nusipirkti iš akomos wub.gif , ji užsakė savo vardu, bet mano mamos adresą nurodė, sumą už siuntinį aš jai pervedžiau į sąskaitą ir siuntinukas atėjo mamos mamos adresu.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 03, 16:33)
Aš kišdavau paracetamolio žvakutę. Mums tiko.

Mane dar influcidas domina. Mama nupirko, bet anotacijoje parašyta, kad neduoti vaikams, nes spirituotas. Sakau, gal ne tą nupirko? Ir dar. Kaip vertinti lūpos apspogavimą? Mano mažiui lūpytė apšašo. Tai ar čia pašąlo vaikas, ar čia kas kita?

Ketvirtadieni skambinsiu as ve homeopatei, reiks paklausinet ka ji siulo. Mes lankom yamaha muzijos mokyklele, tai pora mamyciu ana savaute atityse du sergancius leliukus. Aisku maniskis ir uzskrete slogyte. Tai nebuvo kada cia ir klaust homeopates ka ji siulo. idejau pora kart paracetamolio zvakute ir vibrocili, juros vandeni ilasinau ir vitamino c duodu.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 03, 16:26)

mirksiukas.gif be ypatingo reikalo nereik vartot - internete pina straipsnių, kurie mažai gero apie šį vaistą rašo -alergiukams, bronchine asma sergantiems - ypač nereik daugint schmoll.gif

Su homeopatiniais, jei laiku "pagaunam",kad vaikui peršalimas kabinas - per pusdienį viskas baigias. Bent jau mum.

Influcidas - mes naudojam,kai peršalimas su gerkle kabinas - ax.gif , o jei tik tempa, čiaudulys - tai belladona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 03 lapkričio 2009 - 15:39