QUOTE(Amica @ 2009 11 02, 03:50)
AD gali būti alerginis ir nealerginis, tad Grušauskas, sakydamas, kad jūsų vaikiukui AD nemelavo. Jūs ir pati dabar rašote, kad vaiką išbėrė nuo "oro". Man irgi kažkada atrodė, kad mano vaiką beria nuo maisto, laikiau vaiką "ant dietų" ir vistiek bėrė. Kol neatėjo vasara. Dingo visi bėrimai, oda buvo tokia graži, kad nežinojęs net nepasakytum, jog vaikas turi AD. O valgėm viską, ką galima pagal amžių - maniškiui greitai bus 2 metai. O vat atėjo ruduo ir vėl AD ėmė lįsti, o valgom ką ir valgėm vasarą. Bet jau dabar esu 90proc įsitikinus, kad mano vaikui maistas nei prie ko. Jei matote, kad tikrai nuo kažkokių konkrečių produktų beria, tai neduokite jų, bet kartais būna labai sunku atsekti, o ir keičiasi tie alergenai: dabar gal jus alergina pvz morka, o po 3-4mėn morka gali nebealergizuoti, gal jūsų pvz dabar nealergizuoja bulvė, o pvz po 3-4mėn bulvė gali tapti alergenu. Oi, čia tokia painiava su tuo AD, kad baisu
Nėra už ką . Gi viltis miršta paskutinė . Vaikas bręs, hormonai ims siautėti ir gali viskas persiversti. Tikėkim tuo
Oi, tik baikit . Juk tai susiję su šita tema . Viskas čia į temą
Nėra už ką . Gi viltis miršta paskutinė . Vaikas bręs, hormonai ims siautėti ir gali viskas persiversti. Tikėkim tuo
Oi, tik baikit . Juk tai susiję su šita tema . Viskas čia į temą
dėl alergijos išsiaiškinau, kai praeitą žiemą buvau egipte irnė velnio saulė nepadėjo. vasarą ją irgi beria, tik gerokai mažiau nei dabar. Praeita vasarą po Grušausko nustatyto AD vasarą visi bėrimai išnyko, bet rudenį tooooookie baisūs atsirado, kad ir saulytė nepadejo Produktų, kurie alergizuoja neduodu, bet naujus įvest bijau pastebėjau, kad ryžiai, kriaušės, slyvos, visos uogos alergizuoja (apart baltų ir raudonų serbentų bei mėlynių), saulėgrąžų aliejus. Ne visad pavyksta suprast ar sualergizavo maistas ar atopinis šitas faktorius labai apsunkina nustatant alergenus
Beje mergaitės, gal yra daugiau neįgaliukų dėl AD? Kiek žinau priklauso sanatorija, gal kas buvot ir galit pasidalinti kokios ten procedūros, kaip patekti? Kol kas mano gydytoja nesiunčia ir matau kad nenori siųst O alergologė kažin ar palaimintų