Labos dienelės Gal kuriai reikia neocate mišinuko ? mums netiko ir liko 1 bonkutė? dėl kainos manau susitartumėm
Kai mes buvom maždaug prieš 2 mėn. pas alergologę, aš paklausiau, ar galim gerti žuvų taukų, sakė, o kam, juk geriat vit.D, jei gersit, vėl išbers. Sakau mums kineziterapeutė (na ten 3 gydytojų komanda) sakė pradėt gert. Kai buvo pas jas vėl apžiūra, vėl sakė, kad būtinai pradėtume gerti. Sakau, mums alergologė uždraudė. Sako, o kokia? Nes kažkokią pavardę paminėjo, tai kaip tik alergiškiems rekomenduoja nes jie jei be citrinos sk. visai nealergizuoja. Niu sakau, pabandysiu, juo labiau, kad pati visai žuvies nevalgau, nes kažkada pastebėjau, kad nuo jos vaikiuką išbėrė. Ir ką, įlašinau po kelis lašiukus tų žuvies taukų 3 d., ir vaikiuko visi žandukai žiauriai paberti tokiais raudonais spuogeliais Aišku, daugiau nebeduodu. Bandau tepti žandukus medetkų nuoviru ir spiritėliu, nžn net ko imtis...
Ar jūsų nuo žuvų taukų neberia?
QUOTE(Axxa @ 2009 11 02, 12:36)
Kai mes buvom maždaug prieš 2 mėn. pas alergologę, aš paklausiau, ar galim gerti žuvų taukų, sakė, o kam, juk geriat vit.D, jei gersit, vėl išbers. Sakau mums kineziterapeutė (na ten 3 gydytojų komanda) sakė pradėt gert. Kai buvo pas jas vėl apžiūra, vėl sakė, kad būtinai pradėtume gerti. Sakau, mums alergologė uždraudė. Sako, o kokia? Nes kažkokią pavardę paminėjo, tai kaip tik alergiškiems rekomenduoja nes jie jei be citrinos sk. visai nealergizuoja. Niu sakau, pabandysiu, juo labiau, kad pati visai žuvies nevalgau, nes kažkada pastebėjau, kad nuo jos vaikiuką išbėrė. Ir ką, įlašinau po kelis lašiukus tų žuvies taukų 3 d., ir vaikiuko visi žandukai žiauriai paberti tokiais raudonais spuogeliais Aišku, daugiau nebeduodu. Bandau tepti žandukus medetkų nuoviru ir spiritėliu, nžn net ko imtis...
Oj ne mes negeriam, mum net pediatre nesiule, sako isbers tikrai. Tai mes geriam homeopatini kalci ir aliejini vit D.
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 13:46)
Oj ne mes negeriam, mum net pediatre nesiule, sako isbers tikrai. Tai mes geriam homeopatini kalci ir aliejini vit D.
Niu paskambinau as savo homeopatiniai. Sakau, mano lelius kasytis pradejo ir tt. Vailui kojeliu linkiai gal ir pagerejo, bet kaklas, veidas ir paausiai tikrai ne. i sako, palaukt dar tris dienas ir labai pries , kad mes isgertum fenkarolio. Sako, tada hemeopatiniu vaistu veikimas labai susilpneja. Bet paskum jau nusileido ir leido kelis kart isgert. Na , jei sako nepraeis, reiks eit vel penktadieni ir israsys kitus vaistukus, t.y. didesnes potencijos. Oi, kaip sunku su tomis ligomsi Maniskiui dar slogele, tai vibrocili lasinu, sakau, gal ir sitas vaistas dar ji alergizuoja. O tas aliejinis vitaminas D, tai kur visi leliukai geria? jis geriau, negu skystas (nu suprantat, ka turejau omenyje )
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 02, 12:54)
Niu paskambinau as savo homeopatiniai. Sakau, mano lelius kasytis pradejo ir tt. Vailui kojeliu linkiai gal ir pagerejo, bet kaklas, veidas ir paausiai tikrai ne. i sako, palaukt dar tris dienas ir labai pries , kad mes isgertum fenkarolio. Sako, tada hemeopatiniu vaistu veikimas labai susilpneja. Bet paskum jau nusileido ir leido kelis kart isgert. Na , jei sako nepraeis, reiks eit vel penktadieni ir israsys kitus vaistukus, t.y. didesnes potencijos. Oi, kaip sunku su tomis ligomsi Maniskiui dar slogele, tai vibrocili lasinu, sakau, gal ir sitas vaistas dar ji alergizuoja. O tas aliejinis vitaminas D, tai kur visi leliukai geria? jis geriau, negu skystas (nu suprantat, ka turejau omenyje )
Homeopate pasaka, kad aliejinis geriau isisavina, nei vandens pagrindu.
O del fenkarolio ziurekit pagal situacija, jei po kiek laiko praeis tas niezulys tai ir nereiks gert, o jei tik stipres vistiek kazka reiks daryt
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 13:58)
Homeopate pasaka, kad aliejinis geriau isisavina, nei vandens pagrindu.
O del fenkarolio ziurekit pagal situacija, jei po kiek laiko praeis tas niezulys tai ir nereiks gert, o jei tik stipres vistiek kazka reiks daryt
Niu zinok neiskenciau ir vistiek puse daviau. O tu sakai, kad tie vaistukai tik niezuli nuima, bet mumis ir budavo stiprius berimus nuima, ypac, jei kokius vaistukus bunam pavartoja.
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 10:34)
tai folio metodu, man atrodo nustato ne alergenus o silpnasias organizmo vietas. Ar as neteisi mamytes ?
Antihistamininiai nesumazina alergijos, kie skirti butent niezuliui mazinti
Antihistamininiai nesumazina alergijos, kie skirti butent niezuliui mazinti
Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2009 11 02, 12:36)
Zuvis vienas didziausiu alergenu, tai kur gi nuo zuvies tauku nebers. Mano brolis net kepamos zuvies kvapo ikvepti negaledavo - imdavo dusti, o apie tai, kad galetu ja valgyti - neisivaizduojamas dalykas - turbut nei iki ligonines nebutume speje.
Sveikos.
O as maisau i kose toki aliejuka su omega 3,6 ir 9 Udo's Choise,man pasiule,sake,kad odai labai gerai Dabar paziurejau,tai parasyta 100%Fish-free,gluten free
O as maisau i kose toki aliejuka su omega 3,6 ir 9 Udo's Choise,man pasiule,sake,kad odai labai gerai Dabar paziurejau,tai parasyta 100%Fish-free,gluten free
QUOTE(Olgina @ 2009 11 01, 19:14)
O dabar, po 4 menesiu odele ten visiskai atsistate, net niekada ir nepasakytum, kad ten buta tokios ilgai negyjancios zaizdos ir tai mane labai dziugina.
Mano nuomone, viskas priklauso nuo odos tipo.
Mano nuomone, viskas priklauso nuo odos tipo.
nagi, daug vilčių čia pamėtėjai (aš vis dar tikiuos, kad kaip nors maniškė išaugs tuos paplonėjimus... ).
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 01, 19:38)
Aciu dievui dabar pas mus situacija tikrai labai gera tfu tfu tfu. Todel manau,kad mes isaugsime AD :ax:Va tik sausos odos,tai jau nea. Teks mums ja karts nuo karto padrekint. Ir sikart mums Grusauskas netycia pataike sakydamas,kad kalta sausa oda,o ne alergija kazkam...
super
Papildyta:
QUOTE(Lejute @ 2009 11 01, 14:28)
sveikos mamytes kazkada cia truputi pabendravau,bet maziui aprimo visi berimai tai ir neuzsukom,dbr jau vel nezinau ka daryti su barzduke,ir advant milk tepiau,ir taukmedziu ir bioderma su cinku,ir dar kazkokiu,nu niex nepadeda ta barzduke tokia nubrozdyta atrodo ir isvien kaso,jei jau koki aukstesniu kaklu rubeli uzdeda tai lupa,bruzina kazin dar koki preparata mum galima but isbandyti
seniai matyta. Mum tokiu atveju kompresiukai padeda, bet kad sunku tokioj vietoj kažkaip ir tvirtint. Pirmam puslapy buvo paminėtas, regis , vienas kompresiukas-tepaliukas smakriukui.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 10:18)
Labas rytas visosm
Na ir geris vis tik pasirodo tie kompresai . Vel miegojom nakti ir visai neblogai palyginus, tik kakliuka biski patrindavo.
labai faina, kad atradot "savo žolę" -ankstesnėse temose,pamenu, našlaitės buvo minėtos - ir arbata jų gerai alergiukams. O mūsų "stebūklinga žolė" visad lakišius buvo,bet dabartinėj situacijoj -visai nepadeda .. ech.
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 02, 14:56)
norejau paklaus del to kompresiuko. kokiu santykiu ji darai, kiek supratau, naslaiciu daugiau , negu ramunelu? ir tu juos pries miega dedi?
zinok neziuriu santyku ziupsneli ramuneli ir biski maziau naslaiciu. Ir pries miega kai jau keiciam pamperi, o po ju iskart at slapios odos TS tepu. Bet .. su zolem atsargiau , pradziai tai reiktu kokia nedideliam plote isbandyt, kad neduok die.. sualergizuotu . Prazdioj gali kokia viena zole pabandyt. Svarbu kad salti tie kompresai butu, tai jau pries pat isimk is saldytuvo , ir kai susyla merliukas vel -pamerk i uoryra kad atsaltu.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 11 02, 14:40)
labai faina, kad atradot "savo žolę" -ankstesnėse temose,pamenu, našlaitės buvo minėtos - ir arbata jų gerai alergiukams. O mūsų "stebūklinga žolė" visad lakišius buvo,bet dabartinėj situacijoj -visai nepadeda .. ech.
Aha lakisius gerai, tik mum labai odele dziovino, dar linu semenu nuovirai rekomeduojami, zodziu daug yra tu visokiu kombinaciju ir zoliu. Mano mama tokia sena knyga fitoterapijos turi tai labai daug ten zoleliu receptu ir nuo niezulio ir siaip nuo egzemu.
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 02, 17:10)
zinok neziuriu santyku ziupsneli ramuneli ir biski maziau naslaiciu. Ir pries miega kai jau keiciam pamperi, o po ju iskart at slapios odos TS tepu. Bet .. su zolem atsargiau , pradziai tai reiktu kokia nedideliam plote isbandyt, kad neduok die.. sualergizuotu . Prazdioj gali kokia viena zole pabandyt. Svarbu kad salti tie kompresai butu, tai jau pries pat isimk is saldytuvo , ir kai susyla merliukas vel -pamerk i uoryra kad atsaltu.
Papildyta:
Aha lakisius gerai, tik mum labai odele dziovino, dar linu semenu nuovirai rekomeduojami, zodziu daug yra tu visokiu kombinaciju ir zoliu. Mano mama tokia sena knyga fitoterapijos turi tai labai daug ten zoleliu receptu ir nuo niezulio ir siaip nuo egzemu.
Papildyta:
Dekui uz info