Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(rasiux- @ 2009 11 01, 10:34)
Visoms siuvinėjimo maniakėms Halloweeno proga:

Super 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Atėjau,pamačiau ir išsigandusi nubėgau siuvinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,vis paskaitineju pasigroziu jusu darbais,bet nelabai pati pasireiskiu :)Esu ir as kada pasidariusi nuotraukos schema,bet nuleidau rankas,kai kazkur isgirdau kad nera gerai siuvineti nuotraukas,aisku cia ne i tema,cia gal toms kas labiau tiki vienokiais ar kitokiais prietarais :)labai neteiskit cia tik mano toks poziuris
Atsakyti
sveikos ,štai kokioj stadijoj dabar mano namukas blush2.gif ...-išsiuvinėtas vienas lapas pilnai,ir kiti du šalimais esantys pradėti,stumiuos po truputį rolleyes.gif ,bet jaučiu greit mesiu į šalį ,nes kalėdniai siuviniai laukia.. ax.gif ax.gif
user posted image
spalvos realiai ryškesnės,o blicas kažkaip išblukina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 01, 19:08)
sveikos ,štai kokioj stadijoj dabar mano namukas blush2.gif ...-išsiuvinėtas vienas lapas pilnai,ir kiti du šalimais esantys pradėti,stumiuos po truputį rolleyes.gif ,bet jaučiu greit mesiu į šalį ,nes kalėdniai siuviniai laukia.. ax.gif  ax.gif

spalvos realiai ryškesnės,o blicas kažkaip išblukina  blush2.gif

Kaip gražu bus. wub.gif

Aš bandžiau atviruką Kalėdoms siuvinėti, bet įvėliau klaidą ir numečiau. blush2.gif O dabar kaip sakiau, visai negaliu siuvinėti, nors jau praėjo para, ale vis tiek jaučiu diskomfortą pasilenkus, dar ir patino veidas. Bus man gydytojo neklausyti. blush2.gif
Atsakyti
Prieš porą valandų baigtas darbelis... rolleyes.gif Tik rėminti lapkričio pabaigoje greičiausiai nuvešiu... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 01, 19:33)
Prieš porą valandų baigtas darbelis...  rolleyes.gif

dailus metrikiukas wub.gif tik man užkliuvo, kad jis rožinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 11 01, 20:40)
dailus metrikiukas  wub.gif  tik man užkliuvo, kad jis rožinis  blush2.gif

mastau.gif Tu teisi, reikėjo rausvas spalvas į meslvas pakeisti doh.gif Bet visos schemos nespalvotos buvo, nemačiau bendro vaizdo, na taip ir bus... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 01, 17:51)
mastau.gif Tu teisi, reikėjo rausvas spalvas į meslvas pakeisti  doh.gif Bet visos schemos nespalvotos buvo, nemačiau bendro vaizdo, na taip ir bus...  unsure.gif  4u.gif

O man berniukui gražu ir su rožine spalva. mirksiukas.gif Ale koks vardas vaikinuko 4u.gif
Kai domėjausi krikštynomis,tai atradau,kad berniukui reikia rožinę,mergaitėm žydrą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 01, 19:33)
Prieš porą valandų baigtas darbelis...  rolleyes.gif Tik rėminti lapkričio pabaigoje greičiausiai nuvešiu...  ax.gif

Labai gražu. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2009 11 01, 20:13)

Kai domėjausi krikštynomis,tai atradau,kad berniukui reikia rožinę,mergaitėm žydrą. ax.gif

Tai mano krikšto marškinėliai ir buvo su žydrais kaspinėliais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 01, 21:13)
O man berniukui gražu ir su rožine spalva.  mirksiukas.gif Ale koks vardas vaikinuko 4u.gif

Na vardas tai tikrai retas drinks_cheers.gif Rapoliuku vadina, ne Tumu g.gif
Atsakyti
Nesirodet,nesirodet visa diena o kad pazeret paskui ant vakaro tai o jo joi biggrin.gif Visom po 4u.gif
Atsakyti
Cacukas, dailus metrikiukas thumbup.gif Kažkaip neužkliuvo man ten ružava spalva - gal dėl to, kad mėlynos nemažai 4u.gif

Zundyte > panašu, kad gražu bus bigsmile.gif O gal primintum koks galutinis rezultatas bus - kažkaip praleidau ax.gif

Florestina > prašom gydytojų klausyt! Niekur nepabėgs tavo siuviniai per kelias dienas mirksiukas.gif
Atsakyti