Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Man mama irgi siūlo išsisiuvinėti savo portretą. Tai va, bet kol kas ir burlaiviai stringa, nes vakar man parą laiko nebuvo galima nieko daryti pasilenkus, o aš neklausiau gydytojo ir dariau. blush2.gif Rezultatas, ėmė kraujuoti siūlė burnoje blink.gif ir turėjau baigti savo darbelius. Nu bet kitą savaitę tai jau tikrai kibsiu į darbą. g.gif

O dabar į temą, buvau Thomas Philips, ten mačiau, kad yra visokių rėmelių, ne tik standartinių. Gal kam bus naudinga ši informacija.
Atsakyti
mano nuomone pagal nuotrauka siuvinet, tai spalvu kuo daugiau tuo geriau, nebent tai balta juoda. kitokiu kiek maciau man nepatiko schmoll.gif asmeniskai as nenoreciau gaut. rezultatas turi but kuo tikroviskesnis
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 31, 17:12)
Man mama irgi siūlo išsisiuvinėti savo portretą. Tai va, bet kol kas ir burlaiviai stringa, nes vakar man parą laiko nebuvo galima nieko daryti pasilenkus, o aš neklausiau gydytojo ir dariau. blush2.gif Rezultatas, ėmė kraujuoti siūlė burnoje  blink.gif ir turėjau baigti savo darbelius. Nu bet kitą savaitę tai jau tikrai kibsiu į darbą. g.gif

na va čia tai siuvinėjimo maniakė lotuliukas.gif sveikatytės tau ir žiūrėk daugaiu taip nejuokauk schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 31, 16:35)
Matai visiem rūpi išbandyt.Kam tada ir tu siuvinėjai nuotrauką?  ax.gif Nu aišku nesilyginu su tavo patirtim šitam mene. blush2.gif Bet visi nori pabandyt.Ką darysi,kad kartais rezultatas nuvilia.  verysad.gif

bet nepabandęs nežinosi ar nuvils, ar nudžiugins smile.gif
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 31, 17:14)
mano nuomone pagal nuotrauka siuvinet, tai spalvu kuo daugiau tuo geriau, nebent tai balta juoda. kitokiu kiek maciau man nepatiko schmoll.gif  asmeniskai as nenoreciau gaut. rezultatas turi but kuo tikroviskesnis

Arba reik tą siuvinėtą nuotrauką iš toliau apžiūrinėt biggrin.gif ir su paveikslais tas pats būna. Iš arti žiūri ir nesupranti, kas čia per nesąmonė, teplionės kažkokios, o pasitrauki toliau nuo jo ir pamatai labai gražų vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 31, 08:45)
Donalita, man ir dar keletui merginų labai padėjo šie patarimai: kaip siuvinėti metaliku
Jei ties adata mazgiuką padarai - siuvinėjasi lengviau, mažiau slysta, kryžiukai lygesni gaunasi. Ir dar siūlą reikia trumpesnį imt  mirksiukas.gif

Ačiū, pagelbėjai. Tokiu siuvinėjimu nesužavėta, bet nuotaika jau pasitaisė ir pasistūmėjau į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 31, 15:44)
dėl tų nuotraukų siuvinėjimo tai galiu pasakyti tik vieną dalyką, kad mums, kurios supranta apie siuvinėjimą šį bei tą, tai svarbu ar siuvinėjame iš 100 ar iš 30 spalvų, tik mes matome kad rezultatas nėra idealus ir kad galėjo galbūt būti geriau. bet tas žmogus, kuriam pavyzdžiui dovanojame tai tikrai be galo džiaugsis siuvinėta nuotrauka ir atrodys tarsi STEBUKLAS  mirksiukas.gif

aišku užvedėm mes čia diskusiją labai tokią hihihi.gif bet vis tiek pasakysiu. Kai rezultatas blogas, tai jau nesvarbu, ar gaunantis žmogus siuvinėja, ar nesiuvinėja. Vis tiek gali pasakyt, kad darbas atrodo klaikiai. Nors jo įdėta daug ir dirbta iš širdies... Nuotraukų siuvinėjime tikrai tikrai jaučiasi, kur 100 spalvų, kur 30 4u.gif
Atsakyti
Man rankos dega, kaip noriu siuvinet.. negliu sulaukt siulu biggrin.gif gal mesteletumet kokia paprastute schemute, kur galeciau panaudot melyna, geltona ir raudona spalvas biggrin.gif turiu tokiu siulu, galeciau biski pasipraktikuot pries siuvinejant nuotrauka
Atsakyti
Radau šiaip ne taip pas save keletą paprastučių vaikiškų piešinukų, tokių kaip ančiukas, viščiukas (jie geltoni) dar kokių nors paieškosiu, bet spalvų snapeliams ir kitoms smulkmenoms vistiek turėsi tada palaukti. Parašyk email, jei tinka, atsiųsiu vėliau vakare.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 10 31, 19:12)
Man rankos dega, kaip noriu siuvinet.. negliu sulaukt siulu biggrin.gif gal mesteletumet kokia paprastute schemute, kur galeciau panaudot melyna, geltona ir raudona spalvas biggrin.gif turiu tokiu siulu, galeciau biski pasipraktikuot pries siuvinejant nuotrauka

imk raudoną ir siuvinėk kalėdom, briedžiukus, kojines... Ar per RP dizainą pasidairyk, ten daug raudono grožio bigsmile.gif

Galima pradėt nuo viršūnės ir išsisiuvinėt norimo ilgio eglutę thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
ot gerai, aciu biggrin.gif
Atsakyti
Visoms siuvinėjimo maniakėms Halloweeno proga:
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif aciu...geras thumbup.gif
Atsakyti