Sukūriau aš temą.
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 31, 13:18)
ačiū
Nėr už ką, dar dėdėjau nuorodų schemų iš praeitos temos
Amiyra, zuikiai labai mieli
Nu nepyk ant karksinčios varnos ... aš dažnai paskaitau tokius bandymus daryti schemą iš nuotraukos ir patyliu, o mintyse vis pagalvoju: tiek yra beprotiškai gražių schemų. Viskokių. Reikia tik pasiieškoti. Ar tikrai verta siuvinėti nuotrauką ir pradėti nuo tokių didelių darbų? Ar tikrai įvertini ar tau tikrai tokios siuvinėtos nuotraukos reikia? Jei sąžiningai, nuotrauką prieš darant schemą reikia valyti, tvarkyti, ryškinti... o 100 spalvų dar ir kainos prasme reiškia 200 lt už siūlus + kanva + rėmas... Neperbrangu? Jei ne, tada viskas liuks. Linkiu sėkmės ir labai lauksiu rezultatų.
QUOTE(isdykele @ 2009 10 30, 21:48)
Nu ką paklausysim išmanančių šiuos grožius pasidariau naują schemutę su 100spalvų ir mažesnių išmatavimų bus tada dovana mamyčių dienai o gal galit patarti ką man mamytei išsiuvinėti 55metų proga
Nu nepyk ant karksinčios varnos ... aš dažnai paskaitau tokius bandymus daryti schemą iš nuotraukos ir patyliu, o mintyse vis pagalvoju: tiek yra beprotiškai gražių schemų. Viskokių. Reikia tik pasiieškoti. Ar tikrai verta siuvinėti nuotrauką ir pradėti nuo tokių didelių darbų? Ar tikrai įvertini ar tau tikrai tokios siuvinėtos nuotraukos reikia? Jei sąžiningai, nuotrauką prieš darant schemą reikia valyti, tvarkyti, ryškinti... o 100 spalvų dar ir kainos prasme reiškia 200 lt už siūlus + kanva + rėmas... Neperbrangu? Jei ne, tada viskas liuks. Linkiu sėkmės ir labai lauksiu rezultatų.
AČIŪ už pagyras mano zuikei , du jau turiu liko 14 ir pulsiu kita reikala
QUOTE(zundyte @ 2009 10 30, 18:06)
Aš tai noriu pasveikint DVI laimėjus "Rankdarbių kraitelės" konkursą su "Pavargusiu katinu" .ne vien mes čia išgriuvom, jį pamatę su tais fantastiškais tapytais rėmais...be konkurencijos :4u:KATINAS- NUGALĖTOJAS
Aha, aš irgi mačiau. Ir dar Beladona laimėjo su vestuviniu metriku, rodos rugsėjo mėnesį.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2009 10 31, 11:59)
O tai temelės shemų paieškos taip ir neturėsim?
Tai kad buvo sukurta nauja, bet ta nuoroda neveikia.
Ne ne Dvi tikrai neketinu pykti už patarimą aš tikrai naujokė šioj srityje ir todėl visi komentarai ir pasiūlymai mielai išklausomi ir įgyvendinami bus o dėl tvarkymo tos nuotraukos tai manau kad jau aš ten ne ką patvarkysiu nes daryta profesionalaus fotografo per krikštynas jau susitariau kaSiulais kad stabdo mano siuliukus ir leidžia atsiūsti naują palete šaunuoliai labai esu jie dėkinga
o tos nuotraukos siuvinėtos reikia,jei pažinotumėt mano mama suprastumėt jei reikia visko kas su anūku ir žinan tog ji gyvena Airijoj o mes Lietuvoje taigi bus rožės o gal orchidėja dar svarstau ir pasdovanosiu atvirutę kur parašysiu kad tikroji dovana yra siuvinėta jos ir anūko nuotrauka ir kaip pabaigsiu padovanosiu
o tos nuotraukos siuvinėtos reikia,jei pažinotumėt mano mama suprastumėt jei reikia visko kas su anūku ir žinan tog ji gyvena Airijoj o mes Lietuvoje taigi bus rožės o gal orchidėja dar svarstau ir pasdovanosiu atvirutę kur parašysiu kad tikroji dovana yra siuvinėta jos ir anūko nuotrauka ir kaip pabaigsiu padovanosiu
QUOTE(isdykele @ 2009 10 31, 15:44)
Ne ne Dvi tikrai neketinu pykti už patarimą aš tikrai naujokė šioj srityje ir todėl visi komentarai ir pasiūlymai mielai išklausomi ir įgyvendinami bus o dėl tvarkymo tos nuotraukos tai manau kad jau aš ten ne ką patvarkysiu nes daryta profesionalaus fotografo per krikštynas jau susitariau kaSiulais kad stabdo mano siuliukus ir leidžia atsiūsti naują palete šaunuoliai labai esu jie dėkinga
nesakyk kokia tikroji dovana tegu būna siurprizas tik pasakyk kad tikroji bus vėliau dėl tam tikrų priežasčių ir viskas o po to įsivaizduoju reakciją mamytės kai gaus siuvinėtą nuotrauką
QUOTE(Dvi @ 2009 10 31, 14:50)
As irgi apsiemiau nuotrauka siuvinet. Ir pati labai bijau, bet labai noriu. Nieko nepadarysi, kai norai kartais uzgozia sveika prota Nors pas mane ne 100 spalvu, bet 42
Va čia tai geri žodžiai parinkti tikrai tas noras kartais stipresnis už sveiką protą ir nieko čia nebepakeisi
rita7777 tikrai reikės nerašyti o palikti nežinioje tegul sulaukia ir nustemba
rita7777 tikrai reikės nerašyti o palikti nežinioje tegul sulaukia ir nustemba
QUOTE(Dvi @ 2009 10 31, 11:50)
Matai visiem rūpi išbandyt.Kam tada ir tu siuvinėjai nuotrauką? Nu aišku nesilyginu su tavo patirtim šitam mene. Bet visi nori pabandyt.Ką darysi,kad kartais rezultatas nuvilia. Ką reiškia valyti nuotrauką ir kam ją ryškinti?Jei kokybiška manau nieko nerikia daryt.Ar klystu?
QUOTE(Shatura @ 2009 10 31, 13:10)
As irgi apsiemiau nuotrauka siuvinet. Ir pati labai bijau, bet labai noriu. Nieko nepadarysi, kai norai kartais uzgozia sveika prota Nors pas mane ne 100 spalvu, bet 42
Prašom pasirodyt procesą
dėl tų nuotraukų siuvinėjimo tai galiu pasakyti tik vieną dalyką, kad mums, kurios supranta apie siuvinėjimą šį bei tą, tai svarbu ar siuvinėjame iš 100 ar iš 30 spalvų, tik mes matome kad rezultatas nėra idealus ir kad galėjo galbūt būti geriau. bet tas žmogus, kuriam pavyzdžiui dovanojame tai tikrai be galo džiaugsis siuvinėta nuotrauka ir atrodys tarsi STEBUKLAS