Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Sukūriau aš temą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 10 31, 13:40)
Sukūriau aš temą.  biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 31, 13:18)

Nėr už ką, dar dėdėjau nuorodų schemų iš praeitos temos smile.gif
Atsakyti
Amiyra, zuikiai labai mieli wub.gif
QUOTE(isdykele @ 2009 10 30, 21:48)
Nu ką paklausysim išmanančių šiuos grožius  blush2.gif pasidariau naują schemutę su 100spalvų doh.gif ir mažesnių išmatavimų mirksiukas.gif bus tada dovana mamyčių dienai  4u.gif o gal galit patarti ką man mamytei išsiuvinėti 55metų proga 4u.gif

Nu nepyk ant karksinčios varnos doh.gif ... aš dažnai paskaitau tokius bandymus daryti schemą iš nuotraukos ir patyliu, o mintyse vis pagalvoju: tiek yra beprotiškai gražių schemų. Viskokių. Reikia tik pasiieškoti. Ar tikrai verta siuvinėti nuotrauką ir pradėti nuo tokių didelių darbų? Ar tikrai įvertini ar tau tikrai tokios siuvinėtos nuotraukos reikia? Jei sąžiningai, nuotrauką prieš darant schemą reikia valyti, tvarkyti, ryškinti... o 100 spalvų dar ir kainos prasme reiškia 200 lt už siūlus + kanva + rėmas... Neperbrangu? Jei ne, tada viskas liuks. Linkiu sėkmės ir labai lauksiu rezultatų.
Atsakyti
AČIŪ už pagyras mano zuikei , du jau turiu liko 14 ir pulsiu kita reikala smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 30, 18:06)
Aš tai noriu pasveikint DVI laimėjus "Rankdarbių kraitelės" konkursą su "Pavargusiu katinu" 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .ne vien mes čia išgriuvom, jį pamatę su tais fantastiškais tapytais rėmais...be konkurencijos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  :4u:KATINAS- NUGALĖTOJAS wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Aha, aš irgi mačiau. Ir dar Beladona laimėjo su vestuviniu metriku, rodos rugsėjo mėnesį.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2009 10 31, 11:59)
O tai temelės shemų paieškos taip ir neturėsim? verysad.gif

Tai kad buvo sukurta nauja, bet ta nuoroda neveikia. doh.gif
Atsakyti
Ne ne Dvi tikrai neketinu pykti už patarimą aš tikrai naujokė šioj srityje ir todėl visi komentarai ir pasiūlymai mielai išklausomi ir įgyvendinami bus blush2.gif o dėl tvarkymo tos nuotraukos tai manau kad jau aš ten ne ką patvarkysiu nes daryta profesionalaus fotografo per krikštynas ax.gif jau susitariau kaSiulais kad stabdo mano siuliukus ir leidžia atsiūsti naują palete thumbup.gif šaunuoliai labai esu jie dėkinga drinks_cheers.gif
o tos nuotraukos siuvinėtos reikia,jei pažinotumėt mano mama suprastumėt mirksiukas.gif jei reikia visko kas su anūku mirksiukas.gif ir žinan tog ji gyvena Airijoj o mes Lietuvoje schmoll.gif taigi bus rožės rolleyes.gif o gal orchidėja dar svarstau g.gif ir pasdovanosiu atvirutę kur parašysiu kad tikroji dovana yra siuvinėta jos ir anūko nuotrauka ir kaip pabaigsiu padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 10 31, 15:44)
Ne ne Dvi tikrai neketinu pykti už patarimą aš tikrai naujokė šioj srityje ir todėl visi komentarai ir pasiūlymai mielai išklausomi ir įgyvendinami bus blush2.gif o dėl tvarkymo tos nuotraukos tai manau kad jau aš ten ne ką patvarkysiu nes daryta profesionalaus fotografo per krikštynas ax.gif jau susitariau kaSiulais kad stabdo mano siuliukus ir leidžia atsiūsti naują palete  thumbup.gif  šaunuoliai labai esu jie dėkinga drinks_cheers.gif
o tos nuotraukos siuvinėtos reikia,jei pažinotumėt mano mama suprastumėt mirksiukas.gif jei reikia visko kas su anūku mirksiukas.gif ir žinan tog ji gyvena Airijoj o mes Lietuvoje schmoll.gif taigi bus rožės rolleyes.gif o gal orchidėja dar svarstau g.gif ir pasdovanosiu atvirutę kur parašysiu kad tikroji dovana yra siuvinėta jos ir anūko nuotrauka ir kaip pabaigsiu padovanosiu 4u.gif

nesakyk kokia tikroji dovana tegu būna siurprizas biggrin.gif tik pasakyk kad tikroji bus vėliau dėl tam tikrų priežasčių ir viskas biggrin.gif o po to įsivaizduoju reakciją mamytės kai gaus siuvinėtą nuotrauką ohmy.gif swoon.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 31, 14:50)
Nu nepyk ant karksinčios varnos doh.gif ... aš dažnai paskaitau tokius bandymus daryti schemą iš nuotraukos ir patyliu, o mintyse vis pagalvoju: tiek yra beprotiškai gražių schemų. Viskokių. Reikia tik pasiieškoti. Ar tikrai verta siuvinėti nuotrauką ir pradėti nuo tokių didelių darbų? Ar tikrai įvertini ar tau tikrai tokios siuvinėtos nuotraukos reikia? Jei sąžiningai, nuotrauką prieš darant schemą reikia valyti, tvarkyti, ryškinti... o 100 spalvų dar ir kainos prasme reiškia 200 lt už siūlus + kanva + rėmas... Neperbrangu? Jei ne, tada viskas liuks. Linkiu sėkmės ir labai lauksiu rezultatų.

As irgi apsiemiau nuotrauka siuvinet. Ir pati labai bijau, bet labai noriu. Nieko nepadarysi, kai norai kartais uzgozia sveika prota biggrin.gif Nors pas mane ne 100 spalvu, bet 42 ax.gif
Atsakyti
Va čia tai geri žodžiai parinkti tikrai tas noras kartais stipresnis už sveiką protą ir nieko čia nebepakeisi 4u.gif
rita7777 tikrai reikės nerašyti o palikti nežinioje tegul sulaukia ir nustemba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 31, 11:50)

Matai visiem rūpi išbandyt.Kam tada ir tu siuvinėjai nuotrauką? ax.gif Nu aišku nesilyginu su tavo patirtim šitam mene. blush2.gif Bet visi nori pabandyt.Ką darysi,kad kartais rezultatas nuvilia. verysad.gif Ką reiškia valyti nuotrauką ir kam ją ryškinti?Jei kokybiška manau nieko nerikia daryt.Ar klystu? g.gif

QUOTE(Shatura @ 2009 10 31, 13:10)
As irgi apsiemiau nuotrauka siuvinet. Ir pati labai bijau, bet labai noriu. Nieko nepadarysi, kai norai kartais uzgozia sveika prota biggrin.gif Nors pas mane ne 100 spalvu, bet 42  ax.gif

Prašom pasirodyt procesą ax.gif
Atsakyti
dėl tų nuotraukų siuvinėjimo tai galiu pasakyti tik vieną dalyką, kad mums, kurios supranta apie siuvinėjimą šį bei tą, tai svarbu ar siuvinėjame iš 100 ar iš 30 spalvų, tik mes matome kad rezultatas nėra idealus ir kad galėjo galbūt būti geriau. bet tas žmogus, kuriam pavyzdžiui dovanojame tai tikrai be galo džiaugsis siuvinėta nuotrauka ir atrodys tarsi STEBUKLAS mirksiukas.gif
Atsakyti