Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Mergaiciukas tavo drambliukas turetu buti labai labai grazus smile.gif laukiame smile.gif
Atsakyti
dar viena konvertavimo lentelė
http://dmctransforma....com/A-DMC.html
Atsakyti
Merginos, noriu paklaust kaip jūs tuos laikrodėlius įforminat?.... Na išsiuvinėji tą laikrodžio schemą, o iš kur gaut mechanizmą, kaip jį įtaisyt ir įrėmint? g.gif g.gif g.gif Na, žodžiu, kaip padaryt, kad jį būtų galima panaudot toliau pagal paskirtį?... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
PERKELIU NUORODĄ Į NAUJUS NAMUČIUS.

Gražus dramblys bus.
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif
QUOTE(Vivitalija @ 2009 11 13, 11:21)
Mergaiciukas tavo drambliukas turetu buti labai labai grazus smile.gif laukiame smile.gif

Ilgai laukt reiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su mano tempais - gerai būtų iki vasaros baigt blush2.gif
Na bet į tarpus ir smulkesnių darbelių padarau - todėl šis labai ilgai gaunasi ax.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 13, 10:53)
labai gražūs darbeliai  thumbup.gif  Norėjau paklausti, iš ko katinėlių kūneliai atvirukuose padaryti? labai jie mieli, jau ir anksčiau esu tokius atvirukus mačiusi, bet nesupratau iš ko kūneliai padaryti  blush-anim-cl.gif

Kūneliai iš veltinio mirksiukas.gif Turėjau vilnos, tai pati suvėliau ir prisiuvau. O schemoj siūlė veltinio lakštą pirkt ir iškirpt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 11 13, 12:32)
Merginos, noriu paklaust kaip jūs tuos laikrodėlius įforminat?.... Na išsiuvinėji tą laikrodžio schemą, o iš kur gaut mechanizmą, kaip jį įtaisyt ir įrėmint? g.gif  g.gif  g.gif  Na, žodžiu, kaip padaryt, kad jį būtų galima panaudot toliau pagal paskirtį?... g.gif  g.gif  g.gif

Aciu uz pagalba su siuliukais. 4u.gif

O del laikrodzio, tai as nors ikroviau i siuvinejimo paiesku tema viena, bet pati nezinau. Siaip tikrai labai gera praktiska panaudojimo ideja. As jau tu remintu darbu nebeturiu kur kisti. Jau beveik visi apdovanoti, o namuose man atsibosta tuos pacius tureti. blush2.gif Mechanizmas tai lengviausia dalis, esu maciusi ju pirkti, be to koki zadintuva galima issiardyti. Bet va ka toliau daryti, tai klausimas, nes tas mechanizmas tai tokia nemaza dezute. Any ideas? Einu pagooglinti.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 11 13, 12:32)
Merginos, noriu paklaust kaip jūs tuos laikrodėlius įforminat?.... Na išsiuvinėji tą laikrodžio schemą, o iš kur gaut mechanizmą, kaip jį įtaisyt ir įrėmint? g.gif  g.gif  g.gif  Na, žodžiu, kaip padarytMy Webpage, kad jį būtų galima panaudot toliau pagal paskirtį?... g.gif  g.gif  g.gif

As esu maciusi medini laikrodi dekupazui skirta, tai vis audziu minti issiuvineti ir "aprengti " ji.
Va toks
http://www.artmanija...is-apvalus.html
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 11 13, 11:32)
Merginos, noriu paklaust kaip jūs tuos laikrodėlius įforminat?.... Na išsiuvinėji tą laikrodžio schemą, o iš kur gaut mechanizmą, kaip jį įtaisyt ir įrėmint? g.gif  g.gif  g.gif  Na, žodžiu, kaip padaryt, kad jį būtų galima panaudot toliau pagal paskirtį?... g.gif  g.gif  g.gif

Tokį paaiškinimą radau, ekranėlis dešinėje.
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2009 11 13, 14:05)
As esu maciusi medini laikrodi dekupazui skirta, tai vis audziu minti issiuvineti ir "aprengti " ji.
Va toks
http://www.artmanija...is-apvalus.html

Koks fainas. Taip ir isivaizduoju kokiu linu aptraukta. tongue.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 11 13, 14:07)
Tokį paaiškinimą radau, ekranėlis dešinėje.

Aciu uz gera nuoroda, issisaugojau. Kazkaip net nepagalvojau apie viso laikrodzio isardyma. Viskas, pabaigusi metrika kitais metais imsiuosi laikrodzio. blush2.gif
Atsakyti
Atsisveikonam su šiais namučiais
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti