Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(rita7777 @ 2009 10 30, 20:51)
truputėlį ne čia klausi, yra atskira tema schemų paieškai, ten greičiau sulauksi pagalbos

(Truputį ne į temą... blush2.gif )
Tai, kad jos jau nėra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 10 30, 21:11)
(Truputį ne į temą... blush2.gif )
Tai, kad jos jau nėra. ax.gif

tiksliai, jau uždarė aną doh.gif na tada nebežinau kas čia bus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 30, 19:06)
Aš tai noriu pasveikint DVI laimėjus "Rankdarbių kraitelės" konkursą su "Pavargusiu katinu" 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .ne vien mes čia išgriuvom, jį pamatę su tais fantastiškais tapytais rėmais...be konkurencijos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  :4u:KATINAS- NUGALĖTOJAS wub.gif  wub.gif  wub.gif    thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  clap_1.gif

Rimtai? bigsmile.gif bigsmile.gif A geras bigsmile.gif bigsmile.gif Rytoj varau į parduotuvę pirkti.
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 30, 19:10)
Mergaitės, o kur galima tą katiną pamatyti?

Albume mano paraše.
QUOTE(tute28 @ 2009 10 30, 19:15)
Ir dideliausi sveikinimai DVI

Ačiū visoms visoms už sveikinimus. wub.gif
QUOTE(isdykele @ 2009 10 30, 20:07)
tai kas dabar bus
pasiūlykit ką daryti
ir jei neužtenka tų 25spalvų tai tikrai nemanau kad spėsiu juk laiko tai ne pyragai

Yra tiek daug be galo gražių profesionalių schemų. Tiesiog pasirink vieną ir siuvinėk. Bent jau nereiks išsiuvinėjus kišti į stalčių.
Atsakyti
Nu ką paklausysim išmanančių šiuos grožius blush2.gif pasidariau naują schemutę su 100spalvų doh.gif ir mažesnių išmatavimų mirksiukas.gif bus tada dovana mamyčių dienai 4u.gif o gal galit patarti ką man mamytei išsiuvinėti 55metų proga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykele: 30 spalio 2009 - 20:48
QUOTE(isdykele @ 2009 10 30, 21:48)
Nu ką paklausysim išmanančių šiuos grožius  blush2.gif pasidariau naują schemutę su 100spalvų doh.gif ir mažesnių išmatavimų mirksiukas.gif bus tada dovana mamyčių dienai  4u.gif o gal galit patarti ką man mamytei išsiuvinėti 55metų proga 4u.gif

Rožes ax.gif
Atsakyti
IŠsiuvinėk šitas rožes ,merginos sakė ,kad labai smagiai ir greitai siuvinėjasi,tik vietoj 70,siuvinėk 55,aišku..gal kas pasidalins schema..aš jos neturiu...
user posted image

man asmeniškai tai jo labai labai gražios... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Taip labai gražios jei kas turit schemą tikrai būčiau begalo dėkinga 4u.gif kamuoliukas82@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 10 30, 21:15)
Taip labai gražios jei kas turit schemą tikrai būčiau begalo dėkinga 4u.gif kamuoliukas82@gmail.com

Išsiunčiau šitas ir dar keletą 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites.

zinau kad sita tema neskirta schemeliu paieskai, bet anoji maciau jau uzdaryta tai galvoju cia pagalbos papraysiu.. blush2.gif man labai reiketu schemeles metrikos ku stovi du batukai tokie rusvi ir raisteliai rausvi arba melsvi. zinau kad tos schemeles buvo ir as jas parsisiunciau, tik beda ta kad kai atsispausdini kokybe nelaai gera, biski isplaukes vaizdas ir siek tiek zenkliukai liejasi. tai sakau gal kas turi geros kokybes schemele..? blush2.gif buciau labai labai dekinga..
Atsakyti
Didelis d4kui merginos už pagalbą 4u.gif visom po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
visoms po kruva 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau groziai kaip visad smile.gif akys raipsta

smile.gif vis paskaitineju jus smile.gif pasigroziu pati kazkaip siuvinejima apleidau blush2.gif dekupazu truputuka uzsikreciau biggrin.gif

tai per gera menesi siaip ne taip savo zuikiui ziuke sukryziavau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 30 spalio 2009 - 22:16
QUOTE(amiyra @ 2009 10 30, 23:15)
visoms po kruva  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  jau groziai kaip visad smile.gif akys raipsta

smile.gif vis paskaitineju jus smile.gif pasigroziu pati kazkaip siuvinejima apleidau  blush2.gif  dekupazu truputuka uzsikreciau  biggrin.gif

tai per gera menesi siaip ne taip savo zuikiui ziuke sukryziavau smile.gif

NUOSTABI zuikytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti