Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(Toli @ 2009 11 12, 18:57)
Gal esate dar ka nors uzmate stebuklingo Internete konvertavimui DMC i Anchor? Siaip nesukciau sau galvos, bet metrikas toks nemazas, o keleto spalvu truksta (na po konvertavimo). Gal bent jau uzmatete, kur butu dideli ir aiskus DMC spalvu paveikslai, kad is savo 300 Anchor atsirinkciau panasiausia?  4u.gif

Galiu šitą pasiūlyti tiesiai iš dmc.com mirksiukas.gif
Atsakyti
Dantiste, labai mielas paveikslėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 11 12, 17:46)
Sveikos reik pagalbos 4u.gif gal kuri turit vaikiska abecele? Butent man reik mikes pukuotuko , barbiu, pandu ir kempiniuko abeceliu smile.gif gal kas pagelbes ? ax.gif
Aš turiu tokią user posted image Štai čia http://muzaas.galler...ch?ph=C2U-bTZSq
Atsakyti
Dantiste,koks nuotaikingas paveiksliukas wub.gif
ps merginos ,gal kas stato naujus namučius patyliukais blush2.gif ? Nes tuoj čia mes užsibaigsim,o aš daugiau nenoriu nagų kišt ,nes naudos iš manęs mažai-nieko nemoku statyt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 12, 20:44)
Dantiste,koks nuotaikingas paveiksliukas wub.gif
ps merginos ,gal kas stato naujus namučius patyliukais blush2.gif ? Nes tuoj čia mes užsibaigsim,o aš daugiau nenoriu nagų kišt ,nes naudos iš manęs mažai-nieko nemoku statyt blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Galiu ir aš naujus namučius sukurti.

Dantiste, labai miela. wub.gif
Papildyta:
O ŠTAI IR NAUJI NAMUČIAI.
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2009 11 12, 20:59)

dEKUI, BET MAN REIK RAIDELES IR KAD SALIA BUTU AR APSIKABINES JA smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 12, 15:33)
ne, radau medžiaga tokiu pav (Summer khaki), ir neisivaizduoju kokio ji tamsumo butu, todėl norėčiau paligint su DMC siulu palete  blush2.gif

Aš turiu pavyzduką šios medžiagėlės. Pabandžiau palygint su pasiūlytom DMC spalvom - atspalvis man panašiausias į 372 spalvos. Tiek, kad medžiagytė blankesnė, nerėkianti kaip siūlas. O 613 - atspalvis ne visai tas, bet blankumu panašesnė. Nežinau kaip paaiškinti ax.gif

Dantiste > labai gražu ir linksma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 12 lapkričio 2009 - 21:46
Gražūs visų darbeliai wub.gif
Atsakyti
Wasara, zundyte, Florestina, Mergaiciukas, aciu visoms 4u.gif po dideliu darbu labai smagu tokias smulkmeneles kryziavot bigsmile.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad labai seniai savo darbelius berodžiau... Tai pasirodysiu su savo šimtmečio darbu biggrin.gif Visą vasarą išgulėjo numestas (su smulkmenėlėm, dovanėlėm žaidžiau), o atėjus rudeniui vėl pradėjau krapštyt:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 11 13, 00:37)
Pagalvojau, kad labai seniai savo darbelius berodžiau... Tai pasirodysiu su savo šimtmečio darbu biggrin.gif Visą vasarą išgulėjo numestas (su smulkmenėlėm, dovanėlėm žaidžiau), o atėjus rudeniui vėl pradėjau krapštyt:
user posted image

labai gražūs darbeliai thumbup.gif Norėjau paklausti, iš ko katinėlių kūneliai atvirukuose padaryti? labai jie mieli, jau ir anksčiau esu tokius atvirukus mačiusi, bet nesupratau iš ko kūneliai padaryti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 23:57)
Dimensions Morning Lake

toks romantiškas, gražus vaizdelis wub.gif šauniai padirbėta 4u.gif
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 21:14)
Bandau įdėti savo naujausią darbelį

Gražu thumbup.gif rėmelis puikiai tinka!
Atsakyti