Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 20:14)
Bandau įdėti savo naujausią darbelį
Rėmelį man dukra nudažė (realybėje šviesesnis), manau kad puikiai dera prie paveikslėlio ax.gif

bigsmile.gif kaip gražu wub.gif ir rėmukas puikiai priderintas, dukrai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif rodausi ir as savo kuklu darbeli ax.gif
user posted image
Dabar mastau gal kaip nors praktiskai butu galima pritaikyt, o ne i remus kist rolleyes.gif

pirmaargenta, tikrai remelis tinka prie paveikslelio ir sendinimas graziai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Dantiste, koks smagus darbelis ir kryziukai kokie grazus, neimanoma nesisypsoti. biggrin.gif
Papildyta:
Tau labai i avatara tiktu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 11 11, 21:57)
Summer khaki neradau, bet zodis khaki yra tik vienos spalvos aprasyme  g.gif
Tiek, kad sie pavadinimai tik rekomenduojami, neprivalomi - tai kiekvienas gali vadint, kaip jam patinka....

ačiū 4u.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2009 11 12, 09:43)
Itariu, kad Dzeine bando konvertuotis Crescent Colors i DMC, o ne DMC siulo pavadinimo ieskoti  4u.gif 

blush2.gif ne, radau medžiaga tokiu pav (Summer khaki), ir neisivaizduoju kokio ji tamsumo butu, todėl norėčiau paligint su DMC siulu palete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 12, 15:33)
ačiū  4u.gif
blush2.gif  ne, radau medžiaga tokiu pav (Summer khaki), ir neisivaizduoju kokio ji tamsumo butu, todėl norėčiau paligint su DMC siulu palete  blush2.gif

Vieninteli ka radau: Summer Khaki - DMC 613 (paler), reiskia mazumele blyskesne.

Va cia yra sarasiukas medziagyciu ir DMC siulu atitikmenu. http://www.pawprints...h.com/linen.htm

Man jau buvo kazkuri imetusi nuoroda Achor ir DMC analogu, bet ne konverteri. Buvau issidejusi i favorite's, bet kompas nuduso. Gal kuri turite issisaugojusi?
Atsakyti
ne, radau medžiaga tokiu pav (Summer khaki), ir neisivaizduoju kokio ji tamsumo butu, todėl norėčiau paligint su DMC siulu palete  blush2.gif

va cia yra, bet per kompa sunku suprast spalva g.gif tik va kodas 323, tai gal pagal koda eina kaip nors atitikmeni DMC siulams rast ax.gif

Toli, aciu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2009 11 12, 15:43)
Man jau buvo kazkuri imetusi nuoroda Achor ir DMC analogu, bet ne konverteri. Buvau issidejusi i favorite's, bet kompas nuduso. Gal kuri turite issisaugojusi?

Gal sitas? http://www.findstitc...chor/mode,color
Atsakyti
ne, radau medžiaga tokiu pav (Summer khaki), ir neisivaizduoju kokio ji tamsumo butu, todėl norėčiau paligint su DMC siulu palete  blush2.gif

manau šitame puslapyje neblogai matosi spalvų skirtumai su kitomis medžiagomis, nes čia yra ir balta ir kitos lino spalvos. Ji tikrai šviesi ir man labiausiai panaši į DMC 372 spalvą
https://www.stitchin...d.cgi?NewCastle
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 12, 15:52)

Sitas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos reik pagalbos 4u.gif gal kuri turit vaikiska abecele? Butent man reik mikes pukuotuko , barbiu, pandu ir kempiniuko abeceliu smile.gif gal kas pagelbes ? ax.gif

Atsakyti
Gal esate dar ka nors uzmate stebuklingo Internete konvertavimui DMC i Anchor? Siaip nesukciau sau galvos, bet metrikas toks nemazas, o keleto spalvu truksta (na po konvertavimo). Gal bent jau uzmatete, kur butu dideli ir aiskus DMC spalvu paveikslai, kad is savo 300 Anchor atsirinkciau panasiausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 12, 19:57)
Gal esate dar ka nors uzmate stebuklingo Internete konvertavimui DMC i Anchor? Siaip nesukciau sau galvos, bet metrikas toks nemazas, o keleto spalvu truksta (na po konvertavimo). Gal bent jau uzmatete, kur butu dideli ir aiskus DMC spalvu paveikslai, kad is savo 300 Anchor atsirinkciau panasiausia?  4u.gif

NUOSTABIAUSIAS KONVERTERIS
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 12, 19:00)

Visiskai sutinku, pats greiciausias ir lengviausias naudoti. jo pagalba as jau konvertavausi visas metriko spalvas, ir siaip kiek jau siuvineju normaliai gaunasi, tik neturiu 6 spalvu po konvertavimosi, nes neturiu pilnos paletes Anchor, tai galvoju, kaip cia is jau turimu priderinti, nes mano kisenese baisulingiausia recesija. blush2.gif
Atsakyti