Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 15:38)

Įmečiau tau į paštą, pasižiūrėk ar tokių raidelių ieškai.

P.S. nerašykite geltonom raidelėm,  prašau, mano kompiuteris to teksto nerodo  schmoll.gif

Aciu taip situ 4u.gif
Atsakyti
Toli, labai gražus ir labai jaukus darbelis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bandau įdėti savo naujausią darbelį

user posted image

O šitaip turėtų atrodyti su rėmeliu:
user posted image

Rėmelį man dukra nudažė (realybėje šviesesnis), manau kad puikiai dera prie paveikslėlio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 11 lapkričio 2009 - 20:16
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 21:14)

Rėmelį man dukra nudažė (realybėje šviesesnis), manau kad puikiai dera prie paveikslėlio ax.gif

Nelabai "dažlibinu" biggrin.gif biggrin.gif bet manau jog gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal žinot koki DMC numeriuka atitiktu spalva Summer khaki??
Atsakyti
Sveikutes
Gal kasnors gales man padeti, ne jau nebezinau nei kur ieskoti-man reikia wc zenkliuko schemutes kokiosnors -noriu issiuvineti ant plastikines kanvos pakabinti ant duru. Randu sia tema as tu shemuciu, bet tik visus paveikslus, o man reikia nedidelio... doh.gif
Atsakyti
PirmaArgenta, gražu wub.gif Tik galėtum šiek tiek didesnį įdėt, kad pasigrožėt rolleyes.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 11 11, 21:52)
merginos, gal žinot koki DMC numeriuka atitiktu spalva Summer khaki??

DMC rekomenduojami spalvų pavadinimai yra čia: DMC spalvos
Summer khaki neradau, bet žodis khaki yra tik vienos spalvos aprašyme g.gif
Tiek, kad šie pavadinimai tik rekomenduojami, neprivalomi - tai kiekvienas gali vadint, kaip jam patinka....
Atsakyti
Toli, be žodžiu wub.gif labai dailus peizažas, valtelės wub.gif

Rugsėje, staltiesė puiki wub.gif tempai doh.gif nerealus thumbup.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 20:14)

kiek damatau, tai ir man gražu ir rėmelis tinka 4u.gif
Atsakyti
Labai is sirdies aciu uz grazius zodzius namukui, lieptui ir valtelei. Kiekvienas pagyrimas kaip medaus saukstas ar nuosirdi sypsena. Didelis didelis aciu!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 12 lapkričio 2009 - 00:31
QUOTE(ausramor @ 2009 11 11, 22:54)
Sveikutes
Gal kasnors gales man padeti, ne jau nebezinau nei kur ieskoti-man reikia wc zenkliuko schemutes kokiosnors -noriu issiuvineti ant plastikines kanvos pakabinti ant duru. Randu sia tema as tu shemuciu, bet tik visus paveikslus, o man reikia nedidelio... doh.gif

atrašiau į schemų paieškos temą 4u.gif gal patiks.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 11 11, 19:57)
Summer khaki neradau, bet žodis khaki yra tik vienos spalvos aprašyme  g.gif
Tiek, kad šie pavadinimai tik rekomenduojami, neprivalomi - tai kiekvienas gali vadint, kaip jam patinka....

Įtariu, kad Džeinė bando konvertuotis Crescent Colors į DMC, o ne DMC siūlo pavadinimo ieškoti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 18:14)

Tikrai labai dera - pagiriamasis žodis dukrai už gražiai pritaikytą spalvą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 11, 21:14)

user posted image

user posted image

čia nelaiminga picasa neleidžia išdidinto darbelio parodyti mad.gif gun_bandana.gif
Mano paraše yra nuoroda į Picasa, kur matosi didesni vaizdai, bet atrodo teks kraustytis į kokią kitą svetainę, vien dėl nuotraukų forume g.gif
Atsakyti