Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Ir namelis, ir staltiesė tiesiog fantastiški. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 23:15)
Aciu, mergickos.
Ai, ant galo atsibodo man tie pusiniai kryzeliai, schemoje dejosi betvarke, tai deliojau kaip man patiko, ir backstitcho viso nepabaigiau, kai kur pati improvizavau, kad ir sakas. Persizegnojau ir pasakiau Dimensions atia atia never ever ever ir vakar pradejau drauges busimam lialiui nemaza.............. Dimensions metrika. Uch nekenciu as ju blendingo ir yyypac backsticho, bet nebuciau as boba, o dar dvyne pagal horoskopa.  doh.gif
Papildyta:
O del langu tai ir as galvojau-jei pavadinimas Ezeras Ryte, kokio velnio tie langai tokie sviesus?.. Negi taip saule atsispindi ar zmogiukai tam namuke kazka is pat ryto veikia?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gražus ,tikroviškas namukas ,šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 11, 09:36)
ziema gerai... tongue.gif  o as vis dar su naktiniais  doh.gif  lotuliukas.gif

rugsėje ,nu rimtai ,pasisakyk ,kur motoriuką įsitaisei lotuliukas.gif ,nes tempai tai neįtikėtini doh.gif doh.gif ,arba dar viena išvada-ne šios žemės gyventoja esi lotuliukas.gif ,labai dailu ir gražu wub.gif wub.gif ,aš vieną iš tų seniukų ruošiuos ant atviruko siuvinėt blush2.gif
Atsakyti
nu namukas tai suuuuuperinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir norisi uzeit vidun...
Ruseje,nu be zodziu.....liux thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 11, 09:36)
ziema gerai... tongue.gif  o as vis dar su naktiniais  doh.gif  lotuliukas.gif

rugsėje, - garžu - šventiška thumbup.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 11, 10:29)
O kas čia baisaus tas blendingas? Pavadinimas sudėtingas, bet kai parašei kas tai - supratau, kad menkniekis biggrin.gif  Jis normaliai man, aišku jei labai kontarstingos spalvos, tai sunku atitaikyt, kad siūliukai gražiai gultų, bet jei labai panašios - be problemų biggrin.gif Dariau "Golgen Pavilion", piramidę - ten jų pilna biggrin.gif

Nervina mane tasai blendingas ir siūlų maišymas - dabar kaip tik tuo užsiimu doh.gif , ypač kai spalvos vos ne identiškos - nu gal galutiniam rezultate pasimatys tas efektas g.gif
Atsakyti
rugsėjė- būk gera, daugiau neberodyk savo grožių ir priėjimą į savo albumą užblokuok lotuliukas.gif - o tai prisižiūriu tavo stebuklų ir paskui tris naktis nemiegu- iš pavydo sprogstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai- beprotiškai fantastiški darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 10, 17:09)
...ir tesiant minti kad ziema gerai-ziema buna kaledos  tongue.gif

Gražūs seneliukai, vis daugėja Kalėdinių siuvinukų. Reikėtų ir man ką nors Kalėdinio išsiuvinėti, bet laiko taip stinga verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 10, 20:03)
Klausima turiu  smile.gif
Koks aidos ar ewo smulkumas jums milimiausias?
Pirma man patiko 11ct, bet kai pabandžiau 14 blush2.gif  nors ir smulki ji,  bet man patinka  smile.gif

Man gal patiktų ir smulkesnė, bet mano vargšės akys nemėgsta smulkios aidos, todėl beveik viską siuvinėju ant 14-tos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 11, 12:30)
gražus ,tikroviškas namukas ,šaunuolė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
rugsėje ,nu rimtai ,pasisakyk ,kur motoriuką įsitaisei lotuliukas.gif ,nes tempai tai neįtikėtini doh.gif  doh.gif ,arba dar viena išvada-ne šios žemės gyventoja esi lotuliukas.gif

na kartais as manau kad ne sio pasaulio gyventoje esu, kad mano pasaulis -baltu chalatu doh.gif lotuliukas.gif
o matoriukas- noras suteikt kitiems dziaugsmo, pats tikriausias thumbup.gif
aciu visoms 4u.gif
o rodaus tam kad parodyt jog is turimu priemoniu galima si ta sumeistraut, nebutinai tai turi but uzsienietiski rinkiniai bigsmile.gif ir kazkas baisiai mandro
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 23:57)
Fotografe is manes kaip is karves-balerina.  doh.gif Nufotkinau, o paskui pamaciau, kad ir kreivai, ir kad stikle desineje puseje fotiko raistelis atsispindi, bet tiek jau to, let it be.  blush2.gif Ne veltui jau antrus metus avatare mano karve gyvena.  tongue.gif
Anyway, mano naujas darbas su 50 milijonu klaidu. Dimensions Morning Lake, rinkinys uz 10 baksu is Ebay.  tongue.gif Nedidelis, 5 X 7 coliu, bet atrodo didesnis, gal kad ant 18 kanvos.  rolleyes.gif

Labai gražus paveikslas bigsmile.gif ir visai nesimato jokių klaidų
Papildyta:
QUOTE(aneSena @ 2009 11 11, 14:33)
rugsėje, - garžu - šventiška  thumbup.gif
Nervina mane tasai blendingas ir siūlų maišymas - dabar kaip tik tuo užsiimu  doh.gif , ypač kai spalvos vos ne identiškos - nu gal galutiniam rezultate pasimatys tas efektas  g.gif

pasimatys, pasimatys, aš M. Powello paveiksėlyje daug blendingo naudojau, bet rezultatas labai gražus. Gal vakare nufotografuosiu ir įmesiu parodyti, jei pavyks prie kompiuterio eilės sulaukti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daske @ 2009 11 10, 21:28)
merginukes padekit siuvineju varda is raidziu pedukiu ir tik i gala apsiziurejau kad nera S raides gal kuri turit  g.gif daivuke76@gmail.com

Įmečiau tau į paštą, pasižiūrėk ar tokių raidelių ieškai.

P.S. nerašykite geltonom raidelėm, prašau, mano kompiuteris to teksto nerodo schmoll.gif
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2009 11 11, 14:38
P.S. nerašykite geltonom raidelėm, prašau, mano kompiuteris to teksto nerodo schmoll.gif
[/quote]
o tu su pelyte užmėlynuok ir perskaitysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Toli, ačiū, kad paaiškinai smile.gif Pasirodo mačius, girdėjus apie tokį dalyką, tik pavadinimo nežinojau ax.gif
rugsėje, labai daili staltiesė thumbup.gif
Atsakyti
Pasakiškas namelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ne nu, atejau, isiziojau, swoon.gif swoon.gif pamacius jusu darbus, apsisuku ir nesu kudasiu biggrin.gif biggrin.gif ( hi hi lotuliukas.gif juokauju, lengvai neatsikratysit lotuliukas.gif )
Namelis nerealus wub.gif wub.gif
Rugseja, tavosios staltieses PASAKA thumbup.gif thumbup.gif
Taip pat patiko metrikiukas mirksiukas.gif
O jau kitu siteik daug kad nepamenu blush2.gif na bet visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti