Ir namelis, ir staltiesė tiesiog fantastiški.
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 23:15)
Aciu, mergickos.
Ai, ant galo atsibodo man tie pusiniai kryzeliai, schemoje dejosi betvarke, tai deliojau kaip man patiko, ir backstitcho viso nepabaigiau, kai kur pati improvizavau, kad ir sakas. Persizegnojau ir pasakiau Dimensions atia atia never ever ever ir vakar pradejau drauges busimam lialiui nemaza.............. Dimensions metrika. Uch nekenciu as ju blendingo ir yyypac backsticho, bet nebuciau as boba, o dar dvyne pagal horoskopa.
Papildyta:
O del langu tai ir as galvojau-jei pavadinimas Ezeras Ryte, kokio velnio tie langai tokie sviesus?.. Negi taip saule atsispindi ar zmogiukai tam namuke kazka is pat ryto veikia?
Ai, ant galo atsibodo man tie pusiniai kryzeliai, schemoje dejosi betvarke, tai deliojau kaip man patiko, ir backstitcho viso nepabaigiau, kai kur pati improvizavau, kad ir sakas. Persizegnojau ir pasakiau Dimensions atia atia never ever ever ir vakar pradejau drauges busimam lialiui nemaza.............. Dimensions metrika. Uch nekenciu as ju blendingo ir yyypac backsticho, bet nebuciau as boba, o dar dvyne pagal horoskopa.
Papildyta:
O del langu tai ir as galvojau-jei pavadinimas Ezeras Ryte, kokio velnio tie langai tokie sviesus?.. Negi taip saule atsispindi ar zmogiukai tam namuke kazka is pat ryto veikia?
gražus ,tikroviškas namukas ,šaunuolė
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 11, 09:36)
ziema gerai... o as vis dar su naktiniais
rugsėje ,nu rimtai ,pasisakyk ,kur motoriuką įsitaisei ,nes tempai tai neįtikėtini ,arba dar viena išvada-ne šios žemės gyventoja esi ,labai dailu ir gražu ,aš vieną iš tų seniukų ruošiuos ant atviruko siuvinėt
nu namukas tai suuuuuperinis taip ir norisi uzeit vidun...
Ruseje,nu be zodziu.....liux
Ruseje,nu be zodziu.....liux
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 11, 09:36)
ziema gerai... o as vis dar su naktiniais
rugsėje, - garžu - šventiška
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 11, 10:29)
O kas čia baisaus tas blendingas? Pavadinimas sudėtingas, bet kai parašei kas tai - supratau, kad menkniekis Jis normaliai man, aišku jei labai kontarstingos spalvos, tai sunku atitaikyt, kad siūliukai gražiai gultų, bet jei labai panašios - be problemų Dariau "Golgen Pavilion", piramidę - ten jų pilna
Nervina mane tasai blendingas ir siūlų maišymas - dabar kaip tik tuo užsiimu , ypač kai spalvos vos ne identiškos - nu gal galutiniam rezultate pasimatys tas efektas
rugsėjė- būk gera, daugiau neberodyk savo grožių ir priėjimą į savo albumą užblokuok - o tai prisižiūriu tavo stebuklų ir paskui tris naktis nemiegu- iš pavydo sprogstu
O jei rimtai- beprotiškai fantastiški darbeliai
O jei rimtai- beprotiškai fantastiški darbeliai
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 10, 17:09)
...ir tesiant minti kad ziema gerai-ziema buna kaledos
Gražūs seneliukai, vis daugėja Kalėdinių siuvinukų. Reikėtų ir man ką nors Kalėdinio išsiuvinėti, bet laiko taip stinga
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 10, 20:03)
Klausima turiu
Koks aidos ar ewo smulkumas jums milimiausias?
Pirma man patiko 11ct, bet kai pabandžiau 14 nors ir smulki ji, bet man patinka
Koks aidos ar ewo smulkumas jums milimiausias?
Pirma man patiko 11ct, bet kai pabandžiau 14 nors ir smulki ji, bet man patinka
Man gal patiktų ir smulkesnė, bet mano vargšės akys nemėgsta smulkios aidos, todėl beveik viską siuvinėju ant 14-tos
QUOTE(zundyte @ 2009 11 11, 12:30)
gražus ,tikroviškas namukas ,šaunuolė
rugsėje ,nu rimtai ,pasisakyk ,kur motoriuką įsitaisei ,nes tempai tai neįtikėtini ,arba dar viena išvada-ne šios žemės gyventoja esi
rugsėje ,nu rimtai ,pasisakyk ,kur motoriuką įsitaisei ,nes tempai tai neįtikėtini ,arba dar viena išvada-ne šios žemės gyventoja esi
na kartais as manau kad ne sio pasaulio gyventoje esu, kad mano pasaulis -baltu chalatu
o matoriukas- noras suteikt kitiems dziaugsmo, pats tikriausias
aciu visoms
o rodaus tam kad parodyt jog is turimu priemoniu galima si ta sumeistraut, nebutinai tai turi but uzsienietiski rinkiniai ir kazkas baisiai mandro
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 23:57)
Fotografe is manes kaip is karves-balerina. Nufotkinau, o paskui pamaciau, kad ir kreivai, ir kad stikle desineje puseje fotiko raistelis atsispindi, bet tiek jau to, let it be. Ne veltui jau antrus metus avatare mano karve gyvena.
Anyway, mano naujas darbas su 50 milijonu klaidu. Dimensions Morning Lake, rinkinys uz 10 baksu is Ebay. Nedidelis, 5 X 7 coliu, bet atrodo didesnis, gal kad ant 18 kanvos.
Anyway, mano naujas darbas su 50 milijonu klaidu. Dimensions Morning Lake, rinkinys uz 10 baksu is Ebay. Nedidelis, 5 X 7 coliu, bet atrodo didesnis, gal kad ant 18 kanvos.
Labai gražus paveikslas ir visai nesimato jokių klaidų
Papildyta:
QUOTE(aneSena @ 2009 11 11, 14:33)
rugsėje, - garžu - šventiška
Nervina mane tasai blendingas ir siūlų maišymas - dabar kaip tik tuo užsiimu , ypač kai spalvos vos ne identiškos - nu gal galutiniam rezultate pasimatys tas efektas
pasimatys, pasimatys, aš M. Powello paveiksėlyje daug blendingo naudojau, bet rezultatas labai gražus. Gal vakare nufotografuosiu ir įmesiu parodyti, jei pavyks prie kompiuterio eilės sulaukti
Papildyta:
QUOTE(Daske @ 2009 11 10, 21:28)
merginukes padekit siuvineju varda is raidziu pedukiu ir tik i gala apsiziurejau kad nera S raides gal kuri turit daivuke76@gmail.com
Įmečiau tau į paštą, pasižiūrėk ar tokių raidelių ieškai.
P.S. nerašykite geltonom raidelėm, prašau, mano kompiuteris to teksto nerodo
[quote=pirmaargenta,2009 11 11, 14:38
[/quote]
o tu su pelyte užmėlynuok ir perskaitysi
[/quote]
o tu su pelyte užmėlynuok ir perskaitysi
Toli, ačiū, kad paaiškinai Pasirodo mačius, girdėjus apie tokį dalyką, tik pavadinimo nežinojau
rugsėje, labai daili staltiesė
rugsėje, labai daili staltiesė
Pasakiškas namelis
Ne nu, atejau, isiziojau, pamacius jusu darbus, apsisuku ir nesu kudasiu ( hi hi juokauju, lengvai neatsikratysit )
Namelis nerealus
Rugseja, tavosios staltieses PASAKA
Taip pat patiko metrikiukas
O jau kitu siteik daug kad nepamenu na bet visom po
Namelis nerealus
Rugseja, tavosios staltieses PASAKA
Taip pat patiko metrikiukas
O jau kitu siteik daug kad nepamenu na bet visom po