Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

QUOTE(nekava @ 2009 11 10, 23:23)
zaismingas metrikiukas  thumbup.gif

biski ne i tema  blush2.gif  bet kazkaip itarius kad cia sonatos mergytei  bigsmile.gif

aha jei lotuliukas.gif
Atsakyti
Daske, dailus metrikutis thumbup.gif

Toli, koks gražus wub.gif wub.gif wub.gif O kas yra blendingas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 11, 01:15)
Taigi sakiau,kad pasakų namelis,t.y sodyba. Chebra dar nenuėjus miegot,todėl langai dar šviečia ryte  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Nu jo, ryskiai uzibaliavojo-ir zibinta sviecianti ant valties paliko po naktinio pasiplaukiojimo.

QUOTE(Wasara @ 2009 11 11, 09:50)
Daske, dailus metrikutis thumbup.gif

Toli, koks gražus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O kas yra blendingas?  blush2.gif

Aciu. 4u.gif Blendingas (susiliejimas) yra toks poslykstis reikalas itin budingas Dimensions. Zodziu, jie prigalvoja visokio velnio, kad paveikslai kuo tikroviskesni atrodytu. Tai va blendingas yra kai imi vienos spalvos viena siula ir kitos spalvos kita siula arba vienos spalvos dvi ir kitos dvi, arba viena ir dvi ir panasiai ir siuvineji. Taip gaunasi tikroviski spalvu perejimai ir atspalviai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 11 lapkričio 2009 - 09:26
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 21:15)
Aciu, mergickos.
Ai, ant galo atsibodo man tie pusiniai kryzeliai, schemoje dejosi betvarke, tai deliojau kaip man patiko, ir backstitcho viso nepabaigiau, kai kur pati improvizavau, kad ir sakas. Persizegnojau ir pasakiau Dimensions atia atia never ever ever ir vakar pradejau drauges busimam lialiui nemaza.............. Dimensions metrika. Uch nekenciu as ju blendingo ir yyypac backsticho, bet nebuciau as boba, o dar dvyne pagal horoskopa.  doh.gif

Labai dailus. Sentimentų bangą sukėlė wub.gif
O kokį metriką išsirinkai? ax.gif

QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 21:15)
O del langu tai ir as galvojau-jei pavadinimas Ezeras Ryte, kokio velnio tie langai tokie sviesus?.. Negi taip saule atsispindi ar zmogiukai tam namuke kazka is pat ryto veikia?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Saulė tikrai rytais taip atsispindi. Labai tikroviskas efektas tongue.gif
Atsakyti
ziema gerai... tongue.gif o as vis dar su naktiniais doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 11, 07:36)
ziema gerai... tongue.gif  o as vis dar su naktiniais  doh.gif  lotuliukas.gif

na ir tempai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 11 11, 10:33)
Labai dailus. Sentimentų bangą sukėlė  wub.gif
O kokį metriką išsirinkai? ax.gif
Saulė tikrai rytais taip atsispindi. Labai tikroviskas efektas  tongue.gif

Aciukas. 4u.gif Tikroviskai? Tai gerai, nes niekada nemaciau tokio reiskinio, bet dar ne vakaras. biggrin.gif

Metrika issirinkau su zaislais ant lentynos, toks melsvas berniukiskas ir zaislai tokie mazumele trenkti. biggrin.gif Kai surasiu, imesiu nuotrauka.

O dar vakar kai ieskojau remelio fotkei, radau tokia faina staciakampe medine dezute su stikliniu virseliu. Tam dangtelyje yra idetas putoplasto gabaliukas apsaugai, tai butu galima ideti paveiksliuka siuvineta vietoj jo, bet kaip ji itvirtinti tame dangtelyje? Dar toj dezuteje yra kortos ir pokerio zetonai, bet velniop juos.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 11, 07:58)
Metrika issirinkau su zaislais ant lentynos, toks melsvas berniukiskas ir zaislai tokie mazumele trenkti.  biggrin.gif Kai surasiu, imesiu nuotrauka.

gali tiesiog dizaino pavadinima parasyti, as pasigooglinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 11 11, 11:07)
gali tiesiog dizaino pavadinima parasyti, as pasigooglinsiu  mirksiukas.gif

As kai googlinu, tai kita ismeta, toki rozini.

Anyway, suradau savo kompe
user posted image
Na kaip sakiau, zaislai tokie ufonautiski, ir toks ne per saldus jis man.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 10, 22:57)

Labai gražus darbas 4u.gif

o aš DIMENSIONS isimilėjau bigsmile.gif man jie labai patiko, planuose dar 5 darbai tos firmos biggrin.gif
Atsakyti
Toli Rytas ežere (ar atvirkščiai g.gif ) be žodžių, tiesiog wub.gif wub.gif .
O kas čia baisaus tas blendingas? Pavadinimas sudėtingas, bet kai parašei kas tai - supratau, kad menkniekis biggrin.gif Jis normaliai man, aišku jei labai kontarstingos spalvos, tai sunku atitaikyt, kad siūliukai gražiai gultų, bet jei labai panašios - be problemų biggrin.gif Dariau "Golgen Pavilion", piramidę - ten jų pilna biggrin.gif
Metrikas bus labai nestandartinis, t.y. nemačiau kad kas siuvinėtų
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 11, 08:17)
Na kaip sakiau, zaislai tokie ufonautiski, ir toks ne per saldus jis man.

pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti